World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

Kad je uništen do kraja oko 7k

A granate su sića, jedna je 200 credita

15 godina
Intel&ATI kaže...

drugim riječima,ako znaš igrat je taj tenk money maker?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Intel&ATI kaže...

Moneymaker je i ak neznas igrat.

17 godina
luka94 kaže...
Intel&ATI kaže...

On ima toliku zaradu jer je to premium tank i vjerojatno premium account....

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
luka94 kaže...
Intel&ATI kaže...

Da, moneymaker je i ako si mutav, nekidan sam bio afk, izbacilo me iz igre i cijelu rundu ostao na spawnu, moj tim je pobjedil i dobio sam 30k {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel hoće tko igrat vod?? nick: bull_7
ili daj svoj pa te dodam!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

znači mnogo mi je ljudi preporučilo da idem na T29 tenk pa bi volio da me posavjetujete vi koji ga imate.znači zaglavio sam na kartonskoj kutiji sa pištoljem zvanom T1 HT i skupio sam jedva 5000 exp za novu kupolu...od tad se ne mrdam.nikog ne mogu probušit a uz to tenk je užasno spor pa me zanima kako ste vi uspjeli dođ do T29 i kako je stanje sa M6 jer sam već isfrustriran igranjem one jadosti od tenka.

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uz pomoc Normabela.
15 godina
cod4gamer kaže...

znači mnogo mi je ljudi preporučilo da idem na T29 tenk pa bi volio da me posavjetujete vi koji ga imate.znači zaglavio sam na kartonskoj kutiji sa pištoljem zvanom T1 HT i skupio sam jedva 5000 exp za novu kupolu...od tad se ne mrdam.nikog ne mogu probušit a uz to tenk je užasno spor pa me zanima kako ste vi uspjeli dođ do T29 i kako je stanje sa M6 jer sam već isfrustriran igranjem one jadosti od tenka.

M6, nimalo bolji, isto papirnati armor

Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
cod4gamer kaže...

Dobar je sad kad vise nema kv3.

Ovaj t150 je smece, fasciniraju me ljudi koji kazu "t150 is better gun platform for 107mm than kv-2". Kakvi idioti, kako moze biti bolji ako sporije puca i sto je jos vaznije, treba mu preko 3 sec da nacilja.

Prvu sekundu krug stoji na mjestu, isto kao da furam haubicu od kva.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kakav sam sad meč imao, 7 arty sveukupno, gw panther i 2x hummel kod nas i 4x hummel kod njih, do tiera 8 je bilo, na kraju smo se svi poklali međusobno, samo su arty ostali, dva hummela kod njih i gw i hummel kod nas, naši su dobili na kraju, jbg ja ne znam stavit replay i ovo skor ko vi, ali dobio sam 40 tisuća xp-a bez premiuma, to mi je najviše ikad, ubio sam m6 i kv-1s, ja sam igro s panterom, ne arty nego baš pantera

lol 40 tisuća creditsa ne xp-a 

2000 xp-a a nije mi ono orvi matec win pa duplo

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 22:34 (renofan).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
cod4gamer kaže...

ajme pa kako ću onda doć do T29 :/

Avenged Sevenfold foREVer!
17 godina
World of Tanks

Tiger Master Ace

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
cod4gamer kaže...
The Unforgiven kaže...
cod4gamer kaže...

ajme pa kako ću onda doć do T29 :/

Igraj nešto kao support heavy. Dakle, ne onaj što ide naprijed, već od iza malo snipati jer ne možeš baš primati granate (iako moj dosta bounca). Navodno je T1 HT full upgrade prilično dobar tenk, a M6 postaje dobar kad se otključa zadnji top. 

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
World of Tanks

t1 ht probije VIII klasu bez problema

R3MZ1
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pitanje od luzera poput mene...tenk stock ima view range 350 metara, stavim mu binoculars i to daje +25% u mirovanju kad se aktivira.

zašto dovraga skempiran u grmlju uočim neki medium tenk u jurišu tek na 300 metara?

gdje je zapravo problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije li predivna?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Remzi kaže...

IS-3 da probije sprijeda? Malo sutra.

Ovaj Tiger mi je fascinantan tenk, bolji mi je nego IS s kojim sam uvijek jurišao u smrt, dali je do toga što sam sporiji ili do nečeg drugog?

Kada se nakosi, sprijeda zna dingat ko maus. Neznam zbog čega, ali bolji mi je od tigera P.

Uspio sam u jednoj partiji Mausa 2 puta probit sa strane, jednom IS-7 sam skinuo preko 500hp-a jer mi je budala pokazivala bok. Ovih 203mm penetracije stvarno radi svoj posao, bolje nego 175mm i duplo veći damage na D-2-5T.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 23:35 (Hyperion).
17 godina
Remzi kaže...

probije da za par mm ALI ne daje nikakav dmg ili tako malo da je bijedno spomena

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Cestitke -OTP- (Otpisanima) na uzimanju TERITORIJA!!!

Xc
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Povijest se ponavlja, da sam ja kojim slučajem bio mlađahni zapovjednik njemačke oklopne divizije, saveznici nebi dobro prošli {#}

7 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Pitanje od luzera poput mene...tenk stock ima view range 350 metara, stavim mu binoculars i to daje +25% u mirovanju kad se aktivira.

zašto dovraga skempiran u grmlju uočim neki medium tenk u jurišu tek na 300 metara?

gdje je zapravo problem?

350m ti je maksimalni view range koji posada (commander?) ima na 100% skilla. Ako je manje utreniran, pravi view range će biti manji iako piše 350m.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
Ziga kaže...

Povijest se ponavlja, da sam ja kojim slučajem bio mlađahni zapovjednik njemačke oklopne divizije, saveznici nebi dobro prošli {#}

4280 credits-a za municiju i za ispucanih čak 17 granata, pa to je full jeftino za tier 7 tanka.... I like it {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

4280 credits-a za municiju i za ispucanih čak 17 granata, pa to je full jeftino za tier 7 tanka.... I like it {#}

Da jer koristim dugu 8,8icu..da sam kojim slučajem stavio 10,5icu...17 ispucanih granata bi koštalo 5 puta više

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi formiran je klan u koji mogu sviigraci bez obzira na tier

svrha je zabava i druzenje

http://worldoftanks.eu/community/clans/500009631-PARTI/#wot&mt_order_by=-date

pritisnite samo JOIN CLAN

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dobro jutro ekipa, kava je na stolu, toplo pecivo, WOT pokrenut...pas laje na protivničke jedinice.... {#}

s obzirom da je na JagdPantheru posada sad dosegnula 100%, moli preporuku za Skillove kako ih pametno "aktivirati"

većinu vremena snajpam iz daljine pa molim preporuku, dali krenuti s Camo? Repair ili od novih skillova npr zapovjedniku "6th sense..."

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Dobro jutro ekipa, kava je na stolu, toplo pecivo, WOT pokrenut...pas laje na protivničke jedinice.... {#}

s obzirom da je na JagdPantheru posada sad dosegnula 100%, moli preporuku za Skillove kako ih pametno "aktivirati"

većinu vremena snajpam iz daljine pa molim preporuku, dali krenuti s Camo? Repair ili od novih skillova npr zapovjedniku "6th sense..."

hvala

commanderu mentor ostalima camo,barem bih ja tako izabrao

Xc
17 godina
MrXleader kaže...

commanderu mentor ostalima camo,barem bih ja tako izabrao

Zar nisu nerfali Jagdu camo bonus?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jao, kad vidim kako ti ownas sa tim jagdom, poželim ga još više :-)

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice