World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks
Jel bio ko na WoT Giveaway? Su djelili kaj zanimljivo?
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Može par riječi o Caernarvonu? Maloprije sam skupio 110k xp-a sa Black Princom i otključao ga. Imam taman tolko srebra da ga kupim, ali se nečkam jer mi se trenutno ne grindaju HT-i. Trenutno imam Tiger-a II, IS-a i TOG-a pa mi je to za sad dosta. Jedino što me vuće Caernarvonu je to što je trenutno na sale-u. {#}
Pa mi recite, vrijedi li šta ili je šteta bacat srebro na njega? Zapravo, je li ta linija uopće vrijedna grindanja? Black Prince mi je bio super nako što sam ga naučio vozit. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal i druge baca  sa tenkom tier IV u mapu sa tier VII?šta bi ja trebao tamo škakljati neprijatelje? ak mi okrene guzicu čak mu uspijem skinuti 8HP. :(

0 1 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Alex1 kaže...

Dal i druge baca  sa tenkom tier IV u mapu sa tier VII?šta bi ja trebao tamo škakljati neprijatelje? ak mi okrene guzicu čak mu uspijem skinuti 8HP. :(

Takvi tenkovi su scouti, ni nisu napravljeni da ti ideš 1vs1 protiv jednog tiera 7, s takvim tenkom otkrivaš neprijatelje i nadaš se da će tvoj tim bar u nekog od njih pucat.

16 godina
neaktivan

ovo izgleda zabavno (NA server) {#}

10 godina
neaktivan

Kužim, stavi me s ekipom kampera, eventualno s dvojicom trojicom idem naprijed, ali predaleko od kampera i ne vide neprijatelje, samo čekaju. onda ak se namjerim na kojega hevyja šus i dimim se.  Baš obožavam Stuarta M5, ali opako mi se počinje sviđati Cromwell, nakon šta sam se riješio one pljuce howitzera 3.7 inch.

15 godina
World of Tanks

Danas je u jednoj partiji lik spamo sa ovim www.wotstore.com!

Je li to legalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Legalno možda i je.
Sigurno nije. Gold je najpametnije kupovati isključivo na službenoj stranici WoT-a.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
protjeran
World of Tanks

Pozdrav ljudi, koliko vrijedi Bonus Code za WOT?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EZY-E kaže...

9,99kn {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 0:38 (Intel&ATI).
13 godina
srco1978 kaže...

Je li to legalno?

Evo sad sam ih malo sprdao na chatu, malo sam se pravio glup i pitao ih dali prodaju T34 XD i evo odgvora:

"sorry ,i dont play the game so not very clear about the things about the game ,but if you havent seen it shows on our site ,then we have no stocks", 

Cisto sumljnjam :) da bi uopće i dali golde , a ako bi ih kojim slučajem i dali WG bi ih odma maknuo i dobio bi ban..., stoga dalje od njih ;)

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 1:22 (subi91).
16 godina
subi91 kaže...
srco1978 kaže...

Je li to legalno?

Evo sad sam ih malo sprdao na chatu, malo sam se pravio glup i pitao ih dali prodaju T34 XD i evo odgvora:

"sorry ,i dont play the game so not very clear about the things about the game ,but if you havent seen it shows on our site ,then we have no stocks", 

Cisto sumljam da bi uopće i dali golde , a ako bi ih kojim slučajem i dali WG bi ih odma maknuo i dobio bi ban..., stoga dalje od njih ;)

Sumnjam {#}

17 godina
Bruner kaže...

Može par riječi o Caernarvonu? Maloprije sam skupio 110k xp-a sa Black Princom i otključao ga. Imam taman tolko srebra da ga kupim, ali se nečkam jer mi se trenutno ne grindaju HT-i. Trenutno imam Tiger-a II, IS-a i TOG-a pa mi je to za sad dosta. Jedino što me vuće Caernarvonu je to što je trenutno na sale-u. {#}
Pa mi recite, vrijedi li šta ili je šteta bacat srebro na njega?

Meni je on zakon. Malo ces se napatiti dok ne dodjes to top guna, ali kad ga dobijes onda je zbilja ok. Armor je iznadprosjecan i ako se dobro postavis bounca sve zivo, turret (upgradeani) takodjer. Agilan, relativno brz za takvu grdosiju. Top je ok, dobar pen, manji damage, relativno dobar reload, precizan.

Englezi HT su opcenito teski za igrati, spori, mali alpha, ali su tvrdi, i rade poprilicno nereda.

Rvat katolik!
13 godina

Eh bome ja neznam kad sam išta bouncao u njemu osim kupolom kako god se postavio... Ali top je dobar... :D

Pucaaaajjjj :)
17 godina
bNeo kaže...

Eh bome ja neznam kad sam išta bouncao u njemu osim kupolom kako god se postavio... Ali top je dobar... :D

Meni bounca sa prednjom stranom (osin ako ne tuku u bottom plate, ali tu su svi slabi) kad ga dobro nakosim. Sa njim sam masu puta imao steel wall. Hull down i deri. Jedino sto te moze syebat su artiji i gold ammo.

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se isplati kupit m44 ili da skupim pare za is-3? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Pa mi recite, vrijedi li šta ili je šteta bacat srebro na njega? Zapravo, je li ta linija uopće vrijedna grindanja? Black Prince mi je bio super nako što sam ga naučio vozit. {#}

tenk je super za hull down (ni blizu amerikancima, doduše), kupola mu je vrlo čvrsta i može dosta toga bouncati.

ali bit će vrlo ružan grind sa stock topom, jer ako se dobro sjećam, za početak imaš top s bp-a, a taj nije neka sreća ni protiv tier 8 tenkova, a kamo li protiv tier 10 koje ćeš često susretati. no apgrejdan tenk je jako zahvalan. nema neki visok alpha dmg, ali ipak znatno viši (i relativno gledajući, ne samo apsolutno) u odnosu na prethodne tenkove s te linije. ukoliko imaš istražene mediume, bit će ti puno lakši grind, jer puno toga se dijeli s centurionom. a ako nemaš istraženo, opet ćeš svašta otključati za centurion pa će ti onda biti lakše. :D

ali imaj na umu da se caernarvon, kao i conqueror poslije njega, voze potpuno drugačije od bp-a, kao i svih prethodnih tenkova te linije počevši još od matilde. dok bp bounca sve živo, jako je dobar za sidescrape čak i protiv viših tierova, caernarvon se ne može osloniti na armor. jedino mu kupola dosta toga bounca, ali ni to nije garantirano. i obavezno skrivaj donji front plate ko zmija noge, praktički će ti svaki ozbiljniji primljeni hitac u to područje oštetiti ammo rack.

veliki plus mu je mobilnost, puno je brži od bp-a, ali s tom brzinom treba pažljivo, jer za razliku od bp-a, s ovim tenkom ne želiš odmah skroz u prve redove, više ne igraš u ulozi magneta za protivničke hice. :)

ima i dalje odličan reload, napokon nešto bolji alpha dmg i pen, dobar gun depression, tako da hull down, po mogućnost malo izdaleka (odmah i veća šansa bouncati ponešto) i prati tijek borbe, jer napokon se možeš (dobro, nemoj očekivati čuda, još uvijek je riječ o ne baš brzom tenku) odvesti na drugo područje na mapi ako ima potrebe za tim.

a nakon njega slijedi conqueror koji je praktički caernarvon na steroidima, u smislu da imaju sličan način igranja, ali svaku caernarvonovu prednost dodatno upotpunjuje. i napokon dobiješ top sa dobrim dmgom i vrlo respektabilnim penom. jedino je gun depression nažalost nešto manji, što može nedostajati u nekim trenucima. fv215b nisam vozio, tako da ti za njega ne mogu reći ništa osim da mu je u planu zamjena. :)

ukratko, bit će potrebno malo privikavanja na drukčiji način igre, a trebat će i malo pretrpjeti grind do topa. nakon toga nema razloga da ti se ne svidi tenk. :)

15 godina
Stolnik kaže...
Jel bio ko na WoT Giveaway? Su djelili kaj zanimljivo?

e to i mene zanima....posto nemogu doc

ajte pliz ekipa dajte uzicajte i za mene neki kod, pa cemo prebiti nekako {#}

onaj sa t-127 i avioncicem izgleda mi primamljivo {#} posebno nakon sto uzicam support da mi vrati t-127 koji sam "slucajno" prodao. 10 puta {#}

Bruner kaže...

moji dojmovi cim sam kupio cerna-pa ovo je medium naspram BP-a, nejde vise 24 kmh nizbrdo nego ide prek 30 na ravnom, stignes i negdje doc prije pocetka borbe

dok ne rjesis 20 pounder i kupolu bice malo patnje, i mislim da sam stavljao dodatni ovjes kao opremu jer sam nesto free expao-kupolu il top nesjecam se

uglavnom sad imam 20 pdr A, drugu kupolu, ovjes, i idem na motor(i top i motor idu na centa 1 i radio isto)

tenk je meni tolko dobar da sam vec pripremio i drugu posadu koju cu dizat u togu za cerna kad ga elitam

definitivni keeper, ko i cent

top je laser, reload i aim prebolesni, depra je super, nesto ko da na npr. pershinga stavis dugi 8.8 top sa japanskim aim timeom {#}

meni je prebolestan i ostaje zauvijek, fun t8 za bilo kaj

sad je doduse trom malo sa stok motorom, al su jos 2 za otkljucat, i bice taman, brz, okretan, precizan i ima pen da busi sve sto sretne bez potrebe za prem ammo

stari majstori su rekli : svidja nam se {#}

Alex1 kaže...

to je sindrom novih igraca koji kad dodju do tira 3 a posebno t4 lightova ostaju zbunjeni zasto se bore sa t8

to se zove scout MM, inace tenkovi imaju +2 / -2mm, osim lightova od odredjenog tira koji imaju scout mm +4 / -2

odi na wot portal i tam imas manual pa ga PROCITAJ sa razumijevanjem {#}

imas i na hardu u wot folderu manual u pdf-u i to takodjer procitaj

tvoj je zadatak kao skauta da izvidjas, tj da otrkivas di su neprijatelji dok tvoji debili kemperi "snajperi iz baze" {#} pucaju po onima koje ti spotas/vidis*"osvijetlis"

Voltron kaže...

da da bila rasprava na forumu

maus je press acc i kao takav moze birat mapu na kojoj ce igrat-backdoor to mm

mozda ce se to moc i na rebootu ak ce bit press accounti {#}

Alex1 kaže...

Kužim, stavi me s ekipom kampera, eventualno s dvojicom trojicom idem naprijed, ali predaleko od kampera i ne vide neprijatelje, samo čekaju. onda ak se namjerim na kojega hevyja šus i dimim se.  Baš obožavam Stuarta M5, ali opako mi se počinje sviđati Cromwell, nakon šta sam se riješio one pljuce howitzera 3.7 inch.

sa kromwelom oprezno jer je jako brz i lako zavrsis predaleko od svojih i zrokaju te, a papir si

uvijek budi druga linija, tenk je u biti light sa medium mm-om, al ima opak top, depru i mobilnost

srco1978 kaže...

Je li to legalno?

da je sve je legalno dok te ne uhvate

to radi ovak-kupis golde, platis njima, onda oni plate wg-u, pa ti potrosis golde, a oni povuku uplatu tj. zaustave placanje

u tom trenu ti wg blokira acc i ides u minus za onolko golda kolko si kupio, e onda moras opet platit te iste golde da dodjes na nulu i da ti odblokaju acc

dotle si dvaput platio istu stvar koju na kraju nisi ni dobio, imas tlak na miljon i osamsto a wg i neka skemerska firma imaju tvoju lovu

plati jednom, kupi od wg-a i budi pametan

razmisli na tren-kupovinom golda wg dobija kesh i to im je izvor prihoda-zar stvarno mislis da bi dali drugim firmama da dilaju golde umjesto njih i to jos s popustom? {#}

ak wg vec i dijeli nesto, to je uvijek u obliku bonus codova

EZY-E kaže...

vrijedi pivu ak mi ju ti kupis {#}

crno osjecko molicu ljepo, po mogucnosti premium izdanje {#}

stipee98 kaže...

jel se isplati kupit m44 ili da skupim pare za is-3? 

kupi m44 i rokaj, idi dalje po arti liniji i vjezbaj svoj skill

is-3 je za siemke i uvjek stignes ga kupit, sto duze ga odgadjas to ce vise bit OP i bolji, to im je glavna linija za buff

evo uskoro ce jedini on ko hvy dobit buff view rangea {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Ipe77 kaže...

ima li šta onih invite kodova za početnike treba mi kolegi pa da ne starta tek tako {#}

bice sad sa sajma hrpa invite kodova, a i bar to nije tesko nac na guglu

Thoroughbred kaže...
mrki98 kaže...

ak se ne varam pitanje je vec bilo (nekoliko puta), al evo opet mozda se nesto promijenilo...

koji od ova dva?

Više depresije - više zabave ... oklop je ionako postao upitan s tim silnim heatovima od 400+ pena {#}

Najbolji oklop je onaj netaknut{#}

i nisi se izjasnio, t-62 ili obj. 140? ja sam jos na t-44 al bi volio znati kojeg prvo ubost, makar planiram sva 3 imat

never kaže...

uf što se mučim sa ovim t37, neznam šta radit s njim

kad me baci u t6 nije loš ali kad sam kao skaut s njim nemogu ništa

pa skautaj, stavi vent, optiku i binos, posadi svima camo, i pravac prvi grm

steta sto je tazilon ugasio svoje remek djelo, al imas hrpu videa kak skautat

i daj mi u pm-u mejl pa cu ti poslat word dokument-sve sa tazilonovog sajta o skautanju sam kopi pejstal i napravil si prirucnik

zanimljivo stivo za svakog {#}

stipee98 kaže...

uskoro cu istrazit m44 sad me zanima da prodam m41 hmc ili da ga ostavim u garazi?

ak si ga elital-prodaj ga, prebaci posadu u m44 i nastavi dalje (skini opremu ak imas, ramer i gld)

samo obrati paznju da ako se radio i motor sa m41 koriste na nekom drugom tenku, onda ih skini i stavi stock prije prodaje

top mozes prodat jer najcesce stock gun na iducem artiju je bio elite gun na proslom tako da ce ti ostat u depou i nemozes ga koristit (kad prodajes obicni tenk, dobro pogledaj jel ti top moze koristit i skini ga da ne kupujes dvaput istu stvar)

nemoj ni granate prodat jer ih vjerojatno mozes koristit u m44

inace je pravilo moje da ne prodam tenk dok ga ne elitam, da ga posle nemoram opet kupovat, i skidam module nastock, osim kupole i gusjenica koje se nemogu nigdje drugdje koristit

Entry Point kaže...

Kupih 13 90. Molio bi vas gameplay savjete jer nisam baš igrao light/scout/flankere prije. Thx.

depra je nepostojeca, aim time je za pocupat kosu

stavi vent, optiku i binos i igraj kao bush spotter na pocetku dok ga ne opremis u fullu

posadi svima camo ak jos nemaju, a ak imas 6th sense onda mozes i malo vise riskirat

i kak je reko jingles za batmana, kad ga nije znao igrat i zasto tenk sluzi pa je dobio upute od publike:

its endgame tenk, tzv. cistac, koji koristi svoju brzinu, pokretljivost i dokrajcuje protivnike tj. "clipa" ih

i jos je receno da sto duze prezivis u partiju, to si opasniji i korisniji

moj ima optiku i vent i binos, posada 6th+camo, drugi skill camo,snapshot, off road i to je setup za spotanje / skautanje

ako oces glumit snajpera, obaveno gld i vertikal jer je top nalik ruskom d-25t 122 {#}

14 godina
World of Tanks

ED63 => kažem,više depresije - bolji tenk...dakle obj.140 {#} 140tka ima više depresije,nešto slabiju kupolu...ali bounca dosta i on.

Ja sam uzeo 140 prvo,sad idem po t62...

BTW nisam bas siguran da će bit kodova s reboota...slabo ih dijele,uzeo sam onaj pack kad roknes 5 komada i ostanes ziv,unutra bolje da ne kazem sta dijele,zivi uzas,lihvari škrti.

Da komedija bude žešća,kod koji sam dobio - kaže invalid code,najs!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

2 0 hvala 1
15 godina
DrNasty kaže...
ED63 kaže...

tu u igru ulazi matematika, odma ce doc na 20-30%, a dok je crew x3 to je 90% vise svima osim komanderu, a onom ko dobije duple expe zbog acc crew training je 180%

Um, no.

Matematika ne štima.

Svakih 10% mentor skilla daje 1% xp-a ostatku posade.

Na 20-30% mentor skilla, posada dobiva 2-3% (ne 20-30%) i onda je to uz x3 = 9% umjesto 90% {#}

hvala doktore, moja matematika ima "nasty mistake" TM {#} a stalno pisem o citanju sa razumijevanjem {#}

Del_Boy97 kaže...

najbolji tier 5 premium moneymaker?

kao prvo cekaj bozic da budu svi na popustu za 750 golda, tad se isplate, a i trebala bi bit neka misija za t-34-85M (t6 med)

ovak, ja ti imam matildu4, matildu BP, t-25, leffeB2(ponuda vrijedi do isteka zaliha)

posto lovu stvara dmg, a za to treba pen, rekao bi da je t-25 jako dobar, al ima ocajan traverse, okrece ko traktor,brz je, ali i top mu sporo nisani i treba cekat da skroz nanisani, al je top razmjerno ok sa pen i dmg

matilda IV ima 76mm top koji ne probija skoro nista pa treba prem ammo koristit

matilda BP ima 57mm koji je malo bolji po pitanju pena al je dmg slab, isti takav top imaju i churchil i ramII i t14 (njih nisam probo i necu ih ni kupovat)

eventualno cu si ubost chi nu kai ak bude na pola cijene, dobar rof i pen, super depresija, mogao bi bit i dobar moneymaker-meni nebitno

ak nisi ubo tog-a i neda ti se cekat bozic i misiju...

neki se kunu u churcha zbog armoura

neki se kunu u t14 jer ga je dedaa proglasio "nub tonkom" ™©®

meni je za sad t-25 dobar al mislim da je chinukai okretniji i samim time bolji za medium gameplay

a i bilo koji t5 elitani tenk ti moze donjet hrpu para ak ima dobru posadu, opremu, i lezi ti gejmplej

tek tir 6 i 7 donosi neke bolje prihode, a t8 drasticne, moze ti ostat i prek 100k po partiji uz prem acc

al daj stavi na glasanje pa nek narod kaze

Thoroughbred kaže...
...pa nakon toga firefighting,da oslobodim slot za ove čokolade,onigiri itd...iako to jos nikad nisam koristio,ali budem,bas me zanima razlika...
...

Eh,da,Type 59...bolna točka,ali otkad sam uzeo FCM zaboravio sam na tu patnju za Typeom,FCM je the king svih prem tenkova :)

BTW Jel bio tko prosle godine na ovom REBOOT sajmu? Na paviljonu WOT-a? Jel se tamo da šta ušećerit? Jel se da šta kupit,itd? 

Malina22 =>

FCM ti je po meni najbolji prem tenk za lovu...ne treba ti gold nikad,a ne ponekad...odličan view range (puno spotting damage-a),odličan top,brzina,ima i dobru depresiju...

vrlo bitne osobine za radit razliku na terenu,view range,brz i precizan top,okretnost & brzinu...

Šećer na kraju limited MM

kaj se tice hrane kao prem consumable, ak se uzima na popustu i imas prem t8 za skupljat pare, onda je ok da nejdes u minus

ja sam korisrio hranu na t6 chi-to kad sam ganjal is-6 misiju, i mogu ti rec da posada koja nije na 116&(samo vent) nego na 127% sa hranom daleko je bolja, tenk je pomalo i OP (skoro svaki), a ja sam jos i optiku nosio da imam expe od spotanja

znaci u startu imas 25% veci view range u pokretu, sa binos jos i vise,a nijedan tenk ne gori tak cesto da mu fali aparat za gasenje

i netrebas ni uzimat firefighting, to je potrebo jednom u 20-30 partija, statisticki zanemarivo

nije tajp59 bas tak dobar kak svi misle, cak ni sa super posadom, osim za pare

bio je nekad dok je imo max t8 MM kad je silovao nize tirove

cak je i t-34-2 u istoj konfiguraciji bolji, malo brzi i okretniji, al ne donosi tolko para

da u pravu si, najbolji prem medium je FCM {#}

uz njega je jgtiger 8.8 jer isto radi opak dmg i zabavan je

ja sam bio prosle godine i dobio sam invite kod, bonus kod za avion u wowp za svaku odigranu partiju, i uspio sam nazicat "mauspad" wot i wowp nakon kaj sam reko "da ih zelim i spreman sam ih kupit i platit kolko oce" pa su mi ih dali

p.s. pitaj RavenHR-a kaj se dalo ubost prosle godine {#}

SimeKZ kaže...
Jel ima netko kakav savjet kako do coinsa. Hebemu doso sam u stadij u kojem mi je lakse skupiti xp nego coinse. Imam istrazenog is3 a 2.5milje cu skupit neznam kad. Jel ima koji cheap premium da se moze lako farmat s njim ?

pa imas misije covjece, cak i da si nub sa tir 7 mozes 150-200k uzet svaki dan od misija kad prodas prem consumablese, i 500k na kraju mjeseca

i dane premiuma, i za ovu misiju dobijes 3 dana prem, optiku i jos nesto, i 50k svaki dan

300k mozes skupit SVAKI dan cak i da si totalni paradajz sa 1 t7 tenkom

Pislje kaže...

pa su100y je po meni dosta muzike za malo para, jos da ti ga je na nekoj akciji ubost, ali ja bi preporucio da se ceka bozic tad ce valjda biti neke dobre akcije na prem tenkove.

da da uvijek se isplati cekati popuste, bice ovi do tira 5 valjda na 50% off ko i svake godine, 6 i 7 na 30% i t8 obicno budu na 15%

makar sam ja ubo dikermaxa na 50% off, e to je bila kupovina

a sad se mogu i nagrajndat i t6 premiumi pa na vise (is-6, per$in, tog, ...)

nekad toga nije bilo{#}

SimeKZ kaže...
Voltron kaže...
SimeKZ kaže...

To mi neznaci nista kad u kasi imam malo manje od 300k... 

za pocetak prodaj iz depoa sve kaj nije kompatibilno sa tvojim vozilima od modula i granata

pa prodaj sve kompatibilne kupole i gusjenice

zna se nac miljonce-dva od takvog ciscenja

Entry Point kaže...

13 90 ili T49, pitanje je sad.

za koji imas vise toga istrazenog i bolju posadu?

po meni nemres fulat, ko da pitas jel crvenokosu il brinetu? {#}

p.s. sori za 3 posta zaredom, al mi neda da visestruko citiram sadrzaj sa razlicitih stranica, il sam ja tak glup pa ne kuzim {#}

17 godina
World of Tanks

Very stronk! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Captain America

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 19:12 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel ima netko da bude sutra na Infogameru u razdoblju 17-20h?

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Remzi kaže...

ja

INVITE CODE: SRE4A-MHAKF-X26AR-356V5-SRXSS

11 godina
neaktivan

i jucer je, ja ga prijavio 10x i otisao spavat, to je neki bot, nije niti igrao, samo 2-3 poruke iste, i pa-pa.

The quieter you become, the more you are able to hear
14 godina
Remzi kaže...

Ja sam cijeli dan {#}

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
Voltron kaže...

A bug in the matrix

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
10 godina
neaktivan

To kužim kao što kužim da si već unaprijed zacrtan da pogineš. Otkrivanje neprijatelja je moguće tamo gdje je moguće da se imaš di sakriti i skloniti nakon što ih tvoji izrešetaju.  Sad sam kupio chaffee, i pure stock, i opet ja najslabiji u svojem timu , ja scaut kao ?, dok se ja pokrenem s mjesta pogotovo ako treba uzbrdo već su neprijatelji potukli sve. Tenk za scauting je ok, ako je brz, netreba ni topa, samo da je brz da pokažeš neprijatelje i da se skloniš, a ne ovak.

17 godina
Alex1 kaže...

To kužim kao što kužim da si već unaprijed zacrtan da pogineš. Otkrivanje neprijatelja je moguće tamo gdje je moguće da se imaš di sakriti i skloniti nakon što ih tvoji izrešetaju.  Sad sam kupio chaffee, i pure stock, i opet ja najslabiji u svojem timu , ja scaut kao ?, dok se ja pokrenem s mjesta pogotovo ako treba uzbrdo već su neprijatelji potukli sve. Tenk za scauting je ok, ako je brz, netreba ni topa, samo da je brz da pokažeš neprijatelje i da se skloniš, a ne ovak.

Prestani se žalit, ako ti scout ne paše onda igraj drugu granu, naciju..što god...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice