World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.495
|
čitano: 9.272.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gozz kaže...
Predator003 kaže...

ako mene neko ne može o nečemu učit to je WOT, is8 je usratn to moraš prihvatit i arl isto, 7 je priča za sebe(među boljim brawlerima, bar meni) ali 8 je sranje nad sranjima, jedini mu je plus brzina...

btw živciraju me ljudi koji brane tenkove koje imaju, post nisam ni čito čim sam došao do arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s

Wooow, so hardcore! Izgleda da si jedini koji misli da je is 8 sranje... Nemoj generalizirati, ako tebi ne paše igranje s njim, ne znači da je tenk sranje...

ošla je strana pa ponavljam "mrzim ljude koji brane tenk koji imaju" 

ja sam iznio činjenice a ti?

da, ne paše mi igranje s njim, ali je on i dalje sranje pasalo meni ili ne pasalo

15 godina
neaktivan

Tenk nije sranje, treba znat igrat sa njime i to je to.

EDIT:Predator jeli ovo tvoj acount?

16.11.2012
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:10 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahahah, to je sve do tebe, is 8 nemam u garaži, acc sam prodao, a dok sam ga imao, uživao sam igrajući s njim. Npr. meni se francuski heavy tenkovi ne sviđaju od t8 pa nadalje. To sad automatski znači da je tenk sranje? Skuliraj malo, prihvati činjenicu da neznaš s njim igrat i da nisi BOG u wotu, uvijek će biti boljih igrača koji će znati iskoristiti tenk bolje od tebe... I ajde molim te ponovno iznesi argumente zašto je tenk sranje?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

kak je prije bil is8 i sad pa to je nebo i zemlja barem meni i sad volim s vremena na vreme odigrati koju sa njim i sad mi je ok,a svaki ima svoj način igranja i nekome je dobar nekome loš i o tome je bespotrebno raspravljati.meni je npr loš amx 50 120 i to jako loš,ali eto nekome je dobar tenk i dobro mu je igrati s njim tak da se bezveze svađate jer svaki ima neke prednosti i mane i zavisi od pojedinca do pojedinca kak kome leži stil i način igre.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dont make me start a defensive argument about the IS-8!  -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:16 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
jura kaže...

kak je prije bil is8 i sad pa to je nebo i zemlja barem meni i sad volim s vremena na vreme odigrati koju sa njim i sad mi je ok,a svaki ima svoj način igranja i nekome je dobar nekome loš i o tome je bespotrebno raspravljati.meni je npr loš amx 50 120 i to jako loš,ali eto nekome je dobar tenk i dobro mu je igrati s njim tak da se bezveze svađate jer svaki ima neke prednosti i mane i zavisi od pojedinca do pojedinca kak kome leži stil i način igre.

Pa zar ja ne govorim isto?! Svatko ima svoje preferencije, ali reći da je tenk sranje samo što tebi ne odgovara je generaliziranje i krajnje glupo...

A da nije slučajno...?
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
jura kaže...

Pa zar ja ne govorim isto?! Svatko ima svoje preferencije, ali reći da je tenk sranje samo što tebi ne odgovara je generaliziranje i krajnje glupo...

govoriš isto,ali nisam ja rekel da je tenk sranje

13 godina
neaktivan
jura kaže...
Gozz kaže...
jura kaže...

Samo sam istakao da dijelimo mišljenje :D

A da nije slučajno...?
12 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

da, prije sam ga igrao onda sam dao bratu acc, odigram 5-6 puta u mjesec dana

is8 i dalje je sranje

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

is8 i dalje je sranje

nije is8 sranje samo ti neznas igrat sa njime.

16.11.2012
14 godina
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

Right {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:56 (Stolnik).
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

Right {#}

promijenio sam mišljenje oko is8 kad sam vidio da mu je kv odbio, ja mislim da je najbolji i od 10 a kamoli 8ica {#}

15 godina
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

is8 i dalje je sranje

da da, sad je brat noob, a ne ti, daj molim te..

i kolko vidim na profilu niti nemaš is8 tako da govoriti da je sranje je žešća glupost

14 godina
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

is8 i dalje je sranje

i kolko vidim na profilu niti nemaš is8 tako da govoriti da je sranje je žešća glupost

Slažem se, njub pojima nema ali neeeee, njega nitko nista nece ucit o WOT-u,  IS-8 nikad nije ni vozio al pro zna da nevalja...a gori ACC nisam vidio u zivotu, totalno jadan...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

is8 i dalje je sranje

Slažem se, njub pojima nema ali neeeee, njega nitko nista nece ucit o WOT-u,  IS-8 nikad nije ni vozio al pro zna da nevalja...a gori ACC nisam vidio u zivotu, totalno jadan...

"wot test server"

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Presmješno...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Stolnik kaže...
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...
Y2K2 aže..

"wot test server"

Pa jel ti znas da se na test serveru 99% puca gold ammo.

16.11.2012
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da necitam sad sve poruke jel zna netko kad tocno izlazi patch??

Hvala

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Da necitam sad sve poruke jel zna netko kad tocno izlazi patch??

Hvala

očekiva se da bi čak sutra mogel izaći{#}

edit:http://worldoftanks.eu/news/5165-version-82-release/

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 20:28 (jura).
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...
Y2K2 kaže...

is8 i dalje je sranje

kaj imam bolji acc od njega? {#}

Xc
13 godina
World of Tanks

Šta mene na prvom nivou sa Mk I trpaju u drugi nivo...? Nas 3-4 iz prvog nivoa stave s njih 11-12 iz drugog, tako i protivnici. Najbolje mi onda sakriti tenk i nadati se da će moji pobjediti...

Jel to zato što je dio posade na 76% i 2 su sata u jutro? Nakon 85-90 bitaka su mi to počeli šljakati... Kad vidim one "mrcine" iz drugog nivoa, smrznem se... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Predator003 daj ohladi malo, sramotiš nam klan. {#}

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Šta mene na prvom nivou sa Mk I trpaju u drugi nivo...? Nas 3-4 iz prvog nivoa stave s njih 11-12 iz drugog, tako i protivnici. Najbolje mi onda sakriti tenk i nadati se da će moji pobjediti...

Jel to zato što je dio posade na 76% i 2 su sata u jutro? Nakon 85-90 bitaka su mi to počeli šljakati... Kad vidim one "mrcine" iz drugog nivoa, smrznem se... {#}

Sasvim normalna stvar. Nećeš uvijek biti protiv tenkova u svom tieru nego protiv jačih/slabijih. Zna biti nekoliko tierova razlike između najjačeg i najslabijeg. To te ne treba ništa plašiti :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
15 godina
World of Tanks

Majke ti ko je ovaj predator? Al ga nadrobi pa to je nemoguće. Veću hrpu sr*nja na jednom mjestu nisam vidio.

Čuj njega, IS-8 sranje a T34 ima OP kupolu. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ma nek sam is8 je sranje htjeli vi vlasnici priznat ili ne sami znate da se sa njim ne može odigrat više od 5-10 bitki dnevno koliko se zgadi, nema veze što se na testnom pucaju gold amo ionako ga probijaju i jednim i drugim i trećim, @za suigrača u klanu, ja sam hladan za razliku od is-fanatika, btw ne dirqm ja cjelu rusku liniju već samo onog lošeg

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj ti prvo posteno izgrindaj is8 i igraj jedno 200 partija sa njim, i onda pricaj jel valja ili ne.  A ne ovako odigrao si par partija na testnom serveru izbusili te ko majmuna sa goldima i onda ovdje pricas gluposti.

16.11.2012
15 godina
World of Tanks

jbg treba znati igrat, a ne misliti da znas igrat :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

IS8 i nije baš neki tenk, kada ga vidim na suprotnoj strani uvijek kažem super doduše to vrijedi i za AMX 50 120. s IS8 se jedino isplati boriti se bočno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 0:08 (Gajotres).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni se ne sviđa oklop trupa ni sprijeda ni bočno kod IS-a 8. Sve prođe. Jedino nije loš oklop kupole. No, što se tiče bočnog oklopa kod IS-a 3, tu je druga priča. Baš jučer me je u bok pogodio JagdTiger i tenk se pošteno zatresao, ali nije bilo nikakve štete.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Predator003 kaže...

ako mene neko ne može o nečemu učit to je WOT, is8 je usratn to moraš prihvatit i arl isto, 7 je priča za sebe(među boljim brawlerima, bar meni) ali 8 je sranje nad sranjima, jedini mu je plus brzina...

btw živciraju me ljudi koji brane tenkove koje imaju, post nisam ni čito čim sam došao do arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s

e sinko moj srecom si ti tako pametan vec sa 20 godina,a i blizanac po horoskopu,u podznaku wot nub{#} a i znas da je is-7 jako dobar brawler,barem tebi,barem sa jubitoa,barem sa test servera...{#} jel ti je to mozda slavkec rekao{#}

kao prvo igras protiv drugih ljudi,a ne protiv tenkova (siema, witam, kto polski, jebany kurwa,-najvazniji shortcut-i u wot-u ak nisi znal, nema ih na popisu sa help screena na F1 al ih mozes dobit kombinacijom tipki Alt i F1 do F4))

kao drugo,vecina igraca u kv-1s s kojima sam ja igrao su bile teske nubare,jer nezna iskoristiti prednosti tenka i nezna prilagodit stil igre topu kojeg ima i opremi na tenku,a i put je laksi preko kv-1s nekad bio nego preko kv-1 (dok je jos bio)

trece najveci top nista ne znaci,posebno ne 122 rusko je ocajno dugo nisani,mozes na kavu otic

veliki top na malom tiru samo znaci da ce djeca mislit da su ultra uber jaci od svih ostalih

najbolji tenk znaci da su mu sve bitne osobine jednake ili bolje od drugih tenkova u globalu,od brzine,debljine i nagiba oklopa, fore sa isturenim gusjenicama na arl-u,preciznosti,penetracije i brzine pucanja topa,pa do toga da vecina nubova cim vidi francuza misli da je mekan i da je lak zalogaj-mozda kad igraju novi igraci,ali ako je neko igrao 3 nacije prije nego su uopce dosli francuzi,i zna dobre i lose strane,taj ce ownati i sa "takozvanim underdog under powered" tenkovima

pljuvao si i po m3-pogadjam da je to lee,a ne stuart

tier 4 je vecinom bozja kazna od developera za igracu zajednicu(osim jgdpzr4, to je kazna za pojedince) koju treba proci za nagradu na tiru 5,a tu uz m3 lee su i a-20, amx 40, pzr 38 nA, da nabrojim samo neke..

Predator003 kaže...
ošla je strana pa ponavljam "mrzim ljude koji brane tenk koji imaju" 

ja sam iznio činjenice a ti?

da, ne paše mi igranje s njim, ali je on i dalje sranje pasalo meni ili ne pasalo

a jel onda i mrzis sam sebe jer branis is-7 koji ocigledno nemas,kao ni is-8 koji mrzis a isto ga nemas al ne mrzis sebe zbog toga nego samo one koji ga imaju a brane ga a ti ga nemas?{#}

Predator003 kaže...
promijenio sam mišljenje oko is8 kad sam vidio da mu je kv odbio, ja mislim da je najbolji i od 10 a kamoli 8ica {#}

meni je dok sam igro sa t34 (nazalost nemam tako puno partija u njemu ko ti da si zaradim free expa za is-8 i 7 i da ih kupim samo da im se divim u garazi) odbijali su mi i kv-2 bocno, i amx 12 i gw panther i cak je jednom ona ptica koja leti po mapi sa aerodromom-dok sam ju pogodio u letu-dingala mi AP granatu i posrala mi se na tenk i odletila dalje,da sam ju sa gold ammo gadjao,sigurno bi ju skinuo...

dakle,lekcija glasi da svi sve mogu dingat,25% su random pogotci sto se tice i preciznosti i penetracije-opet treba pogledat koji video battle mechanics

Spiridon kaže...

ima ti jedna shema kaj su ju uveli nakon neznam kojeg patcha-kad tek krenes igrat s nekim tenkom,imas prvih 10 partija bolji match makong,ne baca te bas previsoko

nakon toga te baca normalno sukladno tiru i tipu tenka

probaj igrat navecer kad ima vise igraca i kad te lakse smjesti u nizu partiju,po noci je manje igraca i MM algoritam si da oduska

dok sam bil na tiru 1 sam znal po noci od jedno 3 do 5 cekat po 5-10minuta da me ubaci u partiju

igraj u neko razumno doba i vikendom,pa ces bit u partijama samo sa tirum 1

al se nemoj cudit da ulete cak i tir 3 ak neko vucara nekog u platunu

inace ti MM uopce ne uzima u obzir kolko je istrenirana posada,kolko imas bitaka, pobjeda ili kolko si nadogradio tenka,svi su mu isti (nazalost)

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice