@DamageHigh - ma daleko od od toga da ih ja napadam... samo im ocu docarat da je bezveze trosit novce na municiju i popravke da bi bil napucavan u CW, kad mogu igrat tank company i mesti sve pred sobom a da usput grindaju... kako je samo lijep osjecaj kad ne igras s kretenima i skoro svaku pobijedis.... kak bi se reklo, spojis ugodno s korisnim... ali ko da zidu govorim
@MrXleader - nisam se ja nis preplasil.. objasnil sam ti vec 5 put i sad sam ti dva reda iznad objasnil...
ja nemam ama bas nis protiv da vi igrate CW... al nemres onda sve koji su u klanu, koji je BOOTCAMP, zivkati i prisiljavati da idu igrat s cim god imaju... i onda dobite jednu bitku u mjesec dana (a svaku igrate) i pricate o ozbiljnijem igranju CW...
istina je da ak si u klanu, malo boljem recimo, usel si jer imas barem jedan tenk za CW, i ocekuje se da hoces igrat CW... ali to ne vrijedi za bootcampove... postoje prvotno radi ekipe i grindanja... lakše nađeš platoon, organizira se tank company, i kad nabaviš tenk prijeđeš u glavni klan...
evo smola koda iz moje glave govori.. sve ti je objasnio... razmisli malo o tome
pa jbmu ti si commander neki ili kaj i umjesto da drzis ekipu na okupu tjeras ih...