World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.495
|
čitano: 9.272.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

jbt led igra mi se skida već skoro 6 sati 

Stronk t-com internetu. 

Edit: Stalo na 96%. O j*bem ti ruse i njihovu stronk tehnologiju. U ovo ne ubrajam jedno 20 critical errora tijekom skidanja.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 14:28 (Entry Point).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam već preko 8k bitaka i još nisam uhvatio Radleya, a danas sa T-150 pao Pool... 12 kilova...

http://wotreplays.com/site/1617508#team

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz ljudi...

Zanima me kakvi su tenkovi za zarađivati AMX CDC i STA-2?

hvala na pomoći ;)

1 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
rajazupa kaže...

Pozz ljudi...

hvala na pomoći ;)

Evo ja uzeo AMX-a CDC prije dva dana. Sa prem acc dižem oko 60-70k po partiji. Bez prem acc bi se zarada kretala oko 30-40k. 

Tenk je solidan, na armor ne možeš računati uopće, ne bouncaš apsolutno ništa, ali zato imaš mobilnost i više nego odličan top (212 pen, 240 dmg i 6 sec reload)

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
Entry Point kaže...

Stronk t-com internetu. 

Edit: Stalo na 96%. O j*bem ti ruse i njihovu stronk tehnologiju. U ovo ne ubrajam jedno 20 critical errora tijekom skidanja.

Ako ne uspijes skinuti ja cu ti postaviti upload na google drive ali tek sutra  

12 godina
Entry Point kaže...

Stronk t-com internetu. 

Na download prozoru, gornji desni ugao, ima ikona malog ključa , kad idem na to otvori mi opciju s torrentom i onda taj kvadratić odznačim tako da isključim tu opciju i onda, barem meni, ide puno brže download. 

14 godina
quickr kaže...
rajazupa kaže...

Pozz ljudi...

hvala na pomoći ;)

Evo ja uzeo AMX-a CDC prije dva dana. Sa prem acc dižem oko 60-70k po partiji. Bez prem acc bi se zarada kretala oko 30-40k. 

Tenk je solidan, na armor ne možeš računati uopće, ne bouncaš apsolutno ništa, ali zato imaš mobilnost i više nego odličan top (212 pen, 240 dmg i 6 sec reload)

NOT, da ima limited MM onda da, al ovak ne ( osim kad si top tier ). Po meni je FCM puno bolja kupnja....

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina

ako ti 212 pena nije dosta na t8 onda stvarno neznam. i to sa ap granatama, nakrkaš si još nešto apcr sa strane za t10 bitke i miran si. 2000dpm_a... pričaj mi još malo kako je 90mm loš top?

14 godina
quickr kaže...

ako ti 212 pena nije dosta na t8 onda stvarno neznam. i to sa ap granatama, nakrkaš si još nešto apcr sa strane za t10 bitke i miran si. 2000dpm_a... pričaj mi još malo kako je 90mm loš top?

Daj sad ti lijepo meni objasni gdje sam ja rekao da je top loš? Ja kažem da nije više nego odličan u tier x....

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
Stolnik kaže...
quickr kaže...

Daj sad ti lijepo meni objasni gdje sam ja rekao da je top loš? Ja kažem da nije više nego odličan u tier x....

boktemazo jesi mi podebljao točno dio rečenice gdje velim da je dobar top i onda ti odgovaraš sa "NOT"

pa nemoj me praviti budalom 

14 godina
quickr kaže...
Stolnik kaže...
quickr kaže...

boktemazo jesi mi podebljao točno dio rečenice gdje velim da je dobar top i onda ti odgovaraš sa "NOT"

pa nemoj me praviti budalom 

Jel zi znaš šta znači I VIŠE NEGO ODLIČAN TOP u tier x, pa nemoj zajebavat. Solidan top u tier x bitkama, nikakav odličan. Igraj tier x mediume pa vidi kaj je odličan top...

11 godina
dreadmoore kaže...
Entry Point kaže...

Stronk t-com internetu. 

Ako ne uspijes skinuti ja cu ti postaviti upload na google drive ali tek sutra  

Skinuto i instalirano, ali puno hvala  

Emirthestroj kaže...
Entry Point kaže...

Stronk t-com internetu. 

Na download prozoru, gornji desni ugao, ima ikona malog ključa , kad idem na to otvori mi opciju s torrentom i onda taj kvadratić odznačim tako da isključim tu opciju i onda, barem meni, ide puno brže download. 

Ma to otčekiram odmah, problem je u klijentu i veličini file-a, tako da sam restartao komp i počeo je nakon toga normalno skidati opet.

Samomrzeći hrvat
14 godina

Pa ti stvarno kao da si retardiran. Gdje sam ja spomenuo t10 igdje u svom originalnom postu?!? Rekao sam da je top odličan, i je odličan je. 

Ali isto tako svaki t8 top će se mučiti u t10 bitkama, to i ptice na grani znaju. Zar to treba posebno napominjati? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:15 (quickr).
11 godina
World of Tanks

Pitanje za ekipu. Kako vam je postavljen FOV (field of view) u grafičkim postavkama?

Bio mi je defaultno postavljen na 115° ali to mi je nekako čudno bilo pa stavio na 95°, zlatnu sredinu. Koja je normalna postavka? Nekak mi je sve čudno opet. Ili je do mene što sam bolestan, ili su nešto promjenili, ili sam lud. Ne znam više.

Hvala.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:14 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
quickr kaže...

Pa ti stvarno kao da si retardiran. Gdje sam ja spomenuo t10 igdje u svom postu?!? Rekao sam da je top odličan, i je odličan je. 

Ali isto tako svaki t8 top će se mučiti u t10 bitkama, to i ptice na grani znaju. Zar to treba posebno napominjati? 

Ma ti kao da si idiot, pa tenk ide u tier x bitke, to nisi uzeo u obzir? Daj ne budali...ak pričaš generalno o tenku onda uzmi sve u obzir...

17 godina
moderator
World of Tanks

Valja li ova sovjetska Matilda IV? Ima isti setup posade kao T-62, pa sam je mislio kupiti sad na 75% sniženju da levelam 3. skill.

Isto radim sa T-25/Leo 1.

Možda bi mogao i Matilda Black Prince/FV4202?

Dojmovi, komentari?

Thx

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

D.W. 2 ili Matilda? 

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
quickr kaže...

Pa ti stvarno kao da si retardiran. Gdje sam ja spomenuo t10 igdje u svom originalnom postu?!? Rekao sam da je top odličan, i je odličan je. 

Nebi bas rekao, top na obj416 je puno bolji od ovog na CDC, a eto oba su t8 mediumi i idu u t10.

Mozda na prvi pogled ne izgleda ko velika stvar, ali pref mm je jako bitna stvar, a pogotovo na tenku s kojim mislis grindati credite...

Daleko od toga da CDC nije dobar, ali mi se cini da je FCM malo bolji samo zbog pref mm i armora

Opet razumljivo pogledom na cijene...

Uzet cu ja CDC kad ga stave u ingame shop, imam golda na pretek, a pare im nedam :D

Bez uvrede, vidim odigrao si 20-ak borbi u njemu i imas 900avg dmg, to mi bas ne ulijeva dojam odlicnog topa...

@DrNasty

A onako, sto se tice mobilnosti, brza je od ove britanske i ima bolji turret, a top je onako, jad i bijeda mislim da ima 80mm i 102mm sa goldom...

Ima pref mm i kad si top tier je prilicno dobra, ponavljam top je los

@EntryPoint

Ja koristim najvise, tj. 120 stupnjeva, bio sam neko vrijeme koristio 105, ali sa vecim kutom imas veci pregled i u teoriji smanjuje tunnel visioning

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 20:23 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
YoGMan kaže...

D.W. 2 ili Matilda? 

Kakvo je to pitanje? (hint: glupo)

D.W.2 je njemački teškaš koji vodi na medium i heavy liniju, a Matilda je britanski medium koji vodi na britanske heavy-e koji nisu ni približno slični nit heavy liniji nit medium liniji njemaca na koje D.W.2 vodi...

Toni
11 godina
World of Tanks

FOV? 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

FOV? 

@EntryPoint

Ja koristim najvise, tj. 120 stupnjeva, bio sam neko vrijeme koristio 105, ali sa vecim kutom imas veci pregled i u teoriji smanjuje tunnel vision

Valjda me nemas ignore, nego nisi vidio jer sam uredivao poruku 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 20:26 (Intel&ATI).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbt sta nemam srece s ovim e100 sami jazavci igraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...
Entry Point kaže...

FOV? 

@EntryPoint

Ja koristim najvise, tj. 120 stupnjeva, bio sam neko vrijeme koristio 105, ali sa vecim kutom imas veci pregled i u teoriji smanjuje tunnel vision

Valjda me nemas ignore, nego nisi vidio jer sam uredivao poruku 

Hehe, nemam. Moram malo isprobati različite kuteve, a ne znam kako mi je bilo prije postavljeno, ali ima smisla naravno. S time da se u slučaju povećanja kuta smanjuje zoom koliko sam shvatio pa ću vjerojatno trebati neki zoom mod uz to.

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

95' ti je default.

Ako povecas imas vecu preglednost, ali drugi izgledaju dalje. A i slika se onako nekako iskrivi.

Ja sam u online shooterima koristio veliki FOV (tamo gdje se mogao podesavati) i to mi bilo bolje. Na WoT-u mi povecani nikako nije odgovarao, pa se vratio na defaultni.

Uglavnom, isprobas, pa vidis sta ti najbolje odgovara, a kao sto sam napisao default ti je 95'

@DrNasty

Tenk i nije kao pravi medium jer je prespor. Top Speed je 25km/h i top ima prelosu penetraciju (86), a ni gold ne pomaze jer je samo 102.

Reload je OK, ali aim time je brutalan od svega 1.7 sec, pa mozes spamat do besvijesti. Preciznost pojadnih 0.4

Ja sam ga uzeo na 50% popusta da imam trainera za top tier ruske mediume koji koriste 4 clana posade. Za to je sasvim OK, ali nije prezabavan tenk bas.

Od sutra bi trebao biti 75% popusta, a za to se fakat itekako isplati uzet kao trainer.

Ja si kontam ubost Matildu BP koja je isto 75% od sutra da imam trenera za britanske mediume kada krenem na njih.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 20:59 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Nadjoh u temi Smijesne slike 

13 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Meni se taj cdc ovak na papiru čini kao le crap, ne znam šta su se ljudi naložili na njega tako

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod mene ti cdc imaju neki mojo, svaka partija kad su mi u timu poraz, prdnu u prvih 2 min ak i tolko. Nesto slicno ko leopard nekoliko mjeseci nakon dolaska

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja sam ih sreo par puta i ljudi misle da su u is-6 valjda, ono rush na heavy tank chokepoint, al valjda testiraju njegove spospobnosti ne znam, uglavnom ne vidim zašto bi to neko uzeo osim ako nije osjetno jeftinije od fcmke

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeftiniji je vise od 100kn, po meni osjetno. Uzeo bi ga da nemam lowea i jagda, treci tier 8 mi je sasvim nepotreban a i tom uhljebljenom wargamingu ne treba dati ni lipe

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX 13, funkcionalan :)

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice