Konacno opet mogu upisat broj mobitela na WOT stranici. ( prvi put sam upisao ali mi nije stigao nikakav kod )
I sad upisem broj i izbaci mi Correct number format required.
Wtf?
Konacno opet mogu upisat broj mobitela na WOT stranici. ( prvi put sam upisao ali mi nije stigao nikakav kod )
I sad upisem broj i izbaci mi Correct number format required.
Wtf?
A kako upišeš broj? Treba upisati, ako se ne varam npr. 38598, a ne 098.
ako upišeš 98 on ti izbaci da nevalja br a ako upišeš 098 onda prođe ali nema poruke
ako upišeš 98 on ti izbaci da nevalja br a ako upišeš 098 onda prođe ali nema poruke
meni izbaci da ne valja bez obzira upisao li 091 ili 91
A kako upišeš broj? Treba upisati, ako se ne varam npr. 38598, a ne 098.
Probao sam oboje i greska kod jednog i drugog.
Ne prode, prije je proslo ali nisam dobio poruku.
meni izbaci da ne valja bez obzira upisao li 091 ili 91
Same here
Jel se vrijedi žalit njima za to?
Đabe se žalit kad će te tražit neke nevezane gluposti kao listu transakcija ako si ih uopće imao ili tako neke gluposti. Još malo pa će tražit i fucking krvnu grupu za mijenjanje E-mail adrese -.-"
Đabe se žalit kad će te tražit neke nevezane gluposti kao listu transakcija ako si ih uopće imao ili tako neke gluposti. Još malo pa će tražit i fucking krvnu grupu za mijenjanje E-mail adrese -.-"
Možd se jednog dana i sjete nas sa balkana.
Type 59
nerf:
• Changed the 100 mm Type 59 gun elevation angle from -20 degrees to -18 degree
• Changed the 100 mm Type 59 gun depression angle from 7 degrees to 5 degree
• Changed the 100 mm Type 59 gun reloading time from 8.0 sec to 8.7 sec.
buff:
• Changed the aiming time for the 100 mm Type 59 gun from 2.86 sec to 2.6 sec
• Changed the traverse speed has been changed from 45 to 46 deg/sec
• 5% Reduced gun dispersion during vehicle rotation
• Reduced ground resistance by 20%
• Changed the damage value of the Chuan bei-412 shell from 230 to 250 points
• Changed the penetration value of the Chuan bei-412 shell from 175mm to 181mm
• Changed the damage value of the Chuan chao-412 shell from 230 to 250 points
• Changed the penetration value of the Chuan chao-412 shell from 235mm to 241mm
• Changed the tower traverse speed from 45 to 48 deg/sec
Koliko ja vidim, type je više buffan nego nerfan...
Type 59
nerf:
buff:
Da, buffova je više, ali nerfovi su znatno važniji po meni, dmg je promjenjen malo na bolje, penetracija u plus je bila potrebna, ali nerfovi su gadni jer kao što je netko već rekao, dva type-a sa ovak ionak ne mogu gađati odnaprijed zbog loše depresije topa, a sad je i elevacija najeb*la, bit će dosta teže sad, pogotovo s obzirom na to da sad ima više brijegova i udubina s novom fizikom...
Gađaj sa veće udaljenosti, izbjegavaj brdovita područja, prilagodi se...
Istu elevaciju topa ima i T-62A (i T-54 čini mi se) pa nikad nisam imao puno problema s tim, niti sam se žalio...
Gađaj sa veće udaljenosti, izbjegavaj brdovita područja, prilagodi se...
Istu elevaciju topa ima i T-62A (i T-54 čini mi se) pa nikad nisam imao puno problema s tim, niti sam se žalio...
to stoji, a ionako su brzi da se ne zadržavaju dugo na mjestu gdje nemogu gađat
Prodao tier VII i Tier VI njemački TD, tako da imam homogenu garažu (ameri) :D Haha ma došao sam do jagdPanthera i par bitki odigrao, ali nije mi se njega dalo grindati, pa sam ga prodao skupa sa Jagdpanzerom IV. A prodao sam ih zato što me jako privlači američki tier IX T30 TD. Eh dug put, a krenuo sam sa M8A1 linijom, brz i zakon mali tenkić, upravo dobio Master medalju :) I još tu neke bitke sa T29 uglavnom, koji mi je najdraži tenk. Volio bi još si priuštiti T34 jednog dana kad budem smio baciti 400kn u vjetar :D (tj. igricu, manje više jednako ). E strategija za doći do T30 mi je elitati T29, T1, M6 i sa njime što više free experiencea skupiti (A i T26 služi toj svrsi). praktički ne da mi se zezati sa ostalim TD-ovima, samo usputne bitke, ali T30 je cilj! :D Ne znam zašto, samo mi se jako sviđa tenk, a tko može opisati ljubav :D
Type 59
nerf:
buff:
nisu svi jednako važni tako da koliko kojih ima je totalno nebitno
Prodao tier VII i Tier VI njemački TD, tako da imam homogenu garažu (ameri) :D Haha ma došao sam do jagdPanthera i par bitki odigrao, ali nije mi se njega dalo grindati, pa sam ga prodao skupa sa Jagdpanzerom IV. A prodao sam ih zato što me jako privlači američki tier IX T30 TD. Eh dug put, a krenuo sam sa M8A1 linijom, brz i zakon mali tenkić, upravo dobio Master medalju :) I još tu neke bitke sa T29 uglavnom, koji mi je najdraži tenk. Volio bi još si priuštiti T34 jednog dana kad budem smio baciti 400kn u vjetar :D (tj. igricu, manje više jednako ). E strategija za doći do T30 mi je elitati T29, T1, M6 i sa njime što više free experiencea skupiti (A i T26 služi toj svrsi). praktički ne da mi se zezati sa ostalim TD-ovima, samo usputne bitke, ali T30 je cilj! :D Ne znam zašto, samo mi se jako sviđa tenk, a tko može opisati ljubav :D
Kad dođeš na T25/2 onda te samo yebe MM pošto je tier 7 i još TD. I naravno gun je shit, njegova brzina je shi....ma zapravo skoro svaka stvar na tom tenku je shit. Ali kad dođeš na T28 Prototype, tada počinje zabave. Imaš turret, imaš masivni top koji radi cca. 450 dmg i imaš skoro neprobojan turret...ali da se sve to balansira jako si spor i laka meta za arty tako da urbane mape i slična mjesta gdje ima dosta covera je poželjno. Ostali tenkovi do prije T25/2 su jaaaaaaako zabavni, pogotovo M18 Hellcat, iliti kako ga moji iz klana zovu: Trollcat :3 Taje tenk je i statistički po WG-u, najzabavniji i najbolji tenk od svih tier 6 tenkova (sve vrste se uzimaju u obzir) u igri.
Što se tiče T25/2, izbjgni ga u širokom luku jer je jednostavno neigriv na bilo kakav način i probaj ga free xp-om izbjeć jer je gubljenje živaca neisplativo.
Meni je T25 puno bolji od t25/2 zbog brzine,okretnosti i topa koji skida sve zivo skoro bez ikakvih problema.Sada skupljam novac za T28 ali mislim da ga necu nikada skupiti zbog cijene od 2.5MIL.
Lowe nerf!
Otvorite Spoiler: ( da vidite za koliko su ga povecali )
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/180452-balance-cahnges-on-loewe-please/#entry3353209
EU server data (win percentage - all time):
Lowe - 47.27%
T34 - 49.52%
Type 59 - 52.12%
šta znači nerf, znm da je OP kao overpowerfull ali nerf ne kužim šta je?
OP znači overperforming
OP znači overpowered...
Jel zna netko kada će 8.2
Kad dođeš na T25/2 onda te samo yebe MM pošto je tier 7 i još TD. I naravno gun je shit, njegova brzina je shi....ma zapravo skoro svaka stvar na tom tenku je shit. Ali kad dođeš na T28 Prototype, tada počinje zabave. Imaš turret, imaš masivni top koji radi cca. 450 dmg i imaš skoro neprobojan turret...ali da se sve to balansira jako si spor i laka meta za arty tako da urbane mape i slična mjesta gdje ima dosta covera je poželjno. Ostali tenkovi do prije T25/2 su jaaaaaaako zabavni, pogotovo M18 Hellcat, iliti kako ga moji iz klana zovu: Trollcat :3 Taje tenk je i statistički po WG-u, najzabavniji i najbolji tenk od svih tier 6 tenkova (sve vrste se uzimaju u obzir) u igri.
Što se tiče T25/2, izbjgni ga u širokom luku jer je jednostavno neigriv na bilo kakav način i probaj ga free xp-om izbjeć jer je gubljenje živaca neisplativo.
lolčina, turret je najslabiji dio tog ionako uje*anog tenka koji zahtjeva timsku igru koje u 99% slucajeva nema
Jel zna netko kada će 8.2
Za kojih 2-3 tjedna
Sta vi mislite koje tenkove ce ponuditi u gift shopu sada pred prznike. Tamo u njihovom obavjestenju od neki dan pise kako ce vratiti neke tenkove koji su bili ranije i kako ce se pojaviti neki za koje smo mislili da nece nikada doci....
Posto uskoro planiraju kineze ubacivati mozda ubace Type-a i onaj Wz :)
Ja se nadam type-u ili KV5
Sta vi mislite koje tenkove ce ponuditi u gift shopu sada pred prznike. Tamo u njihovom obavjestenju od neki dan pise kako ce vratiti neke tenkove koji su bili ranije i kako ce se pojaviti neki za koje smo mislili da nece nikada doci....
Posto uskoro planiraju kineze ubacivati mozda ubace Type-a i onaj Wz :)
Ja se nadam type-u ili KV5
Ja mislim da bi mogao doći Type ili KV-5, no ne oboje istovremeno. Također možda vrate MicroMausa i Pzkpfw B2.
Po vama najbolji medium tenk u t3 i t4 za vecinom pucanje iz daljine, odnosno snajpanje i tako to...? Trenutno koristim britaski Mk. III...jel valja ona Matilda koja slijedi?
lolčina, turret je najslabiji dio tog ionako uje*anog tenka koji zahtjeva timsku igru koje u 99% slucajeva nema
ovisno kako se postaviš, svakako kažem da je bolji od T25/2. Barem ima nešta oklopa i općenito ima gun dobar....točnije ima gun naspram T25/2 koji ima pew pew shit :P
Pozdrav.
Igram WoT par tjedana na prvom nivou, ofkorz, i od 5 tenkova koje imam 3 sam zahebo poslavši par tenkista u vojarnu.
Nisam znao zapravo šta radim i sad mi kod ta 3 tenka piše "posada nije kompletna" i ne mogu ih koristiti...
Ako netko zna rješenje, pliz help...
Pozdrav.
Igram WoT par tjedana na prvom nivou, ofkorz, i od 5 tenkova koje imam 3 sam zahebo poslavši par tenkista u vojarnu.
Nisam znao zapravo šta radim i sad mi kod ta 3 tenka piše "posada nije kompletna" i ne mogu ih koristiti...
Ako netko zna rješenje, pliz help...
Pogledaj si na onim tenkovima gdje imaš posadu, tamo di ti su nabrojani članovi posade koji su u tenku, e tu stisneš i na ove tenkove koji ti prave problem.
Type 59
nerf:
buff:
Da, buffova je više, ali nerfovi su znatno važniji po meni, dmg je promjenjen malo na bolje, penetracija u plus je bila potrebna, ali nerfovi su gadni jer kao što je netko već rekao, dva type-a sa ovak ionak ne mogu gađati odnaprijed zbog loše depresije topa, a sad je i elevacija najeb*la, bit će dosta teže sad, pogotovo s obzirom na to da sad ima više brijegova i udubina s novom fizikom...
Pfffff...depresija topa sa 7 na 5 stupnjeva?
najgori nerf ikad...
ubija svu zabavu u tenku..
to su vjerovatno napravili po onoj statistici ali ne kuže sve parametre pa zar su toliko glupi?
type voze uglavnom iskusni igrači koji imaju soli u glavi, a, recimo, lowe (koji je stalno dostupan) baš i ne...
pa to se vjerovatno lako vidi u statistici...
ma ustvari, nek si jebu m...i oni i njihovi nerfovi i sve..šta se ja tu zamaram..