World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.276.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Igraj sa t28,pa onda idi na kv1
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

[...] Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.

Wittman je zamjenjen Boelterom jer je bio pripadnik Waffen-SS-a (navodno su Nijemci to tražili). Boelter nije bio SS-ovac, a pogotovo ne Carius i Knispel. Pročitaj Cariusove "Tigrove u blatu" pa ćeš vidjeti što su on i njegova braća po oružju mislila o stricu Adolfu.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam ja to, ali sam WG je rekao da je Njemačka izričito tražila i da Boeltera maknu, inače bi zabranili WoT u zemlji.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...
dedaa kaže...

Iskreno ovo za staljina imaju pravo, jer iako je zločinac za većinu ljudi njegovo glorificiranje i komunisticki simboli nisu zabranjeni poput nacističkih. Povijest pišu pobijednici. Dok god ne postoji zakon koji bi zabranio njegovo glorificiranje wg ima pravo zadržati takve natpise u igri. Budući da Waffen SS simboli i samo spominjanje te organizacije i njezinih pripadnika i općenito same nacisticke ideologije je zabranjeno u gotovo svim zemljama, naravno da wg nesmije stavljati takve simbole u igru. Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.

ma staljin je bio car, rokno je više rusa nego njemci u WWII. a za to si morao imati dobre organizaciske sposobnosti, pošto znamo kakvi su njemcui bili perfekcionisti u WWII i uspio ih je nadmašiti.

prije zhukov po pitanju strategije nego staljin no dobro...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Pozdrav, početnik sam i ne razumijem se u tenkove. Na slici možete vidjeti neke tenkove koje imam, molio bih vam da mi kažete da li se isplati dalje ih unaprijeđivat? Da li da prodam nepotrebne i da kupim neke bolje?

Hvala

http://postimg.org/image/8tpus7wi9/

Svaki tenk se isplati nadograditi do maximuma i tek onda iči na slijedeći.To je mali broj tenkova tako da ne brini.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Pozdrav.

Htio bi vaš savjet oko toga kako najbolje igrat WOT, koliko tenkova imat u garaži, a da se najbrže napreduje, bilo sa premium acc ili bez?

Trenutno nemam premium pa je svaki savjet dobrodosao.

Kako najbolje napredovat u WOT-u?
Gaming is Life!
17 godina
PCGamerX kaže...
Pozdrav.

Htio bi vaš savjet oko toga kako najbolje igrat WOT, koliko tenkova imat u garaži, a da se najbrže napreduje, bilo sa premium acc ili bez?

kako mislis kako najbolje napredovati? po pitanje cega?

16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Pozdrav.

Igraj bez premiuma za početak, nemoj preskakat tiere, mirno i polako da naučiš osnove igre.

14 godina
neaktivan
Sa koliko tenkova je najbolje igrat u isto vrijeme tj. iz jedne bitke u drugu, a da se zaraduje xp, koja je zlatna sredina?
Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Sa koliko tenkova je najbolje igrat u isto vrijeme tj. iz jedne bitke u drugu, a da se zaraduje xp, koja je zlatna sredina?

Ovisi o tome koliko vremena dnevno želiš provesti u igri.Ako želiš npr. 1 sat dnevno onda 3-4 tenka koja igraš,ali to ne znači da nemožeš neke imati u rezervi čisto radi zabave.

Ja npr. trenutno imam 4 tenka za experience,1 za creditse i još njih 6 čisto za zabavu koje rijetko igram.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 20:56 (g12356).
16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Nema tu nekog pravila, kad sam ja počeo igrao sam samo sa jednom granom, njemačkom koja je počinjala s panzerom 2. Tek dosta kasnije sam počeo igrat i sa drugim tenkovima.

15 godina
neaktivan

Jesam li ja jedini ovdje koji jos nije uzeo onaj bonus od 300 000 {#}

Nisi! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
World of Tanks

Nisam ni ja, ali ne zamaram se s time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
planiram svaki dan uzeti 300k, jer znam da ću poslije kukati :D
I like trains
15 godina
World of Tanks

Ja sam do sad uzeo svakih 300k i dane premiuma...

I isto planiram tako do kraja mjeseca...

Ipak je to 9 milijuna creditsa i mjesec premiuma, trebalo bude cekati dosta dugo da WG opet da tako dobre misije...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 21:45 (Intel&ATI).
Moj PC  
4 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao WoT vise od godine dana, i jucer sam opet zapoceo. Danas sam uspio otkljucati VK 36.01(H) i sada mi treba malo pomoci, pokusao sam ga igrat par rundi i sucksam snjime. Ako ima tko kakvu ideju sta bi na njemu prvo trebao otkljucati i kako bi ga trebao igrat nek se slobodno javi. :P

SpyGi je mato.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kakav bonus od 300k?
Gaming is Life!
15 godina
World of Tanks

nikakav {#}

I like trains
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

1 0 hvala 0
15 godina
PCGamerX kaže...
Kakav bonus od 300k?

Čitajte hebene obavijesti na wot stranici {#}

http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-missions/

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam uzeo 300k dosad ni dan premiuma niti namjeravam, treba imati vremena i volje za to.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
jes, za 30 killova moraš biti uber igrač
I like trains
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemoras biti uber igrac, eto ti si pokazatelj toga.

Sto se tice mene koji igram cca 2-3h tjedno iz dosade to je itekako tezak cilj, pogotovo kada igram sa visokim tierima. Nemam niti motiva a niti vremena.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Pokazao mi prijatelj ovu stranicu, nisam ni znao da ovo postoji...

igrao sa is vecinom, par igara na cromwellu, E8 i kv1

http://www.feldzug.net/

a sta koji stupac znaci... pa pise sve

Stats Stats
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 0:06 (Obi Wan).
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Niti si stavio link na stranicu, niti rekao kako se stranica zove, a bome se ni iz screen shota ne kuži šta koji stupac predstavlja. {#}

p.s. danas jedva uzeo 300k. Skoro sam odustao...

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jebeš misije,ja želim bolje obične bonuse.da nemoram 3 sata provest u igri da nešto dobijem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Jebeš misije,ja želim bolje obične bonuse.da nemoram 3 sata provest u igri da nešto dobijem.

Upravo to! WG je počeo škrtarit...

15 godina
TonyKTM kaže...
g12356 kaže...

Upravo to! WG je počeoškrtarit...

{#} Kad nije?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Obi Wan

ista brija kao i wotlabs, malo proširena.. neloše, ali ostajem na labs-u, jer me on već duže prati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

a sta koji stupac znaci... pa pise sve

de da ti nacrtam {#}

p.s.  I kak ta stvar sad prati moje statse? Nemogu naći objašnjenje kako funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 1:08 (harrothar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice