World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

a zašto nam je tema ispala sa prve stranice ?!?

kaj niko neće da se malo raspiše i skoknemo na vrh opet?

počelo ko u igrici, ili ide ko ludo pa razvaljuješ il oni tebe ili ngdje nikoga samo navrate i odu :-(

sve mi se čini da je ovo prvo pravo veliko zasićenje od WoT-a krenulo.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
scaramush kaže...

počelo ko u igrici, ili ide ko ludo pa razvaljuješ il oni tebe ili ngdje nikoga samo navrate i odu :-(

Ha, nek se ovi neaktivniji malo jave :D

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
scaramush kaže...

Mogu ti reći da sam se ja malko zasitio...ne igram wot previše a ne mogu reći da mi nedostaje.

Sinoć malo ušao da odradim x2,udaram,lupam,gubim,gađaju me ghost tenkovi a ja pucam ghost shellove,nitko ne zna mapu,nitko ništa ne zna,lag me ubija kad uđem u sniper mode...užas,tako da samo exit game pali i to je to...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio sam ISU-152 i mogu rec da krvarim dok ga igram.pa to je neigrivo sa stock topom.jedva cekam doc do BL-10 pa cu se svima osvetit za ove moje patnje

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

upravo sam imao game protiv par unicuma izmedu ostalog streamer Orzanel,naravno nahajbao sam ga dobro ali sam usrao na kraju protiv ostala 2 unicuma i izgubili game nesretno...šteta

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 13:33 (Shaka111).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

evo da se mi neaktivni javimo...

jedan replay prve bitke sa E4, prva 2 hica one-shot dvije IS3ce, kasnije one-shot trećeg IS3. 2x1500 HP i 1x1450 HP. (skupilo se i štogod medalja)

http://wotreplays.com/site/936979#murovanka-bosko_buha-t110e4

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sinoć od 35 odigranih 19 poraza...{#}

neznam do čega je ali nekoliko puta sam bio sigur u pogodak a granate nigdi (k'o da prođe kroz tenk), nešto ozbiljno se kuva..

t28 prot vs arty = ding{#}

iduća runda jgpzE100 vs t28prot = ding..t28prot vs wtE100 = ding...wtE100 vs prot = boom boom boom

prije par mjesece sam u team battle dingo t1 cunningham sa prot ali budući je bilo iz okreta prebolio sam, no u zadnje vrijeme je to prečesto i dosta nelogično

večeras opet pokušat pa valjda k'o i dr nasty odmor

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juče pored mene stoji m103 sa 400hp...ja u e75 iza kamena ostalo mi 10hp...izlazi na nas waflkopter...mislim se u sebi sad smo ga nahebali...ispuca lik u m103 citav klip i citav klip je izdingo...da nisam vidio ne bi vjerovao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:10 (malina22).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Ja zaradio tjedan bana. Mogu reć da uživam u neigranju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni u zadnja dva dana pao wr sa 57% na 52% sa T25/2,jutros odma iz komada 9 winova za redom,šta reći,koju posluku porati.......{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:40 (raptor22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedan ShitRi ace

2635xp - 8kills 4700dmg

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:46 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Evo jedan ShitRi ace

2635xp - 8kills 4700dmg

odlična igra, ali volio bi vidjet jedan tvoj replay bez da nekoga nazivaš "retard" i slično..

ima li to veze sa djetinjstvom ili ne, nije ni bitno, samo shvati da nismo svi sposobni kao ti, netko ima život i pored WOT-a a ovo mu je zabava i razonoda {#}

na wot forumu naletim na replay di je tip sa E4 tri IS3 ammorackovo, imam osjećaj otkad su uveli da kupola leti puno je više ammo nego ranije,  IS3 pogotovo {#}

11 godina
bivsi branitelj kaže...

sinoć od 35 odigranih 19 poraza...{#}

neznam do čega je ali nekoliko puta sam bio sigur u pogodak a granate nigdi (k'o da prođe kroz tenk), nešto ozbiljno se kuva..

t28 prot vs arty = ding{#}

iduća runda jgpzE100 vs t28prot = ding..t28prot vs wtE100 = ding...wtE100 vs prot = boom boom boom

prije par mjesece sam u team battle dingo t1 cunningham sa prot ali budući je bilo iz okreta prebolio sam, no u zadnje vrijeme je to prečesto i dosta nelogično

večeras opet pokušat pa valjda k'o i dr nasty odmor

Yup, definitivno granate lete kroz tenkove. Prije 20 minuta se uvijerio kad sam gađao centuriona u kupolu sa 15 metara i pogodio brdo iza njega. S time da sam snajpao nekih 5 sekundi prije toga tako da nije server-klijent nišan u pitanju.

bivsi branitelj kaže...

odlična igra, ali volio bi vidjet jedan tvoj replay bez da nekoga nazivaš "retard" i slično..

ima li to veze sa djetinjstvom ili ne, nije ni bitno, samo shvati da nismo svi sposobni kao ti, netko ima život i pored WOT-a a ovo mu je zabava i razonoda {#}

na wot forumu naletim na replay di je tip sa E4 tri IS3 ammorackovo, imam osjećaj otkad su uveli da kupola leti puno je više ammo nego ranije,  IS3 pogotovo {#}

To ti je taj internet ratnički mentalitet. {#}

Isto to sam si i ja mislio. Pogotovo is-3!

Samomrzeći hrvat
15 godina
bivsi branitelj kaže...
Intel&ATI kaže...

Evo jedan ShitRi ace

2635xp - 8kills 4700dmg

da nisi to tu vidio? par postova iznad :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

da nisi to tu vidio? par postova iznad :D

{#}

{#}{#}

netko mi je slao neke linkove i više nisam sigur što je odkud {#}

15 godina
dado314 kaže...

jedan replay prve bitke sa E4, prva 2 hica one-shot dvije IS3ce, kasnije one-shot trećeg IS3. 2x1500 HP i 1x1450 HP. (skupilo se i štogod medalja)

dobra partija, samo što si pred kraj zeznuo i lako moga izgubit izlaganjem boka batchatu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja prodajem 7950 jer je malo zagustilo sa novcima, dal ću kupovat zamjenu; ne znam. Bit će pauza od WOT-a kao i od sveg ostalog, vjerovatno ću se pozabavit moddanjem kućišta do tada jer ostale komponente ostaju.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...
dado314 kaže...

dobra partija, samo što si pred kraj zeznuo i lako moga izgubit izlaganjem boka batchatu

a vidiš da me je i IS3 gađao. mora sam se nekome malo izložiti. ali uspio sam Batchata pogoditi nespotanog

15 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
The Unforgiven kaže...
Zrinski kaže...
ja111 kaže...

A kad bi trebao izać 0.9.2?

tek sad je supertest, pa onda tek ide public test koji traje 2, 3 tjedna pa onda tek live

ja bi rekao sredina 8. početak 9. mj al nemoj me drzati za rijec, ovo je isto koda ti baba vanga veli {#}

Zanima me da znak kad skinut test server :D

Tjedan ili dva nakon početka supertesta ide public test znači sutra ili za tjedan dana (Raven ti imaš privilegiran ulaz na test server) na ruskom serveru bi patch trebao izać 21.7. u 7. mjesecu definitivno jer će sa njim ukinut onaj nogomet. Unforgive totalno si fulao.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
16 godina
World of Tanks

http://www.wotreplays.com/site/979409#self

Evo sreo quickbabya i jinglesa, pošto znam da sam jadni mali njubic naspram njih morao sam ih pobjedit kroz cap hehehe. jos sam skuzio da i stremaju hehe

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 20:32 (Pislje).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Pislje kaže...

Evo sreo quickbabya i jinglesa, pošto znam da sam jadni mali njubic naspram njih morao sam ih pobjedit kroz cap hehehe. jos sam skuzio da i stremaju hehe

Upravo gledao tu partiju...QB nemre igrat od subova...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
Pislje kaže...

to je igra na mjeru, šteta što te wz ogulio, ali pametna pobjeda

evo jedna moja sa mačkom, iako je nedostajalo malo sreće (strpljenja) opet je neloša

http://wotreplays.eu/site/979570#self

poslije igre sam bio prozivan od leeka _haudegen_ da sam "cheater jew" ali...tko gubi ima se pravo ljutit

16 godina
World of Tanks

Ne znam, nije mi jasno nekad mi se desi da mi nece s desnim klikom zalockat neprijatelja, to mi se desilo s wz, tako da sam jako kasno poceo pucat. Da se on snasao bolje mogo me lako i ubit, a onda kad tako rano ostanes nisko sa hp moras dalje oprezno i kurvanjski =). Tek sam sada skužio da je jingels upo u vodu kakav panj haha.

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 1:28 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ikakvi savjeti za type 61, sad sam ga kupio i idem spavat malo ga gledam, malo si mislim dzabe ti gun depresion kad nemres trolat zbog one kupole(necu reci comander's hatch jer 10 bosanaca stane tamo)...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Malo blindanja,malo spota i na kraju dosta dmg-a...{#}

Jedna lijepa,opustena i dobra partija sa T62A,i ace naravno...{#}

8000 dmg-a,1278 exp-a...

http://wotreplays.com/site/980376#self

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 6:18 (Tomo53nja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam osjecaj da od kad su uveli ove letece kupole da se cesce skladiste municije osteti...nije mi se prije ovog peča dešavalo da skoro svaku treću partiju meni skladište strada...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

IS serija?

već je postalo preočito kako žele nametnuti nešto što se njima sviđa, džaba ti safe stovage perk, wet ammo za cash kad pucaš k'o kokica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ameri i svabe...ne igram ruse...al cuo sam to i od likova iz klana da se zale.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozda cu ipak promijenit misljenje o ovom tenku, sa prvim topom izvrstan rate of fire bas za prcati i odmah u trecoj bitci u duhu japanaca dobim medalju

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 15:57 (ja111).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

lol

ovo me danas doceka

Moj PC  
12 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice