Možete li mi predložiti neku heavy liniju? Nije bitna koja je nacija, glavno da se radi o pravim, čistokrvnim teškašima. Ne bih vas gnjavio, ali me ruska IS linija poprilično razočarala, a nemam baš previše creditsa za eksperimentiranje. Trenutno mi za oko upada njemačka E-100 linija. Što mislite o njoj? Američku liniju već razvijam.
Pošto imam IS7,IS4, T110 , E100, AMX50B ( maus nemam nesviđa mi se ) Predlažem IS7, nekako kad pogledaš uloženo dobijeno ( brzina, solidnu štetu pravi i teško ga je probiti ) E100 je dobar daleko od toga da nije, ali ako koritiš zlatnu municiju, sa običnom AP puno rikošetira jer ima slabu penetraciju. Ameri nisu loši jedino što prave manju štetu 300-350 u prosjku mislim na T110 . Od britanaca imam Conquerora IX tier i zadnji tier X top , tenk nije loš ( solidna šteta , brzina nije loša sa obzirom da nemam zadnji motor jedno nije nešto otporan pogotovo na arty )
Šta got odaberš od IS7 ili T110 nećeš se zeziti, nebi ti prepuričivo da ideš na E100 ( neka ti on bude sledeći projekt ) ake već nemaš nijednu tier X-ku.