World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.276.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Klan [HAMI] rekrutuje polskich graczy z effy 600+ i 46% WR. Wymagania: 1x Czolg tier 6 lub Arta tier 4. Po wiecej informacji, kontakt Hami 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Klan [HAMI] rekrutuje polskich graczy z effy 600+ i 46% WR. Wymagania: 1x Czolg tier 6 lub Arta tier 4. Po wiecej informacji, kontakt Hami 

Taj klan je vrijedan napuštanja UNICA-e.

16 godina
World of Tanks

Ja bih radije hrvatsko smeće umjesto poljskog :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ima koga za platoon popodne? dolklyhr

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bNeo kaže...

Bome ovo lijepo izgleda. Ja sam tek uzeo t30 i nakon desetak partija mogu reći da me onaj drugi top ubi u pojam. Vjerujem da će kasnije biti bolje, ali kao da nekada nema veze koliko sam dobro na ciljao on projektil usmjerava po svom, a ja nek i dalje nišanim po svom... Kad rješim zadnji top uzet ću i t95 i krenuti prema E3 da se na živciram u isto vrijeme s oba. Znam puno kasnim za ostalima po pitanju ovih td-a, ali prije ih nisam niti igrao, pa...

nadam se da ce mi vjezbanje za t30 sa t34 dobro doci, sumnjam da moze jos sporije okretat kupolu i ciljat

i ja kasnim, jos sam na tir 7, al sam malo vise polovnog grajndo, nadam se da ce mi proto sjest, ko sporiji cat / t34 hibrid

samo dok dodjem do 120mm sa 105 pi$acu krv

malina22 kaže...

Ja sad grindam prema e4 i na t30 sam namontirao zadnji top...top je perverzija, nesto slicno kao i bl10 kod objecta704...al vrijeme ciljanja je spoooooro...Top zna pogoditi muvu u letu al zna promasiti slona na njivi...dok sam vozao t30 sa drugim topom vec sam ga kontao prodati. Al sad nema sanse...tenk ima solidan mm cesto budem pri vrhu, upada dosta u t8, a ima odlican top koji lako se nosi sa svim 10-kama.

zato ja na t34 imam i vertikal i gld, da ipak stignem popit samo pola kave, a ne cijelu + procitat novine dok nacilja

a za t30 ce posada do tada bit na 4 skilu pa se ne brinem, znam da je top "sa karakterom", ponekad fula ili dinga zavisno od raspolozenja

u biti se cijela RNG teorija moze provjerit sa topom od t34 u praksi, slicno ko 122 na sportu, dinga t-50 ili amx-12 il elc na 100m, al ce churchila na 550m probit kroz nakosenu kupolu(valjda je to overmatch jer ga zahvati po krovu kupole ak granate lete u luku kak se pisalo,al nikad neznas)

Punti kaže...

Postoji li neki casual klan da ne održava treninge i vojne vježbe?

evo upravo ja u jednom takvom, nemamo ni za uniforme, a kamoli za manevre

FQ fatalni kamperi

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pazite ovo.

Reinstall windowsa i idem skinuti WoT.

Logiram se i stavim skidati. Dobro.
Izlogirao sam se i išao sam se ponovno ulogirati da vidim nešto i kaže krivi mail ili password.

Probam par puta i budući da nisam uspio, odem na recover i kada sam upisao mail, veli da nema igrača s tim mailom.

Nisam igrao jedno mjesec dana.

Koji vrag?

Šta sam bannan jer sam skidao igru?

Jel ima tko iskustva ili prijedloga?

Hvala :( 

EDIT: Evo accounta. Čim sam ticket otvorio...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 13:56 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

a šta je bilo? netko ti ga pokušao ukrasti ili jednostavno neki bug/glitch?

i da, ja isto tražim nekog za platoon navečer (poslije 23-00h)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam.
Kada sam predao ticket bio sam ulogiran.

Probao sam se izlogirati i opet ulogirati i sve je u redu.

Još ću za svaki slučaj promijeniti password 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Moram i ja tražiti nekog za platoon...inače nekako rađe igram solo ali wr mi previše opada...danas uspio uzet bonus samo na E-75,ostalo strava...

Ovako je cijeli dan :(

ed:ako je netko online,nek me pozove...In-game nick: Celski

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 14:24 (Ćoby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
chutac kaže...

Ne znam.

hmm, svašta. zvuči kao neki bug :D

bitno da sada radi.

14 godina
Spiridon kaže...

FPS i ping su dobri. Probaj "daljinu iscrtavanja" iliti "draw distance" staviti na max... Ostalo ostavi na minimum...

Evo stavio sam daljinu iscrtavanja na visoku a grafika je na standard ostalo je sve na minimum jesu li ove ostale postavke ok recimo velicina prozora 1920x1018 i nije ukljucen rezim punog prozora (bi li bilo bolje to ukljuciti)

fps je iznad 40 i ping je 90 sa ovakim postavkama i radi sasvim ok

15 godina
chutac kaže...

Pazite ovo.

Reinstall windowsa i idem skinuti WoT.

Logiram se i stavim skidati. Dobro.
Izlogirao sam se i išao sam se ponovno ulogirati da vidim nešto i kaže krivi mail ili password.

Probam par puta i budući da nisam uspio, odem na recover i kada sam upisao mail, veli da nema igrača s tim mailom.

Nisam igrao jedno mjesec dana.

Koji vrag?

Šta sam bannan jer sam skidao igru?

Jel ima tko iskustva ili prijedloga?

Hvala :( 

EDIT: Evo accounta. Čim sam ticket otvorio...

prva misao-skinuo si klijent za NA ili upiso krivi pass?

ali ispada da ti je acc "bio na ledu" wtf?

chutac kaže...

Ne znam.

lag izmedju servera od portala di se mjenja pass i game servera, moguce zbog preopterecenja

Zvonzi kaže...
chutac kaže...

Ne znam.

hmm, svašta. zvuči kao neki bug :D

bitno da sada radi.

u biti to radi ovak: ja sam u garazi, odem na server, promjenim pass i odma me diskonekta sa gejm servera

ALI...its not a bug its a feature:

zadnji put sam mjenjo pass, cim krenem mjenjat ODMA sms kod dodje da bi oupce mogo mjenjat pass, promijenim pass i nemogu se ponovo ulogirat-pise incorect pass-koji hebeni incorect ak ga firefox zapamti?

i nece portal, i nece u garazu...

upisem ipak stari pass da probam-bice da mi se 6th sense aktiviral-i oce, radi sve uredno, i portal i garaza

BTW to je bilo usred noci, i tek taj dan popodne mi je "aktiviro" se novi pass i nije me pustio u garazu sa starim

kao sto neki put serveri kad su puni ne komuniciraju pa nevidis frendove kao online ak su na drugom serveru, moguce i da je to tu bio slucaj, novi pass "nije stigao" ni do garaze ni do portala (epic fail) do tek 10-12 sati poslije

working as intended TM, how terrible ®, when its done -its done©

stronk IT support {#}

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

to sam vec vidio 2 puta, nisam mogao vjerovati

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina

to dolazi u par modpackova kao bind koji se ruga svim poljskim siemkama koje spamaju chat s svojim shit klanovima, nije ovo zapravo

i mislim da je to napravio neko iz kalan od tog lika (Hami) da ga yebu, pošto lik nije ni približno tako loš igrač

http://www.noobmeter.com/player/eu/hami/500513914/

i pogledajte wr {#} - makar igra samo TC al' svejedno

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 19:15 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ED63

To mi se nije dogodilo u klijentu nego na web stranici, a lozinku sam nekoliko puta upisao.

No nije to čudno nego to što je pisalo da ne postoji account sa mojom mail adresom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

to dolazi u par modpackova kao bind koji se ruga svim poljskim siemkama koje spamaju chat s svojim shit klanovima, nije ovo zapravo

i mislim da je to napravio neko iz kalan od tog lika (Hami) da ga yebu, pošto lik nije ni približno tako loš igrač

Lol {#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
World of Tanks

laga ikome?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sokre kaže...

laga ikome?

Yep, igrivo mi je, ali je dosta neugodno.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ammo racko 113 na el halufu kad se zaletio "dole",puf 2300{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ammo racko 113 na el halufu kad se zaletio "dole",puf 2300{#}

Fascinantno.

WoT: GuntherPrien
15 godina
World of Tanks

htio sam ja to komentirati al bi me onda opet popljuvali pa sam ostavio dedi, hvala deda što me nisi iznevjerio {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...
The Unforgiven kaže...

Lol {#}

Pa naravno da je to zajebancija. HAMI je bio jako dobar klan sve dok se nije raspao, a commander Hami jedan od najboljih tank company lidera...

Posto je lik u blagu ruku narcisoid (igrao sam jednom TC s njim nekad davno kad je on vodio) {#}

Pa su ga s tim zahebavali i jednom je izjavio kako ga tone šiemki kontaktira svaki dan {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas 22h Tier III 2on2 kup

http://www.esl.eu/hr/wot/news/236987/

0 0 hvala 0
13 godina
kaw_liga kaže...
Spiridon kaže...

FPS i ping su dobri. Probaj "daljinu iscrtavanja" iliti "draw distance" staviti na max... Ostalo ostavi na minimum...

Evo stavio sam daljinu iscrtavanja na visoku a grafika je na standard ostalo je sve na minimum jesu li ove ostale postavke ok recimo velicina prozora 1920x1018 i nije ukljucen rezim punog prozora (bi li bilo bolje to ukljuciti)

fps je iznad 40 i ping je 90 sa ovakim postavkama i radi sasvim ok

Ako ti je sve ok, prema tvom osjećaju, ostavi tako. Meni je isto 1920x1018 i nije "puni prozor" jer volim "spustiti igru" dolje kad pravim pauzu. Monitor mi je 23" i slika je dovoljno velika. A vidi pod "moj PC" kakvu grafuljicu imam... Entry level, draže mi je s 1k kuna brisati suze zbog lošije slike nego dati tu lovu za poštenu grafu. {#} Rekoh već, nije Beg cicija ali ja jesam... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
World of Tanks

Evo 2 dobre partije koje mi je jučer odigrao brat:

1.

2.

To je vjerojatno nekima ovdje prosjek {#}, ali nama nije i ne događa se baš često (posebno ova sa Objectom).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...

covjece, kaj igra samo amx 13 90 u company? i statsi su mu bolesni, valjda s tim nabija po padu za stats padding {#}

i ne igra td ni arta? ftw?

chutac kaže...

@ED63

To mi se nije dogodilo u klijentu nego na web stranici, a lozinku sam nekoliko puta upisao.

No nije to čudno nego to što je pisalo da ne postoji account sa mojom mail adresom.

reko bi da je to gotovo nemoguce, il kriva lozinka il mejl, il si otiso na NA portal, to se meni jednom dogodilo

a da ti je acc nesto pa odjednom bio spotan-ftw? nekuzim kak bi se to uopce dogodilo

15 godina
ED63 kaže...

covjece, kaj igra samo amx 13 90 u company? i statsi su mu bolesni, valjda s tim nabija po padu za stats padding {#}

i ne igra td ni arta? ftw?

Lik vodi TC borbe, vecinom u 1390 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni ja nemogu zamislit kako neko moze bez destroyera igrat :D Morat cu grindat td odsad, kampanje je in {#} 

Igrao bi i arty ali sve je to shit nakon nerfa, jedino francuze pomalo grindam.

play2much
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
The Unforgiven kaže...

a ono što si rekao za stuga stranu prije, da ako napravio 350 dmg da je to dobar rezultat {#}

Daleko od dobrog al je bar kao pozitivna 0...

Ovo je ono u čemu je stug dobar, a to je dpm kad mu neko ima spotat...

Nije najbolje snajpanje, no bitnije mi je bilo da stanu s pushom, tako da ja mogu po komodi birat kojem ću lagano skidat hp .

A za ovo neamam snage napravit comentary...

To je ono što ja govorim za dmg, da ih je par napravilo bar svoj HP ja nebi ostao bez granata... No dobro nisu oni krivi što sam se ja sjebo s M4 {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina

Vidicu mozda jos malo podignem neku od stavki koja je razlika izmedju fps-a i pinga sta to ustvari znaci...i ima li jos neki savjet na igraca pocetnika {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice