Valja li ovaj Type 62 što će ga dati za septembarske misije? Isplati li se ganjati 25x dnevne misije?
Puno je to XP-a i dmg-a za dnevno grindanje, 10-15 partija treba sigurno, možda i 20.
Valja li ovaj Type 62 što će ga dati za septembarske misije? Isplati li se ganjati 25x dnevne misije?
Puno je to XP-a i dmg-a za dnevno grindanje, 10-15 partija treba sigurno, možda i 20.
Sa premium account-om treba manje partija. 13,5k, 20k dmg-a se da napraviti u oko 10 partija. Nekima naravno i manje.
Sa premium account-om treba manje partija. 13,5k, 20k dmg-a se da napraviti u oko 10 partija. Nekima naravno i manje.
Uzimaju u obzir samo base xp bez x2 i premium bonusa.
Uzimaju u obzir samo base xp bez x2 i premium bonusa.
Crap Propustio sam taj dio.
da repleyovi mu isključeni ,to ga je sram uploadat
Slobodno se možeš meni direktno obratiti. I ne nisu mi uključeni. Ne vidim zašto bi ih i trebao imati uključene.
istina, ti koji se utapljaju obično nemaju neke replaye vrijedne pokazivanja
E ovako, mene zanima koliki je maksimalni broj vjestina koji se moze razvit po clanu posade? Dal neko zna?
E ovako, mene zanima koliki je maksimalni broj vjestina koji se moze razvit po clanu posade? Dal neko zna?
Sve koje ti se nude za tog člana, ali budi spreman na par godina igranja tom posadom.
Dal je bolje jednu posadu selit i razvijat ili novi tenk i nova posada?
Trebaš čuvati posadu i razvijati je (dobra posada puno vrijedi), osim ako nemaš više tenkova koje igraš u isto vrijeme, tad će svaki trebati imati svoju posadu jer ako voziš sa posadom iz drugog tenka, imaš penal na učinkovitost (a i skillovi se ne razvijaju već samo kupe XP, bar mislim da je tako, nek me neko ispravi).
Iznimka su premium tenkovi iste klase, jer tad nema penala na posadi tako da ih koristiš u isto vrijeme i za treniranje posade i za skupljanje kredita (npr posade ruskih heavy tenkova možeš trenirati na IS-6).
Maximum je ja mislim 7 za loadera jer ima 4 common + 3 loader perka.
Ostali mogu i vise.
Ali vec sa 3-4 skilla po clanu posade poberes sve sto vrijedi jer hrpa ih je IMHO beskorisna.
Commander, gunner i driver imaju po hrpu korisnih skillova, radio operater i loader po jedan koji je stvarno dobar (situational awareness i safe stowage), ostali su korisni u nekim stvarno specificnim situacijama i IMHO ne pretjerano vrijedni da se oko njih razbija glava.
Ok, dali koristite kakve modove ,dali ima kaj korisno?
Tak svejedno dok ne dođeš do tier VII-VIII jer ćeš do tier VII tenkove sve preletit na brzinu (pogotovo ako free exp koristiš) i neće ti se ništa razvit posada jer ćeš ju već selit na idući tenk i gubit će pri tom exp osim ako ne koristiš gold.
Tek od Tier VII - VIII kad budeš morao grindat puno će ti se nakupljat exp-a na posadi i polako će se razvijat prvi stupac skillova, na tier IX drugi itd.
Sad je još lakše grindat exp za posadu nego što je to bilo prije, jer su razne akcije koje daju koeficijente od 1.2, 1.5, 2.0 ili ona nedavna akcija koja još traje što ti da 75k crew exp-a.
Preporučam da staviš perkove (safe stowage, sixth sense, dead eye itd., šta misliš da ti paše ofc) na prvi stupac jer 3.-4. stupac već ide jako sporo te je tu najbolje stavljat skillove jer odmah vrijede i postepeno se razvijaju. Repair su prije svi stavljali, ali bolje se strpit nego pretreniravat kasnije jer gubiš hrpu exp-a na posadi osim ako ne koristiš gold, što je opet preskupo.
Na E-50 sam uspio dobit Ace tankera neki dan, i ja sam se iznenadio jer nisam napravio hrpu damage-a (samo 4.5-4,7k i base exp oko 1300), a vidio sam da neki dobivaju first class sa 7k damagea, lol.
Tenk je na početku bio koma, sa free exp i malo grindanja sam uspio gusjenice istražit (23,5k). Eh onda onaj teži dio, bez free exp-a i motora te sa 88-icom protiv tier IX i X-a sam morao grindat prvo za turret (24,5k) pa onda tek za 105-icu (59,4k).
Nitko te ne doživljava, pa ni osmice. Bouncanje shellova na bokovima devetki i desetki, sporiji je od nekih heavy-a, probit sprijeda osmicu je teško, kamoli devetku ili desetku itd.
Čujem da su neki toliko rage-ali da su prodali tenk, ipak pričamo o putu dalekom 75k exp-a.
Kad dođe 105-ica i 900hp motor, party počinje. Top je brutalan! Sa ventom, rammerom i BiA reload je 7.92 sekunde, penetracija je po meni dostatna (220mm) s obzirom na preciznost i reload, ali zna živcirat najviše jer teško probija lower plate od npr. e-100 i IS-7 (kad ih ne mogu flankat) tako da ipak zavidim nekad centurionu 7/1.
Uglavnom pogodim mete na ~200 metara sa autoaimom dok se krećem prilično brzo i dok snajpam ne moram ni aimat.
Turret je smeće, probiju i gun mantlet, a sve oko gun mantleta kao da je od sira i u 90% slučajeva bude penetracija te velika šansa za turret ring damage.
U biti jedino vrijedno spomena na tenku od armora je upper plate koji će vas puno puta spasit ili odbit čudesne stvari poput shella od jagdpanzera e-100.
Ja si razmisljam sada kada bude ova misija u 09. mjesecu da izgrindam E-50 igrajuci Panther2 mada nema sanse da uspijem nabrati 25 dana u kojima bi mogao imati dovoljno vremena da odradim misiju za taj dan :(
Posao i obitelj + kojekakva druzenja nece dozvoliti 25 od 30 dana da skupim potrebne uvjete za misiju.
Jucer dobio Ace tankera na T49. Isuse, sto je to malo cudo zabavno, ludnica ziva. A i iskreno se mora priznati de je i poprilicno OP sve dok uspijes izbjeci da te netko pogodi (a i to nije tesko s obzirom na brzinu tanka). Hrpa ekipe izgrinda Hellcata za malo OP igre i paddanja, ali ja bi nekako rekao da je T49 i jos vise OP tank od Hellcata tier za tier.
Fail of the month
http://wotreplays.com/site/1112052#mountain_pass-bosko_buha-fv3805
E-100 izlazi iz kruga za cap i neprijatelj sa 2 tenka izvlači draw. kakav redikul!!!
pogledati samo kraj.
U biti to ti je wz 131 bez zadnjeg topa koliko sam ja gledao. Tenk zna biti veoma zabavan ali vise zbog svoje unikatnosti nego zbog nekih specijalnih osobina. cesto moras pucati zlatne sa njim jer je mnogo lakse, zabavnije tako da za premium tenka i nije neki money maker.
Naravno znalo se zalomiti partija di sam bio sa prem racunom preko 100k u zaradi ali te su veoma rijetke i moras imati dosta srece.
Ja ga opet volim pa sam dogovorio sa saigracem iz klana, on izgrinda na Sandmanu tajpa ja njemu upiknem ili golde ili neku prem sedmicu jbg
Kaj je najjace takav ce te oneshat-at il ti napravit veci critical nego neki ljubicasti haha :P
Tak svejedno dok ne dođeš do tier VII-VIII jer ćeš do tier VII tenkove sve preletit na brzinu (pogotovo ako free exp koristiš) i neće ti se ništa razvit posada jer ćeš ju već selit na idući tenk i gubit će pri tom exp osim ako ne koristiš gold.
Tek od Tier VII - VIII kad budeš morao grindat puno će ti se nakupljat exp-a na posadi i polako će se razvijat prvi stupac skillova, na tier IX drugi itd.
Sad je još lakše grindat exp za posadu nego što je to bilo prije, jer su razne akcije koje daju koeficijente od 1.2, 1.5, 2.0 ili ona nedavna akcija koja još traje što ti da 75k crew exp-a.
Preporučam da staviš perkove (safe stowage, sixth sense, dead eye itd., šta misliš da ti paše ofc) na prvi stupac jer 3.-4. stupac već ide jako sporo te je tu najbolje stavljat skillove jer odmah vrijede i postepeno se razvijaju. Repair su prije svi stavljali, ali bolje se strpit nego pretreniravat kasnije jer gubiš hrpu exp-a na posadi osim ako ne koristiš gold, što je opet preskupo.
apsolutno se moram ne sloziti sa tobom u obje tvrdnje
1).trening posade zapocinje u trenutku kad igrac prokuzi da moze prebacivati posadu u drugi tenk-cuje, vidi na jubitou, kaze mu frend ili kolega, ili nedajboze procita u uputama na hardu tj. u manualu
necu ulazit u to zasto neki čljudi krecu sa besplatnim 50% posadama, nego se podrazumijeva da krece sa 75% posadom u novom tenku
neka dodje sa nom do nekih 90% dok ne otkljuca tir veci tenk-kad ju prebaci, posada mu je pretrenirana za credse i bude na 81% (90% - 1/10 da ne pitaju neki kak sam doso do toga) sto je opet bolje nego nova na 75%
dok zgrajnda iduci tenk recimo da je posada taman na 100%, prebaci ju i krece sa 90% posadom sto je velika razlika u odnosu na 75% posadu u nekom tenku
znam to iz razloga sto sam 4 posade od 75% krenuo dizat tokom vremena u typeu 59, i to je totalno drugi tenk kad je posada sa 2 skila i bia, nego kad je 75%
gubi se mizernih 10% expa na posadi prilikom pretreniravanja, a dobije se kumulativni efekt igranja svih silnih borbi, sati i dana u kvaliteti posade i fun factoru, jer se jedino nemogu (jos) kupit posade sa 1, 2, 3 skila itd
ja sam tako posadu za odredjeni tip tenka, npr TD, poceo trenirat na tiru 2 i istu sam vukao skroz dalje, i to sam radio za sve nacije i grane
ako kazes covjeku da tek na tiru 8 krene kak se spada trenirat posadu-moram te obavijestiti da pricas gluposti !
posada iz KV-a je sad u IS-7, posada iz T1HT mi je u t34 pred kraj 3 skila, a prosla je m6, t29, t32 i zavrsila u t34 dok je bio tir 9
2).preporucas da kao prvi skil uzme perkove jer se prvi najbrze puni
onda mu mozes isto tako savjetovat da ostavi one pluseve i ne izabere nista dok mu se ne pokaze da se drugi skil poceo puniti jer je toliko koristan tvoj odgovor-isto kao i efekat koji ce biti postupi li tako-NULA
nije bezveze tolko vodica skilova i perkova izaslo, i tolko videa samo na tu temu, i opet se svaki razlikuje zavisno o tipu igraca- kviki se totalno razlikuje od jinglesa
rekao bi Major Slack: when in doubt, hunk a nade take repair
guneru, svakom i svugdje i stalno uzmem prvo snap shot, jer je zanemarivi pad repaira, a vidljivi dobitak na preciznosti u pokretu
lightovima i td-ovima camo-lightovi imaju isti camo faktor dok stoje i u pokretu, a td-i koji su ionako skoro pa nevidljivi(ne svi) to im pomaze da ostanu neprimijeceni-osim kad pucaju-zadnji nerf camoa svim neprem td-ima
ja obicno radisti i comanderu uzmem skilove za view range-uvijek dobro dodje
kad krene drugi skil, preskilat komandera na 6th sense. tocka.
ak tenk voli rostiljat, driveru uzet preventive maintainance i repair, a na karting tenkovima moze i controlled impact (e50m annyone?)
loaderu safe stowage pa repair
ja na t34 imam na oba loadera perk intuition jer cesto mjenjam tip granata, a to ce dobro doc i na t30 gdje ce ta posada zavrsit
kolko je adrenaline rush koristan, u to ne ulazim, bolje uzet repair i cammo
ti kazes da se gubi hrpa expa kod resetiranja za credse jer je pretreniravanje za golde skupo-opet glupost
jedino kaj se gubi je dobit koju bi covjek imao u odazivu tenka da stavi tako kako ti savjetujes-perkove, koji nisu aktivni
dosta sam laprdo, vec sam glup sam sebi po neznam koji put jedno te isto
radje si sam zaljepi jednu zidarsku
Gle ovih papana (x2 bila):
jedino steta sto nije bila X5 partija
Ljudi jos me zanima dal se kako moze posada prebacivat iz jedne nacije u drugu, i jos me zanima dali se moze recimo mali alat za popravke kupit vise komada kad je na akciji? Hvala
Pitanjce za ekipu vezano za Intuition - da li je to sansa da igra automatski promjeni tip granata ili sansa da npr. imam loadan AP, ja odaberem APCR za slijedece punjenje i onda igra odmah loada APCR?
Znaci moram li ja odabrati tip granata za koje zelim "instant" prebacivanje (ili npr. u pol loadanja) ili to igra sama za tebe "misli"?
Na WT pz4 posada ce mi uskoro zavrsiti 3 skill, pa onda moram odabrati nesto novo.
Trenutno jedan loader ima Safe Stowage, drugi Adrenaline Rush (poprilicno beskoristan, ali morao sam nekog vraga odabrati) i jedino sto preostaje za oba loadera je Intuition.
Pa me onako zanima kako radi. Trenutno razvijaju Repair (tek toliko da nesto razvijaju), ali kada zavrse mislim ih retrainat na Perk i dati ponovo Repair da dizu.
Na njemu mi je Repair onako filer skil za dizanje jer kada bi repair dobro dosao vec sam manje vise mortav jer WT jako, jako lose podnosi kada ga pogadjaju :)
Ne mijenjam na njemu tip granata gotovo nikada (osim kada bas kempam drugog WT ili Borsiga, pa prebacim HE) jer AP tako dobro probija da nema potrebe za APCR.
Znači kad imaš taj perk postoji određena šansa da se zamjena obavi odmah. Odnosno, da pojasnim.
Puniš AP i u nekom trenutku se odlučiš da bi ipak bilo bolje loadati neku drugu granatu. Znači dvaput stisneš na drugu granatu i kreće loadanje nove. Sad tu uskače perk i postoji šansa da samo zamjeni granatu. Recimo ako si na 63% loadanja granate i odabereš novu granatu, ako perk uskoči, onda se nova granata nastavlja loadati tamo gdje je prijašnja stala. Ili ako je napunjena i odlučiš promjeniti, opet se može desiti da perk uskoči i granata se promjeni odmah, ne moraš čekati opet reload time.
Vrijedi za trenutnu promijenu, NE u slučaju da si samo odabrao drugi tip granate koja će se loadati kad ispucaš ovu.
U konačnici da, intuition je vjerojatno jedan od beskorisnijih perkova koje možeš odabrati. Je može biti korisno na nekim tenkovima di ti je reload više od 10 sekundi za slučaj da baš moraš promijeniti granatu, ali to je uglavnom besmisleno radit. Ajd, na jednog loadera staviš, ali u konačnici je repair korisniji.