World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
quickr kaže...

da, 10k zarade u partiji u kojoj si dobio mastery je sigurno znak odličnog money maker tenka 

Ostalo mi je cca 250 hp ;)

15 godina
neaktivan
djorg kaže...
Kako da si poboljsam efficiency? Zovem se JustPlayGames na europskom serveru, eff mi je 840!

Buy unicum account

666+999=zlo i naopako
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnja partija sa cometom...Jumbo i ja smo držali livadu gore sami...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...

Popust na jg e100??

Na sve tier VIII-IX-X tenkove, popust 15%, cijeli milijun uštediš na tier X.

Sada više nitko nema top sa 850 alpha tako da ću se zadovoljit i sa 900-950 damage-a po šutu, meni je stvarno ok tenk za sad.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 20:43 (Hyperion).
15 godina
World of Tanks

Superpershing je jos uvijek ok tenk

Himmelsdorf ace

Sand river ace

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Superpershing je jos uvijek OP* tenk

Himmelsdorf ace

Sand river ace

Ono što ga čini takvim jer paradajzi ne znaju di pucati, a čak i oni koji znaju svaku drugu promaše ako se stalno mičeš

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 21:56 (ja111).
11 godina
Intel&ATI kaže...

Himmelsdorf ace

Sand river ace

Super Pero je ok tenk kad nekom dođe s boka na osrednjoj udaljenosti... al to je malo teže izvedivo s trenutnom mobilnošću, a za nadalje da snajpa teško em top nema pena  i pre spore su grante, a pucat acpr  je retavo bar meni (pogotovo po t 28 prototipu odzada {#})  , no valda zato ja nisam tolko dobar {#}

No opet da se vratimo na Wot logic, također mi nije jasno  t 44 bufan rld dok super perici nije, mada opet cijela smisao  pere je bilo dobit Tigra I dok to u wotu opet nije moguće jer ovaj ima isto Hp-a a top puni brže za isti dmg.... 

Mada na kraju super pero ipak  puno   zarađiva, dođuše to što zaradi je krvavo zarađeno u usporedbi s ostalim prem tenkovima što sam ja igro. {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
Intel&ATI kaže...

Himmelsdorf ace

Sand river ace

Pa i je OK tenk, al ima njih koji se žale da im je 170 mm pen ponekad premalo jer pazi LUĐAKE, oni ga koriste za zaradu kredita, a ne za nabijanje ratinga... nemreš vjerovati, my reaction too... *Sarcasm off*

Kaj se tiče ovih rundi, ništa impresivno, bez artya, top tier, APCR spam i kad je nepotrebno, Coca Cola, vjerojatno 4-5 skillova posada, i još se ne moraš zamarati sa T34 koji je bio jedini bolji igrač na Sand riveru... ovo ne govori apsolutno ništa o tome dal je SP još uvijek OK tenk ili ne... naravno da se ovako nešto može postići i bez golda i jake posade i coca cole, al je puno teže, treba pogodit weakspotove i izgubi se više vremena dok se prođe kroz blokade jer ne probiju sve i ne pogode sve weakspotove, a većina nas ipak igra SP-a kao i IS-6 bez golda i prem consumablesa samo za zaradu....

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Domaći WoT kupovi ovog mjeseca:
http://www.esl.eu/hr/wot/news/246225/

Sutra 1on1 HT Tier 8

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Šta staviti od opreme na obj.268 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Jel moguce nesto kupiti na azijskoj wargaming.net stranici pa onda upotrijebiti na europskoj? Napravio sam account za aziju, i mislim nesto kupiti pa poslati kao gift na europski account!

0 0 hvala 0
12 godina
mystik kaže...

Žali bože onih koji misle igrat ovaj vikend. Ovoliku hrpu debila nisam vidio već odavno.

jel vam ne dosadi ovo pisat svaki vikend

15 godina
World of Tanks

Cuj jos uvijek sam zaradio tonu credita iako sam pucao apcr i koristio kolu,  prototype sam ocekivao da cu susresti frontalno otud apcr,  ne znam zasto nisam promijenio u ap odmah inace cesto mijenjam... 

Necemo valjda opet voditi raspravu o tome kolko je moralno pucati apcr lol

Borbe nisu nista posebno ali su ipak ace i 150k+ kredita,  pardon od sada samo stvarno epske fightove postam :) a na prem food i gold ammo ste se vec trebali naviknuti od mene 

Inace kritika ti je na mjestu, ali moras razumijeti da ako nisam pucao apcr i ne imao kolu da ove borbe bi rezultatom bile blize 100k credita ako ne i manje sto mi opet daje prostor od 50k credita dodatno zaradenih koji ajmo reci pokrivaju apcr spam, tako da ti na isto dode sto se tice konacne zarade...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 2:27 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Pa ne pišem ovo svaki vikend ovdje. {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav stavljo sam novi susatav, i sad bi trebo ponovno skinit igru, dali neko zna neki torrent gdje bi brže skinio nego sa starnice od njih. jako sporo ide.

Ako može neki link {#}

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rappy kaže...

Pozdrav stavljo sam novi susatav, i sad bi trebo ponovno skinit igru, dali neko zna neki torrent gdje bi brže skinio nego sa starnice od njih. jako sporo ide.

Ako može neki link {#}

Kad pokrenes launcher, stisni gore desno settings i iskljuci allow torrents.

15 godina
World of Tanks

Netko je pričao u temi da su caernarvon i comet loši tenkovi...pa i ne bih se baš složio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neobicno malo exp za m za jt, retavi neprijatelji 2 sp i t29 na mene naletili a ja u hulldownu :)

vk b ^^ heartbreaker :P

1 0 hvala 0
12 godina
mystik kaže...
Del_Boy97 kaže...

Pa ne pišem ovo svaki vikend ovdje. {#}

pišem općenito da piše dosta ljudi

14 godina
World of Tanks

Nakon dužeg vremena,živciranja i tard timova,konačno jedna poštena bitka

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 12:48 (Ćoby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna i od mene

1 0 hvala 0
17 godina
Shaka111 kaže...

Netko je pričao u temi da su caernarvon i comet loši tenkovi...pa i ne bih se baš složio

Jel? A koliko si imao loših partija u međuvrenu?

15 godina
neaktivan
World of Tanks
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Caern je jako, jako dobar, comet je solidan, frustirajuce je kad te baci s tom spricalicom u tier 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Napokon mastery i sa ovim cudom {#}

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

jel se isplati posadu s jgpz e100 stavit u drugi njemački TD tier VII.? Dop***io mi je e100

PROTIV

0 5 hvala 0
17 godina
turista kaže...

jel se isplati posadu s jgpz e100 stavit u drugi njemački TD tier VII.? Dop***io mi je e100

Ja na svim tier X-evima ostavljam posadu i opremu i ne prodajem ih, samo ih skupljam. Recimo sa IS-4 mi nije išlo (imam čak manje od 50% winrate) pa ga nisam prodao ni maknuo posadu, tko zna kad će ti zatrebat (ako si u klanu) ili ćeš dobit želju igrat s njim. Neki buff ili akcija također uvijek mogu doći.

Jagdpanzer E-100 može naživcirat, ali treba se jako čuvat s njim. Bilo je par partija gdje me spottaju i nestaneš u sekundi, probijaju te kao da si napravljen od sira ili te trackaju i okruže, no učim se igrat s ovom grdosijom još, te bih morao opet učit weakspote kod nekih tenkova.

Nekad mi se čini kao da svi osim mene imaju uber precizne topove jer mi gađaju i najmanje weakspote na vrhu kupole iako se mičem lijevo desno, a lower plate je žali Bože, tek jako nakošen ponekad bounca kao i na E-100, ali tamo ga je lakše sakrit jer ima turret.

Top je za snajpanje loš, projektil zna otić u pm i sporo putuje, ne rijetko pogodim gusjenicu samo i napravim critical.

I mogu reći za RNG damage-a da nije istina da dila samo 900-950, vrlo često po 1000-1200 dobijem roll-ove.

Za sad imam 2.3k average damage po partiji u 52 borbe, to moram dignut definitivno.

Jednostavno ne stignem ponekad dilat damage jer neprijatelji brzo crknu i ništa mi ne preostane za ubit (jer je spor) ili te ubiju na početku bez da opališ nekog.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Koji je najbolji moneymaker?
2 SU-122-44
0 SU-100Y
0 AT 15A
10 E25
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 20:12 (djorg).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djorg kaže...
Koji je najbolji moneymaker?

Neznam za ostale ali e25 ti zaraduje ko lowe, cak bi rekao i vise.

13 godina
neaktivan
20, 30k? I nemislim spammat gold. Jel upada u vece tierove od 8?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice