Zadatak ispunjen! Nagrada:
Dodano vozila: T-15
Dodano slotova: 1
:)
Ma jok, pa vidis da grinda ko lud
Koju stranicu prije je postao da vozi AT8 sad je vec skoro gotov sa AT7
Grindo proslu nedjelju i sad,sve rjesio na x2 svaka pobjeda. Zato doma je cura lagano pukla od mog igranja. Mislim da samo u svadi
Druga bitka i odmah skupio Ace Mastery :) Izgleda da ih zasad nema mnogo.
Misije za ovaj vikend su fenomenalne. Skupio sam 3M igrajuci od t7-t10... :) tnx wg
Grindo proslu nedjelju i sad,sve rjesio na x2 svaka pobjeda. Zato doma je cura lagano pukla od mog igranja. Mislim da samo u svadi
Blago vama koji mozete pobjedit na ovakvim eventima, ja sam pobjedu zadnji put sa lor40t vidio prije 11 meceva. Nista od x2, batchata cu vidit dogodine :/
edit* nakon sto godina, pobjeda http://wotreplays.com/site/566307#self
Bokte što ću sa svim tim kitovima koje sam osvojio
Ima li netko FV 215B (heavy ne TD) i kakva je inace ta britanska heavy linija ??
Ili je 113 bolja opcija?? Nekako su mi britanci sa brzim reloadom drazi
Ja ga nemam ali je neugodan za sresti,front armour mu je odličan a pošto mu je kupola straga također je odličan i za košenje iza zgrada
oklop mu nije baš odličan,ima jednu prednju ploču 150mm a sve ostalo je manje,opčenino papir armor ali zna čuda bouncat,visok hp,top insane rof,sve u svemu odličan tenk,nešto kao t110e5
Ako pucaš gold onda se neboj....čak i splash dmg odličan. Jednom sam oneshoot e5...lol
Zapravo 183 i jagdpanzer e100 će dobiti samo camo nerf.
svi prave troznamenkasti dmg :O
i m3lee pravi troznamenkasti damage
Već po tko zna koji put , ali jednostavno me uvijek iznenade. Koji debil moras biti da imas odigrano 3k bitaka i preciznost shoteva od 30% i jos ides u platoon s tipom od 4k, a on hvala Bogu ima cak 34% i jos se pravis pametan. Lik onako lezerno bude afk pola partije pa onda drugu polovici igra Need for Speed malo....vozi po mapi, nekim cudom prezivi do njihovog dijela mape, spotta dva artya i samo produzi kraj njih, ni ne okrene top
. Znam da ovo igraju i klinci i starci, ludi i mudri, ali ako igras bar se potrudi majku mu...zamisli igra se s otvorenim ocima.... ja mislim da sigurno jedno 50% igraca to jos nije shvatilo. Ja ne vjerujem da u takvi gmazovi sposobni kod stvaranja accaunta prokuziti onu sifru za provjeru lozinke, sigurno ima neki hack... Da sam developer, je*o ga patak ako nebi stavio IQ test tamo kad se prihvacaju uvjeti koristenja. Momci i cure jos jednom isprika na ovome, ali jednostavno, nemam na kome drugome ispucati svoje WoT osjecaje
, love ya
Već po tko zna koji put , ali jednostavno me uvijek iznenade. Koji debil moras biti da imas odigrano 3k bitaka i preciznost shoteva od 30% i jos ides u platoon s tipom od 4k, a on hvala Bogu ima cak 34% i jos se pravis pametan. Lik onako lezerno bude afk pola partije pa onda drugu polovici igra Need for Speed malo....vozi po mapi, nekim cudom prezivi do njihovog dijela mape, spotta dva artya i samo produzi kraj njih, ni ne okrene top
. Znam da ovo igraju i klinci i starci, ludi i mudri, ali ako igras bar se potrudi majku mu...zamisli igra se s otvorenim ocima.... ja mislim da sigurno jedno 50% igraca to jos nije shvatilo. Ja ne vjerujem da u takvi gmazovi sposobni kod stvaranja accaunta prokuziti onu sifru za provjeru lozinke, sigurno ima neki hack... Da sam developer, je*o ga patak ako nebi stavio IQ test tamo kad se prihvacaju uvjeti koristenja. Momci i cure jos jednom isprika na ovome, ali jednostavno, nemam na kome drugome ispucati svoje WoT osjecaje
, love ya
3k bitaka, aj dobro njih još smatram početnicima, ali što onda reći o likovima koji imaju po 15-20k bitaka i fino sjedu u E100 i poginu prije nego što scout izgine. Najgore što sam do sada vidio je igrač/bot koji se odmah poslje početka bitke dovezo do naše baze u T34 hvy i naravno mi ga izrešetali, zatim je netko sa xvm napisao u chatu da lik ima 55k bitaka...
Tak da ti sa 2-3k bitaka su samo početne verzije ovih sa 20k.
Siemka.
3k bitaka, aj dobro njih još smatram početnicima, ali što onda reći o likovima koji imaju po 15-20k bitaka i fino sjedu u E100 i poginu prije nego što scout izgine. Najgore što sam do sada vidio je igrač/bot koji se odmah poslje početka bitke dovezo do naše baze u T34 hvy i naravno mi ga izrešetali, zatim je netko sa xvm napisao u chatu da lik ima 55k bitaka...
Tak da ti sa 2-3k bitaka su samo početne verzije ovih sa 20k.
Siemka.
Ma znam da, ali opet me naljute Al da ne mozes pogoditi makar pola od onoga sto pucas, ili imas neke je**ne tikove u ruci ili si ogranicen i to je to.
Ah jbg, takvi plaćaju i dokle god plaćaju nema potrebe dirati u profit.
Victory!
Battle: Ruinberg 27.1.2014. 5:23:22
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 2.972 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 88.515 (50k od misije, nisam ja dedaaa)
Battle achievements: Confederate
Mission completed! Reward:
Equipment added: Large Repair Kit (x15)
Mission completed! Reward:
Compensation for T-15
gold 900
Slots added: 1
Zasto svaki put kad update-a test server skida svih 6 GB a ne kao na wot clientu samo update npr. 700 MB ?
meni uvijek skida oko 4-6gb na ''obicnom'' wot-u
Pozz, zanima me zasto na gw tiger je reload isti kao kod gw tiger p. Imam onaj zadnji top 21cm morses i pise na njemu da je reload brzi nego na gw tigeru p, ali nije. Još nemam onaj nabijač za top ali sa njim bi punio 45 sec isto kao kod tiger p.
Koja je to medalja?
Koja je to medalja?
To je test server. Uveli su neke nove medalje u 8.11. Ne znam koja je točno.
EDIT: http://www.worldoftanks-wot.com/updates/new-medals-8-11/
Nubidon je ovaj put napravio dar-mar...
EDIT: Doduše, Cruiser IV im je bio bot, hvala Bogu. Zadnjeg sam ga u njihovoj bazi. Imali smo i mi bot-a, SU-85 ali dok su oni pucali na njega ko blesavi moj KV-1 je zauzimao pozicije. Čak i bot može biti koristan.
nego imali li igdje free golda ili prmiuma ;)
nego imali li igdje free golda ili prmiuma ;)
Samo kada su admini milosrdni.
Koje modove držite omogućene?
btw: nevezano za anketu, zašto su smanjili alphu za E3 i E4 a jgpz i fv 183 i dalje imaju istu, potpuno nepotrebno po meni?
12 | Sva tri |
---|---|
12 | Samo Standard |
0 | Standard i Assault |
18 | Standard i Encounter |
Koje modove držite omogućene?
btw: nevezano za anketu, zašto su smanjili alphu za E3 i E4 a jgpz i fv 183 i dalje imaju istu, potpuno nepotrebno po meni?
Zato jer je jgpz i fv183 njihov ogroman damage jedina dobra karakteristika.
bez komentara
moze replay ako nije problem?
ima li itko problem da ga izbacuje na radnu površinu iz wota (bilo standardnog ili testnog) svakih 1h vremena, uvijek se mogu vratiti ali iritira, i primjetio sam da se to događa uvijek u isto vrijeme 12:30, 13:30, 14:30, uvijek kad je nešto i 30 minuta?