@DamageHigh - ma daleko od od toga da ih ja napadam... samo im ocu docarat da je bezveze trosit novce na municiju i popravke da bi bil napucavan u CW, kad mogu igrat tank company i mesti sve pred sobom a da usput grindaju... kako je samo lijep osjecaj kad ne igras s kretenima i skoro svaku pobijedis.... kak bi se reklo, spojis ugodno s korisnim... ali ko da zidu govorim
@MrXleader - nisam se ja nis preplasil.. objasnil sam ti vec 5 put i sad sam ti dva reda iznad objasnil...
ja nemam ama bas nis protiv da vi igrate CW... al nemres onda sve koji su u klanu, koji je BOOTCAMP, zivkati i prisiljavati da idu igrat s cim god imaju... i onda dobite jednu bitku u mjesec dana (a svaku igrate) i pricate o ozbiljnijem igranju CW... 
istina je da ak si u klanu, malo boljem recimo, usel si jer imas barem jedan tenk za CW, i ocekuje se da hoces igrat CW... ali to ne vrijedi za bootcampove... postoje prvotno radi ekipe i grindanja... lakše nađeš platoon, organizira se tank company, i kad nabaviš tenk prijeđeš u glavni klan...
evo smola koda iz moje glave govori.. sve ti je objasnio... razmisli malo o tome
pa jbmu ti si commander neki ili kaj i umjesto da drzis ekipu na okupu tjeras ih...

mi se bar trudimo,igramo i malo po malo pobjedujemo to kaj si ti cak i iz klana izasao ehhh
Na to sam ispalio na živce i izašao van. Ne želim ovo svest na osobnu razinu, al MrX, kolko ti godina imaš? Cijela stvar mi je izgledala kao rasprava s malom djecom. Nakon odlaska ljudi iz DoW-a u koji već klan, mislim da se od nas koji smo ostali plus ljudi s T10/T9 tenkovima iz bootcampa mogao složit normalan klan. Al kad pogledam ovakva razmišljanja, drago mi je da sam otišao.
uostalom ni klingon,ni sokre koji vec imaju T10 ne misle izaci iz klana nego misle ostati za CW ima i drugih ljudi ali nadam se da si shvatio