World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ajgor kaže...
mihi999 kaže...
mihaeeel kaže...

pozdrav,

imam jedno blesavo pitanje, je netko ikada uspio sam sebe u arty ubiti? :D :D

na test serveru sam na ensku igrao sa arty i dok sam se okretao sam na touchpadu kliknuo dlanom i opalio u zgradu i sam sebe raznio splash damageom :D :D normalno, ona zadnja usa arty sa 30m splasha, ali svejedno sam se poparao od smijeha hahaha

Da mozes se ubiti ako ispalis u zid neke zgrade ili u kamen sa vecinom arty-a.Kod francuza ti trebaju 2 granate, kod ostalih 1. Obicno radim kad vidim da gubimo sa velikom razlikom da mogu na sljedeci tenk. Repair mi je isti a ovi iz protivnockog tima ne dobe xp.

Inace ak se vec hoces ubiti bolje ti je da se odes negdje udaviti u vodu, neces repair uopce platit (osim ako te ja ne vidim pa te onda jos namjerno unistim u vodi :-P )

Moram probat jednom stati na kosinu sa artijem, toliko veliku kosinu da mogu naciljati sam sebe... :-D

U wort engineu je nakon kilometra u zrak rub mape,tako da mislim da bi ti granata lupila u to i ništ se nebi dogodilo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT engine je ograničavajuci faktor, zbog njega su i malene mape u wotu...s obzirom da isti koriste i u wowp-u a da su novi tek poceli koristiti u world of warships, njihova ideja da spoje sve tri igre ce pricekati neko vrijeme...rekao bih dosta vremena. 

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
malina22 kaže...

WOT engine je ograničavajuci faktor, zbog njega su i malene mape u wotu...s obzirom da isti koriste i u wowp-u a da su novi tek poceli koristiti u world of warships, njihova ideja da spoje sve tri igre ce pricekati neko vrijeme...rekao bih dosta vremena. 

Nikad, a mozda ni tad {#}

14 godina
malina22 kaže...

Do tada će i IS3 bit premium {#}

WordPress ❤
16 godina
marsovac kaže...

Artiljerija koju liniju ici... Igrao sam njemacku do Tier 5, mogu uzeti Hummel ali nisam siguran da li je dobar izbor...

Treba mi za Random i ako se sto moze zaraditi naravno :)

Ja sam najbolje zarađivao s francuskom lvl 5 i s ruskom lvl 5.

Frka85
13 godina
protjeran

Cekam tko je stavio td na moj post,dodajte me na wotu,nick je isti,palim ja is3 vi palite tiger2 ili koja je vec vasa tvrdnja i rijesimo to bez problema...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
14 godina
World of Tanks

0.8.6 Patch interesantne vijesti....

Source: http://world-of-kwg....com/190893.html

SS: Well, today's EU Q&A answer session brought a lot of useless crap, but also one interesting answer: 0.8.6 will bring a city map. Combined with the info from RU server that it might in fact be a winter city map, I think we all are thinking: "Stalingrad". In fact, there was such a map supertested before the 0.8.5 patch.

Either way, Storm (who is currently on vacation) wrote a post, where he asks players about WoT issues. According to his post, it's not an "official" feedback thread, more likely something to give him stuff to think about when he's resting.

He stated in the post that within 2 weeks he will start unvealing 0.8.6 details and that they will cause a lot of controversy ("prepare asbestos chairs"). Here's what was in the post comments:

- Storm is aware of the cheat mod issue, WG is investigating it. Measures will be taken - it's not however yet decided what kind of measures, they are still discussing it. According to Storm, the cheats in the modpack are "not really that terrible".
- one of the cheat solutions considered is a portal with "certified" mods - only certified mods would then work with the game
- 2-3 reworked maps have (arty cover) problems, one of the problematic maps is Highway
- according to Storm, most players like the new map, it won't be taken down
- devs considered the possibility to transfer free XP to crew XP, but refused because they feel it's "pay to win"
- it's not known for now whether the amount of XP needed to train skills/perks will be reduced
- Storm does see the lack of high-end content as a problem, WG is working on it
- 8.6 will bring a solution for ride over bumpy terrain affecting the aim circle spread too much ("gun jumping")
- no "leagues" will be implemented
- the rate of tanks being implemented has been reduced roughly two times
- WG is pretty pissed about the Nvidia-caused bugs
- 0.8.6 will introduce a "hot feature" regarding game optimalisation
- deathmatch won't be introduced
- 25 percent random factor won't be reduced
- sort of "battle miniquests" for players are planned  (SS: no details, but what I understand from the context, it's something like "kill X tanks of type Y")
- in 8.6, heavily armored tanks in general will be changed (SS: as in buffed)
- in 8.6, "there will be changes in armor mechanics"
- Storm agrees that the social aspect of the game is underdeveloped
- there will be more attempts to introduce "fair environment" and "fair play"
- 7 vs 7 battles will be implemented (SS: 7/42)
- looks like Storm isn't too hot into the (WarThunder) garage battle mode (SS: as in when you die in one vehicle, you enter the same battle in another) - "what if you enter a garage battle and in first minutes you realize your teammates are retards and you will have to lose several of your vehicles?"

That's it for now. Storm disconnected and will continue the session tomorrow (today, it's past midnight already?o.O) Will make part 2 if something interesting comes up.

Pretty interesting. The picture of "nuclear" 8.6 is getting clearer and clearer: Armor/penetration mechanic changes and artillery.

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
7 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Artiljerija koju liniju ici... Igrao sam njemacku do Tier 5, mogu uzeti Hummel ali nisam siguran da li je dobar izbor...

evo malo moje iskustvo sa articama.

ruske do zadnje rade odličan dmg i splash.. obj.212 čak ima i pristojan rld. oko 31 sec.. do obj.261 su u glavnom dosta nepokretne artice. zgodna stvar kod rusa je što preko kv2 koji je zabavan tenk možeš odmah na oldični s51.

261 me možda sitnicu razočarao. iako je fino okretan i pokretan, top nije precizan kao što sam očekivao da će biti.. čitao sam da ekipa često gađa sa AP-om, ali rijetko na veliku udaljenost uspijem pogoditi što želim, a moram biti puno oprezniji kako ću okinuti.

HE ne radi dmg i splash kao 212, čak štoviše ponekada zna napraviti smiješan dmg za t8 arty (npr bat-a sa boka za 300-400 dmg-a). no i dalje imam pristojan dmg i broj killova po partiji. na sredjnu udaljenost se već da fino naciljati, i nerijetko će probiti i napraviti ogroman dmg. već sam nakupio nekoliko 1-hitova s njim (možda 100tinjak partija imam) {#} još jedna iritantna stvar kod njega je što jako malo miče top lijevo-desno. često se moraš na trackovima zakrenuti pa od početka ciljati, a i kut letenja granate je dosta nizak pa je teže i naći target ponekada.

američki arty sam igrao kod frenda. zapravo samo t7 i 8... m40/43 ima sličan top kao obj.212, ali je čak i dosta pokretan pa bi rekao da je bolji.

što se t92 tiče, top je stvarno fora.. splash je nenormalan, dmg odličan.. jedini je možda problem ogroman rld., i osjećaj beskorisnosti kada u bržoj partiji uspiješ ispucati 2-3 granate.

njemačke nisam igrao, jedino mogu reći da sam primjetio da gwt i gwte rade popriličan dmg.. jako često vidim i 1-hitove od tih artyja.

i francuske naposlijetku.. počeo sam tek nedavno igrati od amx13f3 iako sam ga još davno istražio sa amx12t dok je bio t5.

jako zanimljiv arty. fino mobilan i nizak profil. top se miče abnormalno puno u desno, tako da kad se namjestiš pokrivaš preko pol mape bez micanja na trackovima. jako zgodan arty.

trenutno sam na prvom lorraine-u, malo mi još fali do t7. mislio sam da će biti muke igrati taj arty zbog puno manjeg dmg-a od ostalih, ali iskreno čini mi se da mi je to najdraži arty do sada.

kada treba doći do spota za pucanje tu je prvi, napere pola light tenkova kolik je brz. top puni sitno preko 16 sec. i stvarno je strašno precizan. može se bez pol muke ciljati i pogoditi točno spot na tenku koji želiš. isto pokriva velik dio mape, znači miče puno top lijevo-desno i nije bed ni okinuti koji put po scoutu jer je i precizan a i opet za čas napuni. također francuzi mi do sada najbolje skidaju male gnjide scoutovske {#}

definitivno mislim da je ovo najkorisniji arty koji sam do sada igrao.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo invite keyevi za nove igrace

1000 golda

5 day's premium acc

100.000 credits

http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
nine kaže...
marsovac kaže...

ruske do zadnje rade odličan dmg i splash.. obj.212 čak ima i pristojan rld. oko 31 sec.. do obj.261 su u glavnom dosta nepokretne artice. zgodna stvar kod rusa je što preko kv2 koji je zabavan tenk možeš odmah na oldični s51.

261 me možda sitnicu razočarao. iako je fino okretan i pokretan, top nije precizan kao što sam očekivao da će biti.. čitao sam da ekipa često gađa sa AP-om, ali rijetko na veliku udaljenost uspijem pogoditi što želim, a moram biti puno oprezniji kako ću okinuti.

HE ne radi dmg i splash kao 212, čak štoviše ponekada zna napraviti smiješan dmg za t8 arty (npr bat-a sa boka za 300-400 dmg-a). no i dalje imam pristojan dmg i broj killova po partiji. na sredjnu udaljenost se već da fino naciljati, i nerijetko će probiti i napraviti ogroman dmg. već sam nakupio nekoliko 1-hitova s njim (možda 100tinjak partija imam) {#} još jedna iritantna stvar kod njega je što jako malo miče top lijevo-desno. često se moraš na trackovima zakrenuti pa od početka ciljati, a i kut letenja granate je dosta nizak pa je teže i naći target ponekada.

američki arty sam igrao kod frenda. zapravo samo t7 i 8... m40/43 ima sličan top kao obj.212, ali je čak i dosta pokretan pa bi rekao da je bolji.

što se t92 tiče, top je stvarno fora.. splash je nenormalan, dmg odličan.. jedini je možda problem ogroman rld., i osjećaj beskorisnosti kada u bržoj partiji uspiješ ispucati 2-3 granate.

njemačke nisam igrao, jedino mogu reći da sam primjetio da gwt i gwte rade popriličan dmg.. jako često vidim i 1-hitove od tih artyja.

i francuske naposlijetku.. počeo sam tek nedavno igrati od amx13f3 iako sam ga još davno istražio sa amx12t dok je bio t5.

jako zanimljiv arty. fino mobilan i nizak profil. top se miče abnormalno puno u desno, tako da kad se namjestiš pokrivaš preko pol mape bez micanja na trackovima. jako zgodan arty.

trenutno sam na prvom lorraine-u, malo mi još fali do t7. mislio sam da će biti muke igrati taj arty zbog puno manjeg dmg-a od ostalih, ali iskreno čini mi se da mi je to najdraži arty do sada.

kada treba doći do spota za pucanje tu je prvi, napere pola light tenkova kolik je brz. top puni sitno preko 16 sec. i stvarno je strašno precizan. može se bez pol muke ciljati i pogoditi točno spot na tenku koji želiš. isto pokriva velik dio mape, znači miče puno top lijevo-desno i nije bed ni okinuti koji put po scoutu jer je i precizan a i opet za čas napuni. također francuzi mi do sada najbolje skidaju male gnjide scoutovske {#}

Točno to, dok sam počeo igrat artye prije patcha 8.4 sam se malo zagrijao za njih pa sam na sljedećem test serveru isprobao sve artye od tiera 4 do 8 kod svih nacija i nema mi boljeg i zabavnijeg od Lorraine 155 50. Tier 6, super balansiran, okretan, ok dmg, brz reload, prezabavan arty... to je jedini arty koji obavezno moram imat.

Trenutno grindam za njega paralelno sa njemcima s kojima sam došao do odličnog Hummela, još ću ići do GwPanthera i tu ću stat. Mislim da ću jedino rusku granu tjerat do kraja jer mi se Object 261 čini najbolje balansiran arty u tier 8.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jedno naab pitanje friend mi kaže da ima neki mod koji pokazuje di koga treba pogoditi!!!? jel to moguće?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
swon kaže...

Još jedno naab pitanje friend mi kaže da ima neki mod koji pokazuje di koga treba pogoditi!!!? jel to moguće?

Je moguće je, postoje takvi modovi... al tenk ti izgleda kao lizalica, po meni nepotrebno i bezze...

13 godina
neaktivan
swon kaže...

Ima dosta modova,ja ovaj koristim jer se ne istice puno bojama a super je.

http://worldof-tanks.com/hit-zones-contour-skin/

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije mi to sa addonivima i modovima i macroima najjasnije!!! ja bskillu i sličnoi to sve ukinuo , čista glupost!!!!   I odna mi još ovi neki tu likovi pričaju o skillu i slično pa znam mnoge igre što su postale manegerske više nego skill npr wow

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadam se da ce u nekom od narednih peceva ukinuti taj mod...taj mod mi je neka vrsta cheata.Ja koristim samo dealt damage mod i to cisto da pratim u partiji koliko sam stete nanio i imao pogodaka...a za weak spotove...pa ima wotdb pa se obrazujem...
15 godina
Dr.Malenica kaže...

Da li je tko od vas u kakvom klanu? 

Primarno gledam to da imam s kim platoonat.

Evo statovi, mislim da nisam toliki noob :)

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501156370-Luckyslayer/

mislim da smo sad i sluzbeno svi na forumu bolesnici, mislim da je ovo vec TRECI doktor u temi{#}{#}

doktore pomagajte, ovisan sam o wot-u, koju granu da prvo izgrajndam {#}

kaze doktor, pa ruske hevije, naravno{#}

ajde nije bed, treba mi 15 dana po 10k expa svaki dan do is-7, pa nek se nadje, nije losa cijena 4.2 milje umjesto 6, a i sa +30% zarade nece ic tolko u minus bez prem

stavio na is-8 ramer, vent i vertikal, i picim polako, ak neko ima neku bolju kombu nek posta{#}

mali de-be(li) me ugodno iznenadio (vk30.01D) to je u biti stock 3002 sa boljim motorom,prebacio posadu sa 3001H i sad nece mazad(svidja ima se)

mislim da je mrvicu i brzi od 3001h, jedino kaj 7.5 L70 nije prejak top, al mu u biti pase zbog kratkog reloada i brzine i mobilnosti tenka

neko je pital za t-26 i kaj dalje...

moja je preporuka da napravi novi acc sa nekim invite codom i pocne ispocetka, ja sam tak dobio 2500 golda + 300 za pass reset, a to moze jako dobro doc pocetniku

i neko je pital koji tenkovi dobro zaradjuju-pa oni koji su malo OP po meni (according to EDO kak su me prozvali {#}):

tir 1

je onaj britanac medium zbog opakog topa sa velikim dmg-om

tir 2

je t18 td, teddy bear iliti seal-clubber

eventualno ak neko nadje onaj kod sa pzr 38 (H), to je opaka masina sa povoljnim MM-om (minime maus)

t1e6-neko se nece slozit jer tenk ima autoloader, ali sa ventom, gun driveom i jos necim je sasvim pristojan tir 2 moneymaker,pogotovo jer je prem tenk i ima besplatne granate(da,tako je jer su iste ko za stock top sa t1 cuninghama)

tetrach je tu jos i bolji zbog uk topa, al ga noviji igraci nemaju(steta jer je mali type-tak ga ja zovem)

tir 3

je su-26 arty zbog kupole i 122 topa

tir 4

je matilda zbog oklopa i brzog topa velike probojnosti (imam 10 kilova s njom), to je u biti mali churchill, heavy tenk

su-85b isto zbog topa i dobre mobilnosti

t-28 zbog brzog i preciznog topa sa 112 pen i velike brzine i ubrzanja (i 2 radista u R2D2 kupolicama-ruski fetis)

grille zbog jako dobrog topa sa velikim dmg-om i brzinom mediuma sa dobrom mobilnosti-ko je moral ganjat ga po mapi zna kaj pricam

tir5

je bdr g1b zbog opakog topa 90mm - i s tom kramom imam 10 kilova-imajte na umu da je tenk ko dvokatnica(kockasta)

s-35 ca zbog topa 105 koji je isti prakticki ko zis 107 na kv-2, 165 pen i 300dmg,najjaci na tiru 5

m4 sa derpom zbog jeftinih granata i velikog dmg-a i zarada moze ic prek 20k bez prem

t-34 isto sa 57 topom,vrlo nizak i dobar

stugi zbog mobilnodsti, preciznog topa koji brzo puca

e da i elc, 90 top bestrzajac montiran na formulu-morate probat ko nije..eh da ima kupolu{#}

humel, zbog pokretljivosti, preciznog topa koji brze puca i nisani u odnosu na ostale-mislim da je su-8 brzi al ima manji otklon topa

amx 13 f3am isto niski arty, sa dobrim topom i jako pokretljiv

su-8 je isto ok, nejedamput je znal napravit 1100dmg,makar mi je humel nekak kompletniji i zaokruzeniji po preformansama

tir6

kv-1s apsolutni sampion zbog 122 topa i nerijetko 450 dmg-a

kv-2 zbog derpa 152,oce ic i prek 700dmg

su-100 zbog odlicnog i jeftinog 100mm i opakog 122 ko sa kv-isa

vk-i to ovisi o osobnim afinitetima, neko voli brze, neko oklopljene, ...{#}

cromwell je strasno brz medium sa ok topom, za one zeljne speed-a

hellcat i jackson dobro zaradjuju

slobodno me nadopunite

enivej to je to ukratko sa isplativosti i moneymakerima, cesto su jedni te isti tenkovi na akciji,pa se kupe jeftinije i zaradjuju vise,al tir 5 i 6 su najisplativiji za one kaj nemaju prem acc ili tenk

i najbolji cashcow nije onaj koji najvise zaradjuje, nego onaj koji vam najvise lezi po stilu igre i fun factoru{#}

C  U on the battlefield{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 17:41 (ED63).
16 godina
nine kaže...
marsovac kaže...

U većini stvari se slažem s navedenim osim s 261....ja s tom arty gađam AP, ali moraš se pomiriti s promašajima i dingom, ali zato kada potegne odnese svaku preko 1000 hp, najpreciznija je i najbrže puni, jako je pokretna u odnosu na druge osim bat-a kojeg su s....skroz. Kao što si rekao najveća mana je mali luk gađanja i slab raspon cijevi.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 18:34 (stručnjak).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja s 261 gađam većinom he jer ap stvarno zna nekad bit po 3 direktna pogotka za redom bez štete

he jest dosta slab ali zna nekad i iznenaditi sa 1.5k štete

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

As tenkist napokon s Persingom.

Zanimljivih 4500 štete u rundi :D.

Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
Jarvan kaže...

Slavkec,is....is that you???

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel itko ovdje kupio gold prek paysafe-a

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
luka94 kaže...
Jarvan kaže...

Ne...zakaj 3 TD???

17 godina
ja111 kaže...

da

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
ja111 kaže...

da

znaci da to radi

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina

Na taj način sam kupio SuperPershinga i 2 500 zlata.

17 godina
Jarvan kaže...
luka94 kaže...
Jarvan kaže...

Ne...zakaj 3 TD???

Zbog ovoga, pogle kolko dmg-a sam ja maloprije napravio {#}

Ovo je moj account sto posto Ovo je moj account sto posto
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 21:50 (Unimatrix 007).
15 godina
Jarvan kaže...

Zašto skrivaš ime acca???

Tolko te je sram?!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
Jarvan kaže...
luka94 kaže...
Jarvan kaže...

Ne...zakaj 3 TD???

Zbog ovoga, pogle kolko dmg-a sam ja maloprije napravio {#}

Usporeduješ high tier arty s T VIII medom u Heavy šori?

Moja privatnost nije forumaška briga, tak da...

15 godina
Jarvan kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Jarvan kaže...
luka94 kaže...
Jarvan kaže...

Usporeduješ high tier arty s T VIII medom u Heavy šori?

Moja privatnost nije forumaška briga, tak da...

Cekaj malo, zakaj je tebe onda briga za TD-ove,to ti je isto na neku ruku privatnost forumaša {#}

I da forum je javna stvar tako da neznam šta tu radiš...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 22:17 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me, kako da najbrze dobivam xp-ove ?? Samo killevima u igri ili ?? Jer primjetio sam da ne dobivam bas puno xp-a... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice