A kada se očekuje da naprave za 4 ? Sada mi proc bn grafu :/
Reci mi da se šališ?
nije on svjestan sta pise...
Reci mi da se šališ?
nije on svjestan sta pise...
sta da kupim m4a3e8 ili m4a3e2 jumbo,jumbo mi se nekak vise svidja -koji je bolji ?
Ne očekuje se da će napravit za dva,kamoli za 4.Uopće nije ni najavljeno,niti neoficijalno.
sta da kupim m4a3e8 ili m4a3e2 jumbo,jumbo mi se nekak vise svidja -koji je bolji ?
ja sam zadovoljan sa e8... ali idem prema pershingu tako da to je bilo logicno uzet
M4a3e2 da možeš na heavy granu.
dobra tura danas... 41 borba, 58.54% win rate, 1567 WN7, 1451.86 eff, 46 unistenih tenkova. jos da su u par borbi tovari s kojima sam bio u grupi igrali kako bog zapovida bilo bi jos bolje...
Danas nam je predobro išlo u platunima! A zahvaljujući XP boostu od premiuma (3 dana WG gift) uspio sam uzeti i misiju 50k XP.
To je neki bug na onom modu koji ti prati borbe?
Ako dobro vidim pise ti Victories/Battles - 0/37
da li je za najjači top na kv 1s potreban onaj nabijač što ubrzava?
Bio bih pozeljan
Bio bih pozeljan
rofl... nabijac
Bio bih pozeljan
rofl... nabijac
?
Kako ti nije jasno?
http://ftr.wot-news.com/2013/08/05/official-russian-faq/#more-1424
Evo sta je planirano ili nije planirao u buducnosti za wot...ima zanimljivih stvari.
Ljudi provjerite ovo, facebook za gamere http://duxter.com/ .
Ljudi provjerite ovo, facebook za gamere http://duxter.com/ .
Unimatrix ti si dezurni policajac ovdje ili? Smiri dozivljaje malo.
unimatrix misli da je direktor svemira... covik se previse puse...
Imam oko 25k exp na jagdtigeru i sad me muci sto da istrazim?
0 | ovjes |
---|---|
0 | zadnji motor |
20 | nastavit grindat dugi 128 top |
Pravi mi se javlja...
unimatrix misli da je direktor svemira... covik se previse puse...
U čemu je problem? čovjeku ste stisnuli milju dislajkova kad je pokušao predstaviti svoj klan, a sad kad sam mu dao savjet kako bi izbjegli ponavljanje sadržaja u temi (dakle nisam napadao čovjeka niti ništa), sad ste se vi dva našli filozofirat bezveze, a ti Obi Wan šuti jer si ti novi ovdje, ne znamo se i ne seruckaj bezveze... kako je netko rekao meni da poštujem člana koji je duže ovdje u temi, tako i ja sad kažem tebi....
A i što se nadovezujete jedan na drugog, ovdje se očito ljudi počnu slagat i pisat postove tek kad se imaju protiv koga urotiti...
Nije nego si dosadan s tvojim nonstop usustkavanjem drugih clanova, pa sto ako nije pogledao zadnjih par stranica da vidi jel netko vec objavio isto, sigurno ima pametnijih stvari za raditi.
Nije nego si dosadan s tvojim nonstop usustkavanjem drugih clanova, pa sto ako nije pogledao zadnjih par stranica da vidi jel netko vec objavio isto, sigurno ima pametnijih stvari za raditi.
Dao sam mu savjet, nisam mu stavio pištolj na glavu i natjerao ga da mi napiše napismeno da to više neće raditi, a to što ima pametnijih stvari za raditi, to imamo svi, a nove postove tak ionak pročita za par min... a ne znam šta se ti uopće javljaš kad su tvoje poruke samo trollanje članova ovdje i napišeš pokoji post samo da nekog podjebeš ili uđeš u raspravu s njim, kao sad samnom...
ne znam dal da se smijem il da placem na ovaj komentar... ja kao ''novi'' clan pa moram postovat ''starijeg'' clana.
te seljacke trikove prodaji nekom drugom, meni sigurno neces. to sto si ti napuhanko i sto mislis da si iznad svih i da si izmislio svijet mene uopce ne interesira. ako ti je to nekakav mehanizam da budes ''cool'' na forumu to ti kod mene ne pali. ja cu napisat sta hocu i kad hocu.