World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@DamageHigh - ma daleko od od toga da ih ja napadam... samo im ocu docarat da je bezveze trosit novce na municiju i popravke da bi bil napucavan u CW, kad mogu igrat tank company i mesti sve pred sobom a da usput grindaju... kako je samo lijep osjecaj kad ne igras s kretenima i skoro svaku pobijedis.... kak bi se reklo, spojis ugodno s korisnim... ali ko da zidu govorim

@MrXleader - nisam se ja nis preplasil.. objasnil sam ti vec 5 put i sad sam ti dva reda iznad objasnil...

ja nemam ama bas nis protiv da vi igrate CW... al nemres onda sve koji su u klanu, koji je BOOTCAMP, zivkati i prisiljavati da idu igrat s cim god imaju... i onda dobite jednu bitku u mjesec dana (a svaku igrate) i pricate o ozbiljnijem igranju CW... {#}

istina je da ak si u klanu, malo boljem recimo, usel si jer imas barem jedan tenk za CW, i ocekuje se da hoces igrat CW... ali to ne vrijedi za bootcampove... postoje prvotno radi ekipe i grindanja... lakše nađeš platoon, organizira se tank company, i kad nabaviš tenk prijeđeš u glavni klan...

evo smola koda iz moje glave govori.. sve ti je objasnio... razmisli malo o tome

pa jbmu ti si commander neki ili kaj i umjesto da drzis ekipu na okupu tjeras ih...

★★★★★☆
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rossi utd kaže...

riker ...

evo jucer sam uzeo is3 ......a dosao sam konstantnim igranjem is i kv.........igraj sa is radi exp. a kv radi parai i ide....ja sam tako stvorio lovu za is 3.......

Tako sam nekako i mislio, samo, draže mi je igrati s t-28...Neusporedivo zabavniji top, tenk okretan i brz, a osim toga, nakon 7.2 još više zarađuje..Nego, koliko si imao ukupno partija s IS-om? I jesi li istražio sve komponente?

16 godina
World of Tanks

Prije par dana nabavih is3, tenk mi je misterija,

kad igram protiv njega bounca sve, ruši sve pred sobom,

kad ja igram sa is3 gaze me doslovno, svi me probijaju, top ne može pogoditi tenk na 50metara, više xpa sam dobivao sa t3 tenkovima, nemam pojma kako da ga igram jer ovako ga mogu izgrindati u najboljem slućaju do 2015.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo, prodao sam onaj smozapaljivi Ausf B i kupio Mausa. 

Ovaj maus je pre dobar. Osjećam se ko da sam prodao stojadina i kupio mercedesa{#}

Eh da, skoro zaboravih

http://www.bug.hr/master/toplista/

1 1 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...

Ovaj maus je pre dobar. Osjećam se ko da sam prodao stojadina i kupio mercedesa{#}

Eh da, skoro zaboravih

Ausf B mi se do sada zapalio samo 3 puta, tako da ne znam gdje je problem kod tebe bio.

sretno s mišem {#}

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
krayz1e kaže...

Eh da, skoro zaboravih

Ausf B mi se do sada zapalio samo 3 puta, tako da ne znam gdje je problem kod tebe bio.

sretno s mišem {#}

Ja se stvarno pitam jesmo li mi igrali s istim tenkom. Meni se znao zapalit nekad cak i 2 puta u istoj borbi.

Hvala, hvala{#}

15 godina

Što se miša tiče, samo jedan savjet, posebno izražen na mapama ala El Halluf: kad jednom kreneš samo malo provirit niz brdo - u njegovom si podnožju...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Što se miša tiče, samo jedan savjet, posebno izražen na mapama ala El Halluf: kad jednom kreneš samo malo provirit niz brdo - u njegovom si podnožju...:P

Lol. 

17 godina
Crisis888 kaže...

kad igram protiv njega bounca sve, ruši sve pred sobom,

kad ja igram sa is3 gaze me doslovno, svi me probijaju, top ne može pogoditi tenk na 50metara, više xpa sam dobivao sa t3 tenkovima, nemam pojma kako da ga igram jer ovako ga mogu izgrindati u najboljem slućaju do 2015.

Tek si ga kupio?

Isto tako je i meni bilo, tenk je veće shranje dok nenabaviš BL-9 i sve istražiš. Prije nego što sam ga prodao i kad sam imao 2 kućice za skillove i puno borbi s njim je bio premoćan,  skoro svaka partija po 1000-1500 xp-a i 30k+ para i jako često sam bio top tier tenk no više sam volio borbe kada ima Tier IX i X tenkova.

BL-9 sve može probit no mora se ciljat kod tier IX i X tenkova bio to Maus, IS-7, IS-4, T32, T34 itd. no zna dingat recimo KV-3 kao da shell zastane u gusjenici, a i s KV ista stvar.

Najveći su mi problem bili, a i još jesu E-100, E-75 i T95.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 11:40 (Hyperion).
16 godina
Ziga kaže...
T-bone's kaže...

Imam Vk 1602 Leopard, od opreme sam kupio Small Spall Liner (50.000), razmisljam jos o kupnji ventilacije (50.000) i kamuflaže (100.000), zanima me sljedece da li ima nekakvih popusta na tu opremu, jer jucer je cijena kamuflaže bila 80t, a danas je opet 100t.

oprema na tom tenku ti je posve beskorisna kad si scout..npr kamuflaža jesi provjerio čemu služi? (+25% to the tank's camouflage factor when the tank hull is stationary for 3 seconds.)

Small Spall Liner (Increases armor thickness by 15% when calculating splash damagefrom High Explosive (HE) shell). Čemu to kad će te neki one-shootati a AP municijom, osim toga otežava tenk za dodatnih 250kg.

ionako te s time baca u high-tier matcheve pa mislim da zaista nema smisla ulupati lovu, možda za Coated Optics jer ti daje +10% view range. no opet ako naletiš na tenk koji ima max. view range ionako si mrtav.

Hvala na odgovoru, a problem je sto me guraju i bez bilo kakve opreme s tire 5-6-7-8-9, tako da od 10 bitki jedno 4 sam bio sa tier 4-5-6 (-7), a moza igram na krivi nacin s tim tenkom, jer ne idem prema napred nego ostajem pozadi, ne scoutam.

13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
MrXleader kaže...

imamo za cijeli tim 9-ki skupa sa 4 T10,ti se sav preplasil pa nisi ni dolazio :P i onda se jos tu javljas {#}  mi se bar trudimo,igramo i malo po malo pobjedujemo to kaj si ti cak i iz klana izasao ehhh

Sam se vi trudite, ja nemam niš protiv toga. Mene osobno je zasmetala bahatost i nerazumijevanje sa vaše strane (najviše tebe, MrX, pošto si valjda vođa tamo ili jednostavno najglasniji). Pod nerazumijevanje mislim na nepoznavanje značenja riječi bootcamp. Vrhunac je bio kad je netko rekao da se mi iz DOW-a prebacimo u bootcamp da igramo CW. {#}  Na to sam ispalio na živce i izašao van. Ne želim ovo svest na osobnu razinu, al MrX, kolko ti godina imaš? Cijela stvar mi je izgledala kao rasprava s malom djecom. Nakon odlaska ljudi iz DoW-a u koji već klan, mislim da se od nas koji smo ostali plus ljudi s T10/T9 tenkovima iz bootcampa mogao složit normalan klan. Al kad pogledam ovakva razmišljanja, drago mi je da sam otišao.

nisi me razumio,ja sam samo rekao da vecina ljudi ne zeli otici iz bootcampa nego da zeli ostati u njemu kao u zasebnom klanu ne tocno kao ''bootcampu'',i onda sam ja pitao ako jos tko zeli s nama igrati da slobodno dode srry ako sam te zbunio {#}

Xc
17 godina
T-bone's kaže...

Hvala na odgovoru, a problem je sto me guraju i bez bilo kakve opreme s tire 5-6-7-8-9, tako da od 10 bitki jedno 4 sam bio sa tier 4-5-6 (-7), a moza igram na krivi nacin s tim tenkom, jer ne idem prema napred nego ostajem pozadi, ne scoutam.

Pa naravno da te guraju u high-tier matcheve. Tvoj posao je da scoutaš i da spotaš neprijateljske tenkove, artiljeriju i TD (pogotovo!) i onda da se skrivaš, dakle mobilnost po terenu ti je primarna zadaća ali ne i samoubilačke misije da se odmah u startu zaletiš u neprijateljsku bazu, a ako imaš više sreće zaletit se iza artya i rokati po njemu jer je ionako mrtav čim ga zaobiđeš. Nažalost fora je u tome da je životni vijek scouta kratak, a meni se takav game play uopće ne sviđa.

13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

@MrXleader - nisam se ja nis preplasil.. objasnil sam ti vec 5 put i sad sam ti dva reda iznad objasnil...

ja nemam ama bas nis protiv da vi igrate CW... al nemres onda sve koji su u klanu, koji je BOOTCAMP, zivkati i prisiljavati da idu igrat s cim god imaju... i onda dobite jednu bitku u mjesec dana (a svaku igrate) i pricate o ozbiljnijem igranju CW... {#}

a ne,grijesis nani,mi smo odlucili da ovo nece biti samo ''bootcamp'' zato i zovemo na CW,uostalom u zadnjih tjedan dana imamo 3 pobjede tako da provjeri cinjenice prije izjavljivanja {#} uostalom ni klingon,ni sokre koji vec imaju T10 ne misle izaci iz klana nego misle ostati za CW ima i drugih ljudi ali nadam se da si shvatio

Xc
14 godina
@MrX, onda plati 10 eura i osnuj klan ffs. ne se prozivat clanom DoW-a, klana koji je taj bootcamp napravio radi treniranja buducih svojih clanova! ma zaboli me, ionak sam otisao van, radite kaj god zelite. gl
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako mrzim ovaj start od nule, krenuo na njemacke TDove ...

no kako kazu svaki pocetak je tezak {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje...isplati li mi se istražiti (i kupiti) 100mm top za IS? 122mm jednostavno ima preskupu municiju. Istina je da ima vraški udarac, ali s njim je teško biti u plusu. Stoga me zanima da li je municija za 100mm (puno) jeftinija i kolika je razlika u snazi (po karakteristikama ovaj od 100mm ima čak bolju probojnost od 122mm, i brže vrijeme punjenja) ali me zanima ponašanje u borbi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Jedno pitanje...isplati li mi se istražiti (i kupiti) 100mm top za IS? 122mm jednostavno ima preskupu municiju. Istina je da ima vraški udarac, ali s njim je teško biti u plusu. Stoga me zanima da li je municija za 100mm (puno) jeftinija i kolika je razlika u snazi (po karakteristikama ovaj od 100mm ima čak bolju probojnost od 122mm, i brže vrijeme punjenja) ali me zanima ponašanje u borbi...

Ček pa to je isti top kao i na KV-3? razlika je da padneš na dupe... 122mm granate = 1000 kredita / kom, a 107mm granate su oko cca 200 kredita /kom (ako se dobro sjećam)

17 godina
Riker kaže...

Idiot je dobar, no što se mene tiče premalo damage-a dila, no što je tu je 4 shella pukneš za cijenu jednog 122mm shella.

D10T je dobar za one koji nemaju premium, no bit će situacija kada će ti trebati tih dodatnih 200 damage-a na D25T/D2-5T, a i jači tenkovi te se neće bojati kada vide da im skidaš samo 200 hp-a ili dingaš pa će te rushat i ubit.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 12:52 (Hyperion).
16 godina
Crisis888 kaže...

kad igram protiv njega bounca sve, ruši sve pred sobom.

U istoj sam situaciji. Dobro sada s BL9 je malo lakše tako i na porazima bude super. Tenk mi je totalno zabavan ali šupalj. U biti vozeči IS3 sam i otkrio gdje ga treba gađati frontalno. Jutros LOL situacija 1vs1 protiv drugog IS3-a koji me nije znao gađati bilo je pre smješno. Strah me svaki put ako sam solo protiv T34. Mada koliko god gubio stalno IS3 mi je zakon. 

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...

a ne,grijesis nani,mi smo odlucili da ovo nece biti samo ''bootcamp'' zato i zovemo na CW,uostalom u zadnjih tjedan dana imamo 3 pobjede tako da provjeri cinjenice prije izjavljivanja {#} uostalom ni klingon,ni sokre koji vec imaju T10 ne misle izaci iz klana nego misle ostati za CW ima i drugih ljudi ali nadam se da si shvatio

Mislim da bi ipak najbolje bilo da vi iz bootcampa dođete u Dow jer i dalje DOW ima više Tier 10 tenkova nego vi tamo{#}

15 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...

Mislim da bi ipak najbolje bilo da vi iz bootcampa dođete u Dow jer i dalje DOW ima više Tier 10 tenkova nego vi tamo{#}

naravno ima mjesta i u Hegemony:)
Nismo nest preveliki cca. 60 clanova, 14 tier 9 i 4 tier 10, ako tko zeli, ima privatne poruke i neka posalje
Teamspeak 3 je pozeljan al to trenutno nije bitno posto nam treba jos tier 10 

14 godina
World of Tanks

odigrao sam 262 partije.....moj savjet je da se stavi 122 top....je skup ali kv to pokriva.....ja sam skupljao exp tako da sam gađao vece triere.....nije bitno unistiti tenk , nego ga pogoditi i uzet sto vise hp....cak nije bitno dal ces zginuti samo da dernes nekog....i tako sam skupio u tjedan dana za is 3... bez premiuma

samo u kratko da kazem nesto u vezi is 3 ....ovo malo sto ga imam mogu reci da je teze sranje tenk ali vjerovatno je kao i kod svih tenkova dok ga izgrindas onda je to to....

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 14:10 (rossi utd).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rossi utd kaže...

odigrao sam 262 partije.......i tako sam skupio u tjedan dana za is 3... bez premiuma

Tjedan dana? {#} To bi bilo samo 38 partija na dan s IS-om, i još vjerovatno toliko s kv-om (is-3 je skup k'o vrag)..Pa kako si to fizički izdržao? {#}

13 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
krayz1e kaže...
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...

naravno ima mjesta i u Hegemony:)
Nismo nest preveliki cca. 60 clanova, 14 tier 9 i 4 tier 10, ako tko zeli, ima privatne poruke i neka posalje
Teamspeak 3 je pozeljan al to trenutno nije bitno posto nam treba jos tier 10 

pa mi ti i komuniciramo putem TS-a ;) za koordinaciju tijekom CW-a i dok platoon-Aamo ,pisanje je daleka proslost {#} treba  i nama T10 sto vise ,jedan clan uskoro kupuje E-100,mislim da je to Mlinka CRo ovdje na forumu {#}

Xc
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
MrXleader kaže...
nani_cropes kaže...

ali bas i ne igraju CW a i na TS-u ih nisam vidio odavno

Xc
14 godina
World of Tanks

ja igram ni 2 mjeseca ali pomalo i imam 730 borbi i kv sa 107mm topom :)

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

ja igram ni 2 mjeseca ali pomalo i imam 730 borbi i kv sa 107mm topom :)

Ja poceo igrati pocetkom ozujka i imam preko 1000 borbi jucer izgrindao 20k xp-a sa KV-3 {#}

14 godina
World of Tanks

nazalost imam puno vremena.....poceo sam pocetkom drugog mjeseca sad sam na t29 full izgrindan, is 3 i naravno kv

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok, imam i ja dosta vremena, ali opet...Pa ne možeš baš cijeli dan samo igrati WoT {#}

EDIT: moram priznati da mi je danas krenulo...4 pobjede za redom s IS-om, u prosjeku 500xp, srebra koliko ti srce želi (15-20.000). Izgleda da neke dane jednostavno ne ide, dok neke druge dane rasturaš kako treba...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 15:28 (Riker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Danas dekanica objavila da neće sutra biti nastave ni vježbi, pa idem danas kući. Dobit ću S-70 prije od očekivanog :)

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice