World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Pajdo56 kaže...

Pozdrav momci...imam jedno pitanje u vezi igrice ove i moje grafe. jel moguce da je ova grafa ATI Radeon HD 7800 2gb preslaba za ovi igricu na max detaljima. ja kad stavim na max detalje ekran mi jednostavno titra i nmg nis, a kad stavim na najlošije detalje mogu igrat stalno. u cem je problem sad? jel fkt grafa preslaba ili kaj. tnx

ne kuzim, jel ati fir pro 7800 grafa za radne stanice ili iz obicne serije 7800 (ak je koja je)

nemoj odma sve na high, samo drawing distance na max, ostalo na med za pocetak pa lagano povecavaj

i mozda si stavio staru grafiku unutar klijenta, imas onu neku opciju use advanced graphic

ili ti je kak su decki rekli problem sa monitirom ili kabelom

Pajdo56 kaže...

Procesor? omg pa kaj intel i5 3350 nije dovoljan na 3.30 GHz je

EDIT:imam 8 gb rama

kao sto ti je reko izzy, preslab je, pokloni ga njemu a ti si kupi jaci i noviji{#}

Cekaj malo...vi sad hocete rec da je ovaj wot zahtjevniji od call of dutya ghost? cod ghost igram na max i nis ne trza niti nista hahah

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 9:52 (Pajdo56).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja se ispricavam, ali bio mi nesto sje u postavkama graficke....perem sve na max heheh radi ko zmaj :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nije zahtijevniji ali je neoptimiziraniji

Kao prvo iskoristava samo jednu jezgre procesora i jako je ovisan o visokom taktu za +60fps gameplay...

Kao drugo graficka nije toliko bitna za wot

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Nije zahtijevniji ali je neoptimiziraniji

Kao prvo iskoristava samo jednu jezgre procesora i jako je ovisan o visokom taktu za +60fps gameplay...

Kao drugo graficka nije toliko bitna za wot

ma dobro svejedno :D riješeno je sve sad

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Danas je kupljen E-75! Ima najbolji radio, gusjenice i top sa Tigra 2. Za sada su se odigrale 4 partije (2 brat i 2 ja sada) i niti jedna se nije dobila, ali dobro, to je početak.

Koliko mi se čini kupola Tigra 2 predstavlja veliku slabost. Gotovo svi je probijaju. Staviti ću nju prije motora zbog toga.

Ali i inače na Tigru 2 kupola nije nešto ekstra. Znam da je i sam ciljam i probijam na protivničkom kada sam u svome Tigru 2 ili IS-u 3. Čak i sa većih udaljenosti.

Prvo odi na top.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

malo novosti:

''Hello everyone,

according to the translation of recent Japanese interview with Viktor Kislyi, the ETA for patch 8.10 (that will bring the Japanese tanks) is mid December. That means the test server will start quite perhaps in a week or so.''

sors

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Izzy kaže...

Danas je kupljen E-75! Ima najbolji radio, gusjenice i top sa Tigra 2. Za sada su se odigrale 4 partije (2 brat i 2 ja sada) i niti jedna se nije dobila, ali dobro, to je početak.

Koliko mi se čini kupola Tigra 2 predstavlja veliku slabost. Gotovo svi je probijaju. Staviti ću nju prije motora zbog toga.

Ali i inače na Tigru 2 kupola nije nešto ekstra. Znam da je i sam ciljam i probijam na protivničkom kada sam u svome Tigru 2 ili IS-u 3. Čak i sa većih udaljenosti.

Ma i ovaj drugi turret od e-75 probijaju lako, pokraj gun mantleta prolazi od svih td-a, ma i tenkova, ali ne svaki put, hatch i dalje pogode sa laserskom preciznošću bez ciljanja (neznam kak im to uspijeva).

U frontalnom sukobu svi ti gađaju i nepromašuju lower plate i uvijek probiju, a ak se nakosiš previše skinu ti bok. Jedini spas je sidescraping ili nekako sakrit lower plate.

Nedavno sam otkrio da neki bolji igrači gađaju malo iznad gusjenice i dilaju damage.

Prodao sam ga jučer i uzeo E-100 koji me i iznenađuje i razočarava. Puno i "pro"(pod izgovorom nabijanja stats-a) i noob igrača igra s goldom, ni sa nakošenim turretom nemože se bouncat. Sidescraping je shit u odnosu na is-4, nije ni čudo 160mm vs 120mm, a budale iz wot-a su ga još nerfale sa 130mm na 120mm prije par patcheva. Sa 66% winrate-a pao sam sad na 54%. Vidjet ću hoće li postat bolji sa 15-icom za koju mi još treba par tisuća exp-a samo, imam osjećaj da me se nitko ne boji dok imam ovu 128-icu i reload je bezveze 11.80s sa ventom, bia i rammerom.

Nadam se da ću kao i unicumi sa e-100 (150-ica + gold) u platoonu razbijat sve živo i ne ovisit o retardiranom timu.

E100 ima 180mm oklop sa strane (120+60 spaced armor) mene je neki dan u t110e5 isto td probio kroz mantler.

is8 lower plate ide probit sa 175 pena kao i od Conqurora, ST-I sa 200 pena, m103 sa 170, tak da E75 još ima i dobar lower plate.

Svi tenkovi imaju mane.

16 godina
never kaže...
Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...

Ne misli na mene, jer ja wot nisam igrao kak spada vec ohoho.

Ima dosta likova kojima je wot nick deda, dedaa, deda(random broj) tako da te zamijenio vjerojatno...

jedini pravi dede na wotu su dedawillim i deda123 {#}

Tako je i pozz obojici od frke:)

Frka85
16 godina
World of Tanks

Napokon prva pobjeda i to u osmoj partiji. I prvi "Steel Wall"! Imam sveukupno 2 dobijene partije od 10 odigranih. Zanimljivo je da me rijetko tko gađa u trup. Većina cilja kupolu.

Vidjet će oni kada ga skroz unaprijedim!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

naprid te nitko nece gadat osim u lower glacis i to sa 250+ penetracije, a i tad zna bouncat kad nakosis tenk kako spada. a inace gadas ga u strane, bilo hulla, bilo tureta i adio.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
O B O kaže...

E100 ima 180mm oklop sa strane (120+60 spaced armor) mene je neki dan u t110e5 isto td probio kroz mantler.

is8 lower plate ide probit sa 175 pena kao i od Conqurora, ST-I sa 200 pena, m103 sa 170, tak da E75 još ima i dobar lower plate.

Svi tenkovi imaju mane.

Neznam, uopće ne osjetim tih 60mm spaced armora, sa IS-4 se mogu više na kosit bez da me probiju, a to mogu probat i u treningu danas.

Obi Wan kaže...

naprid te nitko nece gadat osim u lower glacis i to sa 250+ penetracije, a i tad zna bouncat kad nakosis tenk kako spada. a inace gadas ga u strane, bilo hulla, bilo tureta i adio.

Ako se naiđe na tier X TD-a on komotno probije i gornju ploču ili turret, nema sigurnog bounca protiv nikog više. Davno su možda neke stvari bile neprobojne, ali danas više nisu.

Ono kad smeće od objecta 268 koristi gold? i probije ti najjači armor na cijelom tenku (ne mantlet, njega i s AP probiju) 254mm zakošenog armora, a on meni 2-3 puta bounca sa svojih 120mm.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 15:23 (Hyperion).
15 godina
World of Tanks

no tiers, only dreams

tiger doesn't care

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Neznam, uopće ne osjetim tih 60mm spaced armora, sa IS-4 se mogu više na kosit bez da me probiju, a to mogu probat i u treningu danas.

Pa bar E-100 ima brutalan side armor...ne sjećam se niti jednom da su me probili po boku prilikom sidescrapinga...eventualno u prednji dio kupole....

Nisam ga puno igrao..svega 50-ak partija, ali stvarno mu je taj side armor najjači dio tenka, ako se koristi kako treba. Prednji oklop je koma, zbog lower platea kojeg probijaju tier VIII bez problema...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
Hyperion kaže...

Pa bar E-100 ima brutalan side armor...ne sjećam se niti jednom da su me probili po boku prilikom sidescrapinga...eventualno u prednji dio kupole....

Nisam ga puno igrao..svega 50-ak partija, ali stvarno mu je taj side armor najjači dio tenka, ako se koristi kako treba. Prednji oklop je koma, zbog lower platea kojeg probijaju tier VIII bez problema...

Slazem se, E-100 ima brutalan bocni armor, imam 459 bitaka s njim i puno put se oslonim na bocni armor tj radim side scrap s njim i nitko ne probije, ako se znas dobro postaviti....

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
World of Tanks

Baš sam htio reći da E-100 lako probijam u donji dio prednjeg oklopa i najjače mi je kada mu sa IS-om 3 odvalim 400+ HP-a. 

Ali stvarno, primjetio sam da lakše njega probijem nego E-75 i nekako zbog toga i nemam neku želju da što prije dođem do E-100.

Ciljao sam baš E-75 i sada kad je tu želim ga što prije unaprijediti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Baš sam htio reći da E-100 lako probijam u donji dio prednjeg oklopa i najjače mi je kada mu sa IS-om 3 odvalim 400+ HP-a. 

Ali stvarno, primjetio sam da lakše njega probijem nego E-75 i nekako zbog toga i nemam neku želju da što prije dođem do E-100.

Ciljao sam baš E-75 i sada kad je tu želim ga što prije unaprijediti.

E100 u pravim rukama je bestija od teskasa.Ja ga nazalost nemam...

Vulgar Display Of Power
14 godina
World of Tanks

pogledajte ovdje kako je lik dobio steel wall sa e-100

zaprimio je 23530 damage.....

ako sam se krivo izrazio....sry

uglavnom pogledajte

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:21 (rossi utd).

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

preporuka za opremu za amx 50 100 - gld, verti i sta 3. - toolbox ili vent (il nesto trece)?

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Stolnik kaže...

Slazem se, E-100 ima brutalan bocni armor, imam 459 bitaka s njim i puno put se oslonim na bocni armor tj radim side scrap s njim i nitko ne probije, ako se znas dobro postaviti....

Nisam ja rekao da on nemože bouncat u sidescraping-u, može i to pouzdano, ali nemogu se nakosit s njim koliko i s is-4 dok sidescrape-am i ako vide imalo prednje strane turreta u sidescrapingu odmah tamo gađaju i probiju što nije baš slučaj kod is-4.

Očekivao sam da će više bouncat kada nema nigdje zaklona, gotovo sve prođe što u lower plate što u turret. Ono đubre od t57 probije s 3 od 4 shella iz clip-a, a reloada toliko brzo da mogu samo jednom puknut u njega.

Sa 150-icom i heat-om vidim napredak, više damage-a po game-u i više ne izlaze tako olako pred mene. Zvuk udara 15cm topa je ekstaza za uši ^^

Ak netko hoće e-100 platoon nek se javi, nickname je HyperionXFX.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam dva invite codea pa ako netko misli ili ima frenda koji planira pocet igrat nek mi posalju pm

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ima li možda netko ovdje sa foruma VK 72.01 K? I jeste li čuli za White Tiger tenka? Ako se ne varam, on je u biti Tigar (P) sa 88 mm topom, a zapravo puca 150 mm granate i ima oko 15k HP-a. A može se vidjeti samo na ruskom serveru. Tako barem kažu.

White Tiger

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Izzy kaže...

Ima li možda netko ovdje sa foruma VK 72.01 K? I jeste li čuli za White Tiger tenka? Ako se ne varam, on je u biti Tigar (P) sa 88 mm topom, a zapravo puca 150 mm granate i ima oko 15k HP-a. A može se vidjeti samo na ruskom serveru. Tako barem kažu.

White Tiger

VK 7201K ce se dobiti kad 2. kampanija zavrsi, tako da ga jos nitko nema. A u vezi White Tiger-a, to je napravljeno samo na ruskom serveru zbog White Tiger ruskog filma ( ja sam ga pogledao i oke je ).

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
preporuka nekog dobrog dokumentarca s temom tenkova u WW2?

zapravo ne mora biti ni dokumentarac, glavno da su tenkovi
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Dosta zanimljiv dan u wotu dana bilo je svega,te za šećer na kraju M badge na obj.140 u 7 bitci.

Sad je recesija na accu jer sam previše pokupovao danas.

replay

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 23:35 (Anti-fa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Uskoro ću moći otključati T-62A ili Object 140 i koji mi preporučate? Nekako sam mislio ići na Object-a 140 jer mi se čini da mu je prednji oklop na trupu više nakošen od ovog na T-62A, a i bokovi kupole su deblji. Znam da imaju iste topove i Object 140 postiže veću maksimalnu brzinu (nizbrdo doduše), a ovaj drugi je nešto okretniji. I Object 140 je malo manji, ali čujem da će ga povećati u jednom od budućih patcheva. Možda čak i u sljedećem.

Pa, što mislite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Izzy kaže...

Uskoro ću moći otključati T-62A ili Object 140 i koji mi preporučate? Nekako sam mislio ići na Object-a 140 jer mi se čini da mu je prednji oklop na trupu više nakošen od ovog na T-62A, a i bokovi kupole su deblji. Znam da imaju iste topove i Object 140 postiže veću maksimalnu brzinu (nizbrdo doduše), a ovaj drugi je nešto okretniji. I Object 140 je malo manji, ali čujem da će ga povećati u jednom od budućih patcheva. Možda čak i u sljedećem.

Pa, što mislite?

Ja sam prvo otkljucao Obj 140 jer je malo bolji tj. sve to sto si ti naveo, a i moze malo bolje spustiti top nego t62a

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
World of Tanks

Japanski tier x medium, tako ce izgledat kad dode u igru.

WOT:Blitz info

STB-1 STB-1
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 0:15 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Pa, što mislite?

Object 140 ima jednu dosta veliku manu,nemat "krova" tj. nema upper armora na kupoli te tamo sve prolazi,općenito armor kopole je lošiji nego u t62a,onih 240mm je samo jedan dio ispod mantleta.

Nemogu ga uspoređivat sa t62a jer sam ga probao davno na testu.

Ja sam otišao na object 140 zbog toga da nebi u kojem nadolazećem pachu dodali t9 za njegovu liniju pa da ga nemogu više odključat sa t54.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 0:16 (Anti-fa).
17 godina
World of Tanks

partija od maloprije...

90 pogodaka sam primio.. preko 20k potencijalne stete :)

st-1 i to sa prvom kupolom...

http://wotreplays.com/site/431492#karelia-ovajonaj-st-i

1 1
2 2
3 3
-BiH-slackspace

8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice