World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.387
|
čitano: 9.024.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav imam problem ne mogu se prijaviti na test server konstantno mi izbacuje da sam utipkao pogrešan mail ili lozinku, obrisao sam ga skinuo opet i opet isto,

pa ako netko zna u čemu je problem molim pomoć{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
drapa88 kaže...

Pozdrav imam problem ne mogu se prijaviti na test server konstantno mi izbacuje da sam utipkao pogrešan mail ili lozinku, obrisao sam ga skinuo opet i opet isto,

pa ako netko zna u čemu je problem molim pomoć{#}

ak si mijenjao sifru nedavno onda upisi tu staru

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li ima tko za podjelit invite code? Ili ima li gdje za pokupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
flapo kaže...

Probaj ova 2 i javi da li ti radi...{#}

NTRD7-553N6-UHTP3-D2SCS

NTRD7-KK439-2BN7W-XUMVS

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
16 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
flapo kaže...

Probaj ova 2 i javi da li ti radi...{#}

NTRD7-553N6-UHTP3-D2SCS

NTRD7-KK439-2BN7W-XUMVS

Nevalja ni jedan {#}

13 godina
protjeran

Nevalja ni jedan {#}

6FBNW-GRUPY-DTNFM-YFKTE

Ovaj?

16 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

Nevalja ni jedan {#}

6FBNW-GRUPY-DTNFM-YFKTE

Ovaj?

Ovaj je prošao. Puno hvala, junior će bit zadovoljan, a i ja jer mi neće više kenjat statse {#}.

13 godina
protjeran
flapo kaže...

Ovaj je prošao. Puno hvala, junior će bit zadovoljan, a i ja jer mi neće više kenjat statse {#}.

Nista, i drugi put, cuvam tih par invite ako zatreba nekom od kolega ako krenu igrat ili tu pa eto bitno da je jedan ispravan i da radi...{#}

17 godina
World of Tanks

WoT Common Test Queue over 9000 {#}

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna dobra sa VK 3002M ( 10killova, 3.4k dmg  )

http://wotreplays.com/site/1147813#self

I, imam još jedno pitanje, ponekad mi se zna dogoditi kad pucam po protivničkom tenku koji je 100% naciljan da umjesto tenka pogodim zemlju ( kamen i sl. ) ispred sebe. Baš mi se to u ovom replayu desilo par puta. Igram na low-medium detaljima. Je li moguće da je su za to krive teksture baš zbog tih low-medium detalja?

Moj PC  
9 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

WoT Common Test Queue over 9000 {#}

14 godina
MisterJedi kaže...

I, imam još jedno pitanje, ponekad mi se zna dogoditi kad pucam po protivničkom tenku koji je 100% naciljan da umjesto tenka pogodim zemlju ( kamen i sl. ) ispred sebe. Baš mi se to u ovom replayu desilo par puta. Igram na low-medium detaljima. Je li moguće da je su za to krive teksture baš zbog tih low-medium detalja?

Ako pucaš iza ugla ili neposredno blizu nečega, neke teksture su loše modelirane pa granata ili proleti kroz objekt ili zapne za nevidljivi dio nečega. Meni se dešava, isto igram na low pa je valjda zbog toga. Najbolje mi pomaže paziti da kad ciljam tenk se pojavi onaj crveni obrub oko njega, tada znam da će proći.

13 godina
World of Tanks

Po drugi put završio grind M3 Lee-a i otključao T1 Heavy (doduše, za M4 Shermana sam potrošio i 2k free expa). Sada je bilo puno lakše, nakon 10-11 mjeseci sam skontao par sitnica važnih za vožnju tenka bez kupole (u međuvremenu sam taljigao i T82 i T40)... {#}

Sad pomalo gegat s T1 hevijem... Pa M6... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
moderator

U noob, daj uvećaj sliku ili napiši šta je reko, ostale mi oči na monitoru :P Vidim sestre spominje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 12:00 (DrNasty).
11 godina
World of Tanks

You image noob. Go to ass. Go play with photoshop and zoom image noob. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna neloša s Pz.Kpfw. IV Ausf. H ....meni je taj tenk užasno zabavan za vozit jer ako me pogodi dobar MM onda pol ekipe one shotam a to mi je zabavno hihihihi

Team32Ipe77
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Gubim živce polako. {#} Pokušavam skupiti još to malo XP-a za Tigera II da ga unlockam i kupim sad dok je još na popustu, ali nikako da pokupim x3 na first win-u. {#} A eto i zašto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ima netko da bi veceras (posli 23) rokao u platoonu? 

Inace igram sa artijem, ali mozemo i nesto drugo odraditi :D

http://www.winblogs.net
15 godina
Alesandro kaže...

Jel ima netko da bi veceras (posli 23) rokao u platoonu? 

Inace igram sa artijem, ali mozemo i nesto drugo odraditi :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan

Hhahaha, nemas bas dobra iskustva sa artijem a? :D

http://www.winblogs.net
16 godina
neaktivan

kad ste vec kod artiljerije, predstavljam vam...

arty silencer {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, tražim neki klan za zajedničku igru najviše samo u vodu, znači netko kome nije imperativ cw i slične stvari, imate li kakav prijedlog?

Dugo nisam igrao igru pa sam sad opet počeo.

ovo je moj profil http://worldoftanks.eu/community/accounts/502230982-gold_pantera12/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

vezano uz arty... koji doduše i nije arty nego bert. :)

vozim jučer taj svoj fv304 na pearl riveru, krenuvši sa istočne strane. krenuo onim jugozapadnim prolazima bliže zbivanjima na mapi, kad neki idiot u su-100y tipka na chatu, 'fv arty, go back'. kako mi se nije dalo prepirati, ignoriram ga i namjestim se u poziciju s koje sam pokušao naciljati prve spottane tenkove, kad odjednom odletim u zrak. naravno, opalio me odozada taj isti idiot, jer naravno da treba njega slušati, tko ne sluša njegove naredbe zaslužuje odletjeti u zrak, je li. ne moram ni reći da je lik inače crven ko pravi zreli paradajz i da je nakon jednog opaljenog hica u protivnika i on otprdio.

poludim na takve. iako sam inače relativno smiren, baš sam se razbjesnio.

no sve se vratilo već u sljedećoj partiji. čim sam vidio da je mapa mines i da je tier 6 meč u pitanju, znao sam da ne može biti loše. bert je opako op protiv tenkova na svom tieru i nižima, a još kad se to poklopi s manjim mapama kao što je ova... rezultat - top gun i stark's medal (prvi put ta medaljica), a moglo je lako i do radley-waltersove (koju sam prvi i zadnji put dobio također u bertu, naravno u tier 6 borbi i na malom wideparku) da nisam derpao par početnih shotova dok se nisam malo smirio od prethodnog meča. link na replay ako koga zanima

11 godina
World of Tanks

M 24 u gusto,  spartanac {#} malo se trolo at 2 doduše umalo loše završilo, al non shall cap  while caffy is  on the watch {#}

Klick 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Prodao E4 jer sam apsolutni njub u tom tenku, 40% wr i kupio T57 heavy. Suza mi na oko kanula dok se sjetim da će ga nerfati jer je tenk predobar.

Eto maloprije igrao protiv našeg RavenHR-a. Mi začudo pobijedili, a on je u batu nakucao 7,5k demiđa. {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:39 (Entry Point).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

Suza mi na oko kanula dok se sjetim da će ga nerfati jer je tenk predobar.

Ma neće mu ništa biti. Provest ćeš koju sekundu više ciljajući i to je to. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:05 (crystal6).
15 godina
Entry Point kaže...

Prodao E4 jer sam apsolutni njub u tom tenku, 40% wr i kupio T57 heavy. Suza mi na oko kanula dok se sjetim da će ga nerfati jer je tenk predobar.

Eto maloprije igrao protiv našeg RavenHR-a. Mi začudo pobijedili, a on jer u batu nakucao 7,5k demiđa. {#}

To si bio ti :D

Nisi ni ti lose nakucao, dobra borba :)

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Eto maloprije igrao protiv našeg RavenHR-a. Mi začudo pobijedili, a on jer u batu nakucao 7,5k demiđa. {#}

E4 je dobar TD samo zahtjeva dosta drugačiji pristup od predhodnika, a čak i od E5. Pošto nema neku kupolu (dogodi se da odbije kako što), a i hull mu nije neki (dosta ga buše začudo) nesmije se među prve naprijed. Nego iz druge linije malo bliže i tražit prilike, shoot/cover/reload. Uostalom teškaši su tu da primaju dmg ako nisu crvendaći naravno. {#}

11 godina
Intel&ATI kaže...

To si bio ti :D

Nisi ni ti lose nakucao, dobra borba :)

Yep, ja sam bio :D Mislio sam da si skužio jer mi je wot nick na onoj temi, ali u biti tko bi se sjetio svih nickova.

6,5k ja mislim, tak neš. Dobra, dobra, lijepo si ti to preko pola mape našamarao ekipu i onda još malo oko baze :D

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice