World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.143.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

Ok...moj zaheb. Hvala na info-u... (nisam bio pažljiv na satu){#}

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
16 godina
neaktivan
Barquero kaže...
DrNasty kaže...
someguy kaže...

Zar ima takvih, o kome je rijec ako nije tajna.

Ova ženska (ako je ženska) je prva na EU serveru po WN7 rejtingu, možda je s njom igrao. Da li ima neka koja ima eff rejting veći, ne znam.

http://wotlabs.net/eu/player/LiannaSilverwind

LiannaSilverwind je muško, pisalo je jednom na wot forumu.

Ta ili taj igra samo tier 2 , cap i def pojeni znači isključivo gra za stats . Platoon sa tri dobra igrača čuda radi u tiru 2 .

15 godina
Erceg kaže...
Barquero kaže...
DrNasty kaže...
someguy kaže...

Zar ima takvih, o kome je rijec ako nije tajna.

Ova ženska (ako je ženska) je prva na EU serveru po WN7 rejtingu, možda je s njom igrao. Da li ima neka koja ima eff rejting veći, ne znam.

http://wotlabs.net/eu/player/LiannaSilverwind

LiannaSilverwind je muško, pisalo je jednom na wot forumu.

Ta ili taj igra samo tier 2 , cap i def pojeni znači isključivo gra za stats . Platoon sa tri dobra igrača čuda radi u tiru 2 .

Tako je i to malo zesci stat whore...

A i nevjerujem da je zenska...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 16:28 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Nema mi dražeg nego kada me MM podari encounter malinovkom...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dajte malo počnite stavljati neke zanimljive screenshote a ne ove prosječne partije koje svi imamo svaki dan, ili barem većina {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sredim 9 komada sa st1 i ostranem 1v1 sa fullhp t29,ja sam imo 150ak hp i sredim njegov health  na 300hp i frajer prebacio na he i bum,jest mi zao rad poolove medalje koju jos nisam stavio u kolekciju{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Dajte malo počnite stavljati neke zanimljive screenshote a ne ove prosječne partije koje svi imamo svaki dan, ili barem većina {#}

Suddenly, le wild deda player appears:

{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Maus sa 2100 Hp dode preko brda na mapi mines na nasu stranu,epski potez i onda ga focham uz njegov veliki trud da nakrivi tenk. Kaze lik gie gie ala nesto{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
IS-8 konačno u garaži, jedva čekam da počnem rageati kako mu armor ne valja
I like trains
17 godina

nekako mi svi ovi medium tenkovi izgledaju slabasno dok ne doguras do t8...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Kad se mapa prorijedi dolaze do izražaja, pogotovo 1v1
I like trains
17 godina
The Unforgiven kaže...
Kad se mapa prorijedi dolaze do izražaja, pogotovo 1v1

sve to stoji, al mene cilo vrime trpa u t8 borbe... da ne kazem da i u t7 igri ne mogu puno napravit.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Maus sa 2100 Hp dode preko brda na mapi mines na nasu stranu,epski potez i onda ga focham uz njegov veliki trud da nakrivi tenk. Kaze lik gie gie ala nesto{#}

Definitvno sam imao lol trenutaka sa fochom ali opcenito nije mi nesto sjeo. 

Vulgar Display Of Power
17 godina
Zaja kaže...
Zaja kaže...

Definitvno sam imao lol trenutaka sa fochom ali opcenito nije mi nesto sjeo. 

Je li ti ovo odgovaras samome sebi {#}

Trenutno sam na Fochu i tenk je zvijer, odlican oklop i sto je najvaznije i one kupolice znaju dingati pocesto {#}

Jedva cekam 155-cu {#}

Jesam li ja jedini ovdje koji jos nije uzeo onaj bonus od 300 000 {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima kakav klan da prima nove ljude? Htio bih imati ekipu s kojom mogu igrati plat, dosadno je solo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Trenutno sam na Fochu i tenk je zvijer, odlican oklop i sto je najvaznije i one kupolice znaju dingati pocesto {#}

Jedva cekam 155-cu {#}

Foch je jedan od tenkova koji mrzim sresti u igri, vise bi volio da abramsa sretnem nego njega. A sto se tice bonusa u nedelju sam jedva natukao, nece pa nece a juce u tri partije 15 kilova sa helcatom i nestane mi wifi i nista do jutros kad sam krenuo na posao...

E sad me zanima tih 30 kilova jer mogu ja da napravim npr 10 pa odmorim pa nastavim kasnije do 30 ili mora sve iz komada, tamo piše u roku od 24 sata al mi je to totalno nejasno.

14 godina
malina22 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Jedva cekam 155-cu {#}

Foch je jedan od tenkova koji mrzim sresti u igri, vise bi volio da abramsa sretnem nego njega. A sto se tice bonusa u nedelju sam jedva natukao, nece pa nece a juce u tri partije 15 kilova sa helcatom i nestane mi wifi i nista do jutros kad sam krenuo na posao...

E sad me zanima tih 30 kilova jer mogu ja da napravim npr 10 pa odmorim pa nastavim kasnije do 30 ili mora sve iz komada, tamo piše u roku od 24 sata al mi je to totalno nejasno.

Da mozes otic offline pa kasnije opet doc online, killovi koje si napravio ce se brojit...

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
World of Tanks

@Malina22 možeš praviti pauze između tih gejmova u kojim si napravio kilove samo bit je poštić 30 killova u 24 sada ( od 7 do 7 ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok,pitanje,kaj se to događa sa reset password ,neće mi na mob poruka stići vec 20 minuta,,ni na bratov i on ne može na svoj račun..da li netko ima sličnih problema?

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imao sam sličan problem kao ti prije nekih mjesec dana, neko mi je promijeno password od wota i isto nisam mogao primiti sms kao ti, problem sam riješio tako da sam napravio novi račun te ih sa tim novim računom kontaktirao i rekao im u čemu je problem, tražili  su od mene ove podatke, i onda smo preko supporta riješili sve :)

1. Account registration date.

2. Name of Internet provider when you registered your account.

3. City of Registration.

4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any.

A screenshot of your bank account or Paypal account showing a transaction for World of Tanks is sufficient (you can cross the rest).

5. Which email do you want to change to.

Eto nadam se da sam pomogao, na ovaj način ti je čak moguće i promijeniti mail, samo im reci da nemožeš ući u mail i pomoći će ti :)

Posao oslobađa.
15 godina
kolko sam ja skužio za killove nit ne mora biti od 7 do 7...

recimo, prvi dan si počeo sakupljati killove u 17:30 i došao do tridesetog u 21:00, dobio bonus. Sad moš ti igrat i ubijat kolko god želiš do sljedećeg dana u 17:30, kad ti se killovi opet počinju brojiti.

ne znam, nigdje ne piše od 7 do 7 (ispravite me ako griješim) i meni radi tako, jučer počeo oko 6, završio u 9 (dobio zadnji kill) i sve prošlo super..

samo što danas moram opet čekati do 6..

I like trains
14 godina
World of Tanks

Evo za sve one koji i dalje misle da cijeli wg s reta-diranim serbom ne favoriziraju ruske tenkove, al da je to sve bilo si savrseno, kod njih u rusiji staljin je bog...u 8.8 update-u ga zele i ubacit u igru...

evo topic pa malo promatrajte...

btw evo sto je i serb izjavio

The Post WG.RU posted Yesterday clearly reads as "Guys Stalin was not perfect but after all he was an awesome guy that should be celebrated and we are proud of him beeing part of our history"

izvor: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/279153-feedback-on-russian-inscriptions-announcement/#top

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
kolko sam ja skužio za killove nit ne mora biti od 7 do 7...

recimo, prvi dan si počeo sakupljati killove u 17:30 i došao do tridesetog u 21:00, dobio bonus. Sad moš ti igrat i ubijat kolko god želiš do sljedećeg dana u 17:30, kad ti se killovi opet počinju brojiti.

ne znam, nigdje ne piše od 7 do 7 (ispravite me ako griješim) i meni radi tako, jučer počeo oko 6, završio u 9 (dobio zadnji kill) i sve prošlo super..

samo što danas moram opet čekati do 6..

od 7.10 do 7.10 ti se racuna 30 killova, znam jer sam sinoc iza ponoci dobio 300k, i jutros odigrao par partija i oko 10 dobio 300k, pa do sutra nist, sad samo exp skupljam za premium dan

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Prije mjesec dana sam počeo a igram WOT na EU i kupio ovaj acc igram sam sa uglavnom sa tierom 6 skuipljam exp i onih 30 killova pa ako ima neko voli da igra sa tier 6 neka se javi za platoon ili neki solidan klan?!

http://wotlabs.net/eu/player/dince666

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

...

bože još nisi prešao preko iluzije favoriziranja ruskih tenkova..

a ovaj thread je apsolutna debilana kreirana od nekog totalnog debosa kojeg smetaju natpisi.. neka uvedu staljinovo znakovlje i natpise, možda se hrpa poljaka nađe uvrijeđenima pa prestanu igrati {#}

uostalom i mi favoriziramo svoje generale, predsjednike, heroje i šta već, iako su i oni smeće koje se nemarno naubijalo i nakralo od vlastitog naroda..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

Boxtank the beast...

REPLAY

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskreno ovo za staljina imaju pravo, jer iako je zločinac za većinu ljudi njegovo glorificiranje i komunisticki simboli nisu zabranjeni poput nacističkih. Povijest pišu pobijednici. Dok god ne postoji zakon koji bi zabranio njegovo glorificiranje wg ima pravo zadržati takve natpise u igri. Budući da Waffen SS simboli i samo spominjanje te organizacije i njezinih pripadnika i općenito same nacisticke ideologije je zabranjeno u gotovo svim zemljama, naravno da wg nesmije stavljati takve simbole u igru. Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
renofan kaže...

Zbunjuje me jedna stvar.

postoji: enchaned gun laying drive   (ako sam dobro napisao) => to služi za 10% brže nišanjenje

vertical stabilizator => kada si u pokretu nišan ti je manji za 20% tj, precizniji si

E sad, kad se ja vozim primjerice u is7, ugledam protivnika i stanem da nanišanim i opalim, ako imam ovo prvo nišanim 10% brže to razumijem, a sad ako imam ovo drugo, kad ja stanem meni je automatski nišan 20% manji te s time i automatski trebam manje vremena da nanišanim do kraja?

Ako je tako može mi neko objasnit kojoj vrsti tenka koji od ta dva dodatka bolje paše? 

gld ide gotovo na sve tenkove, al je najkorisniji na arty i na topovima koji sporo ciljaju, tipa 122mm ruski ili npr 120 na t34, i obavezan je na derpovima-105 na m4 i na pzr4, 152 na kv-2, itd

ja imam na typeu59 i na t34 vent, vertikal i gld, jer mi je bitno sto prije naciljat i pogodit posto to nosi lovu i expe

probo sam nekoliko setinga opreme al mi ova najvise odgovara za moj stil igre

ja sam stavljao gld i na brze tenkove kojima se nisan jako rasiri pa dugo treba kad stanem da nanisani skroz, tipa cromwell, t-25, t-28, cak i na tetrachu,al posto ih imam nedovoljno seljakam ih cesto

to mi je najvazniji dio opreme na tenkovima s kojima volim igrat i igram svaki dan tako da osjetim razliku-3001h, m4, kv-1s, is-2

vertikal ide najcesce na mediume i lightove koji pucaju u pokretu, npr chaffee, wz-131/132,loren, betmen

amerima ide od tira 5 na light,od 6 na med i od 7 na hevi,ostale nacije isto tako al +1 tir gore

a u kombinaciji super rade sa autoloaderima tipa t71, loren(neznam vise jel idu na amx-ove 12 i 13)

doduse nisam to probo na wz-131 jer stock top je autoloader al sam ga maknuo odma,a moze na njega i vert i gld

naravno kad probas tenk sa vertikalom i gld-om i jos sa posadom koja ima snap shot i smooth ride(vent i BiA jos dodatno pomognu), tek onda mozes osjetit razliku u odnosu na tenk koji to nema i posada je na tek na 100% ili nedajboze na 75%

ak ti i dalje ostalo nesto nejasno, javi mi se na pm pa cu ti dat da probas nesto iz moje garaze

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
dedaa kaže...

Iskreno ovo za staljina imaju pravo, jer iako je zločinac za većinu ljudi njegovo glorificiranje i komunisticki simboli nisu zabranjeni poput nacističkih. Povijest pišu pobijednici. Dok god ne postoji zakon koji bi zabranio njegovo glorificiranje wg ima pravo zadržati takve natpise u igri. Budući da Waffen SS simboli i samo spominjanje te organizacije i njezinih pripadnika i općenito same nacisticke ideologije je zabranjeno u gotovo svim zemljama, naravno da wg nesmije stavljati takve simbole u igru. Iz tog razloga je i izbačen Wittman i Boelter iz same igre, čudi me samo što nije Carius i Knispel. Gunther Prien je isto nacist stoga me čudi kako još nisam banan.

ma staljin je bio car, rokno je više rusa nego njemci u WWII. a za to si morao imati dobre organizaciske sposobnosti, pošto znamo kakvi su njemcui bili perfekcionisti u WWII i uspio ih je nadmašiti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:05 (sokre).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, početnik sam i ne razumijem se u tenkove. Na slici možete vidjeti neke tenkove koje imam, molio bih vam da mi kažete da li se isplati dalje ih unaprijeđivat? Da li da prodam nepotrebne i da kupim neke bolje?

Hvala

http://postimg.org/image/8tpus7wi9/

Programer,web developer

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice