World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.275.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Tanks

Jbg dupli post ali moram :)

Interesuje me ovo, ako igram recimo Heavy tanka, dobijam XP samo za heavy liniju jel tako? Taj xp ne mogu koristiti recimo za Light seriju?

Igram uporedo Heavy i Light, dogurao sam do Churchill I (heavy) i Cromwell(Medium). E sad, posto su mi ostali tankovi Crusader i Covenanter (Light) i Matilda(Heavy), ako igram sa Cromwell-om, hocu dobijati Xp samo za Medium ili kako to vec ide Oo 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
chaselol kaže...
Spiridon kaže...

T7 Combat Car je premium. Uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube. {#}

E bas to sam prodao, nikad skupiti kredite da kupim tenkica :) Sta ce mi, ionako sam pretrpan ^^

I ja ga prodao i kupio Churchill I, moj prvi teškaš. Pa taj Churchill je takvo sranje da to nije za povjerovat!!! Da su pravi Churchill-i bili takvo smeće, Britanci bi rađe uzeli kuku i motiku i jurišali na Švabe... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
Spiridon kaže...
chaselol kaže...
Spiridon kaže...

E bas to sam prodao, nikad skupiti kredite da kupim tenkica :) Sta ce mi, ionako sam pretrpan ^^

I ja ga prodao i kupio Churchill I, moj prvi teškaš. Pa taj Churchill je takvo sranje da to nije za povjerovat!!! Da su pravi Churchill-i bili takvo smeće, Britanci bi rađe uzeli kuku i motiku i jurišali na Švabe...{#}

Hahaha najbolja izjava u cijeloj temi hahahahahaha :) 

12 godina
Spiridon kaže...
chaselol kaže...
Spiridon kaže...

I ja ga prodao i kupio Churchill I, moj prvi teškaš. Pa taj Churchill je takvo sranje da to nije za povjerovat!!! Da su pravi Churchill-i bili takvo smeće, Britanci bi rađe uzeli kuku i motiku i jurišali na Švabe... {#}

Sranje je kad ga tek kupiš stavi najači top i sve osalo na najače i vidit ćeš da nije loš. Ali ipak sam se zeznuo što sam prvo sa njim igrao kupio sam Churchill VII i nevalja ništa, a da sam umijesto sa Churchillom igrao sa KV-1 sad bi već imao KV-1S.

13 godina
chaselol kaže...

Jbg dupli post ali moram :)

Interesuje me ovo, ako igram recimo Heavy tanka, dobijam XP samo za heavy liniju jel tako? Taj xp ne mogu koristiti recimo za Light seriju?

Igram uporedo Heavy i Light, dogurao sam do Churchill I (heavy) i Cromwell(Medium). E sad, posto su mi ostali tankovi Crusader i Covenanter (Light) i Matilda(Heavy), ako igram sa Cromwell-om, hocu dobijati Xp samo za Medium ili kako to vec ide Oo 

Svaki tenk dobiva svoj vlastiti xp, 5% obračunato od tog xp-a ide u free xp (npr. tenk je zaradio 100 xp u borbi -> free xp je tada 5. Tih 100 koristi samo taj tenk a 5 mogu svi). Free xp mogu koristiti svi tenkovi u toj garaži dok xp od pojedinog tenka može koristiti samo taj tenk.

Free xp su "zlatne" zvjezdice (nalaze se ispod silvera/credsa/srebrnjaka, kako god ih hoćeš zvati). Xp od tenka je ispod free xp, srebrne je boje. Nema veze kategorija tenka, svaki može koristiti free xp.

Za pretvaranja xp od "elitnog" tenka u free xp nek ti objasni netko upućeniji, meni to nije jasno.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 1:44 (Spiridon).
17 godina

za pretvorit xp od elitnog tenka u free xp tribas koristit gold

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Obi Wan kaže...

To sam probao sa goldom koji su mi dali (300 golda imam a ništa ne mogu s time)... Ne kontam...

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
Spiridon kaže...
Obi Wan kaže...

To sam probao sa goldom koji su mi dali (300 golda imam a ništa ne mogu s time)... Ne kontam...

LOL? Pa s time možeš demountat 30 komada opreme sa tenkova, na taj način ne moraš opet kupovati nego preseliš na sljedeći tenk kad ga istražiš...

15 godina
macgyver 53 kaže...

Kako mogu iskoristit one čokolade šta su se djelile za svaku prvu pobjedu u danu? U skladištu ih nemogu nać.

zaboravi na njih-skladistar ih je maznuo i vjerojatno vec sve pojeo {#} da se zjaca{#}

salim se:depot->consumables->vjerojatno pod not compatible with my vehicles(ako nemas nijemca nijednog u garazi),ili imas ali ti je gore lijevo selektirana kriva nacija,mora biti negdje

chaselol kaže...
Spiridon kaže...

da malo sam ga probal, tenk je jad i bijeda, samo na blizu, i za trening light posade onome kome treba, ja si ga ostavljam uz t1e6 kao suvenir

inace prosjecnom igracu dobro dodje kao free slot i tih 150k kolko se dobije za njega,najbolje prodat

di su vremena kad su dijelili tetracha,jos uvijek nenadmasni dar i tenk u svom tiru{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
=xfact= kaže...

poz ekipa. novi sam u wotu i zapeo sam na t4 tenkovima.. 90 % bitaka sam na dnu i gura me u t7-8-pa nekad cak i t9 ekipu.. to mi nestima nikako.. svi su light tenkovi nanjemcima moram otkljucat med panzer 4 ali to mi se cini nemoguca misija sa obzirom na nebalansiranost. sa covenanterom fino napredujem prema crusaderu.. 

covenanter ima normalni match maker, isto tako ce imat i crusader, ja sam si ga ostavil, super je u tiru 5

malo prosurfaj wot wiki, di ti pise za svaki tenk MM,sve ce ti biti jasno

vecina tenkova ima -2/+2 MM, ali neki imaju i +4, i to lightovi koji su oznaceni kao scoutovi,a to znaci da npr. tir 4 kao sto je 38nA i leopard 1602 ide u igre sa tir 8, i da, na tir 4 pocinje mucenje i upoznavanje sa velikim deckima

baci oko na tazilona

http://www.tazilon.net/Scouts.html

p.s. sory na nanizanim postovima, kad ocu visestruko citirat,neda mi da uzmem postove sa vise stranica nego samo s jedne, pa moram ovak{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
macgyver 53 kaže...
Sranje je kad ga tek kupiš stavi najači top i sve osalo na najače i vidit ćeš da nije loš. Ali ipak sam se zeznuo što sam prvo sa njim igrao kupio sam Churchill VII i nevalja ništa, a da sam umijesto sa Churchillom igrao sa KV-1 sad bi već imao KV-1S.

sad imas iskustvo igranja sa jako sporim tenkom, nakon matilde,koja je op tenk za svoj tir (ja znam, imao 10 kilova) i churchom, i na kraju sa church 7,i iskusio si jedinstveni uk gameplay-donekle spori tenkovi, sa dosta oklopa, i top koji puca brzo ali radi mali  dmg,sto je totalno razliciti gameplay nego kv-sport

i nisi u pravu kaj se tice te linije, to su super tenkovi kad se malo uvjezbas u njima

a kaj se tice kv-a, to je prvo na redu svakoj njubari, jer je cuo price ili vidio kaj sve kv moze,al to je tenk koji je lako za savladat, mozda najlakse od svih tir 5 hevija di pocinje hevi linija, to uvijek stignes

kad tek grajndas i ucis se, ja bi reko da stvari stoje ovak:

kv-nub rusher linija, stisni W i pucaj

church: gentlemen linija, stisni W i cekaj 10 min prije nego se bilo sto dogodi {#} moras znat mape, pogadjat na koju stranu krenut, i imat podrsku tima,i igrat pametno

Unimatrix 007 kaže...
Spiridon kaže...

LOL? Pa s time možeš demountat 30 komada opreme sa tenkova, na taj način ne moraš opet kupovati nego preseliš na sljedeći tenk kad ga istražiš...

nemoj pretvarat expe sa poklonjenim goldom,najgora moguca solucija

ako te svrbi, kupi 2 slota na popustu, ili 1 i sacuvaj za baracs enlargement jedan

a za skidanje opreme, ja skidam samo skupe stvari, 500k pa na vise,ove manje prodajem sa tenkom

ili ako imam npr dodatni ovjes koji uvijek dobro dodje kad uzmes stock tenk, a ide na njega od prije istrazeni top al nemas nosivost u startu pa ga stavis odma gore, a gusjenice istrazis kad tenk vec malo poboljsas i lakse ti je skupit expe

17 godina
World of Tanks

Eto baš sam imao dobro jutro, skupio već i za premium i 250k (x5 ko naručen {#})... izgleda da se vikendom nekako najbolje isplati igrat rano ujutro dok siemke još spavaju... al vjerojatno bi bilo dosta lakše da igram u platoonu, to bi moglo bit drugo rješenje za vikende...

BTW malo drugačiji configuration za onaj statistički mod, ovaj je pregledniji i uređeniji... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 10:50 (Unimatrix 007).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Evo imam 4 čokolade i stavio sam ih na Stug III jer mi je on jedini njemac, može mi netko objasnit kako to radi jel mi vrijede samo 4 bitke i same se iskoriste ili šta. I jel se samo vikendom dobije 5x više iskustva za prvu pobjedu u danu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
macgyver 53 kaže...

Evo imam 4 čokolade i stavio sam ih na Stug III jer mi je on jedini njemac, može mi netko objasnit kako to radi jel mi vrijede samo 4 bitke i same se iskoriste ili šta. I jel se samo vikendom dobije 5x više iskustva za prvu pobjedu u danu.

čokolada, coca cola,...sve jednokratna upotreba...

x5 se dobije samo na specijalima i to rijetko, češće je x3....

13 godina
World of Tanks

Pozz kolege tenkaroši.

Dakle njubis (tj. ja) je kupio vent, optiku i gld za M4 i to je u skladištu. A kak da to ukrcam na tenk? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Pozz kolege tenkaroši.

Dakle njubis (tj. ja) je kupio vent, optiku i gld za M4 i to je u skladištu. A kak da to ukrcam na tenk? {#}

6,7 i 8 kućica na dnu garaže (između modula oružja i granata)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 11:26 (Ziga).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer samo instalirao "Circonflexes 8.9 MOD pack"... radi sve odlicno, sve 5... puno detalja i korisnih stvari na ekranu, no to je puno informacija za mene :P, pogotovo time sto slabo vidim neprijatelja na obicnoj mapi, gdje se treba dobro dobro skoncentrirati ukoliko je neprijatelji blizu, a da ga lakse pronadjes treba stisnuti zoom (koji je stvarno odlican) ali to je sve gubitak vremena, gubim po par dragocijenih sekundi na tome... pa me interesira ima li nekakav dobar mod koji nije bas prenatrpan dodacima a da je dobar za pocetnika (imam 3,4t bitki)...

LP!

0 0 hvala 0
15 godina
vikend statistika 1/10 zasad... mislim da će biti još bolje
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

na mreza tv imate emisiju o tenkovima,trenutno je na tv-u

tj. televizija dalmacija

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 12:22 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

fml...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
vikend statistika 1/10 zasad... mislim da će biti još bolje

Sve je dobro dok nije 1/20.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ game789

meni se svđa i koristim OMC mod pack.

odem mortis ti je tim koji igra ligu WoT-a, a ovaj mod pack odabireš koje opcije želiš imati instalirane.

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
scaramush kaže...

meni se svđa i koristim OMC mod pack.

Radi OMC mod packa moram reinstalirati WoT... Kad sam ga instalirao i pokrenuo borbu samo mi je stajalo na loading screenu. Reistaliram OMC s drugačijim postavkama, ista situacija. Deinstaliram OMC i idem igrati WoT bez ikakvih modova i sa očišćenim mod folderom, opet isto. I sad mi se opet skida. Koliko sam vidio na OMC temi na WoT forumu još ljudi je imalo taj problem, ali nitko ne zna što ga uzrokuje.

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad zaginem ingame i odem back to garage  izbaci me iz igre skroz jeb{#}m im m{#}u sta su sve sj{#}li sa ovim patchem nista nije normalno.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
nije to do patcha neg do xvma
15 godina

Nije da sam očekival nešt bolje od tebe. {#}

13 godina
neaktivan
began kaže...

Updejtaj xvm na test 2, trebalo bi ti malo manje izbacivati, ali svejedno hoće tu i tamo.

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
12 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nije da sam očekival nešt bolje od tebe. {#}

Afekt udjem izgubim par borbi,i ona na sve to izbacuje iz igre a ovih crveni dominiraju{#}

15 godina
World of Tanks

@began

Nisam odgovaral tebi neg Unforgivenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko ima xvm sa jimbo's crosshair modom da normalno radi neka stavi link pm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice