World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Svi modovi od Aslaina koji sam koristio rade i dalje, jedino je lijeva strana koja pokazuje moj tim kad pritisnem tab zbrkana al na to ne obracam paznju...xvm radi a win chance sam iskljucio vec prije dva peča...na to se ne možeš nikako osloniti jer često daje pogrešne informacije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja sam stavio xvm dev verziju. 5.4.1-dev, tak nešto i radi. I win chance itd.

Vanila minimapa je totalno sranje, mislio da nešto nije u redu s kompom kad sam vidio one minijaturne ikone. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Koja verzija Aslaina, jučer su 3 izlašle, ja sam stavio 4.0.3.

Sinoć sam samo jednu odigrao sa Aufkl. Pz. Pantherom, baš ću danas staviti scrnshot kad uđem u meni jer ostane od sinoć statistika. A znam da je radila jer sam imao jako loš WN za tu partiju.

ne znam sad, to sam stavio navecer, al mislim da je ista...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 10:04 (mrki98).
13 godina
World of Tanks

Kako skupljate novac u igrici ako nemate premium račun i vozilo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Rucipe kaže...

Kako skupljate novac u igrici ako nemate premium račun i vozilo ? 

Sa tier 5 i tier 6 tenkovima.

17 godina
odjavljen
World of Tanks

Sa tierom 8 i 9 bez problema. Tek sa desetkom postane zbilja problem ostati u plusu. Uvijek dobivaš neko nagradno srebro, aparate i sl. kao nagradu ako si među boljim igračima u partiji. Imam Ferdu sa posadom od punih pet skilova i šesti je grindu i nije neki problem sa njime zarađivati. Takođe jagtiger sa posadom od četri skila, svaka ispaljena granata je kao da pucaš zlato iz nekg drugog tenka. Probijaš skoro stalno i to na valikim razdaljinama. Nije problem biti u plusu sa maksimalno opremljenim tenkom, punim dodatne opreme i sa debelo razvijenom posadom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi kako vam se sviđa mapa Staljingrad

meni je odlična u minuti se može promjenit stanje rezultata

skužio sam da dosta ljudi kampa tamo u sredini i onda kad jedna strana probije bok ove u sredini okruže i igra je gotova.

P.S. može netko dat link nekih modova nisam dugo igrao pa da nabacim koji mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Ljudi kako vam se sviđa mapa Staljingrad

meni je odlična u minuti se može promjenit stanje rezultata

skužio sam da dosta ljudi kampa tamo u sredini i onda kad jedna strana probije bok ove u sredini okruže i igra je gotova.

P.S. može netko dat link nekih modova nisam dugo igrao pa da nabacim koji mod

Meni je odlična. Trebat će još vremena da ju naučim ali sviđa mi se.

Toni
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Igro je i sa artiyem i sa tenkovima extra mapica za sve vrste tenkova naravno treba je izucit{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Dečki, s obzirom da imam novi hardver prezadovoljan sam...no ostaje mi jedno pitanje periferije..

koliko igranju i kvaliteti igranja pridonosi bolji miš? Trenutno imam neki Logitech vulgaris za 100kn... hoće li biti efekta ako se prijeđe na neki gamerski?

naravno očekujem da se mora kupiti i dobra podloga...

ja koristim neki prc mis {#}

made in people's republic of china {#}

neki havit, za 100kn, bitno mi je bilo samo da je malo veci zbog moje sape

podloga-A4 biljeznica sa tvrdim koricama lipa mill {#}, razmjerno nova, stara sa hrapavim koricama se tolko izlizala da je postala glatka nakon 2 godine gejmanja {#}

makar imam originalne podloge wot i wowp, to mi je premalo kad krenem veslat sa misem {#}

began kaže...

The mighty Deathstar u garazi {#}

Nakon prve borbe preko 5k dmg moram priznat da je blesav td {#}

de fleksi molim te {#} dropaj skilove komanderu i umjesto repair, camo i 6th koji ce se punit jos 5 godina stavi 6th, camo i nek repair bude taj koji se puni, da punis treci skill a ne perk, bode oci {#}

@ Rucipe

kaj se tice money makera bez prem acc i tenka....hmmm

do kojeg tira si generalno ti dosao, kakve su ti posade, koji tip vozila preferiras?

od tira 4 si debelo u plusu ak iole znas igrat, posebno td-i i bolji mediumi

t5 isto tako, da ne spominjem toster-njem suplji td cudnog imena iz waffel grane, obavezno sa drugim topom, koji je top sa jg pantera, znaci dobijes ga tek na t7 hvy i td, a t8 med

na t5 su ti jos OP tenkovi bdr g1b (90mm top) i definitivno s35 ca sa 105mm

posto se krediti dobiju za dmg, a ti topovi uz dobar pen rade i veliki dmg, svaka granata koja probije je ogromna zarada,a i matchmaking je cesto +2 i zavrsis sa t5 u t7 borbi,i njih mozes dobro ostetit a to daje kredite, uz expe naravno

t6 je kv-2 kralj, jer i u t8 borbi mozes sa 107mm ili 152 derpom radit opasan dmg bez premium granata i dobro zaradjivat

t7 jgpanter sa dugim 8.8 i t20, stalno u plusu, barem su meni legli

ali ja kupujem opremu na popustu, po mogucnosti i tenkove, a consumablese samo na popustu

tako da me svaka borba manje kosta, kad prodajem tenk ne skidam opremu da ne trosim golde bezveze nego samo okrenem credse i posle opet kupim opremu na popustu ak mi kaj fali

i jos-prodaj sve iz depoa kaj ti netreba od modula i granata

stavljaj binos na sve osim artija jer ono sto ne vidis nemozes gadjat, cak i ako tvoj tim spota {#}

i na kraju, nek tvoj tim spota a ne ti, jer ces cesto prvi poginut bezveze a oni s ruba mape nemogu pogodit nista dok "snajpaju" {#}

i racunaj da vecina paradajza i siemki je sad dosla cak i do tira X {#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 17:29 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

JagdPanther sam evo sinoć uzeo sve top tier, ali nisam siguran baš da mi je dobro sjeo 105. Dugi 88 mi nekako više paše zbog dobro ROF-a, ali isto tako mi se sviđa dobar dmg na 105. Jel moguće da 105 padne na kojih 6s reload, ako zna netko ko ima full istreniranu posadu? Imam na njemu ventse i rammer ali posada još nije 100% osnovno. Kontam još binose stavit. (?)

Kad smo kod toga koje skillove za prvi set?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 17:46 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

pozz tenkisti !

svakodnevno igram WOWP, a evo jučer sam, silom prilika instalirao i WOT. još nisam odigrao niti jednu partiju, (prošao sam turtorial). pitam vas šta preporučate za totalnog početnika? kojom linijom krenuti, koja nacija je najbolja za  krenut ?

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

pozz tenkisti !

svakodnevno igram WOWP, a evo jučer sam, silom prilika instalirao i WOT. još nisam odigrao niti jednu partiju, (prošao sam turtorial). pitam vas šta preporučate za totalnog početnika? kojom linijom krenuti, koja nacija je najbolja za  krenut ?

Po meni ameri i rusi teškaši, rusi mediumi, njemci lovci i mediumi.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 18:05 (rapture686).
12 godina
World of Tanks

ruska heavy linija od kv1 do is7, svi poprilično dobri tenkovi

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto da se i ja malo pohvalim, a usput i pojadam kakav mi je tim. Ne sjećam se kada sam imao ovakav score s ovim Tigrom. Obožavam ga. {#}

Nadam se da se slike dobro vide{#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

Eto da se i ja malo pohvalim, a usput i pojadam kakav mi je tim. Ne sjećam se kada sam imao ovakav score s ovim Tigrom. Obožavam ga. {#}

Ma da ti ne pokvarim uzivljaj ali to je smece od tenka

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Platoon dominacija sa jurom se nastavlja {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

@ED63 igram već dugo , 10k partija . Igram sve osim artija . Do sad sam skupljo novce sa KV-1S i Hellcatom ali posto su ih unisitili nisam znao  sta dalje . 

I šta staviti na posadu T14 i na Cometa ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 21:15 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Iz nekih ''britanskih :D'' razloga mi je bio odbojan ovaj FV4202 kao mozda i vecini igraca,  pa je zato mozda bio ne igriv i sad hoce da ga ''izbace''. Al et kupih ga iz poznatih razloga i uvidjeh da je tenk strava i da ga neopravdano ''izbacuju''. Mozda su trebali napravit neki nafuravajuci trailercic za taj tenk pa da se zadrzi u igri. Npr. kao za T71, kad sam vidio taj trailer ma mogo ga je kudit ko je htio ja sam zacrto da ga kupim i to je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad poslije ovog update/a tenk mi se cesto pocne vrtit 360 u mjestu koji k..?

16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

@ED63 igram već dugo , 10k partija . Igram sve osim artija . Do sad sam skupljo novce sa KV-1S i Hellcatom ali posto su ih unisitili nisam znao  sta dalje . 

Probaj deinstalirat igru...ako nakon 10k bitaka neznaš šta stavit...{#}

13 godina
Zrinski kaže...
Rucipe kaže...

Probaj deinstalirat igru...ako nakon 10k bitaka neznaš šta stavit...{#}

Ispričavam se doktoru znanosti , oprosti . 

17 godina
moderator
World of Tanks

Uđem da odigram x3 na Aufkl. Pantheru:

Onda odem uzeti x3 na SP-u:

Sad ode leći :D

Mnogima ne sjeda aufkl. panther, meni je baš dobar, nemam ni 6th sense a da se fino igrati. Još kad rammam heavy tonk i uništim ga, kud ćeš bolje... Much op, pls nerf.

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
turbojc kaže...

Možda tebi {#}

http://wotreplays.com/site/779909#siegfried_line-rapture868-pzkpfw_vi_tiger

Toni
16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
turbojc kaže...

Ako ti ne znas igrati sa njim ne znaci da je smece od tenka...taj tenk je jedan od najboljih t7 tenkova...jedino sto nema je neki armor ostalo sve je extra...A i stvar sa armorom je sto u igri tenkovi njegove generacije su svi tier ili dva ispod njega i njih fino bounca bez problema...tenkovi u njegovom tieru i iznad koje cesto srece su dosli nakon njega pa i buse ga bez problema. Meni ne leži is8 nikako, al to ne znači da je tenk smeće.

http://wotreplays.com/site/1299018#self

kad tigar zaradi 150k...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 8:43 (malina22).
15 godina
World of Tanks

Jel ima tko da zeli igrati sa b-c 25t dobro bi bilo kad bi 3 bili u vodu za malo rushanja po mapama.Ako netko bude htio neka mi se javi in game ime lorthiras

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 10:24 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice