- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo naletio na Embryonic Journey-a, ali u platoonu sa 3 T-54 i na protivničkoj strani lol... rushali su me i ubili al smo svejedno pobjedili :D
Jao daj neki platoon da vidim kako ce se nosit,zelim protiv njega i pokusavao sam uletit ali nikako...
Usput evo i od mene napokon ace tanker sa batom...
Dobra partija...Evo i replay a i slike su na linku...
http://wotreplays.com/site/300258#karelia-tomo53nja-bat_chatillon_25_t
Dakle, ovaj tenk je uživancija! Nije ga uzalud frend nazvao PwnPanzer E-100
dakle, vidim da si skinuo i chucka norisa u mausu II
p.s. konacno rasprava koji je bolji tenk a ne ko je veci nub
Uff kako je ovo bila napeta runda pri kraju... bome sam se naspotao sa Type-om i očito je koristan i u tier X rundama pa nije čudo što je najbolji premium :P Budući da se igra odvijala jako sporo, rastegnulo se do zadnje minute, ja i kolega smo skinuli zadnji arty i to u zadnje dvije sekunde, ja ga spotao, a on snajpao... vidi se u zadnjem SS-u da je runda trajala 14 min 58 sec lol... jedna od najboljih runda s Type-om dosad...
EDIT: eto maloprije sam naletio na još jednog streamera, Uanubis sa češkog streama, dobar igrač, ovdje je platunao sa još dva scouta, isto dobri igrači. Ali mi smo pobjedili i tu :D
Evo naletio na Embryonic Journey-a, ali u platoonu sa 3 T-54 i na protivničkoj strani lol... rushali su me i ubili al smo svejedno pobjedili :D
ima li tu na forumu clan sa nickom RavenHR,jucer/prejucer je igrao sa njim u platoonu...mislim da sam vidio jednom taj nick ovdje
a ovaj lik igra stvarno predobro,samo sto mislim da mu nije bas zdravo igrati ove marathon streamove =)
evo jedno noob pitanje...
snasao sam se...
Moze link tog xvm-a sto koristis hvala
mozes ti pricat sta god hoces ali ja sam ja IS-om njega probijao ko od sale... naprid, prema dole mu je armor cca 160mm a top od is-a je 175. mozes i bez i sa goldom kako god hoces...
Naprid, prema dole bounca jagdtigera za zadnjim topom frende, da igras dovoljno dugo znao bi da je davno prije bio papir dolje i prije dosta patcheva su pojacali taj donji oklop tako da sada niti nema smisla pucati tamo. Jedino tocno po sredini ako ti je tako okrenut.
Nakon Jinglesovih videa, jučer se konačno odlučio na kupnju TOGa. I nisam požalio ni najmanje, 12. bitka Ace tanker a sve su bile zabavne, čak i one gdje su me uništili bez po muke. Odmor od WoTa uz TOG
Ja sam ga uzeo podavno, imao viska golda i onako furke radi i moram reci da je too najgori, a ujedno i najbolji tenk u igri
Dodaj me ako zelis pa mozemo nekada koji platun baciti
Kupio Focha 155 i sada mogu potvrditi da tenk uopste nije OP. Ima svojih trenutaka ali od 3 granate u klipu normalna pojava je da 2 nekim cudom profulaju metu ili nestanu bez traga
Ali vrijedi samo radi onog osjecaja kada s vremena na vrijeme sve 3 granate pogode i probiju
da li mi se isplati igrati sa ruskim T28 bez nadogradnji, tako da skupim za kupnju KV1 ili cu vise dobiti s tim da je nadograđivan??
da li mi se isplati igrati sa ruskim T28 bez nadogradnji, tako da skupim za kupnju KV1 ili cu vise dobiti s tim da je nadograđivan??
Svaki tenk se uvijek treba nadogradit do kraja, i za tebe da ti bude bolje ali i za tim.
Nakon Jinglesovih videa, jučer se konačno odlučio na kupnju TOGa. I nisam požalio ni najmanje, 12. bitka Ace tanker a sve su bile zabavne, čak i one gdje su me uništili bez po muke. Odmor od WoTa uz TOG
Ahahahah tenk je pišurija smješan je izgleda ko tramvaj.
Jel neko zna nakon koliko se updata eff u XVM-u već mi duže stoji jedna brojka, a statistika se mjenja postaje bolja :-) jel promjena nakon 1000 borbi ili što
Jel neko zna nakon koliko se updata eff u XVM-u već mi duže stoji jedna brojka, a statistika se mjenja postaje bolja :-) jel promjena nakon 1000 borbi ili što
Svakih 7 ili 14 dana se statistika update-a...
Tramvaj s hrpom HPa i bolesnim topom za svoj tier
stvarno mi je zlo od ovih mediuma vise...
kupim T20, kad sta imam vidit t6 top sa easy 8 koji je i tamo bio smece moj je glavni top. ali najgore je od svega sto ja u t7-t8 borbama sa ovim topom napravim 1.5 dmg-a, a moj seljacki tim izgubi... pa ne mozes vjerovat.
ima li tu na forumu clan sa nickom RavenHR,jucer/prejucer je igrao sa njim u platoonu...mislim da sam vidio jednom taj nick ovdje
a ovaj lik igra stvarno predobro,samo sto mislim da mu nije bas zdravo igrati ove marathon streamove =)
Ako se ja ne varam kolega RavenHR je ustvari Intel&Ati...
TOG možda nije među najjačima u svom tieru ali nije za podcjenjivati.
Kupim tenk, kad ono prva partija:
Za tebe bi bar reko da znas cropati
Steel wall, čime su te gađali? kamenjem?
kupim T20, kad sta imam vidit t6 top sa easy 8 koji je i tamo bio smece moj je glavni top. ali najgore je od svega sto ja u t7-t8 borbama sa ovim topom napravim 1.5 dmg-a, a moj seljacki tim izgubi... pa ne mozes vjerovat.
Zadnji top na T20 je i više nego dovoljan za taj tenk. Razvaljuješ low tier tenkove, možeš dobru štetu nanjeti t7, a ako koristiš tenk kako treba (flank, hit and run) onda možeš i višim tierovima poremetiti račune. Ja sam prezadovoljan sa T20 kad sam pohvatao kako s njim igrati.
Steel wall, čime su te gađali? kamenjem?
Ludi churchill 1 sa stock topom.
Zadnji top na T20 je i više nego dovoljan za taj tenk. Razvaljuješ low tier tenkove, možeš dobru štetu nanjeti t7, a ako koristiš tenk kako treba (flank, hit and run) onda možeš i višim tierovima poremetiti račune. Ja sam prezadovoljan sa T20 kad sam pohvatao kako s njim igrati.
al triba prvo doc do topa, a nije lako kad a) gubis, b) ne mozes bas napravit dobar dmg, c) napravis pristojan dmg (1k - 1.5) a izgubis...
Koliko košta i za koliko mi se isplati uzeti?
Može savjet?
Koliko košta i za koliko mi se isplati uzeti?
Može savjet?
Dobar ti je monthly boost package za 20 eura..
https://worldoftanks.eu/payment/
https://worldoftanks.eu/gifts/ (ova ponuda se s vremena na vrijeme mijenja)
Ja osobno uzimam mjesečno 2500 golda = mjesec dana premiuma za 10 ojra, smatram da 80 kuna mjesečno nije puno za nešto što te zabavlja (da, ziher, ništa osim FIFA-e me ne nervira više od ove igre).
Što se tiče osnovnih paketa golda (prvi link) vidiš da omjer uloženo/dobiveno raste s cijenom paketa.
Kod giftova imaš dosta kombinacija koje uključuju i creditse ili samo dane premiuma (monthly boost paket je trenutno po meni best buy)