World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

koji top je po vama najbolji za KV 1S

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

vk tier 6 ima konish gun koji je takoder odlican...probija 170 a uzima 160(otprilike) stim da ima duplo brzi RoF

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo snimke sa tiger P link

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Horatio_Hornblower kaže...

Da znam da treba l2p ali toliko su kv1 i kv 1s op da to jednostavno prelazi granice dobrog ukusa ....Jbg ja igram najčešće sa štugom najbolji mi je tenk u igrici ali brate mili kad vidim churchila t1 ili bilo sto 5 klase sav sam sretan jer sljedi busenje a onog kv 1 50 % je critical hitova 0 dmg...a kv 1 s top sam već komentira da je tako nepravedan bilo bi mi jasno da je HE ali ono njemci u tom rangu na vk 3601 h i 3001 p i jgpz 4 imaju short 88 lol toliko o balansu i svemu....

Hm,jesi ti mozda probao KV-1 ili KV1S ??? po ovome sto pricas ocito nisi...Kao prvo za KV1 necu nista pricat jer ga nisam dugo niti vozio niti sam ga ovih mjeseci probavao ali za kv1s su ti reci kakva je stvar i da nekad ne izgleda da je op koliko ti mislis...Zasto??? Top od kv1s sa bracom na 100%,sa nabijacem i sa ostalim ne moze punit ispod 13.5 sec.da se na glavu okrene...Sta ces ti,kad ispalis i recimo ne pogodis ili bouncas,za vrijeme punjena od 13 sec.?? Znas koliko je to dugo vremena u nekog zescoj borbi ili u satniji?? Puno previse vjeruj...{#} Moze ti doc jedan cromwell koji te u tih 13 sec moze 2 puta flenkat i izbusit ko svicarski sir,ista stvar je i sa njemackim tenkovima...Onda vrijeme ciljanja koje takoder sa onim za brze ciljanje i sve je opet ocajno toliko da dok ja skupim nisan taj drugi tenk moze prijeci pola mape i na kraju mi doc s druge strane i ubit me...Takoder tenkovi koji su brzi od njega,koji brze pune,koji su okretniji i ostalo ga mogu svladati bez problema,i vk i cromwell,neki skaut i ostalo,tako da nema potrebe da toliko zagovaras da je tenk op kad nije,igraci koji igraju protiv kv1s dosta vremena i koji su vozili kv1s itekako znaju da kv1s ima dosta mana...Takoder kao pojedinac je puno losiji nego u skupini,u skupini hrpa kv1s-ova cuda radi...No ne zaboravi ti i jednog shermana na kojeg mozes stavit onaj mali op topic utrpat gold pa da vidis kakva cuda radi,i po tome isto mozemo reci da je sherman sa tim topom op...Mislim svasta i ovdje cut...{#}

EDIT: sto se tice topa,taj zadnji top je najjaci,na blizu je Bog i batina,ali bez dodatne opreme i bez brace na posadi top ce za nekoga tko slabije zna igrati biti los,tako da ja bi preporucio prvo onaj predzadnji top sta brze puni i precizniji je pa dok se posada malo ne digne i ne skupi se love za opremu onda nabacit onaj zadnji top i  tuci...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 13:54 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

Uljepsa mi dan {#}

Od sada cu uvijek zamisljati ovu scenu i ovaj glas {#}

Od 06:15 pocinje zabava {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 13:18 (Dr. Vicko).

7 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ahahaha ona četvorica što su se u onog AT-a pozabijali {#}{#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ekipa, ima li koji mod koji bi mi pokazivao s trenutnim tenkom "SharpShoot" counter?

npr rekord s nekim tenkom mi je 35...i sada ako sam krenuo isponova jer sam promasio...mene zanima na kojem sam "broju" trenutno

0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Nova pila u garazi i moja treca partija{#}

S obzirom na tenkove koje si pobio, mogu li zaključiti da ova zvijer s novim MM-om nakon patcha više ide u tier 6 nego u 8..

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da 13 sec reload ali itko ko zna igrat sa kv1s neće ić snipat ili da će ić na otvoreno bez podrške...ja samo smatran da je op da on td 5 klase one shoota a vi sad govorite ovo ono ovako onako...da tenk ne valja ljudi bi igrali 6 klasu ht sa derp gunom i bili sretni ili bi uzeli  t 150 ...A omjer je 10 kv1-s ostali 2.... tako da taj reload time ako itko zna što radi neće imat nikakvog problema...Kv1 kad je ima 152 mm top je ima reload time priko 23 s bez rammera a ljudi su samo s tim topom igrali....A vk 3601 konisch je odlicna ako imas para za bacat na konisch metke ali eto to je drugi par rukava (nisam bas ih nesto vidao po fronti)...Po meni bi dmg kv1s topa sveo na maximum 300 i to je to..Ja se samo žalim kao igra ima uber cool snipere njemce a mene frajer skine priko pola kampinovke sa kv1s topom i onda ko je tu lud...Francuzi imaju autolodera koji ti spraši 5 metaka u dupe i adio britance ne znam nisam igra osim at 2 kojim sam unistio su 100y jer je baunca 4 shota od te zvijeri a ja sam mu svake prijestupne dizao 70 dmg....nenormalni su mi i ruski su 152 brate koliko im zadnji top dmg radi (je dug reload ali kad te onakva granata 1 poljubi trčiš u prvi zaklon nećeš ga ić ganjat pogotovo ako ga nitko nije spota).... 

Moj PC  
2 8 hvala 0
14 godina
World of Tanks

match number 11

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da 13 sec reload ali itko ko zna igrat sa kv1s neće ić snipat ili da će ić na otvoreno bez podrške...ja samo smatran da je op da on td 5 klase one shoota a vi sad govorite ovo ono ovako onako...da tenk ne valja ljudi bi igrali 6 klasu ht sa derp gunom i bili sretni ili bi uzeli  t 150 ...A omjer je 10 kv1-s ostali 2.... tako da taj reload time ako itko zna što radi neće imat nikakvog problema...Kv1 kad je ima 152 mm top je ima reload time priko 23 s bez rammera a ljudi su samo s tim topom igrali....A vk 3601 konisch je odlicna ako imas para za bacat na konisch metke ali eto to je drugi par rukava (nisam bas ih nesto vidao po fronti)...Po meni bi dmg kv1s topa sveo na maximum 300 i to je to..Ja se samo žalim kao igra ima uber cool snipere njemce a mene frajer skine priko pola kampinovke sa kv1s topom i onda ko je tu lud...Francuzi imaju autolodera koji ti spraši 5 metaka u dupe i adio britance ne znam nisam igra osim at 2 kojim sam unistio su 100y jer je baunca 4 shota od te zvijeri a ja sam mu svake prijestupne dizao 70 dmg....nenormalni su mi i ruski su 152 brate koliko im zadnji top dmg radi (je dug reload ali kad te onakva granata 1 poljubi trčiš u prvi zaklon nećeš ga ić ganjat pogotovo ako ga nitko nije spota).... 

Trolleru kupi kv1s i lupaj i ti druge i svi sretni...I da prestani igrat igricu ako ti se nesto ne svida i kad ti toliko puno stvari smeta...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 21:15 (Tomo53nja).
15 godina

cekaj malo ja vas nerazumijem, kaj su vama zabranjeni ruski tenkovi da ih igrate pa onda whineate ili?

pa ajde nabavi ti te super op ruse koji se sami od sebe igraju i sa svakim imas po 3k dpb...

ajde nabavi kv1s/su152 molim te pa da vidim i divim se tim statsima

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan

LoL;;ti si neki Nazi sigurno cim mrzis ruse,sta si se uhvatio germana,postoje druge nacije osim njih,sto se tice Kv-1 i Kv-1S tu si u pravu i ja se slazem,OP su,a jbg igraj ih i it pa ti vise nece smetat{#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da imamo pobjednika

http://noobmeter.com/player/eu/l0ck3

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
O B O kaže...

Mislim da imamo pobjednika

http://noobmeter.com/player/eu/l0ck3

O da. Bitno da ima IS-6 i Lowe

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
protjeran
World of Tanks

Imam dvojbu što uzeti za tier 5 kod amera

8 m4
29 t1heavy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

najveća zarada do sad i najbolja partija,samo kaj sam budala poginul u zadnjoj sekundi jer smo ja i is bili na one shootu i krenul prema njemu umjesto da sam pričekal tu sekundu,malo me je izivčiral jer sam mu jedanput samo gusjenicu skinul i skrival se iza dva tenka,a da sam ostal živ bil bi tu još i steel wall

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:29 (jura).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo netko je nedavno spominjao KV-1S, T-150 i KV-2.... eto jedne runde od večeras sa T-150 (to je ona "armor" linija)... s njim nisam igrao puno jer sam ga dobio kao zamjenu kad mi je KV-3 otišao u tier 7... večeras odem odigrat jednu random i najbolja rundas njim dosad, iako su imali bolje igrače nego mi... 

Replay i stats 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 4:46 (Unimatrix 007).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Evo netko je nedavno spominjao KV-1S, T-150 i KV-2.... eto jedne runde od večeras sa T-150 (to je ona "armor" linija)... s njim nisam igrao puno jer sam ga dobio kao zamjenu kad mi je KV-3 otišao u tier 7... večeras odem odigrat jednu random i najbolja rundas njim dosad, iako su imali bolje igrače nego mi... 

Replay i stats 

Po meni najbolja heavy sestica za random bitke {#}

Solidan top za svoj tier, dobar oklop, jeste malo tromiji ali ne moze imati sve {#}

17 godina
Tomo53nja kaže...

Da znam da treba l2p ali toliko su kv1 i kv 1s op da to jednostavno prelazi granice dobrog ukusa ....Jbg ja igram najčešće sa štugom najbolji mi je tenk u igrici ali brate mili kad vidim churchila t1 ili bilo sto 5 klase sav sam sretan jer sljedi busenje a onog kv 1 50 % je critical hitova 0 dmg...a kv 1 s top sam već komentira da je tako nepravedan bilo bi mi jasno da je HE ali ono njemci u tom rangu na vk 3601 h i 3001 p i jgpz 4 imaju short 88 lol toliko o balansu i svemu....

Hm,jesi ti mozda probao KV-1 ili KV1S ??? po ovome sto pricas ocito nisi...Kao prvo za KV1 necu nista pricat jer ga nisam dugo niti vozio niti sam ga ovih mjeseci probavao ali za kv1s su ti reci kakva je stvar i da nekad ne izgleda da je op koliko ti mislis...Zasto??? Top od kv1s sa bracom na 100%,sa nabijacem i sa ostalim ne moze punit ispod 13.5 sec.da se na glavu okrene...Sta ces ti,kad ispalis i recimo ne pogodis ili bouncas,za vrijeme punjena od 13 sec.?? Znas koliko je to dugo vremena u nekog zescoj borbi ili u satniji?? Puno previse vjeruj...{#} Moze ti doc jedan cromwell koji te u tih 13 sec moze 2 puta flenkat i izbusit ko svicarski sir,ista stvar je i sa njemackim tenkovima...Onda vrijeme ciljanja koje takoder sa onim za brze ciljanje i sve je opet ocajno toliko da dok ja skupim nisan taj drugi tenk moze prijeci pola mape i na kraju mi doc s druge strane i ubit me...Takoder tenkovi koji su brzi od njega,koji brze pune,koji su okretniji i ostalo ga mogu svladati bez problema,i vk i cromwell,neki skaut i ostalo,tako da nema potrebe da toliko zagovaras da je tenk op kad nije,igraci koji igraju protiv kv1s dosta vremena i koji su vozili kv1s itekako znaju da kv1s ima dosta mana...Takoder kao pojedinac je puno losiji nego u skupini,u skupini hrpa kv1s-ova cuda radi...No ne zaboravi ti i jednog shermana na kojeg mozes stavit onaj mali op topic utrpat gold pa da vidis kakva cuda radi,i po tome isto mozemo reci da je sherman sa tim topom op...Mislim svasta i ovdje cut...{#}

EDIT: sto se tice topa,taj zadnji top je najjaci,na blizu je Bog i batina,ali bez dodatne opreme i bez brace na posadi top ce za nekoga tko slabije zna igrati biti los,tako da ja bi preporucio prvo onaj predzadnji top sta brze puni i precizniji je pa dok se posada malo ne digne i ne skupi se love za opremu onda nabacit onaj zadnji top i  tuci...{#}

kad staviš gold svi su tenkovi op lol.

samo je razlika između shermana to što sa kv1s možeš komotno sa goldom bušiti sve do t9(a njih nesrećeš).

nije isto howitzer sa goldom tj.101 pen. na shermanu ili 217 pen na 122 mm D-2-5T.

s tim da kv1s netreba gold da bi bušio t6 ili t7 kako mu padne na pamet.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 11:29 (sokre).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon ace tanker sa ovim jadom od tenka.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
generalissimus3 kaže...

koji top je po vama najbolji za KV 1S

Sa 122mm topom je totalno op.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
World of Tanks

Jedna ok bitka

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...

Napokon ace tanker sa ovim jadom od tenka.

Jadom?Ja sam baš zbog njega krenuo grindat američu turret td liniju,nisam ga stigao kupit dok je još bio heavy...zar je tako loš? :(

A što se tiče T-150,po meni prezabavan tenk.Jest malo sporiji,ali to me ne smeta ni najmanje.Veoma brzo sam ga elitao i uživam ga igrati :)

15 godina
World of Tanks

Moneymaking?

znam da su TD-ovima povećali zaradu sad nešto, a i jako mi je zabavan bio za igrat SU-85

za sve imam 100% posadu i svi su elitani

skupljam za IS-8

1 SU-85
23 KV-1
3 KV-2
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 14:47 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Najbolja partija sa KV-1

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Tražim nekog tko bi samnom igrao vod sa KV-1 i IS tenkom . Tko želi nek se javi na pp -.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Jedna ok bitka

Del_Boy97 kaže...

Najbolja partija sa KV-1

Ak ti nije problem da stavis sljedeci put replay {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks