World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Jeste odlučili grindati Type62 ili KV220 idući mjesec?

Sad sam odgulio 10 bitaka sa Shermanom Jumbo a kontam kupiti i M4A3E8 jer za njega trebam samo istražiti kupolu sa free expima, kupit mu opremu i juriš... {#} Prosjek nakon 10 bitaka nije baš neki ali s 2 mediuma bi se brže odrađivale bitke (grindalo HP-ove i ostalo). Mogu kupiti i T20 ali medium tier 7... Ne miriše mi. Doduše, ne znam ni šta ću s Typom62... Light tier 7...?

Za grindanje KV220 sad imam samo Crusadera a to i nije neka sreća. Pa još spotat za 12k dmg...? 

KV mi djeluje upotrebljivije u svakodnevnoj igri ali je teži grind  pa kontam isčačkat Typa...

Šta vi kažete na tu misiju?

KV 220 mi se čini besmisleno s obzirom na vrijeme koje se mora potrošiti, a type ću probati jer imam mediume za grindati pa će biti taman.... sranje je što je dan po dan, a ne kao prije... pogotovo sad kad će biti CW event + posao..... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 20:37 (anarky1988).
15 godina
mrki98 kaže...

evo i ja odlucio krenut na FV... (mogao sam i ranije, al...)

pitanje je za sto na centurionima obavezno cuvat free xp?

za kupolu

ja sam ga nedavno konacno otkljucal i kupil, samo jos u kometu posadu furam na diplomski da komander se digne prek 100% skila da mu stavim 6th pa onda prebacivanje

stok kupola mu je kometova i sranje je zesce, stavio sam dodatnu opremu za ovjes, jer je mala nosivost, al dovoljna za vent i optiku, al kupola nejde, pa sam free expal kupolu i sad skupljam za top

al ak imas free expa i para,onda samo kupolu i top, i uzmi ovjes kao opremu

sa boljim topom tenk je zvijer i vrlo lako ces dalje skupljat expe jer probija dobro, a sa premiumom je nekih 10-15 partija za ovjes, posebno sad kad imas bonuse i na combat exp i na crew exp

a za motore moras grajndat, nema druge

gamer_101 kaže...

Ova igra tu i tamo djeluje na moju psihu, pogotovo ak igram dulji period, recimo do ponoći ili slično.

Imao sam ludi san koji nema veze s vezom al bilo je strašno.  Uglavnom u snu sam se morao oženiti i svi su samo čekali da plešem pred puno

Al imam sve luđe snove od WOT-a{#}

imas strah od plesa, nemas strah od svadbe i borbe

moglo je biti gore, da zakasnis na svadbu zbog igranja

ili jos gore za buduci brak...{#}

http://www.forum.hr/showthread.php?t=722286

Spiridon kaže...

Pozdrav.

Jeste odlučili grindati Type62 ili KV220 idući mjesec?

... Ne miriše mi. Doduše, ne znam ni šta ću s Typom62... Light tier 7...?.

Šta vi kažete na tu misiju?

misija je bezveze, jer se mora igrat cijeli mjesec, i to dosta...25 dana od 30? a zene? a alkohol?

kv 220 mi nije napet jer imam is-6 koji je bio puno ugodniji grajnd koji se dao ispilit u nekoliko danan kad ti se dadne, kao i per$in

a type je mislim jako slican wz 131 koji ce skoro bit elitan i ostavljen za takve troll zahebancije za kakve bi bio koristen i type62 kad bi ga imao, uz trening posade naravno

ako neko nema nijedan prem tonk onda se isplati, i za ljubitelje skautanja

al ovak, ne pada mi napamet, posebno zato jer se moze ponekad osvojit na nekim natjecanjima kao druga ili treca nagrada

al djabe je djabe pa navali narode na stronk skautu{#}

p.s. PERK INTUITION

kod promjene tipa granate prilikom punjenja, ili kad se mijenja napunjena granata za neku drugu (ne kad se bira tip iduce granate), npr. imam loadanu ap koja je 1, a ocu HE koja je 3, tada 2 puta stisnem 3 i ima neke sanse da vec bude napunjena

i to je jedini perk di se ako ga oba loadera imaju, postotak vjerojatnosti SE ZBRAJA, tako da je m,islim 34% da ce se prebaciti granata

meni je korisno u t34 jer HE puno bolje djeluje na lightove, hellcate, na reset capa, na low hp mete kad bi se ap mozda odbio, a bice i korisno u t30, posebno zbog 155 topa i velike kolicine waffela na bojistu koji su puno prijemcljiviji na HE-HE {#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 2:34 (ED63).
13 godina
World of Tanks

Nisam pratio, da li je nešto promjenjeno kod ciljanja i pucanja? Granate lete na sve strane, nekad i izvan kruga sa full aimom. Tako još od prošlog patcha, a na ovom mi se cini još izraženije.

2 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj RU-251 sto treba doci mi se cini kao full zabavan tenkic: http://ftr.wot-news.com/2014/08/22/straight-outta-supertest-ru251-stats/

80 km/h top speed i 400m view range - mogao bi biti odlican light tank kojeg cu vjerovatno ici istrazivati.

Bio sam krenuo prema French light tankovima, ali mi se AMX 12t zbog uzasnog MM-a (a o hororu grinda te linije prije ELC AMX da niti ne govorim) nikako nije svidio pa sam odustao i samo istrazio AMX 13 F3 i prodao AMX 12t jer mi se nije dalo ici dalje.

Ovo bi mogao bi light tank po koji cu ici grindat :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

https://www.facebook.com/wgleu/app_143103275748075

Na fejsu je razer giveaway, upišite 6400 kao odgovor i upadnite, još traje.

Da daju malo premiuma ili golda, džabe je.

8 0 hvala 8
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisu mi bas nesto posebno napeti tenkici iz ovih misija sto ce biti, ali bih mozda htio zavrsiti misije, cisto radi izazova, za med mi nije problem, trenutno farmam japansku liniju tu sam na STA-1 i rusku na t54 atm i to nece biti problem za sfarm, posade na dva skilla, tenkovi istrazeni skroz, oba tenka odlicna, svaki na svoj nacin. Problem je sa ovim scoutima, nemam nekog iskustva s njima, ono malo sto imam je sa kineskim stuartom s kojim imam mastera i moram reci da mi je to bilo prilicno zabavno iskustvo. Najveci problem po meni je sto scouti traze dobru posadu, barem da imaju jedan skill six sense i camo na ostalima, jer bez six je ebeno igrat, zapravo postajes kamikaza sa uletima i pokusajima da se parkiras iza enemy artija. Trenutno imam 2 opcije za light tenkove, oba su lvl6, ruski MT-25 koji mi je otkljucan i kineski 59-16 kojeg mogu lako sfram s typom pa me zanima ako netko ima iskustva s ova dva tenka za misljenje koji uzeti i zasto, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 11:48 (Mquany).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio onu top cijev na centuriona 7/1 i sad se tesko naviknuti na rld vrijeme...sa drugim topm stanes iza coska trekujes protivnika i osisas ga bez problema, sad vise nema toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ima li netko iskustva sa promjenom email adrese? Htio bi promijeniti mail adresu tako da mogu pokloniti account.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Stavio onu top cijev na centuriona 7/1 i sad se tesko naviknuti na rld vrijeme...sa drugim topm stanes iza coska trekujes protivnika i osisas ga bez problema, sad vise nema toga...

Hulldown hillhuging sniper all the way :D

Ja još nisam ni B barrel otključao, skroz slabo igram i vučem se od modula do modula (free expao gusjenice zbog opreme).

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ekipa koja je razlika izmedju type 59 i t 34- 3 prem?velika?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli danas test server dolazi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Entry Point kaže...

Ima li netko iskustva sa promjenom email adrese? Htio bi promijeniti mail adresu tako da mogu pokloniti account.

Moraš im reći da si izgubio pristup staroj email adresi i da zato tražiš da ti prebace acc na novu email adresu, tj. trebaš "dobar razlog" za promjenu adrese, inače ti je neće htjeti promijeniti. Imaš jedan pokušaj da ih uvjeriš da imaš dobar razlog. Također su meni rekli da dopuštaju samo jednom da se mijenja adresa (vjerovatno samo zastrašivanje). Nakon što im kažeš razlog za promjenu adrese, tražiti če te informacije, kojeg datuma i sa kojeg ISP-a i iz kojeg grada jest acc napravljen, i dokaz sa npr. paypala o kupovini golda za taj acc.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 12:57 (harrothar).
17 godina
harrothar kaže...
Entry Point kaže...

Moraš im reći da si izgubio pristup staroj email adresi i da zato tražiš da ti prebace acc na novu email adresu, tj. trebaš "dobar razlog" za promjenu adrese, inače ti je neće htjeti promijeniti. Imaš jedan pokušaj da ih uvjeriš da imaš dobar razlog. Također su meni rekli da dopuštaju samo jednom da se mijenja adresa (vjerovatno samo zastrašivanje). Nakon što im kažeš razlog za promjenu adrese, tražiti če te informacije, kojeg datuma i sa kojeg ISP-a i iz kojeg grada jest acc napravljen, i dokaz sa npr. paypala o kupovini golda za taj acc.

Imao sam iskustva s ovime i u biti odi na Speedtest i tamo vidi što ti kaže za ISP-a i grad. To oni imaju u svojoj bazi podataka. Npr. ja iako sam iz Osijeka i na Iskonu sam, oni su u svojoj bazi podataka imali CarNet i Zagreb.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina

Nisam igrao sa t 34-3 ali znam da mu top sporije puni uz to što pravi veću štetu. Moram priznati da mi je type 59 ostao u sjećanju kao teži protivnik i doista bih ga volio sebi uzeti jednog dana ako to bude po nekoj normalnoj cijeni. 

Pucaaaajjjj :)
17 godina
World of Tanks

Igram WOT u 1680x1050 rezoluciji. CPU je E5300 clockan na 3.3GHZ a grafa je HD4850 512mb (koja se ne voli clockati), 4 GB DDR2 sistemske memorije

Molim preporuku na koji CPU + GPU ići a da se poveća framerate u igri (naravno rabljeno)

Ili je bolje kupiti samo skuplju grafičku i ostaviti postojeći procesor?

hvala {#}

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ja imam E5400 i nakon što sam kupio GTX460 Hawk dobio sam u igri oko 50-70 fps ovisi o mapi na 1920x1200 rezoluciji. Btw stavi win 8.1 ako ga sad nemaš jer sam i sa njim dobio više fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
macgyver 53 kaže...

Ja imam E5400 i nakon što sam kupio GTX460 Hawk dobio sam u igri oko 50-70 fps ovisi o mapi na 1920x1200 rezoluciji. Btw stavi win 8.1 ako ga sad nemaš jer sam i sa njim dobio više fps

Ne može win 8.1 sa HD4850 jer je u legacy statusu i nema drivera. Jedino može win 8.

12 godina
World of Tanks

vjerojatno nema bolje procesora za taj socket, a grafičku si uzmeš hd 6670 gddr5

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Može si uzet neki quad core ako mu matična podržava, gledao sam može ih se naći za 300-500kn. Jer moj proc može iskoristit samo 70% grafe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Win7 + Q9550 Quad core @2.83Ghz + 4Gb DDR2 + XFX R9 270 = 40-50 FPS-a u prosjeku.

Brijem da je to loše.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 15:03 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

Win7 + Q9550 Quad core @2.83Ghz + 4Gb DDR2 + XFX R9 270 = 40-50 FPS-a u prosjeku.

Brijem da je to loše.

Ovisi koja mapa, ovisno o grafičkim postavkama (kvaliteta prikaza, detalji i slično)...

ako ti imaš 40-50 onda ja imam 20 FPSa u prosjeku, što znači da je tvoj komp ingame duplo brži..

Ja bih volio da WG napravi neki WOT benchmark test to bi bilo idealno

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 15:18 (Ziga).
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Ovisi koja mapa, ovisno o grafičkim postavkama (kvaliteta prikaza, detalji i slično)...

ako ti imaš 40-50 onda ja imam 20 FPSa u prosjeku, što znači da je tvoj komp ingame duplo brži..

A probaj izvući još koji fps iz toga, probaj OC-ati CPU, pogasi neke postavke. Ja imam C2D na 3.2, tu grafu i toliko rama i kad sam ugasio sjene ugodno igram oko 40ak fps-a (1280x1024). Jes da je manje pixela nego tvoja reza al ostalo je medium, mozda čak nešto i na high. Mogu ti prntscrnati postavke kad budem kod kuće pa probaj postaviti tako.

12 godina
World of Tanks

The emails have been sent out to winners of the prizes from our Wargaming Live stream during gamescom 2014! You will want to check your emails now, and if you have something from us, please respond as soon as possible with the requested information! Your loot awaits!

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Ziga kaže...
Entry Point kaže...

Brijem da je to loše.

Ja bih volio da WG napravi neki WOT benchmark test to bi bilo idealno

Da, mislim da su mi je graphics na high ostalo na medium. Moram provjerit što je točno kako postavljeno i što je isključeno. Znam da su mi trackovi isključeni, ali imam dinamično vrijeme postavljeno. Tak neš. Ne igram na full screen nego mi je window maximized, tako da je 1920x1080 - taskbar dolje.

Samomrzeći hrvat
14 godina
World of Tanks

Kod mene je rezolucija 1680x1050, proc je OC na 3.7GHz, grafa je R9 270 OC do kraja u Msi Afterburneru, postavke na wotu su sve na max osim sjena i blura. Fps varira od 30-90 ovisno o mapi. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Chaffee

This tank was reworked to the standard tier 5 light tank (original value in brackets, values for 100 percent crew)

Health: 440 (580)
Viewrange: 390 (400)
Radio: 776,9 m (same)

Armor was reworked of course (resembles current stock Chaffee now, can be seen here)

Weight: 18,392 tons (19,701)
Engine: 460hp (500hp)
Power-to-weight: 25,01 (25,38)
Hull traverse: 42 (46)
Maximum speed: 77,2/21 km/h (56/21)
Ground resistance: 0,767/0,959/1,63 (0,863/0,959/1,63)

Top Gun: 75mm, 96 PEN, 110 DAM (76mm, 137 PEN, 115 DAM)
DPM: 1966,5 (2180,5)
Reload time: 3,356s (3,164)
ROF: 17,878 (18,961)
Shell velocity: 619 m/s (975 m/s)
Accuracy: 0,345 (0,374)
Aimtime: 1,82 (1,63)
Massive nerf of accuracy on the move (different under certain circumstances, while moving at maximum speed it’s a 150 percent nerf)
Depression: remains at -10
Turret traverse rate: 45,9 (40,7)

Worth noting that the price of shells decreased to one half (from 105 to 56 silver)

T92 SPG

- accuracy loss from moving the gun buffed from 0,613 to 0,595
- accuracy loss from moving or turning the hull buffed from 0,364 to 0,326
- accuracy on the move buffed by cca 10 percent
- terrain resistance buffed from 1,151/1,342/2,205 to 0,959/1,151/1,822

T57 Heavy

- aimtime nerfed from 2,59 to 2,78
- accuracy loss from moving the turret nerfed by 30 percent
- accuracy loss from moving and turning the hull nerfed by 25 percent
- accuracy loss from moving at full speed nerfed by 25 percent

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

9.3 new hangar interface

- it was confirmed in 9.3 supertest patchnotes that suicides will be punished in World of Tanks. A player asked, how will the game know if I for example drive off the bridge by accident. Storm answered that you’d have to “drive off by accident” three times in a row, so that’s apparently the limit of suicide punishment.

- the biggest problem for creating HD models for now is that outsourced modellers suck (lag behind)
- Storm states that having full HD resolution for all tanks (and not just yours in battle as it was changed in 9.2) is pointless, as you can only tell the difference from like half a meter
- the full HD texture resolution for other tank than yours will not return, not even as an option  

- free XP calculation formula won’t be changed
- Storm explains his statement that “there was not enough space in the garage and that’s why the UI got reworked”: “space for extended tank characteristics, that will come a bit later”
- Sturmtiger won’t be in the game, because it’s impossible to balance. I asked Storm whether he is considering replacing it with another candidate, such as the StuG Maus for the Brummbär line, he said it was not yet looked into
- 9.3 performance optimization will not concern only weak computers
- it will not be possible to disable HD models (SS: as in, the things will stay as they are now), the client will also not be split to normal and HD client

- no plans to nerf gold ammo as a whole
- new French heavy line will definitely not come in 2014 or 2015

- Storm states that it is not possible to do anything with the issue (for now) where during one session, you get the same maps over and over again
- Storm states that the feature, planned earlier, where it would be possible to move a tank on one track a bit when it got detracked, the way it is in War Thunder, was scrapped
- new crew skills and perks will not come this year
- regarding the transmission/engine split, the vehicles of tiers 8-10 that got reworked in the 9.3 patch were only the first batch, it takes a long time to apply this mechanism to all the vehicles in the game
- both transmission and engine will have a common HP pool
- alternative hulls: “maybe next year”
- when new motion physics gets implemented, tank climbing ability on slopes will likely be artificially limited, the way it is now
- T-50-2 will not return
- it will theoretically be possible for a ricocheted shell to damage second tank
- T49 Light Tank will have two types of credit shells: HEAT and HE. According to developers, the HEAT penetration (SS: 152mm) is not very high and on high tiers, every second tank has some spaced armor, so shooting with it won’t be as simple
- LT video will come soon apparently
- T49 tank destroyer will be renamed to T67

Za vise KLIK

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Chaffee

This tank was reworked to the standard tier 5 light tank (original value in brackets, values for 100 percent crew)

Health: 440 (580)
Viewrange: 390 (400)
Radio: 776,9 m (same)

Armor was reworked of course (resembles current stock Chaffee now, can be seen here)

Weight: 18,392 tons (19,701)
Engine: 460hp (500hp)
Power-to-weight: 25,01 (25,38)
Hull traverse: 42 (46)
Maximum speed: 77,2/21 km/h (56/21)
Ground resistance: 0,767/0,959/1,63 (0,863/0,959/1,63)

RIP Chaffee {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima mozd netko problem sa wotom ko i ja , svake 2-3 partije nekad i prije jednostavno mi se zamrze igra i komp, i moram cekat 5-10 min da ponovo pokrenem wot, tako da nemogu igrat normalno a bas uzeo 1mj premium tako da zivcira dosta

PS: probao sam ponovo skinut wot, sa modovima bez na isto mi dođe, mozda ima kakve veze sta imam windows 8.1 ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 1:23 (veks25).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni se od zadnjeg patcha vratio problem rušenja igre na nVidinim karticama (driveri se zbrejkaju). Stavio nove drivere i isto... ahhh :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice