World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
krayz1e kaže...

Meni je najgore u ovom patchu što ce T30 imat samo 1650 hp-a, a T110 ce imat 2200. Mislim smijesno. T30 je u najmanju ruku duplo veći i tezi tenk od T110. T110 pored ovog izgleda ko igracka.

Šta reć onda za francuskog Batmana, nema mi ljepše situacije neko kad se za 60 na sat zabijem sa e50 u takve lagane tenkiće :)

Napokon sam otkrio kako uspješno igrat e50... jedino mi je neugodno vidjet t54 u protivničkoj ekipi...

Gdje da gađam t54 odnaprijed kad se postavi sa topom od 230 penetracije???

17 godina
neaktivan
BIPS kaže...
krayz1e kaže...

Meni je najgore u ovom patchu što ce T30 imat samo 1650 hp-a, a T110 ce imat 2200. Mislim smijesno. T30 je u najmanju ruku duplo veći i tezi tenk od T110. T110 pored ovog izgleda ko igracka.

Šta reć onda za francuskog Batmana, nema mi ljepše situacije neko kad se za 60 na sat zabijem sa e50 u takve lagane tenkiće :)

Napokon sam otkrio kako uspješno igrat e50... jedino mi je neugodno vidjet t54 u protivničkoj ekipi...

Nemam E50 ali zar imas problema probusit t54 sa 230 penetracije a batchat ima 237 penetracije?

Hajdučko Srce
16 godina
neaktivan
BIPS kaže...
krayz1e kaže...

Cudno da imas problema sa probijanjem t54.. imam e50 sa svih strana se porbija bez beda.. od naprijed ga samo nisko gadjaj i zabije se u njega... pri vecoj brzini zabio sam se nedavno u t54 i skinuo sam mu preko 480hp-a:)

17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
BIPS kaže...
krayz1e kaže...

Cudno da imas problema sa probijanjem t54.. imam e50 sa svih strana se porbija bez beda.. od naprijed ga samo nisko gadjaj i zabije se u njega... pri vecoj brzini zabio sam se nedavno u t54 i skinuo sam mu preko 480hp-a:)

Da je para kupio bi i ja E50....

Hajdučko Srce
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Na našu svopću žalost zbog pomaka u ljetno vrijeme UTC 11:00 je kod nas 13:00 sati :(

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
BIPS kaže...
krayz1e kaže...

Od naprijed mi dinga svaki drugi put, koji put ga je teško i pogodit u lower plate...

17 godina
World of Tanks

Nabijem ja IS-4 i IS-7, kad ga s VKom pogodim ima da gori u plamenu i da mu je pola posade mrtvo.... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Patch 7.2 je vani i meni je težak 617,55 MB.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bome je {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nabijem ja IS-4 i IS-7, kad ga s VKom pogodim ima da gori u plamenu i da mu je pola posade mrtvo.... {#}

Lol.

17 godina
World of Tanks

Još 45% omg, od pol 10 čekam da zaigram WoT.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jako sporo ide download...svidaju mi se ovi perkovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Još 45% omg, od pol 10 čekam da zaigram WoT.

Ja da sam ti nabavio bih kakvu picu iz susjedstva i skratio vrijeme na glupi update {#}

17 godina
World of Tanks

ma KV-u zarada ostala kao i do sada! predobro:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

heh ja čekam na poslu da se remoteam i pustim update na svom uber jadnom DSL-u.. valjda bum igrao još danas lmfao

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 13:03 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Pa T30 je sad tank destroyer, jedini od zadnjeg tiera što ima kupolu i sad bi ti jel očekivao da ima stare hitpointse {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešto čudno? lol

neradimitipkaspace!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

jel rade modovi sa novi patchom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rossi utd kaže...

jel rade modovi sa novi patchom

Pogledaj sliku iznad tvog posta.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Do sada se preko svega moglo prijeći jer je igra jedinstvena, moglo se i trpiti loš MM, nevidljive tenkove, loš balans tenkova, forsiranje jedne nacije, neograničen broj artiljerije po borbi ali mislim da će ovo preliti čašu.

Tko može normalno da će dati 50€ za tenk, i donekle moći igrati, a za sve ostale očito preostaje dugo grindanje kredita s tierom 5 (kojima je također smanjena zarada), pa tko hoće neka izvoli.

Da si manje plakao po forumu a više igrao do sada si mogao nagrindat T34 i dobiti besplatno premium tenka.NHF.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

mežete li napisati ukratko što donosi novi patch?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije da se hvalim, ali ipak...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

mežete li napisati ukratko što donosi novi patch?

Nove tenkove( americke td i heavie)

Dvije nove mape

22 nova skilla za posadu.

=XII=SandMan....
17 godina
World of Tanks

lol skidam preko 3h 617mb.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Launcher/settings ako tu maknem onu kvacicu sa Allow Torrenst oce li ici brze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

tek 16 % a tako mi se igra...

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Počeo sam skidat patch preko launcher-a oko 13 sati....evo sad završila instalacija {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 15:20 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

2 sata vec skidam a tek je skinuo 400 mb. Zna li netko sto je ovako sporo. 4/325 mi je internet , nitko nije zakačen na njega. Mogu li ista uradit da ide ovo malo brže?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

O majku im sad piše:

Maintence works on server from 05:00 until 11:00 UTC, tko će još 40min izdržat do 12h XD

Malo sam gledao ove ST-1, KV-4, T-150 i object 252 tenkove koji dolaze u 7.3 update-u.

Object 252 = IS-6 i ima električni pogon :)

Budem si nabavio tog i ST-1

dobit ces ako imas is-4 u garazi is-6 ja mislim

Xc
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...

2 sata vec skidam a tek je skinuo 400 mb. Zna li netko sto je ovako sporo. 4/325 mi je internet , nitko nije zakačen na njega. Mogu li ista uradit da ide ovo malo brže?

Meni isto jako sporo skida, neznam zašto. 200 Mb mi je skinuo za 35 min.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice