World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupit cu ponovo GWE i ponovo radit kaos. Jebote ako povecavaju zaradu tier9 mediume onda mogu i tier9 TD.Bar su digli gw panther 3%.IS3 ce ljepo zaradivat kao i tigar2.

Hajdučko Srce
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zrimo kaže...

Baš kad sam ponovno počeo malo igrati, moram ponovno odustati jer ovo s novim patchom stvarno nema smisla i ovako je patnja s kreditima a sad će biti prava mora.

Na sve tenkove u garaži mi se smanjuju prihodi:

Jagdtiger (kojeg sam i onako rijetko vozio) +15% skuplji popravak

E-75 +8% popravak

Tiger P -3% prihodi i +10% popravak

Panther +5% popravak

VK3001 (P) -8% prihodi

i još smanjen MM PzIV -2% prihodi

bit će bed igrati bez premiuma na tierovima 7 i 8 za debele tenkove (ne znam opet ovisi o naciji, ja sam bez premiuma izgrindao t32 do kraja i kupio t34 uz izrazito finu zaradu), dok mediumi će bez premiuma i dalje donositi dobit. sad, ne znam jesam li zbog toga sretan ili nesretan jer u svojim partijama gdje vozim debele tenkove mediumi, pogotovo oni koje nazivaju moneymakerima su ionako bili beskorisni skrivajući se iza kamenja u bazi, ponekad kempajući na samoj granici mape iza artiljerije pa nekako razmišljam kako će poslije ovog patcha vlasnici medium moneymakera vjerojatno tražiti probijanje granica mape kako bi se mogli sakriti i krepati stiskajući f7 dok ih buše protivnički tenkovi. smanjenje napretka TD-ova me ne brine, jpanther je odavno elitiran, donosi mi finu zaradu jer igram napadački i jedva čekam patch kada će uvesti jpanthera 2. za tzv. OP ruske tenkove ne brinem, ionako ih bušim ko budale, nisu mi predstavljali problem dok sam igrao KT-a. izuzetno mi je drago što će se povećati zarada na francuskim tenkovima (uz skidanje ionako nikakve horizontalne elevacije). artiljeriju ionako više ne igram pa me ne bode previše. ono na čemu ekipa iz WG-a treba ozbiljnije poraditi je match making. prekjučer sam bio na vrhu popisa mape westfield sa T30, ispod mene su bili francuzi 50 120 i 50 100 koji su napravili rusvaj u selu, ja ispalio tri hica, još jedan u protivničkoj bazi i to je to. pobjeda uz napomenu kako protivnička ekipa nije imala brzih tenkova osim panther V i T 44. prije izdavanja patcheva ove godine neka rade na balansiranju timova uz podjednak  broj tenkava sličnih karakteristika.

13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Baš kad sam ponovno počeo malo igrati, moram ponovno odustati jer ovo s novim patchom stvarno nema smisla i ovako je patnja s kreditima a sad će biti prava mora.

E-75 +8% popravak

Panther +5% popravak

VK3001 (P) -8% prihodi

S ovim će se samo povećati broj artiljerije jer ona dobija najviše povećanje prihoda, što je još jedan problem.

KV će se također manje igrati jer će mu smanjiti -5% prihode i isto toliko povećati popravak.

Dolje na slikama imate tablice za sve tenkove, pa ovo se sve crveni od minusa.

tu nema nigdje KV-a i odi na bdr kad ce mu 20% buffati zaradu isto kao i 10% light francuzima sta se zalite?oditen a njih tek za pare zaradit i mir ko bog

Xc
13 godina
neaktivan
Ziga, Bolje je da izgrindas Mausa pa sa njim da igras kao placenik posto su klanovi u velikim problemika zbog zaledjavanja tenjkova a i bice u sve vecim. Trenutno je cijena jedne desetke 500 do 1000 zlatnika, a bice vjerovatno i veca.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 11:04 (oNi).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Researched: IS-7 researched. Undistributed experience spent: 178.445. Free Experience spent: 0.

Kupit ću ga 2014e...

dodje 6M srebra

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo napokon IS7 u garaži, sad skupljanje keša za KV lol i grindanje za opremu, prodao sam pola garaže za to đubre.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

U biti kada naprave reviziju ruskog tree-a, na prodaju ću skupit 4.5M

Moći će se prodat:

KV1

KV2

KV3

zamjena za KV3

Zamjena za IS4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
133 kaže...

2. ELIGIBILITY: Sweepstakes open to legal residents of the United States and District of Columbia, excluding Rhode Island, Guam, Puerto Rico, the U.S. Virgin Islands, U.S. military installations in foreign countries, all other U.S. territories and possessions and where prohibited or restricted by law.

Dakle, samo za amere, nažalost.

Evo ti pa budi amer...

http://www.fakenamegenerator.com/gen-male-us-us.php

-- HaHa na sve
15 godina
zrimo kaže...

E-75 +8% popravak

Panther +5% popravak

VK3001 (P) -8% prihodi

S ovim će se samo povećati broj artiljerije jer ona dobija najviše povećanje prihoda, što je još jedan problem.

KV će se također manje igrati jer će mu smanjiti -5% prihode i isto toliko povećati popravak.

Dolje na slikama imate tablice za sve tenkove, pa ovo se sve crveni od minusa.

Ok aj sad ponovo idemo na matematiku.....

Uzmi prosječne dobitke po svim bitkama, tj. dobivene kredite. Sad im dodaj ili oduzmi postotke i isto tako za popravke. Sad daj računicu.

Uostalom šta se žališ koje vražje materine, pa to je fucking igra! {#}

Samo žalbe ovdje vidim i ne isplati se ni čitat jer 90% postova su same žalbe.

Da ja uzmem u obzir svoje tenkove ja bi imao možda nekih 100 do 1k gore-dole kod dobitaka i popravaka.

Evo kod mene stanje garaže po tierovima:

• Rusi: MS-1, BT-7, T-50, KV, SU-85, SU-100, ISU-152, Object 704
  • Švabe: Marder II, Stug III
  • Francuzi: ARL 44
  • Ameri: ništa

Premium tenkovi: KV-5

.....koji sam dobio na poklon od clan commandera zbog pomoći frendu iz klana da se vrati na noge nakon hackanog accounta i prodaje svih tenkova, a KV-5 igram kad stvarno nemam para (ispod 50k creditsa) jer se uopće nemogu zabavit s tim tenkom.

Razlog za low tier tenkove je zabava.

MS-1 imam zato što jedna frendica tek počela igrat pa reko aj da i ja se vratim u stara vremena sa MS-1.

BT-7 kad stvarno želim "teški suicide run" i smao se zaletit u nekog i razvalit neprijatelja u milijun komadića.

T-50 imam zato što je epic scout tenk a i trebam za TC.

KV i SU-85 su mi epic money makeri i naravno odličan MM, jer 107-ica radi epic damage čak i high tier tenkovima.

SU-100 za TC i nekad zabavu, rijetko ga koristim ali imam ga zbog 90% cammo na posadi i 122mm IS gun {#}

ISU-152 imam za tier 8 bitke i BL10-etke

Object 704 mi je jednostavno epic tenk, ovisno od partije do partije mogu imat dobar dobitak ili jako syeban gubitak. Zato se uvijek pobrinem da oštetim barem različita 3 tenka i da bude minimum 500 HP-a štete.

Marder II imam za TC, jer mi iz Die Quietly obožavamo radit Marder party, jedno 10 nas u TC-u i barem 6 ima Mardera sa ruskom 76-icom, makljamo 3 tenka po minuti lol.

Bila jednom bitka na Himmelsdorfu i svi se poredali na 8 liniju, neprijateljski tim imao B1 i on naleti na 8 liniju kao scout. Odjedno 5 Mardera opali u isto vrijeme i pogodi ga...naravno bio je mrtav u roku od 1 sekunde, a lik u B1:  - W..Wa...Wai...Wait, what?!?!?! Good god I need to stop drinking o.O

{#}

Nakon toga naiđe još 3-4 T-28 i svi odreda uništeni zbog nas, mi smo crkavali od smijeha cijelu partiju.

Stug III imam zbog njegove epske brzine pucanja i brzine kretnje. To čudo je najveći troll od svih tier 5 TD-ova. Nenormalno yeben tenk {#}

Dalje....ARL 44 imam zato što njegov 90mm DCA 45 može probit tier 9 tenkove i čak tier 10, ovisno o situaciji. A i bilo je situacija kad sam bouncao T34 top gun (amer, da nebude zabune...iako rijetko kad bude), E75, ma čak i AP granate od BL-10 {#} i naravno dobio sam s njim Invincible{#}

U biti što želim reći je: prekinite gledat na ovu igru kao über grind igru. It's just a fucking game. Have fun with it, not suck balls with bitching about it -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 12:28 (Krešo91).
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Sad sam imao valjda bitku života sa svojim Tigerom, igrala se campinovka i MM mi čak nije bio naklonjen pa sam bio malo ispod sredine ali je bilo veselja.

Ni sam neznam kako sam ih uspio skinut, valjda sreca i odlična 88-ica <3 {#}

I Won't Stay Forever, Just Until The End Of Time
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eh super hvala ti stari na ovome  {#}

17 godina
neaktivan
sokre kaže...

evo napokon IS7 u garaži, sad skupljanje keša za KV lol i grindanje za opremu, prodao sam pola garaže za to đubre.

I popravci te ubiju u pojam. Ja ga igram rijetko iako ga je gust igrat.

Hajdučko Srce
17 godina
D.N.R. kaže...

Sad sam imao valjda bitku života sa svojim Tigerom, igrala se campinovka i MM mi čak nije bio naklonjen pa sam bio malo ispod sredine ali je bilo veselja.

Ni sam neznam kako sam ih uspio skinut, valjda sreca i odlična 88-ica <3 {#}

He*enica  :)

ja kad imam takvu uspješnu partiju s VK-om onda potrošim 25.000 kredita na municiju, 20.000 kredita na popravke, 3000-6000 kredita na prvu pomoc/repair

i opet sam u minusu {#}

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

U biti što želim reći je: prekinite gledat na ovu igru kao über grind igru. It's just a fucking game. Have fun with it, not suck balls with bitching about it -.-"

Stvarno super, šta trebam hvalit WG jer ovo im je stvarno super odluka, i to mi govori tip koji ima KV-5 u garaži.

Očito se na ovom forumu treba samo hvaliti koliko si killova napravio i kako si KV-om razvalio Mausa i slične lovačke priče.

Ili daj konkretne podatke zašto ti patch donosi poboljšanje ili šuti, preko 50% igrača igra srednje tiere (6 i 7) i očito je namjera da ih se natjera da igraju manje tiere ili plate, ako hoćeš matematički evo:

Jagdtiger -2000 kredita po bitki u prosjeku

E-75 -1500

Tiger P -1500

Panther -500

VK3001(p) -600

PzIV -400

ukupno= -6500 kredita na trenutne tenkove u garaži

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 14:10 (zrimo).
16 godina

Oh super! Taman grindam E 75 i Jadgtigra, a oni će ih poskupit- ma divno!{#}

A ovo govno od Jadtigra se raspada ćim me neko pogleda, sprijeda me probije tko hoće, a sad će još poskupit popravke?!{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

IMHO defat + smrt na visokim tierovima po nekoj logici mora značiti debeli financijski minus. nema smisla da uz takav rezultat imaš pozitivne creditse, jer bi akumulirao creditse u nedogled.. bez obzira što u igri ne postoji ekonomija među igračima, implementacija tvz "goldsinkova" je neophodna za funkcioniranje igre, kao i planiranje updateova.

čak štoviše na endtierovima financijsku dobit bi trebale samo donositi vrlo dobro odigrane partije.

opet ponavljam možete vi plakati da to nije fer, i da je to tu samo radi premiuma.. ali think again, igrate for free..

morate se malo namučiti, ili platiti da bi vam bilo brže/lakše.

još uvijek je daleko bolje i poštenije nego 90% free to play online igara, pričali vi što god hoćete..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Igrao sam kao premium igrač,lova je samo kapala, pa čak i kad nisi dobro odigrao partiju.

Sjećam se partija s SU-8 pa dobivao sam po 50.000 kredita i tako odigram 20ak dnevno

par dana i evo tenkova...

tako sam i kupio VK3001P, Tiger P, VK4502A, VK4502B

no već 3 mj igram bez premiuma i to je teško mučenje, zarada nikakva pa makar rasturao po mapi.

1 0 hvala 0
13 godina
nine kaže...

IMHO defat + smrt na visokim tierovima po nekoj logici mora značiti debeli financijski minus. nema smisla da uz takav rezultat imaš pozitivne creditse, jer bi akumulirao creditse u nedogled.. bez obzira što u igri ne postoji ekonomija među igračima, implementacija tvz "goldsinkova" je neophodna za funkcioniranje igre, kao i planiranje updateova.

čak štoviše na endtierovima financijsku dobit bi trebale samo donositi vrlo dobro odigrane partije.

opet ponavljam možete vi plakati da to nije fer, i da je to tu samo radi premiuma.. ali think again, igrate for free..

morate se malo namučiti, ili platiti da bi vam bilo brže/lakše.

još uvijek je daleko bolje i poštenije nego 90% free to play online igara, pričali vi što god hoćete..

Znalo se desiti da odigram odlicnu partiju sa 4-5 ubijenih ali na kraju budem u plusu samo 4-5 k kredita. Municija preskupa+sitni poravki tenka, a za 5 kilova zaokruzi cca.da svaka pogađa i bušiš ga svaku treba 3-4 granate po tenku (za neke više a za neke manje pa...) granate platis od 15 do 20 tisuca (bar za moj 128mm top na JT,svaka granata 1000 kredita) + sitni popravki ako sam ostecen bio. I na kraju sam u plusu 4-6 tisuca kredita.(A da nisam bio unisten)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 15:19 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

a kaj bi ti da za takvu partiju zaradiš čistih 30k?

igrao sam neke mmorpgove di sam morao tjedan dana farmati i preprodavati robu da bi pvpao tjedan dana.. i to ako sam imao sreće sa dropovima i prodajom.

onda sam igrao neke di si mogao kupiti iteme za RL pare koji su te učinili 50-100% jačim.

igrao sam igre di si najbolje klase mogao koristiti samo ako imaš premium..

sve te igre su vrvile od ljudi bez obzira na nelogične, tzv pay to win sisteme.

WOT ne da nije pay to win, nego je daleko od toga...

ovi primjeri što ste naveli ukazuju na to da niste SMISLENO pročitali moj gornji post, ili ga niste shvatili.

tier 9 i 10 tenkovi ne smiju zarađivati... tier 9 i 10 čak i sa premiumom mora ići u minus kod defeata.

niti jedan MMO nikada igraču nije servirao sve na pladnju, pa tako to ne radi ni WG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nine kaže...

a kaj bi ti da za takvu partiju zaradiš čistih 30k?

igrao sam neke mmorpgove di sam morao tjedan dana farmati i preprodavati robu da bi pvpao tjedan dana.. i to ako sam imao sreće sa dropovima i prodajom.

onda sam igrao neke di si mogao kupiti iteme za RL pare koji su te učinili 50-100% jačim.

igrao sam igre di si najbolje klase mogao koristiti samo ako imaš premium..

sve te igre su vrvile od ljudi bez obzira na nelogične, tzv pay to win sisteme.

WOT ne da nije pay to win, nego je daleko od toga...

ovi primjeri što ste naveli ukazuju na to da niste SMISLENO pročitali moj gornji post, ili ga niste shvatili.

tier 9 i 10 tenkovi ne smiju zarađivati... tier 9 i 10 čak i sa premiumom mora ići u minus kod defeata.

niti jedan MMO nikada igraču nije servirao sve na pladnju, pa tako to ne radi ni WG.

Covjece sa tobom se ne moze razgovarat.

Svi mi tu imamo slobodu da iznesemo svoje stavove i misljenje.

Tko god iznese svoje misljenje o tome kako svakim pach-om zeznu zaradu,i kako prosjecnog igraca tjeraju da kupi premium acc ti ga odmah docekas na noz.

Odma davis sa nekom svojom pricom kako si ti igrao neke mmorpgove i kako si tamo morao davati pun kufer novaca i bla,bla,bla.

Ovo je tema o WOT igri,i ovdje pisemo o pozitivnim i negativnim dojmovima koje je na nas ostavlja ta igra.

Sto ti to znas,a sto vecina nas ne zna pa se tako ponasas.

Daj skuliraj se malo,pa nema svako 30 eura za lowe.

Ako je nesto skupo i vecina kaze da je,onda se pomiri sa tim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:29 (tadic).
15 godina
neaktivan
tadic kaže...

1. Covjece sa tobom se ne moze razgovarat.

2. Svi mi tu imamo slobodu da iznesemo svoje stavove i misljenje.

3. Tko god iznese svoje misljenje o tome kako svakim pach-om zeznu zaradu,i kako prosjecnog igraca tjeraju da kupi premium acc ti ga odmah docekas na noz.

4. Sto ti to znas,a sto vecina nas ne zna pa se tako ponasas.

5. Daj skuliraj se malo,pa nema svako 30 eura za lowe.

6. Ako je nesto skupo i vecina kaze da je onda se pomiri sa tim.

1. zašto ne?

2. tako i ja

3. što god WG napravi QQ-eri ih dočekaju na nož (BTW to je slučaj sa svakim MMO-om .. zamisli podudarnosti)

4. ne piyditi zbog gluposti?

5. nemam ni ja

6. no way.. u svakom free mmo-rpgu da bi uživao u endgameu moraš ili potrošiti puno vremena, ili dati pare.. ring any bell?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:37 (nine).
15 godina
zrimo kaže...
Krešo91 kaže...

Stvarno super, šta trebam hvalit WG jer ovo im je stvarno super odluka, i to mi govori tip koji ima KV-5 u garaži.

Očito se na ovom forumu treba samo hvaliti koliko si killova napravio i kako si KV-om razvalio Mausa i slične lovačke priče.

Ili daj konkretne podatke zašto ti patch donosi poboljšanje ili šuti, preko 50% igrača igra srednje tiere (6 i 7) i očito je namjera da ih se natjera da igraju manje tiere ili plate, ako hoćeš matematički evo:

Jagdtiger -2000 kredita po bitki u prosjeku

E-75 -1500

Tiger P -1500

Panther -500

VK3001(p) -600

PzIV -400

ukupno= -6500 kredita na trenutne tenkove u garaži

Kao prvo opet ponavljam KV-5 sam dobio kao poklon. I taj tenk mi se uoopće ne igra, ja ga prisilno igram kad trebam love za nešta nabrzaka.

Kad trebam love inače igram s KV-om, Stug-om, ARL-om i SU-85-icom i njih sa užitkom igram, malo pomalo guram s grupom od 5 tenkova i poubijamo sve što dođe ispred samo...........KORISTI YEBENI MOZAK! 

Kad god se treba žalit i kukat na što god dođe u igru tj. bilo kakva promjena odma se žališ ti i još nekolicina ljudi koji dugo igraju ali ih neću imenovat iz čistog principa da nisam "tužibaba" i da "ne upirem prstom u druge". Kako god bilo, prekini odma uočavat premium tenkove, ja uostalom dosta dobro zaradim sa svojim Object 704 ako je dobra partija, uvijek trebam osigurat barem 3-4 puta sigurno oštećenje neprijatelja i da nikad ne promašim. To je zapravo glavno pravilo kod bilo kakvog oružja u igrama i IRL. Jer nismo amerikanci da bacamo municiju po podu kad dođe neprijatelj ispred nas. Pa bokte nećeš gađat Mausa u KV-u ako nemaš minimum penetraciju za probit njegov najslabiji oklop.

Meni to zvuči previše retardirano da netko sposoban izgrindat yebeni E75 se počne žalit na povećanje popravaka za bijednih 6%.

Prosječno izađe oko 15.5k za popravak E75 + 6% = 16430. Znači ti se žališ za bijednih tisuću credita povećanja popravaka.

A ja za Object 704 u prosjeku bi trebao dobiti oko 13.9k za popravke, a zapravo dobijem minimum od 15k i još povećanje od 15% za popravke i još 5% manje dobitaka po bitci ovako ispada računica: 15 000 +15% =  17 250 credits popravaka.

Još dodajmo k tome da dobivam 5% manje love po bitci i na kraju ispada da ja imam minimum od 18k gubitak po bitci bez ubrojene cijene municije koja je jedna od najskupljih od svih u igri (izbacujemo arty jer su posebna vrsta...) i na kraju svake bitke ja otprilike ispalim od 10 do 15 granata prosječno. Svaka granata (koristim isključivo AP) košta 1650 creditsa, pomnožimo to s 15 dobijemo gubitak od 24 750.I najviše što sam dobio u jednoj bitci je bilo oko 41 tisuću credits-a.

U sve sam ubrojio promjene u 7.2

Ajmo sad to sve sredit:

• Municija: 16 500 do 24 750 credits
  • Popravci: 15 000 do 20 000 credits
  • Dobitak maximalan: 41 000 credits

Minimum shit: 41 000 - 16 500 - 15 000 = +9500 znači, dobitak ako sam fucking awesome bitku imao koju je danas skoro pa nemoguće imat

Maximum shit: 41 000 - 24 750 - 20 000 = -3750  znači, u gubitku sam za skoro 4 tisuće što nije previše ali to je u najboljem slučaju zarade s najgorim mogućim popravcima i gubitkom municije.

Tako da imamo sada statistički koliko će mene koštat igranje Object 704 kad ođe 7.2 update...

Aj sada vi svi napravite isto kao ja, uzmite maximalan dobitak o svojeg najboljeg/najdražeg tenka i napravite računicu. Minimum i maximum za popravke i municiju oduzmite od maximalnog dobitka ikad i dobijete minimum stanje računa nakon bitke u 7.2 update-u. U dobitak i popravke ubrojite postotke na ovoj listi http://worldoftanks.eu/news/1516-72-preview-game-economy-changes/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:43 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad si prešao svaku mjeru, jesam ja tebe negdje uvrijedio, da ti koristiš mozak shvatio bi šta znači zarada od nekoliko stotina milijuna mjesečno, zar im nije dosta što su MMO s najvećim omjerom uloženih novaca u f2p igri.

Većina ovih ljudi su očito glupani http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/98094-credit-making-nerfs/ po tvojoj logici.

To nije žaljenje neko konkretni podaci, kojeg vraga ne izbace obećane modove umjesto što smanjuju kredite.

Nije istina da si s tierom 9 s premiumom u minusu, ja sam u 2 tjedna s E-75 zaradio 2 milijuna.

Očito ne shvaćate, nije problem u top tierima, briga me za pišljivih 1000 kredita na tieru 9, problem je očita namjera da spriječe free igrače da mogu slobodno igrati tier 6 i 7.

Na top tierima i treba ostati kako jeste ali neka ne diraju srednje tiere, koji su i ovako samo glineni golubovi za premium tenkove i top tiere.

Odakle tebi pravo da nekoga vrijeđaš, ako ti smetaju postovi klikni ignoriraj i gotovo.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pocinjem opet gubiti volju za ovom igrom, vec sam jednom prestao igrati mislim da cu opet, igranje uvijek jednog moda dosadi brzo, barem meni. Pa samo kad bi ubacili neki drugi mod, neke zombije bilo sta bilo bi ok. Sad se zabavljam grindajuci Francuze, 13 75 je super-zabavan tenk, i uopce se ne nerviram sa njim.

Kad se pogleda neki premium tenk nije niti toliko skup, samo pogledajmo koliko se trosi na ostale nepotrebne stvari, 2 subote ostanes doma i imas para za Lowea. Al necu im ih dati cisto iz principa, kad naprave nesto onda cu razmisliti o tome, a ne svaki patch najavljuju kao nesto posebno, a ispadne da sa pogorsavaju stvari, i ubace koji tenk.

4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

kako je hebeno moguce da je protivnicki tenk nevidljiv i onda se samo pored mene spawna???? il kad ga gađam i ostane mu 5% odjedanput samo nestane wtf??? sto nije uredu s tom retardiranom igrom?? jel to neki perk il sta? bezveze...

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zrimo kaže...

Sad si prešao svaku mjeru, jesam ja tebe negdje uvrijedio, da ti koristiš mozak shvatio bi šta znači zarada od nekoliko stotina milijuna mjesečno, zar im nije dosta što su MMO s najvećim omjerom uloženih novaca u f2p igri.

Većina ovih ljudi su očito glupani http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/98094-credit-making-nerfs/ po tvojoj logici.

To nije žaljenje neko konkretni podaci, kojeg vraga ne izbace obećane modove umjesto što smanjuju kredite.

Nije istina da si s tierom 9 s premiumom u minusu, ja sam u 2 tjedna s E-75 zaradio 2 milijuna.

Očito ne shvaćate, nije problem u top tierima, briga me za pišljivih 1000 kredita na tieru 9, problem je očita namjera da spriječe free igrače da mogu slobodno igrati tier 6 i 7.

Na top tierima i treba ostati kako jeste ali neka ne diraju srednje tiere, koji su i ovako samo glineni golubovi za premium tenkove i top tiere.

Odakle tebi pravo da nekoga vrijeđaš, ako ti smetaju postovi klikni ignoriraj i gotovo.

Moje isprike ako sam te uvrijedio ili bilo koga ovdje tko je pročitao moj post. Jer kad vidim negativno o nečemu od zadnjih update-ova odma mi mrak padne na oči.

Iako se moram složit s tobom s većinom što si rekao, opet moram naglasit da je zapravo i dobro što su ovo napravili jer ovako dosta igrača će se potrudit više da igra bolje. I naravno oni česti idioti koji samo stoje na pol mape i pucaju u prazno će, nadam se, nestati zbog ovih promjena. Inače bolje da su počeli radit na novom MM-u jer trenutno je shit, nekad bude dobra bitka kol'ko-tol'ko, ali opet ide na živce kad odeš sa tier 5 ili 6 i dobiješ tier 9 i 10 protiv sebe, i na kraju kad vide Pz IV ili stock KV-a svi onak: wtf?! {#}

Anyhow, još jednom se ispričavam ako sam te na ikoji način uvrijedio....

15 godina
Stolnik kaže...

kako je hebeno moguce da je protivnicki tenk nevidljiv i onda se samo pored mene spawna???? il kad ga gađam i ostane mu 5% odjedanput samo nestane wtf??? sto nije uredu s tom retardiranom igrom?? jel to neki perk il sta? bezveze...

debilni spotting sistem

Pričam i serem bezveze
15 godina
The Unforgiven kaže...
Stolnik kaže...

debilni spotting sistem

Yup, toliko je debilan taj spotting sistem da je sada nemoguće sa 30 metara uočiti KV-3 bez ikakve kamuflaže (skill ili cammo net).

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi, evo da se pohvalim kupio sam svoj prvi tier 5 tenk: Pz3/4. Zanima me kaj da prvo istražim, gun ili zadnji motor? Kupolu i gusjenice jesam već. 

Inače kakav je tier 9 njemački medium naspram ostalih nacija?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

stavi top, motor ćeš lako kasnije,

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice