World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Kolega Malina je u pravu a to potvrđuje i iskustvo kolege Jarvana.

Prvo uništiti 24 vozila.

Tek onda preživjeti 7 bitaka.

Nakon svega odigrati jednu random bitku (ne kažu da se mora pobijediti u njoj).

Sretno, kolege tenkaroši.

P.S. Bit će popust na opremu, što da stavim na M4 Sherman?

Njega ću ganjati ovaj vikend jer daju 80% na osnovnu zaradu. {#}

Ne trebaš prvo jedno pa drugo. Broji sve skupa.

Znam da na stranici piše nešto drugo, al nije prvi put.

15 godina
Spiridon kaže...

P.S. Bit će popust na opremu, što da stavim na M4 Sherman?

Njega ću ganjati ovaj vikend jer daju 80% na osnovnu zaradu. {#}

opet se ciganis, trebo bi za ministra financija {#}

vent, optika i gld za dugi 76

vent, ramer i gld za derp

po meni optika na tiru 5 puno vise pomaze od ramera{#}, nemozes upucat ono sto ne vidis

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Obi Wan kaže...
Jarvan kaže...

Preživio sam 7 bitaka i uništio 24 vozila. Nije sjelo 250k srebra. Zakaj?

to mora bit u team battles. a kojim ce redom to napravit nije bitno.

Netačno, random borbe samo, i kojim redom je bitno.

Netočno, svejedno je dali prvo preživiš 7 borbi ili uništiš 24 neprijatelja, danas sam već dobio 250K srebra tako da znam što pišem. Prvo sam dobio da sam izvršio drugi korak odnosno preživio 7 bitaka, potom sam uništio 24 neprijatelja i nakon toga odigrao random bitku. i Nakon toga sam dobio 250K srebra ubiti možete pratiti izvršenje zadataka u rubrici zadaci u igri tako da znate što je još potrebno napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 13:55 (Area_51).
12 godina
neaktivan
Area_51 kaže...

Netočno, svejedno je dali prvo preživiš 7 borbi ili uništiš 24 neprijatelja, danas sam već dobio 250K srebra tako da znam što pišem. Prvo sam dobio da sam izvršio drugi korak odnosno preživio 7 bitaka, potom sam uništio 24 neprijatelja i nakon toga odigrao random bitku. i Nakon toga sam dobio 250K srebra ubiti možete pratiti izvršenje zadataka u rubrici zadaci u igri tako da znate što je još potrebno napraviti.

Ista situacija.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
12 godina
World of Tanks

Koji tenk mi preporučujete nakon KV-1? KV-2,Kv-1s ili T-150. I da jel igra stvarno tako loše optimizirana da mogu imat sa 20fps-ova max rezoluciju,texture, i daljinu iscrtavanja a sve ostalo na low? Jel ima neki fix za to? Jer naprimjer MW3 igram na high sa 35fps.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 15:37 (macgyver 53).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Koji tenk mi preporučujete nakon KV-1, KV-2,Kv-1s ili T-150. I da jel igra stvarno tako loše optimizirana da mogu imat sa 20fps-ova max rezoluciju,texture, i daljinu iscrtavanja a sve ostalo na low? Jel ima neki fix za to? Jer naprimjer MW3 igram na high sa 35fps.

Pošto si krenuo tu liniju, sumnjam da ćeš htjeti da igraš sa artiljerijom kasnije, dakle KV-2 otpada.

KV-1S ili T-150 je prvenstveno tvoja odluka. T-150 linija ima malo sporije tenkove sa jačim armorom. KV-1S linija ima suprotno. Po jačini topova su manje-više jednake. Koju god od te dvije linije da izabereš, nećeš požaliti.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
12 godina
World of Tanks

Onda ću KV-1S {#} jučer sam kupio Churchilla VII ali za tier VI tenk mi i nije nešto a što mi je najgore prespor je ide maksimalno 20km/h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT Klan Legija Hrvatskih Tigrova prima nove članove, isključivo Hrvate radi bolje komunikacije. Naš odnos prema igri se razlikuje od većine drugih klanova. Poštujemo stvarni život i stavljamo ga na prvo mjesto ali to ne znaći da su naše namjere neozbiljne. Ustvari, naše namjere su veoma ozbiljne, pogotovo u vezi Klan Warova! Naše planove ćete saznati ako i kada se pridružite našem klanu. Kada nas ima dovoljno organiziramo i tier 8 i 10 satnije a uvijek nas ima za vodove. Svi smo si na Ti, koliko god bili stari ili mladi jer smo svi ravnopravni igrači. Ne toleriramo nikakve uvrede i dikriminaciju, pogotovo uvrede na drugi spol jer imamo članove i muškog i ženskog spola!

Tražimo igrače iskusne u vođenju timova ili one koji su barem zainteresirani da vode jedan tim d 15 ljudi u bitku. Forum je trenutno u fazi rekonstrukcije i tražimo moderatere. Iako smo mi klan koji je odkad postoji imao i obično ispunio svoje planove vezane uz Clan Wars primamo i igrače koje CW ne zanima no moramo napomenuti: kada i ako popunimo klan otvaramo produžetak/tke koji će biti namjenjeni i za one s niskim tierovima i bez interesa za CW. I dalje ćete imati sva prava na websiteu, forumu i raidcallu.

Uslovi za pristup klanu su:

-Min. Tier 8 tenk bilo koje vrste

-Premium račun = srednje iskustvo veće od 400 

-Mikrofon radi komunikacije

-Zrelost, poštenje i spremnost na komunikaciju

Za komunikaciju među nama koristima Raidcall ali imamo i Teamspeak kao zamjenu u slučaju nužde. Radi više informacija posjetite našu stranicu ovdje ili nam pošaljite privatnu pokuku preko Bug.hr foruma!

Ako se želite pridružiti našim redovima napišite aplikaciju na našem forumu, ali pazite da aplikaciju napišete u novoj temi! Nećemo se zaustaviti na dva klana, idemo do kraja.

[CLT]

0 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

počel sam partiju i onda mi se pojavila ova slika,nemam pojma kak ni zakaj,nisam mogel ništ ali nakon otprilike 1 minute se sve vratilo u normalu.

hehehe,čudo

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 15:48 (jura).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Legija Hrvatskih Tigrova kaže...

WOT Klan Legija Hrvatskih Tigrova prima nove članove, isključivo Hrvate radi bolje komunikacije. Naš odnos prema igri se razlikuje od većine drugih klanova. Poštujemo stvarni život i stavljamo ga na prvo mjesto ali to ne znaći da su naše namjere neozbiljne. Ustvari, naše namjere su veoma ozbiljne, pogotovo u vezi Klan Warova! Naše planove ćete saznati ako i kada se pridružite našem klanu. Kada nas ima dovoljno organiziramo i tier 8 i 10 satnije a uvijek nas ima za vodove. Svi smo si na Ti, koliko god bili stari ili mladi jer smo svi ravnopravni igrači. Ne toleriramo nikakve uvrede i dikriminaciju, pogotovo uvrede na drugi spol jer imamo članove i muškog i ženskog spola!

Tražimo igrače iskusne u vođenju timova ili one koji su barem zainteresirani da vode jedan tim d 15 ljudi u bitku. Forum je trenutno u fazi rekonstrukcije i tražimo moderatere. Iako smo mi klan koji je odkad postoji imao i obično ispunio svoje planove vezane uz Clan Wars primamo i igrače koje CW ne zanima no moramo napomenuti: kada i ako popunimo klan otvaramo produžetak/tke koji će biti namjenjeni i za one s niskim tierovima i bez interesa za CW. I dalje ćete imati sva prava na websiteu, forumu i raidcallu.

Uslovi za pristup klanu su:

-Min. Tier 8 tenk bilo koje vrste

-Premium račun = srednje iskustvo veće od 400 

-Mikrofon radi komunikacije

-Zrelost, poštenje i spremnost na komunikaciju

Za komunikaciju među nama koristima Raidcall ali imamo i Teamspeak kao zamjenu u slučaju nužde. Radi više informacija posjetite našu stranicu ovdje ili nam pošaljite privatnu pokuku preko Bug.hr foruma!

Ako se želite pridružiti našim redovima napišite aplikaciju na našem forumu, ali pazite da aplikaciju napišete u novoj temi! Nećemo se zaustaviti na dva klana, idemo do kraja.

Srbe, bosance i ostali balkanski narode ne kužite a? Sretno vam sa klanom, ne znam ni jedan da postoji i da se održao na nacionalnoj osnovi barem ne ovdje u wotu. Možda tesla ali možda

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da puno ljudi ne razumije zadatak za ovaj mjesec. 
Korak 1 je ubiti 24 tenka, Korak 2 je prezivjeti 7 borbi (nema veze win/loss), Korak 3 je odigrati jednu random bitku (win/loss).

Simultano rješavate Korak 1 i Korak 2 ali Korak 2 neće biti označen completed dok Korak 1 nije označen completed. Tek kad riješite Korak1&Korak2 onda imate zadatak za Korak3 i voila, pare sjedaju. Dakle nisu oni zeljeli reci da ne mozete rjesavati zadatak 2 prije nego je korak 1 predjen, samo su zeljeli reci da postoji redoslijed oznacavanja completed i otvaranja misije 3.

Ja sam igrao tier2-4 uglavnom danas i rješio sam zadatak 1 za ispod 40 minuta zbog hrpe ljudi koji igraju T7 tenk koji je hrana za sve T18,i pzII. A za zadatak 2 mi je trebalo oko sat vremena dodatno, znaci ispod 2 sata za 250 000 srebra. Not bad at all, dobra misija da se nafarmam

J

2 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Hvala kolegama na savjetima i pomoći.

@ED63 Pa recesija je, treba racionalno s lovom (makar bila i virtualna). {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Paralelno se skupljaju killovi i preživjele bitke..

ja sam imao maloprije 23/25 killova 5/7

i zatim

25/25 killova 6/7

0 0 hvala 0
13 godina
Ziga kaže...

Paralelno se skupljaju killovi i preživjele bitke..

ja sam imao maloprije 23/25 killova 5/7

i zatim

25/25 killova 6/7

Rekli su da treba 24 kill-a... Ili su i to krivo rekli? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
Spiridon kaže...

Hvala kolegama na savjetima i pomoći.

@ED63 Pa recesija je, treba racionalno s lovom (makar bila i virtualna). {#}

dobar si, bice od tebe dobar vlasnik garaze, cak i na visokim tirevima,uvijek visak u kasi i kupovina uz cjenkanje

nemoj zaboravit opreme uzet sad dok je akcija, bar za one tenkove koje mislis kupit unutar mjesec dana

ubaci u kosaricu i 2-3 optike i 3-4 binocsa, to uvijek dobro dodje{#}

i morisne borice za okacit na retrovizor, bez toga nejde {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
World of Tanks

hebli ih serveri, vikendom kad se spoji malo više raje sve ode u k..ac.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Rekli su da treba 24 kill-a... Ili su i to krivo rekli? {#}

Isprike, 24 su..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:04 (Ziga).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

poz ekipa. novi sam u wotu i zapeo sam na t4 tenkovima.. 90 % bitaka sam na dnu i gura me u t7-8-pa nekad cak i t9 ekipu.. to mi nestima nikako.. svi su light tenkovi nanjemcima moram otkljucat med panzer 4 ali to mi se cini nemoguca misija sa obzirom na nebalansiranost. sa covenanterom fino napredujem prema crusaderu.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

poz ekipa. novi sam u wotu i zapeo sam na t4 tenkovima.. 90 % bitaka sam na dnu i gura me u t7-8-pa nekad cak i t9 ekipu.. to mi nestima nikako.. svi su light tenkovi nanjemcima moram otkljucat med panzer 4 ali to mi se cini nemoguca misija sa obzirom na nebalansiranost. sa covenanterom fino napredujem prema crusaderu.. 

light tenkovi idu u takve bitke i protiv toga nista ne mozes

16 godina

To ti je tako. Izdrži i kasnije će biti bolje. S njima moraš izviđati.

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Upravo zato jer su light tenkovi.Oni imaju teži matchmaking jer netko mora scoutati za jače tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ispunio sam misije tenkiranje non-stop prvi i drugi dio, a nisam dobio nagradu. Vidim da fali 3. dio. Gdje je treći dio?

0 0 hvala 0
15 godina
moraš završit jednu random bitku na kraju
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
ED63 kaže...

{#}

dobar si, bice od tebe dobar vlasnik garaze, cak i na visokim tirevima,uvijek visak u kasi i kupovina uz cjenkanje

nemoj zaboravit opreme uzet sad dok je akcija, bar za one tenkove koje mislis kupit unutar mjesec dana

ubaci u kosaricu i 2-3 optike i 3-4 binocsa, to uvijek dobro dodje{#}

i morisne borice za okacit na retrovizor, bez toga nejde {#}

Jel se kolega šali ili da zbilja kupim više komada iste opreme? Pa nek čeka nove tenkove u skladištu?

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 21:40 (Spiridon).
15 godina
ne šali se, uvijek je dobro kupit opremu i consumablese dok su na popustu za par tenkova unaprijed, pošto se nikad ne zna kad će opet biti popust, a dugoročno ušparaš puno tako
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan

Bilo je tenzija u klanu zbog nacionalnosti, imamo i članove koji su sudjelovali u ratu tako da takve sukobe izbjegavamo a takve teme za raspravu toliko baš i ne otvaramo.

[CLT]
13 godina
Legija Hrvatskih Tigrova kaže...

Bilo je tenzija u klanu zbog nacionalnosti, imamo i članove koji su sudjelovali u ratu tako da takve sukobe izbjegavamo a takve teme za raspravu toliko baš i ne otvaramo.

Steta sto ljudi zive u proslosti. Back to topic.

Prodao dva tanka sto sam dobio ( ni sam ne znam kako tier 1 neki light po 150k kredita) i opla Cromwell :) Napokon tier 6 !:D {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:23 (chaselol).
13 godina
World of Tanks

T7 Combat Car je premium. Uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Kako mogu iskoristit one čokolade šta su se djelile za svaku prvu pobjedu u danu? U skladištu ih nemogu nać.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Spiridon kaže...

T7 Combat Car je premium. Uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube. {#}

E bas to sam prodao, nikad skupiti kredite da kupim tenkica :) Sta ce mi, ionako sam pretrpan ^^

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice