World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Šta??

Pa koliko granata ispucas toliko ti naplati...

Kakve sad unistene granate

Stavi na resupply automatically i automatski ce ti nakon svake borbe oduzeti koliko si potrosio i resupplyati...

Kolega je mislio (kao i ja u pocetku) da kad ti uniste tenk da ti takoder uniste i granate koje su se tada nalazile u tenku, medutim naplacuju se samo ispucane granate

bez obzira na stanje tenka na kraju partije i naravno naplacuje popravak ovisno kolko je tenk ostecen.

Naravno nije realno sto je tenk unisten a granate su cijele, ali ovo nije prava simulacija pa je tako u redu.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
World of Tanks

Nije dobri stari Pero jos uvijek za otpada i cigana da ga rezu u zeljezo {#}

Naravno sada se treba malo vise kositi i igrati pametnije ali jos uvijek ima potencijala u njemu i naravno idalje je najjeftinija osmica, a zna zaraditi i to dobro.
Jos jedna stvar koju sam primjetio je da je sada najbolja taktika hull down jer ljudi misle da je nerfan i oklop na kupoli pa pucaju bez gadjanja kupolica ali nijedna granata ne prodje {#}

I koliko sam primjetio MM mu je pomalo bolji, veoma rjetko upada u tier IX, mozda 1 od 5 partija sto nije lose ali ako te ubaci onda si sredina ili donji dio liste {#}

Sto je nekada sa oklopom bio Pero u svom tiru to je sada 112. Sakrij donju pllocu i car si, slabo ce te sta probiti. za razliku od T34-3 ovo cudo je nesto depresiivnije pa se da iskoristiti i odlican oklop kupole i gornja ploca na pametan nacin, naravno na manjim uzbrdicama jer daleko je ovo od T34 {#}

Kako stvari stoje ponajbolji moneymaker trenutno mada ne oprasta greske, napravi jednu vecu i bye bye {#}

3 0 hvala 1
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Kako stvari stoje ponajbolji moneymaker trenutno mada ne oprasta greske, napravi jednu vecu i bye bye {#}

Je ovaj vikend zaraduje tako lijepe creditse kad je 30% + credita ako si u top 3 damage dealera...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 16:16 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Hehe, kada sa vidio koliko ima "crvenih" u mome timu, odmah sam bio siguran da će ovo biti vrlo teško pobjediti. I očekivano, izgubili smo.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Hehe, kada sa vidio koliko ima "crvenih" u mome timu, odmah sam bio siguran da će ovo biti vrlo teško pobjediti. I očekivano, izgubili smo.

Njubare na obe strane.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Jedna od zanimljivijih dogodovština jučer s kolegom Unimatrix, type 59 platoon {#}

Cipelarenje ispred narodnjackog kluba lol

Vulgar Display Of Power
17 godina
Izzy kaže...

ROFL to ti je predobro još, javi mi se kada svaku partiju dobiješ samo jednog ili dva zelena/žuta, a ostalo sve crveno (i tenk i ukupan winrate)

Fortune favours the brave
12 godina
World of Tanks

Wtf kako je KV1-S odjedanput 630k a jučer je bio 910k? Jel to opet zbog nekog specijala?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:29 (macgyver 53).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Remzi kaže...

Ima netko da mi pomogne grindat IS-8? (Cro_Thunder mi nick)

Evo moj brat bi igrao. I pita može li igrati sa drugim tenkovima? Zapeli su mu za oko M18 Hellcat i S-51.

Samo da upozorim da ja neću uopće igrati jer me ne zanima, a imam i sam ohoho igranja da otključam/kupim E-75 i Object-140, tj. morati ću igrati puno sa SP-om da skupim novce, a već mi je muka kada samo pomislim na to.

I isto tako imaj na umu da mi je igra dosta spora, pa možeš očekivati pad po pitanju statistike. Brat mi dobro igra, ali koči nas računalo (čak bih rekao da igra i odlično s obzirom na to).

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

I isto tako imaj na umu da mi je igra dosta spora, pa možeš očekivati pad po pitanju statistike. Brat mi dobro igra, ali koči nas računalo (čak bih rekao da igra i odlično s obzirom na to).

Sta ne rjesis novi comp ili ga malo nadogradis.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 16:17 (DrNasty).
16 godina

Mislim da se ne isplati nadograđivati - star je dosta. Bolja je opcija novo računalo. A za to - tko će dati novaca. Ne radim, a roditelje ne želim zamarati s tim, a i koliko - toliko sam se navikao igrati uz usporenost.

Mada vjerujem da će otac uzeti novo računalo (već smo gledali/slagali) s obzirom da je ovo staro, ali meni se ne žuri i dobro mi je i ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 23:46 (Izzy).
13 godina
World of Tanks

Di ste tenkaroši? Jučer završim 24-7 s tri kill-a viška... {#} Potrefilo se... A kad je sila nemo'š da si žuna.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moja najbolja partija do sada, iako je ostalo nerješneo nisam stigo uhvatiti zadnjega arty. Više od pola igre sam ostao sam, većina je na samome početku završila svoju igru.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Malo vjezbam s Chaffeeom da pokusam postavit top score na Reboot infogameru {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Di ste tenkaroši? Jučer završim 24-7 s tri kill-a viška... {#} Potrefilo se... A kad je sila nemo'š da si žuna.

i ja sam vidija... cim se previse fokusiram da ispunim misiju losije igram

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Malo vjezbam s Chaffeeom da pokusam postavit top score na Reboot infogameru {#}

hehe i ja planiram to sa chaffeom pokušat {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Spiridon kaže...

i ja sam vidija... cim se previse fokusiram da ispunim misiju losije igram

t18 + kill stealing.Misija je gotova za sat vremena.Znači ne samo da me možete optužit za seal clubbing,nego i za kill stealing.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina

0 0 hvala 0
13 godina
g12356 kaže...

t18 + kill stealing.Misija je gotova za sat vremena.Znači ne samo da me možete optužit za seal clubbing,nego i za kill stealing.

Kolega g12356, sram te bilo... Hehe. Ma zapravo sam vozio tier 3 i 4 jer zarađuju duplo ovaj vikend pa kad je već krenulo izgurao i 24-7. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 16:17 (DrNasty).
16 godina
neaktivan

van kveščn - koliko često wg podijeli premium tenkove kao ovaj T7 zadnji put?

15 godina
obično za obljetnice ili kad osvoje neku nagradu kao zadnji put
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina

a sve ove tenkove sta sam do sad dobio od njih sam proda. dobro, jos nisam proda t7 car, ali i on ce platit glavom brzo. jedino je dobro sto daju i besplatni garage slot.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Morat ćeš malo više se potrudit. :D

Zasad imam jednog kandidata za ubrat odličan score, i jednog potencijalnog.

Vidjet ćemo dal će mi se opće dat dolazit ako neće bit Ole. 

Ionako su šanse za ubrat laptop male, s obzirom da dolaze i PTS/EFE/KAZNA/EXNOM(poneki članovi).

15 godina
mystik kaže...

Morat ćeš malo više se potrudit. :D

Zasad imam jednog kandidata za ubrat odličan score, i jednog potencijalnog.

Vidjet ćemo dal će mi se opće dat dolazit ako neće bit Ole. 

Ionako su šanse za ubrat laptop male, s obzirom da dolaze i PTS/EFE/KAZNA/EXNOM(poneki članovi).

Ovak nest bi trebalo bit dostatno

Istina sanse su malo, ali vrijedi pokusati

EDIT: Ko je taj kandidat da mi je znati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 18:48 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Mislio sam na tenk.

Rheinmetall-Borsig Waffenträger. Zaj*ban je mali. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Mislio sam na tenk.

Rheinmetall-Borsig Waffenträger. Zaj*ban je mali. {#}

Ahaaa, pa da al tesko 3000+ xp dobit

chaffee mozes "lako" 3500+

14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel zeli netko mozda kupit acc?

winrate: ~67%

wn8: ~2600

wn7: ~1850

gold: ~15 000

5 tier 10 tenkova, 3 prem tenka, svi tenkovi imaju odlicne posade sa minimalno 4-5 skilla(osim 2-3 tenka), javite mi se na pp 

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Bilo je i vrijeme da pokupim taj ace.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:29 (Anti-fa).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jucer i danas se obiljezava dan retardiranih... {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Remzi kaže...

Jucer i danas se obiljezava dan retardiranih... {#}

Tell me about it, čak ni s platoonom nemožeš okrenut cijelu igru ak je cijeli tim zadnja žalost.

Prije primjera fail timova danas, jedan result od jučer, pogledajte potential damage od kolege :D

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:49 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice