World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.288.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

http://wotreplays.com/site/1493413#murovanka-guntherprien-fv215b

Odlicna mehanika igre se pokazala u zadnjih 20 sec

Dvije greške koje su te koštale igre, prvo, ne koristiš automatski protupožarni aparat koji je sad toliko jeftin i dijele ih svako malo da bi ga svi morali imati, a pogotovo tier 10, tu si izgubio 440 hp-a od vatre i ono još gore ammo rack nakon 2 sekunde, a da je bio automatski, ne bi vatra stigla oštetiti ammo rack. Trebao ti je taj dpm i sigurno bi bio win. Drugo, koristio si APCR na kraju sa 326 mm pen ako se dobro sjećam, trebao si gađati E 75 u ravni dio turreta, ipak je veća šansa nego tako izbliza i ispod njega gore u weakspot.

Ravni dio turreta mu je pod tim kutem imao najviše 270 mm armora ako i toliko, a turret hatch osim što ti je bio pod nezgodnim kutem je još jači s obzirom da APCR ima manju normalizaciju za kuteve nego AP. Inače GG.

On a side note, ovaj FV mi djeluje odlično, top je fenomenalan. Ali dok dođe izmjena, ne stignem ga nit izgrindat...

17 godina
World of Tanks

Gah, s mini arty uz battle assistant sada i moja baka moze gadat svasta (uz ne preplasen tim).

No more *bounce* *bounce* s ÂP arty, odsad drito u weakspot odnaprijed ^^

krklj krklj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ne koristim gold consumable pa tako necu ni to. Zeznulo me jer sam nedavo remapao key sa sestice na space, pa obicno klikcem prvo sesticu pa onda space. Ali da, ovo zadnje sam  trebao roknuti u kupolu, ali po meni je i ova trebala proc. Vjerojatno je granata malo zalaufala dolje pa je pogodila krov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo zavrsio prvi set skillova sa TOG-om (Recon/Deadeye/Smooth Ride/Sit.Awareness/Adrenaline Rush/Safe Stowage). Kontao sam za drugi BIA da krenem, ima li tko mozda neki bolji prijedlog?

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Trippy kaže...

Upravo zavrsio prvi set skillova sa TOG-om (Recon/Deadeye/Smooth Ride/Sit.Awareness/Adrenaline Rush/Safe Stowage). Kontao sam za drugi BIA da krenem, ima li tko mozda neki bolji prijedlog?

6th sense, kad te spotaju da možeš pobjeći prije nego te pogode. :D

12 godina
neaktivan
game789 kaže...

Mislim se pocastit nekom t8 premium dok su na popustu. T26e4 vec imam. Dvoumim se izmedu Fcm i Jt8.8. Za ovog Td-a znam kakav je nacin igre, i mozda bi prije Fcm, jel mozete malo pojasniti i kakav je Fcm opcenito, njegov nacin igre, zarada i ostalo, prednosti i mane! 

Hvala!

EDIT: 

U obzir dolaze samo FCM i JT8.8.

Ja ti preporucujem JT 8.8 a sad zavisi koliko si iskusan igrac mozda bi i FCM mogo samo on manje zaradjuje od JT.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, tražim ljude za klan, prvo da igramo stronghold a kasnije mozda i CW, prvo trebam zapovjednika koji bi vodi borbe a i nekoga ko bi vodio regrutanje,naravno ja bi dio toga vodio, svi zainterseirani mogu da se jave ovjde na PM ili in game chat na ljanboo! Zahtjevi su da se volite zezat i nemate nikakv presing tipa moramo ovo ili ono, sto se tice zahjtejva wn8 ili slicno otom potom kad se javite, ali npr minimum 3000 borbi, jedan t10 ( nije nuzno jer stronghold mozemo igrat sa t6 ili t8 cka preferram t6 za pocetak jer je laske vodit 7 ljudi ), wn8 u zadnjih 1000 borbi minimalno 1700 ali i jedan moj zahjtev, a to je average dmg po tieru makar 150 znam da je čudan stats  ali ako ne znate radit dmg onda...

Socijalni članovi su dobrodošli. Ali glavni stvar je da nema presinga bilo koje vrste. Hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 20:32 (ljanboo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...
Trippy kaže...

6th sense, kad te spotaju da možeš pobjeći prije nego te pogode. :D

Srećom pa TOG ima brzinu da utekne i batchatu.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sixth sense inace stavljam uvijek na prvi uz ostalo, al sa TOGom mi nema smisla jer nema bijega, a i stalno sam u pokretu, zato sam stavio Recon, jedini tenk bez 6th kao prvog :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jednom sam probao bacit jednu s togom i više nikad,meni pokida sve živce ta "brzina"...kuham u sebi,živci na 1000

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Može pomoć oko damage panela,tako svaki put,ima li načina da se to nekako riješi??

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 22:04 (Ferrarista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako si odlucio bas za te perkove kao prve..sto ce ti barem recon i sit.awarness? stavi optiku ako ti je corav tog pa nadi korisnije perkove, kao receni 6th sense da mozes nahrlit u zaklon

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam na kv-85 poboljsana ventilacija klasa 3 i nabijac za tenkovski top velikog kalibra.Jel mi se isplati staviti poboljsan mehanizam topa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ferrarista kaže...

Može pomoć oko damage panela,tako svaki put,ima li načina da se to nekako riješi??

A da postaviš pitanje ??????????

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
12 godina
World of Tanks

ma ne vidi mu se dmg panel jer mu je mali monitor (mala rezolucija) i meni je to tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Ferrarista

Mislim da u samom instaliranju XVMa moraš uključiti opciju za damage panel u koliko redova da ti piše koga si i koliko oštetio. I ja sam imao tvoj problem, pa kad sam ponovno instalirao to sam slučajno našao i uključio. Probaj tako..

Ništa, sorry, krivo sam gledao i krivo protumačio što si htio. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:29 (Gozer_87).
13 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

moras editirati pozicije, negdje ti je u xvm fajlovima. Prije ti je lakse bilo kad si mogao samo ubacit u xvm editor i tamo ti tocno sve pisalo kaj radis

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
Trippy kaže...

svima repair mozda?

comanderu mozda jack of all trades umjesto recona, bolje ti je uzet optiku za to ili puding and tea, 10% odma gore na sve ukljucujuci i view range

guneru snapshot umjesto ovog tvojeg jer je sansa sa tim 3% vise za critical, znaci 1/33- tj. beznacajno

i driveru bolje stavi clutch umjesto smooth jer sumnjam da ga se moze ubrzat u voznji, pa je vaznije po meni da se okrenes brze na mjestu

makar bi ja stavio 6th + repair za prvi skil onda nesto probro za drugi

btw. zakaj imas posadu treniranu za premium tonk ftw ??

Xperiax1 kaže...

Stavio sam na kv-85 poboljsana ventilacija klasa 3 i nabijac za tenkovski top velikog kalibra.Jel mi se isplati staviti poboljsan mehanizam topa?

ne jer ti je dobit od njega samo kad stojis i ciljas

uzmi coated optics koja je prevedena ko zna kako ... od strane ucenih jezikoslovaca

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
World of Tanks

prekrivena optika hahahahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja111 kaže...
Ferrarista kaže...

moras editirati pozicije, negdje ti je u xvm fajlovima. Prije ti je lakse bilo kad si mogao samo ubacit u xvm editor i tamo ti tocno sve pisalo kaj radis

mislim da s ovim prilikom instaliranja možeš birati poziciju: Aslain's mod pack

14 godina
World of Tanks

Jel zna tko dal ovaj premium kinez kojeg mogu dobit na misiji ide u Tier x borbe?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Jel zna tko dal ovaj premium kinez kojeg mogu dobit na misiji ide u Tier x borbe?

Ima premium MM, ide samo u T9.

Evo i jedne sa T3 britancem u T5 borbi, 9 kilova, kolobanov 1v6, 2000dmg, 1600base xp

Low tiers, my guilty pleasure :D

Ova strojnica na Cruiseru je odlicna

Replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 12:11 (Intel&ATI).
14 godina
Intel&ATI kaže...
Stolnik kaže...

Evo i jedne sa T3 britancem u T5 borbi, 9 kilova, kolobanov 1v6, 2000dmg, 1600base xp

Replay

I mislio sam da ima limited mm zbog 122mm topa, ali na tank compare piše da ide u tier x pa me zbunilo....
Onda ga se isplati izgrindat...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
neaktivan
World of Tanks

cini mi se da ce ovaj t20 bit patnja za grindat..sa drugim topom nema nikakvu penetraciju a jos nema neku brzinu ni armor 

0 0 hvala 0
14 godina
stipee98 kaže...

cini mi se da ce ovaj t20 bit patnja za grindat..sa drugim topom nema nikakvu penetraciju a jos nema neku brzinu ni armor 

i meni je t20 bio muka na početku, ali kad sam ga cijelog istražio i malo se ufurao postao je odličan. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

prekrivena optika hahahahha

Mislim da ovi kaj imaju na hrv mi kažu oblozena optika

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
11 godina
Intel&ATI kaže...
Stolnik kaže...

Replay

Gold noob 

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Pozz

Dva pitanja

Prvo: Jesu li bili ruski tenkovi na popsutu ko sada francuski? Želim uzet KV-1 a bio sam neaktivan neko vrijeme pa neznam jesu li bili ili će biti.

Drugo: Koji Premium tank destroyer mi preporucate? Mislim uzet Dickem MAx jer svaki put protiv njega jedan hitac i gotov sam.

Unaprijed hvala,LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Pozz

Dva pitanja

Prvo: Jesu li bili ruski tenkovi na popsutu ko sada francuski? Želim uzet KV-1 a bio sam neaktivan neko vrijeme pa neznam jesu li bili ili će biti.

Drugo: Koji Premium tank destroyer mi preporucate? Mislim uzet Dickem MAx jer svaki put protiv njega jedan hitac i gotov sam.

Unaprijed hvala,LP

Bilo je svega toga na popustu udji pa vidi ima jos a sto se tice TD'a ja ti preporucijem e25 ako ikako mozes kupit dok je dostupan a ako ces t6 dmax ja je najbolji.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvo hvala na savjetima. Jos cu malo razmislit al ovaj sa repairs mi ima smisla dosta. Jos budem razmislio dobro.

Eh, netko je pitao zasto treniram posadu, pa ne treniram al eto stigla do 100% zbog ove misije za WZ-111, nego u onoj nekoj misiji kad se dobijao TOG bespla, stajao mi u garazi, do ove sad za britance, i rekoh idem ga provozat, i tenk uopce nije los. Osim sto te buse ko sir, al imas HP, top busi stalno, pravi dmg, jos ako ga stalno mrdas, cak i bounca, a pravi 1-3k dmg-a po borbi i 2-3 killa prosjek, tako da mi je super za odradit britansku misiju, a jos je premium pa donosi i pare(cca 30-40 profita po partiji). Da jos igram u platoonu s nekim bilo bi i bolje vjerovatno.

Inace taj prvi set perkova sam stavio nakon duzeg istrazivanja po netu, najvise ljudi je upravo to stavilo, a i ima logike. Al nigdje nisam naisao na previse info-a u drugom setu. Zato sam zapeo za BIA, jer inace to mi je u pravilu uvijek drugi, al sam htjeo jos misljenja.

6th sense mi je jedini besmislen, jer dok doguram do borbe sa 14km/h, vec su svi tamo, i znam da me vide, zato prvi put nisam stavio 6th kao prvi kao na sve ostale tenkiche.

Ovo sa Jack of all trades i snapshotom mi zvuci logicno, mogao bi to, a ostali repair, koristim i toolbox.

A sto se ostalih premiuma tice, uzeo sam davno IS-6 na nekoj akciji da treniram posade za druge ruse, u to vrijeme samo ruse samo i igrao, al kad sam skontao koliko dobar armour tenk ima i dobar MM i kako odbijat protivnicke granate, i pucat da previse ne bounca/dinga, tenk mi se toliko svidio, da mi je bolji od IS-3 duplo recimo, iako i IS-3 je na 4 skilla vec, zbog armoura ponajvise, frustrira protivnike, i sad sam na petom skillu/perku skoro pa sesti krece, igram ga kao da nije premium, a zaradjuje 50-120k po partiji, jedini valjda premium koji meni osobno nije premium vec obicni tenk, i donosi masne pare. Volio bi jos FCM-a nabavit, probao sam par puta kod susjeda, odlican medium(heavy). Al IS-6 po meni najbolja osmica, bolji i od T34 i Jagda.

I sad sam nabavio VK 30.02M da grindam za E50, tenk je prebolestan, to mi je zadnja sestica koju nemam ELITE od svih nacija, i pokazao se kao najbolja od svih, predobar tenk. Nadam se da ce Pantheri i E50tke biti u istom stilu. Mozda mi je cak postao i favourite uz IS-6, T29 i vjerovali il ne Churchill GC hahaha, za taj nigdje nisam naisao na pozitivne komentare, al meni totalno pase i odlicno mi ide, uzeo isto iz zahebancije za misiju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice