World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

ovaj is8 je za poluditi, nakon sto je cijela grana op sad se tu mucim...

Je je zna on biti veliki problem nakon KV 1S-a, IS-a i IS3. I ja sam tako se mucio i kukao kada sam dosao do njega ali dobra raja na ovom forumu mi je napisala da sa njim ne igras kao sa hevijem nego kao sa malo tezim mediumom. I sa zadnjim topom postaje odlican tenk {#}

Svi su imali manjih ili vecih problema sa njim jer je fakat drugaciji gameplay sa njim od ostatka linije osim Dede naravno, on je otkljucao IS7 sa D-25T {#}

12 godina
World of Tanks

sad sam otključao is3, pa vas pitam šta da na njemu prvo otključavam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:51 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

sad sam otključo is3, pa vas pitam šta da na njemu prvo otključavam?

ako si ga otključao...onda ga moraš kupit :)

najjači top, pa kupolu....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:59 (Ziga).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

može neko dati link za xvm sa statistikama na kraju bitke, hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dmg kao i ime{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Obično kad sam pri kraju grindanja nekog tenka, partije mi budu katastrofa (bilo mojom ili greškom tima) i sakupiti zadnjh 10k expa zna biti pravo mučenje. Danas završavam obj 704 i conqerora, i tradicija se nastavlja....{#}

Edit: neke tradicije su tu da se ruše....predzadnja borba i 8580dmg{#}. Ode u mirovinu sa stilom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 20:07 (hoss).

5 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Hvala {#} 

Mislim da su mi dovoljna 2 lapa za 2 acc-a mada uskoro ce izgleda da budu 2 lapa i jedan acc {#}

Uzeo nocas da bacim koju sa IS6 i ne znam jesam li ja previse sumnjicav pa mi se onda ucinilo ili IS6 otkako se nudi u ovoj misiji vise ne zaradjuje kao sto je znao prije. Veceras napravio preko 3k dmga, pofino potencijalne stete primio, skinuo ih mislim 5 i jedva 80k srebra sa prem acc-om. Prije sam za takvo nes dobivao oko 100k {#}

a kaj mislis da ce ga buffat sad kad ga dijele gratis?

naravno da ce ga nerfat tj tweakat tj "balansirat"

ne zaradjuje kao prije jer se vrijednost srebra smanjila a ostako je pojela inflacija {#}

osim toga nemres ocekivat da ces zaradjivati isto ko i prvi vlasnik, koji je sam zgrajndo tenkove i acc a nije ih kupio ko ti{#}{#}

dedaa bi uzo bar 150k za poraz, za win on moze i prek 200 natuc

osim toga game server te detektira po IP-u svaki put kad igras, i makar kupis acc on zna da si to ti i namjesta ti zaradu sukladno tvom skillu da ti bude nub-frendli{#}

Zaja kaže...

WTF{#}

strasno, 6 tenkova 0 dmg, betmen je pogodio jednom, a t-34-2 se valjda sudario s nekim ili pogodio sa HE u pod PORED nekog

znaci da je od 15 igraca 8 ispalo bez sudjelovanja u igri

7 protiv 15 i sad si ti misli kolki ti je win rate

nije ni cudo da nisu implementirali platun od 5 igraca jer je OP, nekad i 2 mogu dobit borbu

al sam stvarno nemres cudo napravit {#}

Del_Boy97 kaže...

jel elitirani KV-1 cere srebro?

cere cere, i dobar ti je trening na tiru 5 kak igrat protiv dobrih igraca sa siemkama u timu, kak se postavljat tj nakosit, kak vodit napad, kak se ne zivcirat, kak u presudnom trnutku lupit po stolu a ne po tastaturi ili nedajboze laptopu {#}

makar moram priznat da me odusevio japanac tir 5, nekakav cudam mish mash pokretljivosti, topa, pena i totalne depre(sije) {#}

macgyver 53 kaže...

Evo kupio sam preko paysafe kartice 7 dana premium acc. Kad mi istekne tih 7 dana uzet ću još 7 jer mi je ostalo dovoljno novca na računu. {#}

Btw super mi je ovaj Cromwell sviđa mi se što i kad skočiš preko neke izbočine gusjenice mu ostanu čitave nije kao na ostalim tenkovima s kojim sam igrao dosad.

p.s. kad imas vremena igrat, napravis 50k dmg i dobis dan prem, iduci je jos lakse napravit, i onda u ta 2 dana grajndas kaj ti treba jer imas vremena i ne curi ti prem time bezveze, a i nemoras platit{#}

kromi je super tenk, ja sam si ga ostavio za zeku peku jer je dobar za prokljuvit gejmplej britanaca medium grane, dobar je i ko skaut i brz i okretan

sad me jos odusevio i a-43 tir 6 rus nove grane, nije klasicni med nego hibrid med / light sa opakim ubrzanjem, osjecaj ko i na bt-7

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
World of Tanks

Što mislite o liniji od t-150 do is-4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam dešava li se još nekome ali na IS3 svaki drugi pogodak "ammo"...

ne pomaže ni wet storage....

kad su ovi specijali igranje je gotovo pa nemoguće..

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

a kaj mislis da ce ga buffat sad kad ga dijele gratis?

naravno da ce ga nerfat tj tweakat tj "balansirat"

ne zaradjuje kao prije jer se vrijednost srebra smanjila a ostako je pojela inflacija {#}

osim toga nemres ocekivat da ces zaradjivati isto ko i prvi vlasnik, koji je sam zgrajndo tenkove i acc a nije ih kupio ko ti{#}{#}

dedaa bi uzo bar 150k za poraz, za win on moze i prek 200 natuc

osim toga game server te detektira po IP-u svaki put kad igras, i makar kupis acc on zna da si to ti i namjesta ti zaradu sukladno tvom skillu da ti bude nub-frendli{#}

Ehehehehe pobrkao si loncici na Sandmanu nema IS6, on je imao T34 i sada  ja jos nabacio Jagd 88 {#}

A nije im losa politika, podijele IS6, sjebu mu zaradu i onda vecina onih koji su ga vec imali ranije upiknu novog premiuma {#}

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Što mislite o liniji od t-150 do is-4?

Kv3-super tenk.

Kv4-moguće najbolji u svom tieru,vrlo noob friendly.

STI i IS4 još nisam isprobao.

uglavnom russian tank...stronk tank...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 22:38 (g12356).
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ehehehehe pobrkao si loncici na Sandmanu nema IS6, on je imao T34 i sada  ja jos nabacio Jagd 88 {#}

A nije im losa politika, podijele IS6, sjebu mu zaradu i onda vecina onih koji su ga vec imali ranije upiknu novog premiuma {#}

Koji si ti manijak.

WoT: GuntherPrien
17 godina
dedaa kaže...

Koji si ti manijak.

A jbg mora neko da bude i ovakav kao ja, zamisli na sta bi ova igra i forum licili kad bi svi bili kao ti npr. ili jos gore kao ja npr.{#}

15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
dedaa kaže...

Koji si ti manijak.

A jbg mora neko da bude i ovakav kao ja, zamisli na sta bi ova igra i forum licili kad bi svi bili kao ti npr. ili jos gore kao ja npr.{#}

Ne želim si zamišljati ovaj forum... da su svi kao ja.ispalo bi ili utopijski ili katastrofa,ali ništa između.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Trenutno je kaos na wot-u, igram u platoonu i svako malo nekog izbaci i prebacimo se na eu2 tamo svi ganjaju osmice, uvijek je na cekanju skoro pa nekad i preko 1000 osmica...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
dedaa kaže...

Nego, kako stojis s misijom? 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Evo konačno uspio pokupit ace sa wz-111 1-4,hvala timu koji mene puste da pokupim sav dmg,jer bez njih nebih mogao.

Još da sutra otvorim t57 i t110e3 i kupim dok traje ovih 15%off idem na odmor od wota.

Da nije sve samo o tenkovima,sviđa mi se što su uradili na ovim mapama koje su "uredili" ell haluf se sada da igrati kak spada.

replay

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 0:32 (Anti-fa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta na borsiga na 3. mjesto?

imam gld, rammer i sad se dvoumim bino ili camo (ili mozda netko ima nesto trece;)?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
ja111 kaže...

ovaj is8 je za poluditi, nakon sto je cijela grana op sad se tu mucim...

Je je zna on biti veliki problem nakon KV 1S-a, IS-a i IS3. I ja sam tako se mucio i kukao kada sam dosao do njega ali dobra raja na ovom forumu mi je napisala da sa njim ne igras kao sa hevijem nego kao sa malo tezim mediumom. I sa zadnjim topom postaje odlican tenk {#}

Svi su imali manjih ili vecih problema sa njim jer je fakat drugaciji gameplay sa njim od ostatka linije osim Dede naravno, on je otkljucao IS7 sa D-25T {#}

Evo odlucio sam kupiti pojacani ovjes jer je na akciji da mogu prvo kupiti top, a kasnije po potrebi stavljat na druge tenkove.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
neaktivan

Makni GLD jer je gotovo beskoristan i stavi oboje {#}

potpisujem se
17 godina
Intel&ATI kaže...

Nego, kako stojis s misijom? 

Haman sam odustao {#}

Presao Sovjete u prva 3 dana, krenuo opasno sa Njemcima 4. dan ali onda sam imao jedno veoma stresno i nezaboravno zivotno iskustvo (neponovilo se {#}) i kada su tu ipak bile happy vijesti odlucih da mi ne treba vise zajebancije u kratkom vremenskom periodu pa sam upiknuo onaj paket sa Tetrarchom i uzmem JagdTigra 88 i jos koji slot i mjesta u barakama {#}

Fali mi mozda 20k sa Njemcima, a i sa Amerima sam nakupio jedno 25k tako da kada bih se odrekao teretane, prijatelja, zena i alkohola mogao bih lagano zavrsiti misiju {#}

Da sam se drzao rasporeda mozda bih jos ganjao misiju ali imam T34 i Jagdtigra, a i onaj T14 zna fino zaraditi tako da {#} ih njihov IS6 i {#} ih ova misija {#}

Maloprije ja sa T34, tier X bitka i otkucava onaj tajmer pred pocetak kad kuca jedan IS7 drugom Is7 (u platunu su) nes ovako jbg:'' W ti je za naprijed, S za nazad i itd... {#} (na egleskom naravno, nisu nasi)

Moram priznati da IS7 ima potencijala kao skaut iz vidjenog tu partiju {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

So there was I, browsing Imgur, when sudenly a wild tank appears! 

http://imgur.com/gallery/RLslXl7

I so want! {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Zaja kaže...

Proljev rvacke pameti{#}

Haha,bome se opustili kolege iz klana dok igraju...{#}

Znam za kolegu da se zezao i u vezi Srba i u vezi ovog drugog ali ne vidim potrebu da sad svaki "proljev" od strane nekog dode i bude objavljen tu na forumu bas od tebe...{#} Svakom dode "zuta minuta" a mislim da ni ja ni ti a ni netko treci nema neko pravo da se igra nekog sefa i da osuduje svaki cin u igri jer ipak je to na kraju igra i svi se igramo,kolega ce biti upozoren i lijepo ce se ispricati,a usput se nadam da se nece ponovit i to je to...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:06 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran

I naravno isprike svima ako se netko uvrijedio ili nesto,svakako nije uredu da se tako ponasa,kako ni ja kad se tako ponasam,tako ni kolega iz klana stoga je uredno upozoren i lijepo se ispricao i rekao da se to nece ponovit,ipak se neka pristojnost i postovanje kako i u zivotu tako i u ovoj igri mora znat...{#}{#}

Sry na {#} i duplom postu...Zvijeli i sretno grindanje,ja se ipak u ove blagdanske dane odmaram i od wota i od svega pa nisam previse u svemu pa tako ni ne pratim previse stanje u klanu,hvala na upozorenju...{#} {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:04 (Tomo53nja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma i ja se zezam{#} 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Zaja kaže...

Ma i ja se zezam{#} 

U to ime onda runde do jutra ali bez wota...{#}{#}{#}

{#}{#}{#}

17 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
Zaja kaže...

Proljev rvacke pameti{#}

Znam za kolegu da se zezao i u vezi Srba i u vezi ovog drugog ali ne vidim potrebu da sad svaki "proljev" od strane nekog dode i bude objavljen tu na forumu bas od tebe...{#} 

Rado cu pokazat na forumu svaki debilni ispad balkanca,ako nista bar da se smijemo. Ja pisem gore stvari ali one idu na PL,CZ,SK,MAGYAR adrese i klosara od 960 wn7 koji mi govore kako da igram. Ovaj je udario na manjine u hrvatskoj i time je pokazao svoju velicinu.

Vulgar Display Of Power
13 godina
protjeran
Zaja kaže...

Rado cu pokazat na forumu svaki debilni ispad balkanca,ako nista bar da se smijemo. Ja pisem gore stvari ali one idu na PL,CZ,SK,MAGYAR adrese i klosara od 960 wn7 koji mi govore kako da igram. Ovaj je udario na manjine u hrvatskoj i time je pokazao svoju velicinu.

Haha a kako ti zelis,ajde da vidimo i koju tvoju onda...{#}

Ma on se zezao,nije nista namjerno udarao ili mislio bas na manjine u Hrvatskoj,koliko znam prvo je pisao Bog i Hrvati pa su se onda neki Srbi javili pa je tu nastala cijela halabuka...U svakom slucaju nije uredu,imao je nekih problema u bivsem mjesanom klanu gdje je bilo svakakvih provokacija jos od oslobadanja generala i tako pa mu je bas tad pala ta zuta minuta kada se poceo zezat,ali kako sam rekao neki respect i ponasanje se mora znati ipak nismo zivotinje pogotovo u ovakvim slucajevima,ja to inace rijesavam poslije bitke,kada se tom igracu lijepo javim,pozdravim i izazovem 1vs1 i onda nestaju sve razmirice bez obzira tko pobijedi,tako da drugi put se puno bolje ponasa i on a i ja ako smo imali takve izljeve njeznosti,a ponekad cak igramo i platoon,sve je stvar u covjeku...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:22 (Tomo53nja).
12 godina
World of Tanks

Obožavam kad mi se ljudi zabijaju u is3 jer misle da su teži od mene, pogotovo t9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice