World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Po meni igra bez artija bi bila "Praznija", igrao sam arti i znam kako funkcionira tako da se znam dobro posatavljati i rijetko me ubiju, samo kad zabopravim na njih ubiju...
Bez obzira na to mislim da arti daje posebnu car igri, nekad stvarno zna pomoci... 

Džedaj

8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jedino je muka kad bude 8 artya po timovima...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...
mihi999 kaže...

Arty unistava igru a isto tako i uvodenje gold ammo-a. Armor stvarno vise nije vazan nego moras bit brz i precizan.

Izbjegavam igrati navecer jer onda igra masa njubara.

Najbolje je igrati od 10 do nekih 14-15 kroz tjedan. Sad cu testirati dal to vrijedi i za vikend (al mislim da nece funkcionirat). Rijetko kad je vise od 2 artya u timu pa cak i u t10 bitkama, i ako jesu to su obicno t5 ili t6 arty. Nema mase njubara pa je u 9/10 bitaka tijesno ko ce pobjedit. Uglavnom ljepse je odigrat nekoliko napetih rundi u kojima do zadnjeg tenka neznas ko ce pobjedit nego izginuti sa siemka nobovima za nekih ajmo rec 3 minute maksimalno.

Ovi iz WG ne slusaju sto ljudi zele. Nisu ispravili neke bugove koji su stvarno iritantni - najbolji je onaj kad ti se sniper modu nisan ponasa koda ima svoj mozak. Isto tako bi morali uvest sistem eliminacije mapa a ne da jednu te istu igram 25 puta za redom.

Uglavnom sve u svemu dobra zabava cije je obavezno igranje u glasnu muziku da me susjedi ne cuju kako nekoga cesto nekoga iz tima ili protivnicki arty posaljem u rodno mjesto{#}.

Arty ti uništava igru zato što neznaš igrat. Igra sa puno artija 4+ je isto toliko loša kao igra bez artija.

To obicno govore oni koji vecinoma igraju arty i ne zele da im se nerfa omiljena igracka ili oni koji nemaju protuargumenata pa pocnu vrijedat ljude. Igre bez arty su daleko zabavnije. Nema campanja jer ljudi znaju da im nemoze doletjet nista iznenada.

Kod arty mi smeta to sto ti sa splashom zna ubit crew membera. Vise od 2 artya po timu nebi smjelo bit. O arty party da ne govorim, sa 6+ lv 8 arty-a onda mozes samo campat i cekat da ovi tvoji arty ubi njihove counterom ili da ih otkrije scout ili neki brzi medium.

Kaj se tice gold ammo jedino s njim igram sa derp gunom. Za ostalo mi ne treba jer znam gdje ciljat.

The_God_Of_The_Gods
16 godina
mihi999 kaže...

To obicno govore oni koji vecinoma igraju arty i ne zele da im se nerfa omiljena igracka ili oni koji nemaju protuargumenata pa pocnu vrijedat ljude. Igre bez arty su daleko zabavnije. Nema campanja jer ljudi znaju da im nemoze doletjet nista iznenada.

Kod arty mi smeta to sto ti sa splashom zna ubit crew membera. Vise od 2 artya po timu nebi smjelo bit. O arty party da ne govorim, sa 6+ lv 8 arty-a onda mozes samo campat i cekat da ovi tvoji arty ubi njihove counterom ili da ih otkrije scout ili neki brzi medium.

Kaj se tice gold ammo jedino s njim igram sa derp gunom. Za ostalo mi ne treba jer znam gdje ciljat.

jok.ja u godinu i pol imam samo gwtiger i još 6 tier 10 tenkova tako da sa arty igram rijetko. radi se o toe da partije bez artija nisu zabavne i kad se ukempa tri mausa nitko im nemože ništa.ovako uz pomoć artija igra je posve drugačija.ti ako neznaš se sakrit i pobjeć artiju onda neznaš igrat dobro. najlakše je kad nema artija ukempat se na jedno mjesto i ostat tamo cijelu partiju kad znaš da ti ntiko ne može ništa. partije sa artiljerijom zahtjevaju veću vještinu igrača da ostane živ koju ti očito nemaš

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskreno ja mislim da niko nevoli kad kad te spotaju i arty odvali ploton po tebi skine ti 80% hp,odmah na pocetku igre,ali eto sto kazu da nema nje igra bi bila  onako suhoparna uostalom i u pravom ratu artiljerija je podrska pa sto nebi bila u WoT-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...

Iskreno ja mislim da niko nevoli kad kad te spotaju i arty odvali ploton po tebi skine ti 80% hp,odmah na pocetku igre,ali eto sto kazu da nema nje igra bi bila  onako suhoparna uostalom i u pravom ratu artiljerija je podrska pa sto nebi bila u WoT-u

Normalno da treba biti artiljerije, ali ne tako da bude 4-5 po timu, neka ograniče na max 2 SPG-a po timu u borbi i sve super.

16 godina
World of Tanks

2-3 artiljerije po timu je sasvim dosta.sve preko je previše. ali opet neki pretjeruju kad kažu da ju treba potpuno maknut.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...

normalno da su atry zakon... igra nebi bila zanimljiva bez njih.. arty je u wot-u ono sto je snajper u cod-u.. dok sam pegalo cod 2 uvijek mi je bilo zanimljivo igrati snajper nije sve u kampingu..{#}

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

2-3 artiljerije po timu je sasvim dosta.sve preko je previše. ali opet neki pretjeruju kad kažu da ju treba potpuno maknut.

To kažu oni koji igraju s tier X pa se žele osjećati nedodirljivo, s arty se i oni plaše i skrivaju iza objekata.

Da nema artiljerije bili bi gotovo ne zaustavljivi, ovako i oni moraju igrati pažljivije, tako da je artiljerija dobar balans samo ne trebaju pretjerivati jer s brojnosti kvare igru.

Dođe to toga da se ne smiješ maknuti iza objekta.

Koliko puta onda ostane samo artiljerija na kraju, gubi se smisao igre.

17 godina
World of Tanks

pa bez artiljerije bi bila bezeze igra. Kao sto je netko napisao tier 10 tenkovi bi bez flankanja bili nemoguci za unistit. Ja bih jedino smanjio domet artiljeriji malo tako da i oni budu malo bllize prvim crtama, nes kao sto sada imaju artiji nizeg tiera. I damadge njihovih granata, a ne da me ponekad arty ubije jednom granatom {#}

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki lik is SLF napravio kratki video o tenkovima i prikazan na televiziji u udarnom terminu.{#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-8EZ8dvugSI

PanterA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad smo već o artiljeriji, nabavio si tier III njemački (kao i skoro sve njemačko, ne znam točno ime {#}, uglavnom onaj prije grilleta) i well, da ga se koristiti kao i TD, u nuždi, što sam bio prisiljen raditi u ovoj bitci na SS {#}, jer su se probili do naše baze... well sve u svemu tihi ubica ako ti ide, ali slažem se da više od 2 artiljerije po timu bude gadno, em skinu jako puno HP-a kad te dohvate, a ako te ne dohvate razhebu ti gusjenice ili neku vitalnu komponentu pa se vrlo lako nađeš u neobranom grožđu kada te preostala dva, tri artija gađaju. Jedan do dva kad je nije problem, zaklon, vidiš da padne granata negdje i imaš 10-ak sekundi za maevar iz zaklona u drugi and so on... Meni je osobno velik gušt kada naiđem na protivničku artiljeriju koknut je kak spada  {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji je K..... veceras igracima, 30 partija i od toga samo jedna pobjeda, mislim da bi bolje prosao da igram sa botovima.

16.11.2012
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ef što volim tajpa i njegovu zaradu. Milina :D

1 0 hvala 0
15 godina
Davorass kaže...

Ef što volim tajpa i njegovu zaradu. Milina :D

ne vidi se dobro,pretpostavjam da je 138k?

de cropaj slike

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Za sve one koji se ljute na arty , evo prijedloga šta napraviti . Uz to i jedna partija sa artyjem u kojoj sam uspio ostati bez municije , napravio puno štete ali izgubili .

Burdina medalja Burdina medalja
155-50 155-50
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se ikome rusi igra kad pocne partija? Cesto se rusi,zacrni se ekran, komp ne reagira i moram restartat.

Iz krvi i boli niknut će cvijeće, i nikada Torcida zaboravit neće
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
pozdrav
jel mi moze neko stavit worldoftanks.exe fajl ovdje, stavio sam skinut na novo igru na ssd, i ponestalo mi je punih 7 mb za taj fajl i sad nemogu pokrenut, hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
pozdrav
jel mi moze neko stavit worldoftanks.exe fajl ovdje, stavio sam skinut na novo igru na ssd, i ponestalo mi je punih 7 mb za taj fajl i sad nemogu pokrenut, hvala

molim vas jel mi moze tko stavit taj worldoftanks.exe fajl ovdje, stvarno mi se neda skidat 4 gb ispocetka zbog jednog jedinog fajla

13 godina
Y2K2 kaže...

Koji je K..... veceras igracima, 30 partija i od toga samo jedna pobjeda, mislim da bi bolje prosao da igram sa botovima.

Kako se igra zadnjih par dana, to je kriminal. Nije mi dovoljno 5 reporta za idle/bot dnevno. Svaka druga, top tieri se skrivaju iza baze i "brane" bazu.

Na Mountain passu pitam lika od koga brani bazu. Veli da mi je to glupo pitanje, pa zar nije očito (postoje 3 puta do baze, a sva 3 pokrivena)

Drugi problem su kolektivna samoubojstva plotuna. To je postalo neki hit?

Gledam trojicu na Kampinovki dođu do pola brda i onda zalet i skok u jezero/močvaru. Trečeg sam uspio pogoditi u zraku {#}

14 godina
Sheeva kaže...
Sheeva kaže...
pozdrav

molim vas jel mi moze tko stavit taj worldoftanks.exe fajl ovdje, stvarno mi se neda skidat 4 gb ispocetka zbog jednog jedinog fajla

Izvoli: http://www.speedyshare.com/5jvKq/WorldOfTanks.exe

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Sheeva kaže...
Sheeva kaže...
pozdrav

hvala :)

14 godina
Sheeva kaže...
Stolnik kaže...
Sheeva kaže...
Sheeva kaže...
pozdrav

hvala :)

Nema problema, ako trebas jos koji fail samo reci {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
12 godina
protjeran
World of Tanks

Eto, suzio se izbor na samo 2 tenka.

Tiger II ili M26 Pershing?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jarvan kaže...

Tiger II.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
Jarvan kaže...

pošto si sad HEAT možeš kupovat creditsima,king tiger

17 godina
World of Tanks

Pershing prvi dojam, g.... od tenka :)

Nemam posadu na 100%, nemam ni drugi top i nemam skoro nista al onako na prvu nije me odusevio, trebao sam kupiti T32 i ici na M103 mislim da je to bolja linija od ove koja je premekana, T20 mi je bio odlican na svom Tier-u 7 al ovaj mislim da nece ispuniti moja ocekivanja :S

@Jarvan kupi KT nemoj Pershing nikako... 

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 9:46 (marsovac).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dodana Orlik medalja {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Pershing prvi dojam, g.... od tenka :)

Nemam posadu na 100%, nemam ni drugi top i nemam skoro nista al onako na prvu nije me odusevio, trebao sam kupiti T32 i ici na M103 mislim da je to bolja linija od ove koja je premekana, T20 mi je bio odlican na svom Tier-u 7 al ovaj mislim da nece ispuniti moja ocekivanja :S

@Jarvan kupi KT nemoj Pershing nikako... 

prvo dovedi posadu na 100 % istraži sve i dodaj module pa ćeš promijeniti mišljenje vjeruj mi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice