World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

x3 ode, al i sa x2 se da potegnut {#} Eto jedne dobre od noćas... finih 1000 xp-a iznad drugog igrača u timu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 5:12 (Unimatrix 007).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Upravo sam dobio živčani slom {#}. Ovo nije normalno...nek ide sve u vrazju mater skupa s MM-om {#}....igram s Pantherom i pet {#} bitki za redom me baci s 9-kama, a jos imam stock gun... i od toga 2 puta Murovanka i ti debili sa svojim tier 9-kama svi odu tamo na ona brda i zgaze nas kroz prve 4 minute. Mozes ti njima vikat njubare, debili, pa malo po domaći {#}...al oni i dalje po svom, nevjerovatno

10 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
scipion kaže...

Upravo sam dobio živčani slom {#}. Ovo nije normalno...nek ide sve u vrazju mater skupa s MM-om {#}....igram s Pantherom i pet {#} bitki za redom me baci s 9-kama, a jos imam stock gun... i od toga 2 puta Murovanka i ti debili sa svojim tier 9-kama svi odu tamo na ona brda i zgaze nas kroz prve 4 minute. Mozes ti njima vikat njubare, debili, pa malo po domaći {#}...al oni i dalje po svom, nevjerovatno

Ovo je kod mene praktički postalo pravilo. Svaki novi tenk koji dobijem završim u nekoj jačoj bitci gdje ne mogu ama baš ništa uraditi, ili mi je tim previše glup pa završim sam protiv petorice, ili igram sa većim tierovima. U prvih 10 dobri sa novim tenkom obično mi procenat pobjeda nije veći od 30%.

17 godina
moderator
World of Tanks

Uštedite živce i nešto kredita pa pregurajte grind do topa sa gold municijom.

1 0 hvala 0
16 godina
Sheeva kaže...

Klan Hegemony trazi clanove do kraja 8. mjeseca, ako ste zainteresirani za regrutaciju, kliknite na link dolje

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/161982-hegemony-heg-trazi-kvalitetne-igrace-za-esl-kupoveclan-warskompanije/#top

evo jedna zanimljiva pobjeda od maloprije
nije sve u statistikama :)

Ma tu su sami nubovi posebno onaj wicked. 

17 godina
scipion kaže...

nista cudno, meni jucer na hellcat, 4 puta himmelsdorf i 4 puta nitko ne ide na hill... nego ja sam idem gori pa ih pokusavam usporit...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

4 puta cak, ah Obi Wan pa bar ti si trebao shvatiti poruku sile - kud ostali tud i mujo :) Tesko ces njubare natjerat da krenu van smjera kojim su krenuli; te tada odes s njima i dreknes, uz stiskanje f7, nesto ala : 'Avanti tutti! F*ck hill! Lets all push this side biAtches!' - oni svi poginu ko bene, ionako bi nestali bestraga, a skupis bar dmg:)

16 godina
DrNasty kaže...

Uštedite živce i nešto kredita pa pregurajte grind do topa sa gold municijom.

Slažem se s tobom...što se tiče grindanja tenkova lvl 7 i 8....ti tenkovi imaju MM za poluditi. Grindam indian-pz, 110 i AT15 pa koji ja MM imam s ovim tenkovima? Kada sam u bitki sa tenkovima lvl 9 pucam od sreće...inače dobijem 3-4 tenka lvl 10, 5-6 lvl 9, 2 arty i ostatak šljam 7,8.

Frka85
14 godina
World of Tanks

Vidim da svako malo ljudi pitaju za klan,a nitko ne spominje Geronimo

Ovako,ukoliko želite upasti u Hegemony a fali vam iskustva i borbi,dođite kod nas...Ionako nam Heg u zadnje vrijeme uzima igrača po igrača,tako da smo nedavno ostali bez Field commandera.Mi smo otprilike Hegemonyju recruit station...slično ko arsenal i city ako netko prati nogomet {#}

Zezancija naravno.Evo,ako netko želi u klan,vrata Geronima su širom otvorena.Nemamo pretjerane zahtjeve,4k bitki,T8 tenk(bilo bi dobro imati T10 ili T9,ali T8 je za početak dosta) i instaliran RaidCall je sve što tražimo...bitke ni nisu toliko važne ukoliko je igrač kvalitetan.

Igramo CW,satnije i razna WoT natjecanja

Klan je ozbiljan i ne toleriramo ignoriranje poziva za CW ili satniju.

Link na wot forum : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/258821-klan-gro-regrutira-nove-igrace/page__fromsearch__1

Ako želite unutra,kontaktirajte mene tu na forumu ili na wot portalu: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500955240-Celski/

Također možete kontaktirati igrače Farukodo(Deputy) ili commandera zutigad

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
kunof00 kaže...

4 puta cak, ah Obi Wan pa bar ti si trebao shvatiti poruku sile - kud ostali tud i mujo :) Tesko ces njubare natjerat da krenu van smjera kojim su krenuli; te tada odes s njima i dreknes, uz stiskanje f7, nesto ala : 'Avanti tutti! F*ck hill! Lets all push this side biAtches!' - oni svi poginu ko bene, ionako bi nestali bestraga, a skupis bar dmg:)

nisam ja taj stil igraca da ide linijom manjeg otpora... sta mi znaci da napravim damage kad cu izgubit...

ako mislis za wn7 ili tako nesto, tu sam dogurao preko 1200 wn7 sta mi je bio primarni cilj. i ja sam, buduci da nemam puno igara, prezadovoljan svojim ucinkom. samo me smeta kad napravim odlicno a izgubim zato jer je moj tim pun tukaca. a win rate mi stalno pada...

17 godina
moderator
Obi Wan kaže...

ako mislis za wn7 ili tako nesto, tu sam dogurao preko 1200 wn7 sta mi je bio primarni cilj. i ja sam, buduci da nemam puno igara, prezadovoljan svojim ucinkom. samo me smeta kad napravim odlicno a izgubim zato jer je moj tim pun tukaca. a win rate mi stalno pada...

Ma yebeš WN i ostale eff kad ne nagrađuju spottanje. Ja sam imao 60day WN7 preko 1700, pa sam spao na 1450 dok sam izgrindao Indiena preko VK28.01 i Aufkl. Pz, uz zayebavanje sa nerfanom arty.

Sad kad grindam Indiena, visi oko 1800-1900 jer mogu nanijeti štetu, umjesto da spottam.

17 godina

ja sam bio pod dojmom da wn7 samo ne racuna cap points...

17 godina
moderator
Obi Wan kaže...

Mislim da računa ali da nije tolika važnost stavljena na cap kao što je prije eff formula to radila. A spottanje ne računa jer te podatke nema, odnosno WG to ne objavljuje, tako da nije njihova krivica. To kompenziraju kroz win ratio, ali nedovoljno jer možeš imati odličnu partiju sa puno spotting dmg-a i izgubiti pa dobiti šipak.

15 godina
Obi Wan kaže...

to je tocno, wn7 ne racuna cap points, ali to nije jedina razlika, wn7 bolje racuna damage/tier od eff-a

DrNasty kaže...
Obi Wan kaže...

Mislim da računa ali da nije tolika važnost stavljena na cap kao što je prije eff formula to radila. A spottanje ne računa jer te podatke nema, odnosno WG to ne objavljuje, tako da nije njihova krivica. To kompenziraju kroz win ratio, ali nedovoljno jer možeš imati odličnu partiju sa puno spotting dmg-a i izgubiti pa dobiti šipak.

kao sto sam rekao wn7 ne racuna cap poitnse, a ovo za spottanje je isto krivo, svaki tenk koji spottas ti daje 150 eff/wn7, a ako si mislio na spotting damage to da, nemaju podataka i nemoze se racunati...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

kao sto sam rekao wn7 ne racuna cap poitnse, a ovo za spottanje je isto krivo, svaki tenk koji spottas ti daje 150 eff/wn7, a ako si mislio na spotting damage to da, nemaju podataka i nemoze se racunati...

Ne mislim na spottanje u smislu da ga otkriješ, već na označavanje dok ga drugi tuku, odnosno spotting dmg. Moji scouti su bush spotteri, tako da obično imam par k spotting dmg-a koje mi sadašnji sistem ne nagradi, odnosno više će nagraditi tog suicide scouta koji pogine u prvim sekundama nakon što ih otkrije.

Al jbg, ne zamaram se, igram za win, pa xp, pa zaradu, tim redosljedom, a WG nagradi spottanje uredno.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi neko objasniti ove equipment stvari što dobijam poput čokolade i sanduka kole? Kako oni utiču na igru? Ubrzavaju crew training?

0 1 hvala 0
16 godina
r3bl kaže...

Može li mi neko objasniti ove equipment stvari što dobijam poput čokolade i sanduka kole? Kako oni utiču na igru? Ubrzavaju crew training?

Pa lijepo ti piše da dodaje 10% na sve vještine posade...ali jednokratno, znači da samo jednom koristiš , potrošiš i moraš ponovo uzeti, meni je to super - odmah prodam{#}.

Frka85
17 godina
r3bl kaže...

daje 10% posadi...

15 godina
neaktivan
r3bl kaže...

kola, čokoladice i sl. ti spadaju pod consumbable iteme.. koristiš ih da bi za tijek jedne borbe podigao crew skill za 5-10%.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Proslih par dana mi sve uzasno laggalo, cak i na minimum settings. Ja psujem wargaming, k*** sinovi sta ne popravite hebeni server {#}. Tek kasnije gledajuc nesto po everestu, vidim da je takt procesora spusten na 2.1ghz, onda mi je sve bilo jasno. Eto vratio na 3.5ghz i sad sve "leti". Znaci igra ovisi o taktu jezgre, sad me zanima jesu li napravili multi core support? Koliko se sjecam igra je prije koristila samo jednu jezgru.

play2much
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ja sva svojim setupom pod moj PC kad stavim detalje na najveći bez AA,na nekim mapama imam od 40-70fpsa a na nekim pada na 34 i onda lagira.I meni nest šteka jucer i danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fanaticni gejmer kaže...

Proslih par dana mi sve uzasno laggalo, cak i na minimum settings. Ja psujem wargaming, k*** sinovi sta ne popravite hebeni server {#}. Tek kasnije gledajuc nesto po everestu, vidim da je takt procesora spusten na 2.1ghz, onda mi je sve bilo jasno. Eto vratio na 3.5ghz i sad sve "leti". Znaci igra ovisi o taktu jezgre, sad me zanima jesu li napravili multi core support? Koliko se sjecam igra je prije koristila samo jednu jezgru.

Igra i dalje koristi jednu jezgru...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Inače,za onaj prvi i glavni skill maximum nije 100%,ali više od 100% nemožeš postići treningom ekipe.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Igra i dalje koristi jednu jezgru...

sramota za danasnje standarde, znaci ja mogu imat iste perfomanse kao i neko sa i5.. {#}

no dosta za danas tenkova, 300k skupljeno, idem malo igrat stalkera..

play2much
16 godina
World of Tanks

Cijelo vrijeme vičem pomoć i pokazujem na karti, ali ne! I još ih pregaze tamo gdje ih je bilo najviše...

A ova 2 lika su posebna. Očito su se dogovorili da ništa ne rade cijelu partiju.

Partija

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajme koga briga, ko da ne gledamo svaki dan majmune u igri.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina

Istina, ali tko hoće neka pogleda, a tko neće - ništa. Neka šuti.

16 godina
Gajotres kaže...
Sheeva kaže...

Klan Hegemony trazi clanove do kraja 8. mjeseca, ako ste zainteresirani za regrutaciju, kliknite na link dolje

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/161982-hegemony-heg-trazi-kvalitetne-igrace-za-esl-kupoveclan-warskompanije/#top

evo jedna zanimljiva pobjeda od maloprije
nije sve u statistikama :)

Ma tu su sami nubovi posebno onaj wicked. 

Slažem se, živa koma {#} {#}

Nevezano uz to - vidim da u verziji 8.8 možemo očekivati da modovi neće raditi neko duže vrijeme nakon update, jer mijenjaju kompletno actionscript sistem na kojem se oni baziraju. Ajd da se malo igramo i bez toga.

Btw. u API-ju se vec moze vidjeti zasebne statistike (win rate i ostalo) za kompanije i clan wars. Evo recimo za mene link:

http://api.worldoftanks.eu/2.0/account/info/?application_id=d0a293dc77667c9328783d489c8cef73&account_id=500168685

Ako hocete vidjeti za sebe, na kraju gdje piše "id=500168685" maknite moj i stavite svoj ingame id. Tražite "clan" i "company" dio u api statsima da vidite koliko bitaka ste odigrali i njihove statse.

17 godina

To su najavili ima vec mjesecima, da ce odvojit statistike igraca za company/clan/random, tako da ce bit jasnije stosta tj. bit ce vidljivo tko je iskljucivo u tc dobar a ostalo..ne i sl.:)

Znaci valjda su odlucili..ako naprave ok, moci ce se nasmijat nekim igracima zamaskiranim unicum bojicama{#}.

Steta doduse xvm-a iliti ne/korisnost raznih (eff/wn) kalkulatora, trenutno se jos ne pokazuje dosta toga za tenkove (npr to i to) pa su statistike salata.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Bezobrazno :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice