World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DedicatedGamer kaže...
Kill Frenzy kaže...

Mogao bi sad otić do tih idiota i glavu im svima razbit.j.... .... ....... ............ j.... ih zapinjanje.Nek naprave igru kako treba ili neka idu kopat an e radit nešto što neznaju.

Zadnjih dana zapinjem više nego ikad

ja danas popodne, igra mi baš zapinje ponekad

Valjda misli na teren....ideš na neki dio terena gdje drugi tenkove bez problema prolaze kad ono ti zapneš....događa mi se stalno -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
@mystik, IS4 ce ici 43 km/h?! ma lol.
15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Ako je istina onda super.......još jedan Ferrari tenk kojeg moraš gađat 10 metara ispred da pogodiš kako treba jer inače bounca ili "hit, no damage" {#}

Zapravo to će biti tako kako god se pogleda, ali boli mene briga imam BL10 {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 10:09 (Krešo91).
15 godina
World of Tanks

Ja mislim da bi svi tenkovi trebali biti isti. Fino da nema razlike izmedju heavija ili lighta, tako da se nitko ne buni. Cak ih i smanjiti da su iste velicine rade isti dmg, isti rof... Bas neki dan pricao sa sa veteranom drugog svjetskog rata i frajer se zalio da su njemacki tenkovi bili imba i kako ga Hitler nije slusao kad mu je slao majl da ih treba nerfat barem topove i prednji dio armora.

Sarkazam iskljucen.

Ljudi stvarno, to je igra u kojoj ima miljon tenkova! Zaboga blizzard se muci sa balansom par klasa a ovdije je svaki tenk drugaciji + svaki modul/crew/oprema! Meni je bas gust kada nekog "jaceg" sredim jer me njegova jacina tjera da prilagodim taktiku, razmislim, drugacije odreagiram... U tome i je car ovakve igre!

7 1 hvala 0
17 godina
smola3005 kaže...

Sa motorom od 750 konjskih snaga, samo nizbrdo.

Da mu stave motor od IS-7 od 1050 KS onda bi već imali o čemu pričat.

@MrXleader: slušalice s mikrofonom su kupljene

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 10:27 (Hyperion).
14 godina
Mene ne bi cudilo da bude brzi od T110. just saying...
17 godina
smola3005 kaže...
Mene ne bi cudilo da bude brzi od T110. just saying...

Ako bude tako:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 10:44 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neke povijesne informacije o IS-4: The tank was approved for mass production in 1948 but due to disappointing speed and mobility only 200 were built...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Neke povijesne informacije o IS-4: The tank was approved for mass production in 1948 but due to disappointing speed and mobility only 200 were built...{#}

Pa zato ga i buffaju, ekipa se previše žalila na njega {#}

13 godina
neaktivan
@Hyperion,kada budes online PP posalji ingame
Xc
17 godina
Leryan kaže...

Ja mislim da bi svi tenkovi trebali biti isti. Fino da nema razlike izmedju heavija ili lighta, tako da se nitko ne buni. Cak ih i smanjiti da su iste velicine rade isti dmg, isti rof... Bas neki dan pricao sa sa veteranom drugog svjetskog rata i frajer se zalio da su njemacki tenkovi bili imba i kako ga Hitler nije slusao kad mu je slao majl da ih treba nerfat barem topove i prednji dio armora.

Lol dobra nema šta

14 godina
Ok, cak i da samo nizbrdo ide max brzinom, di je logika da manji i laksi tenk sa jacim motorom ima speed cap na 37?
17 godina
Sto sporiji to bolje. Kaj kasnije stignem to je vise ljudi na manje hp-a pa mi je lakse borit se s njima, plus ne budem divljal s njim ko s IS7 ili novim amerom.

Jedan od razloga zakaj mi je average xp sa IS-4 je sporost. Nikad ne srljam jer sam spor pa ni nemrem a zbog sporosti se vise pazim kad idem iz zaklona u zaklon da me arty ne pocasti.
13 godina
neaktivan
ramrus cestitke na kolobanovoj medalji!!!
Xc
15 godina
Dečki, može se ikako kupiti gold putem maestra? Makar uploadao pare na neki drugi servis, pa onda na wot.

treba mi samo 20 golda zapravo da demountable eq. skinem dolje s IS-a da IS-3 mogu kupit konačno
Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...
Dečki, može se ikako kupiti gold putem maestra?

Nažalost NE.

Pozdrav

15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Dečki, može se ikako kupiti gold putem maestra? Makar uploadao pare na neki drugi servis, pa onda na wot.

treba mi samo 20 golda zapravo da demountable eq. skinem dolje s IS-a da IS-3 mogu kupit konačno

zakaj ne kupiš mobitelom.. mislim da ima ta opcija.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
nine kaže...
The Unforgiven kaže...

zakaj ne kupiš mobitelom.. mislim da ima ta opcija.

cijena poziva je 8kn/min a uplacujes 6kn/min ( nisam siguran ali to ti je neka papilova )

14 godina
World of Tanks

ima ko kakve bonus code koji mu netrebaju{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1250 golda te mobom kosta 3 puta vise,prodaj tenk sa opremóm,vise para dobis
Xc
15 godina
The Unforgiven kaže...

Prijatelj mi je nedavno od banke dobio pismo da je od sada moguće plaćati i maestro karticom, samo od banke moraš zatražiti CVV code.

To je inače Unicredit banka u BiH, ali u biti je to Zagrebačka u HR, pa se raspitajte malo.

15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

UM4D8R0 za besplatnog mouse-a

13 godina
neaktivan
MAUSA-a nine ;)
Xc
14 godina
nine kaže...
Stolnik kaže...

UM4D8R0 za besplatnog mouse-a

mogu si mislit

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
MAUSA-a nine ;)

ja ja maus {#} zaboravio da je švabski 

15 godina
MrXleader kaže...
1250 golda te mobom kosta 3 puta vise,prodaj tenk sa opremóm,vise para dobis

Govorim od non demount. equipementu kojeg bi koristio i za sljedeći tenk. Moram si nabavit neku VISA karticu uskoro

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 17:37 (The Unforgiven).
15 godina
World of Tanks

moj najbolji score dosad,mislim da nije loše za početnika {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosadilo mi igranje s tromim majmunima pa se vratio korijenima

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
viskovic kaže...
The Unforgiven kaže...

Prijatelj mi je nedavno od banke dobio pismo da je od sada moguće plaćati i maestro karticom, samo od banke moraš zatražiti CVV code.

To je inače Unicredit banka u BiH, ali u biti je to Zagrebačka u HR, pa se raspitajte malo.

Moožda ti je lakše otvoriti uz taj račun i žiro račin. S njim dobiješ visu electron   s kojom onda plačaš

16 godina
World of Tanks

Idite na T54!!

Premoćan tenk a još nemam ni zadnji top koji je brutalan. Zabavan,vrlo ubitačan a i može se zaradit s njim od zadnjem update-a.Majstor dinganja :)

Zaletim se u tri neprijateljska tenka i roknem ih svu trojici(t32,tiger i onaj vk-a) :D

Jedan tip: Ne stajte.Samo gas i obavezan vertikalni stabilizator ;)

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 20:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice