World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Ljudi help. Kažu da nije sramota ne znati već ne željeti naučiti...

Kojim softverom tj. kako da pogledam/pokrenem dedin replay?

Hvala.

{#}

pa samo kliknes na repley kad ga skines i sam se pokrene tj pokrene wot, nemoras biti online

Rucipe kaže...

S kojim topom je zanimljivije igrat na SU-152 ? 

definitivno 122 zadnji top istrazi posto ti treba i na ISU, jer nemres bas puno sa derpom, narocito na daljinu

dugo puni, dugo cilja, mali je luk topa i ak se pomakne cijeli td opet se rasiri nisan i to ti smanjuje sanse da nekog pogodis

uz to ta 152 granata jako dugo leti i cesto se taj neko pomakne koga ciljas

al sve ovisi o tebi kakav imas ukus kod igranja

al nije razlika kao kod su-100 jer tamo je razlika u cijeni granata 100mm i 122 ogromna, a pen je isti i 100mm brze nisani i puni i realno daje veci dmg

sa su-152 jednostavno je puno teze zgrajndat ga cijelog sa stock derpom, vjeruj mi ja sam probao

ali 122 na kraju ipak sve radi brze, sa derpom igras ko sa sacmaricom, ubojit si al samo na blizu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
Rucipe kaže...

S kojim topom je zanimljivije igrat na SU-152 ? 

152mm, iz više razloga, s njim nije bitno dal je protiv tebe tier 7 ili 9, pucaš HE i radiš dmg bilo kome i čak kroz turrete, a da ne govorimo kako to oštećuje module {#}. Drugo, gold shellovi imaju odličnih 250 mm pen što znači da ćeš bušit tier 9 bez frke po 700 dmg-a. Treće, uz taj malo duži reload ćeš se naviknut za ISU-ov BL-10 koji također traje oko 14-15 sekundi. 

Evo runde od večeras, dok je ovaj bonus na zaradu se lako ispuca par gold granati da carryaš game i to je to... čak nisam nit kampao nego se kretao po mapi i ubijao sve što stane ispred mene {#}

REPLAY

15 godina
Dr. Vicko kaže...

A svi ali bukvalno svi koriste prem municiju i tu nema sta da bude cudno {#}

Kada je ti koristis uljepsa ti dan, kada je neko koristi na tebi sjebe ti dan i tako se to vrti u krug {#}

Da je promijenila igrivost sigurno jeste ali dalo bi se i o tome raspravljati u nedogled. Poenta je da oklopljene mrcine vise nisu sto su nekada bile i da je veoma rijetko u njima imati zabavnu partiju. I bas sam ovih dana primjetio da je sve manje heavy tenkova u igri, cesto, veoma cesto su mi timovi sastavljeni samo od mediuma (30%) i TD-ova (70%). Doduse zna biti jedan skaut ili arty {#}

Mene ne iznenadjuje kada me u E100 npr pogodi T54 sa HEAT ali da pola granata koje popijem od Objecta 268 ili JgE100 su HEAT mi fakat ne ide u glavu {#}

Nazovi me staromodnim ali ja dosad u random bitkama nisam ispucao ama baš ni jednu premium granatu niti ih nosim sa sobom. 

Jedino kada sam pucao golde su u klanskim bitkama (Tier X).

Po meni je greška što su ove gold granate prebacili da se mogu kupovati za kredite, to je dosta poremetilo igru.

Armor ti danas ne vrijedi nimalo. 

Primjerice ja E75 (koji je ekstra tenk, iako sam očekivao jačeg) i lik ne može probiti s prvim hicem. Nije problem, loada gold i probije te gdje god hoće. 

Kažem vjerojatno sam se i pomalo razočarao u E75 jer sam ga uzeo baš u ono vrijeme kada su dopustili da se gold municija kupuje za kredite.

Ali navikao sam se s vremenom. Nek je koristi tko hoće (ja neću), više se ne živciram.

I da, svi "bolji" (po statistici) igrači redovito pucaju gold.

16 godina
World of Tanks

Trebalo bi premium granate vratiti na staro, tj. da se kupuju zlatom ili neka im povise cijenu. Neka budu ekstremno skupe, pa će ih se manje kupovati i koristiti. 

Iako bi bilo bolje da se mogu kupovati isključivo zlatom.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Trebalo bi premium granate vratiti na staro, tj. da se kupuju zlatom ili neka im povise cijenu. Neka budu ekstremno skupe, pa će ih se manje kupovati i koristiti. 

Totalno se slažem...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje od ovih granata su najbolje za arty?

Mozda bi uzeo premium granate za pare kad igramo cw?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

koji arty?

Svakako za randome obični HE, a za CW možda stavit gold HE ili HEAT ako si precizan. Opet ovisno koji arty, a vidim da je francuz...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 11:57 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Intelovac123 kaže...

koji arty?

Svakako za randome obični HE, a za CW možda stavit gold HE ili HEAT ako si precizan. Opet ovisno koji arty, a vidim da je francuz...

Uzecu sada tier 8 francuza lorr 155 51 pa sam samo pitao koji tip granate je bolji.

Za random bitke naravno obicni HE.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
World of Tanks

Nisam primjetio da je već netko spomenuo - XVM test 3 ne ruši igru više, tako da se slobodno mogu koristiti svi moduli...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

neki dan u wot-u

damage za tebe

6 0 hvala 1
16 godina
gamer_101 kaže...

neki dan u wot-u

damage za tebe

Hehehe...opće te nisam skužio...ak mi vjeruješ, točno se sjećam te partije...:P

14 godina
neaktivan

da da, ostao si sam na kraju al od početka partij samo jednu misiju sam imal

poslati ti jednu HE s potpisom {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 13:55 (gamer_101).
15 godina
Intelovac123 kaže...

mozes provjeriti u garazi koja je kakva

ali inace uvijek je prva HE, druga gold HE sa vecim radiusom splas damage-a i treca HEAT s kojom moras pogodit za dmg

inace francuzi imaju na topovima dugih cijevi APCR (kojima treba velika brzina) a na kratkima HEAT

uzmes barem 2 za samoobranu kad ostanes sam a proviri ti neko ko ima puni hp, pa ak prodje prodje meta nestane dok velis bum

HE su dobre nablizu protiv low hp ili mekanih meta ili za shut u bok / straga, al pazi da ne roknes HE na point blank tj. na 0 metara kad se guras s nekim, splas te moze ubit

inace sam na malim tirovim puno puta dobil kamikaza medalju kad se nub light zaletel na mene, roknem ga iz velike blizine i ak je ipak prezivel, kad se zaleti u mene ubije sebe {#}

i isto je dobro kak veli kolega, cekat popust na prem ammo pa nakupovat tam di ti je najvise potreban, a 3-4 komada za sve ostale tenkove/artije

15 godina
gamer_101 kaže...

neki dan u wot-u

damage za tebe

opa opa nisam znal da i ti seal clubbash {#} kolega Demiđ

odsad cu i ja u tetrachu pazit na tebe, pa kad te roknem ima da nasprejam onaj tvoj logo na svoj tenk, za svaki kill {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 14:02 (ED63).
16 godina
ED63 kaže...
gamer_101 kaže...

neki dan u wot-u

damage za tebe

opa opa nisam znal da i ti seal clubbash {#} kolega Demiđ

odsad cu i ja u tetrachu pazit na tebe, pa kad te roknem ima da nasprejam onaj tvoj logo na svoj tenk, za svaki kill {#}{#}

Je pa nego kaj....nema veće zabave nego derpat nubine koje voze tetrarch...:D

14 godina
neaktivan
World of Tanks

dođi dođi kolega ED

počeo sam polirat jednu HE s tvojim imenom da ti tetrarcha pošaljem u staro željezo {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Ja ne razumijem što bi vi? Pa kako igrači neće pucati gold granate kada tenkovi lvl 8 igraju non stop protiv 10-i a oni nobovi koji s tenkom lvl 10 pucaju gold jednostavno ne znaju igrati. Ja kada god u timu imam 4-5 tenkova lvl 10 izgubim. Nikako mi nije jasno kako je toliko njubara s top tenkovima.

Frka85
17 godina
Intel&ATI kaže...
DamageHigh kaže...

Cekaj malo velis da te resetaju goldom kad nema potreba, sto znaci da bi te probio u tom trenutku i s AP te ne vidim razloga zasto bi to govorilo nesto o njegovom skillu i zasto to stavljas pod navodnike, a vozi full gold vjerojatno jer ima tonu creditsa...

Ne vidim zasto bi to mijenjalo neciji skill faktor...

Ja u Chaffeeu vozam full gold jer mi je jedan od drazih tenkova plus imam tonu credita...

Mislim da je htio reci da npr. ako igras sa King Tigerom i u tier VIII si bitci nema potrebe da koristis zlatne ali dosta igraca koji imaju dobre statse ih ipak koriste i zna prevagnuti s vremena na vrijeme.

Doduse slabo ko zeli da mu statsi spadnu tako da je to razumljivo, a danas je i tesko naci igraca koji nema makar jedan premium tenk tako da ni zatne granate nisu vise ''skupe'' {#}

Po meni na vecinu skauta treba stavljati zlatne jer na njima se bas osjeti razlika i jedno 20 puta je zabavnije {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto ne koristiti gold municiju ako ti je dostupna za kredite?

da li je to znak da ste totalni noob nesposobni probit tenk bez municije s divljom penetracijom ili je to bauk jer se stvorila slika da pravi igraći pucaju samo regular ammo, al jbg oni su toliko dobri da te mogu probit i sa papirnatim zrnom iz gričkog topa.

Ili situacija da se nađete 1vs1 i protivnik puca gold ali ne, ja ću ostati na srebrnoj municiji jer pravim igraćima je ispod časti koristiti gold protiv tam nekog padobranca.

Osobno imam loadano pola zlatnih pola srebrnih metaka, a što koristim ovisi samo o tome što vozim i koga moram gađat u koji dio i s koje pozicije. 

Moj savjet:Ako želiš pobijedit koristi sva regularna i dostupna sredstva da ti tu pobjedu omoguće.

Bez obzira štio ljudi pišu jer z a j e b i to da te neko uništi ak da ispadne ovak- bio je jako hrabar, suprostavio mi se, pucao je samo srebrnu municiju al sam ga rasturio zlatom tak da mu nije bilo jasno.

3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pomagajte, korisitm obicne slusalice i nemogu aktivirat razgovor kada stiskam "Q", prije sve uredno radilo dok nisam stiskao neku obavjest na komp "ne prikazuj vise"! pomoc!

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
game789 kaže...

pomagajte, korisitm obicne slusalice i nemogu aktivirat razgovor kada stiskam "Q", prije sve uredno radilo dok nisam stiskao neku obavjest na komp "ne prikazuj vise"! pomoc!

Pitaj na forumu od igre. Detaljno sve opisi i dobit ces rjesenje.

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan

hrvatskom forumu ili stranom? hvala!

17 godina
game789 kaže...

hrvatskom forumu ili stranom? hvala!

Oba {#}

13 godina
Izzy kaže...

Jedna od varijanti bi bila da se na randomu ograniči broj zlatnih granata. Npr. 3 kom, ili jedan spremnik kod klipera. Imao bi mogučnost da ipak napraviš štetu na teško oklopljenim tenkovima, ali bi i "šparao" zlatne za takve prigode. Ovako svi pucaju zlato ni ne gledaju koliko komada i u koga.

14 godina
World of Tanks

Obozavam ovaj tenk {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 21:36 (Intel&ATI).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ej narode, ima koji aktivan klan sa podrucja Rijeke i kvarnera?? hvala

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prema drugom screenshotu si u 8min prevalio 2400km. barem ne kempaš haha

netko je već pitao koje modove koristite pa ću i ja..preporučate li koji? ne vjerujem da me mogu učinit boljim al svejedno

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 22:17 (Voltron).
17 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

ej narode, ima koji aktivan klan sa podrucja Rijeke i kvarnera?? hvala

Ima! U ime Tenkova se zovu,posalji pm na panzerZeljka.{#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
Voltron kaže...

prema drugom screenshotu si u 8min prevalio 2400km. barem ne kempaš haha

netko je već pitao koje modove koristite pa ću i ja..preporučate li koji? ne vjerujem da me mogu učinit boljim al svejedno

sve što koristim je iz OMC mod packa

announced damage i view direction of enemies po meni najviše (potencijalno) utječu na gameplay

One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice