- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
[...] Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.
Wittman je zamjenjen Boelterom jer je bio pripadnik Waffen-SS-a (navodno su Nijemci to tražili). Boelter nije bio SS-ovac, a pogotovo ne Carius i Knispel. Pročitaj Cariusove "Tigrove u blatu" pa ćeš vidjeti što su on i njegova braća po oružju mislila o stricu Adolfu.
Znam ja to, ali sam WG je rekao da je Njemačka izričito tražila i da Boeltera maknu, inače bi zabranili WoT u zemlji.
Iskreno ovo za staljina imaju pravo, jer iako je zločinac za većinu ljudi njegovo glorificiranje i komunisticki simboli nisu zabranjeni poput nacističkih. Povijest pišu pobijednici. Dok god ne postoji zakon koji bi zabranio njegovo glorificiranje wg ima pravo zadržati takve natpise u igri. Budući da Waffen SS simboli i samo spominjanje te organizacije i njezinih pripadnika i općenito same nacisticke ideologije je zabranjeno u gotovo svim zemljama, naravno da wg nesmije stavljati takve simbole u igru. Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.
ma staljin je bio car, rokno je više rusa nego njemci u WWII. a za to si morao imati dobre organizaciske sposobnosti, pošto znamo kakvi su njemcui bili perfekcionisti u WWII i uspio ih je nadmašiti.
prije zhukov po pitanju strategije nego staljin no dobro...
Pozdrav, početnik sam i ne razumijem se u tenkove. Na slici možete vidjeti neke tenkove koje imam, molio bih vam da mi kažete da li se isplati dalje ih unaprijeđivat? Da li da prodam nepotrebne i da kupim neke bolje?
Hvala
Svaki tenk se isplati nadograditi do maximuma i tek onda iči na slijedeći.To je mali broj tenkova tako da ne brini.
Htio bi vaš savjet oko toga kako najbolje igrat WOT, koliko tenkova imat u garaži, a da se najbrže napreduje, bilo sa premium acc ili bez?
Trenutno nemam premium pa je svaki savjet dobrodosao.
Kako najbolje napredovat u WOT-u?
Htio bi vaš savjet oko toga kako najbolje igrat WOT, koliko tenkova imat u garaži, a da se najbrže napreduje, bilo sa premium acc ili bez?
kako mislis kako najbolje napredovati? po pitanje cega?
Igraj bez premiuma za početak, nemoj preskakat tiere, mirno i polako da naučiš osnove igre.
Ovisi o tome koliko vremena dnevno želiš provesti u igri.Ako želiš npr. 1 sat dnevno onda 3-4 tenka koja igraš,ali to ne znači da nemožeš neke imati u rezervi čisto radi zabave.
Ja npr. trenutno imam 4 tenka za experience,1 za creditse i još njih 6 čisto za zabavu koje rijetko igram.
Nema tu nekog pravila, kad sam ja počeo igrao sam samo sa jednom granom, njemačkom koja je počinjala s panzerom 2. Tek dosta kasnije sam počeo igrat i sa drugim tenkovima.
Jesam li ja jedini ovdje koji jos nije uzeo onaj bonus od 300 000
Nisi!
Nisam ni ja, ali ne zamaram se s time.
Ja sam do sad uzeo svakih 300k i dane premiuma...
I isto planiram tako do kraja mjeseca...
Ipak je to 9 milijuna creditsa i mjesec premiuma, trebalo bude cekati dosta dugo da WG opet da tako dobre misije...
Nisam igrao WoT vise od godine dana, i jucer sam opet zapoceo. Danas sam uspio otkljucati VK 36.01(H) i sada mi treba malo pomoci, pokusao sam ga igrat par rundi i sucksam snjime. Ako ima tko kakvu ideju sta bi na njemu prvo trebao otkljucati i kako bi ga trebao igrat nek se slobodno javi. :P
nikakav
Čitajte hebene obavijesti na wot stranici
Nisam uzeo 300k dosad ni dan premiuma niti namjeravam, treba imati vremena i volje za to.
Nemoras biti uber igrac, eto ti si pokazatelj toga.
Sto se tice mene koji igram cca 2-3h tjedno iz dosade to je itekako tezak cilj, pogotovo kada igram sa visokim tierima. Nemam niti motiva a niti vremena.
Pokazao mi prijatelj ovu stranicu, nisam ni znao da ovo postoji...
igrao sa is vecinom, par igara na cromwellu, E8 i kv1
a sta koji stupac znaci... pa pise sve
Niti si stavio link na stranicu, niti rekao kako se stranica zove, a bome se ni iz screen shota ne kuži šta koji stupac predstavlja.
p.s. danas jedva uzeo 300k. Skoro sam odustao...
Jebeš misije,ja želim bolje obične bonuse.da nemoram 3 sata provest u igri da nešto dobijem.
Jebeš misije,ja želim bolje obične bonuse.da nemoram 3 sata provest u igri da nešto dobijem.
Upravo to! WG je počeo škrtarit...
Upravo to! WG je počeoškrtarit...
Kad nije?
@Obi Wan
ista brija kao i wotlabs, malo proširena.. neloše, ali ostajem na labs-u, jer me on već duže prati