World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Ma da u Bjelorusiji sve sami fizičari!
Nek srede bugove koji se vuku od bete a ne da izmišljaju toplu vodu.
Najbolje mi je dok sa T10 tenkom potegnem Tnula tank sa critom, nula dmga i lik se vozi kaj da se ništ nije desilo (vjerojatno i nije).
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
17 godina

Nedam osobne podatke...

Ova fizika djeluje odlično, puno bolji gameplay bi bio.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 15:11 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

to je samo za državljane U.S.A.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan

2. ELIGIBILITY: Sweepstakes open to legal residents of the United States and District of Columbia, excluding Rhode Island, Guam, Puerto Rico, the U.S. Virgin Islands, U.S. military installations in foreign countries, all other U.S. territories and possessions and where prohibited or restricted by law.

Dakle, samo za amere, nažalost.

15 godina
World of Tanks

Šta ne paše u vezi T34? 

Ne paše to što ovaj tenk nije dovoljno dobar ni za tier8 premium sa trenutnim stanjem, a oni spremaju još nerfova. Eto što.

btw. to više nije heavy tenk nego TD.

Ali kako sam rekao, obećali su dati besplatan premium tenk pa ga sad moraju napraviti govnom, da bi izvukli još para od ljudi koji neće biti zadovoljni njime.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 15:42 (mystik).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Napokon Kupio IS-4

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@mystik

ako ima top kao lowe i turret barem kao t29 bolji je od lowea, jer istog bušiš di god hoćeš pa i u turret {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma jel, znači ako ima bolji front turret armor od Lowea je bolji?

1500 HPa

armor-nema

RoF oko 4.1+0.5 sec nerf => mali DPM 

okretnost mrvicu bolja od T28 => KV u tier 8, samo KV u svom tieru apsolutni kralj

gun dispersion povećana, + još će povećati 10%

pokretnost na različitim podlogama bit će nerfana 5-8%

battle tier spread kao tier8 HT, a ne premium 

onih 13mm penetracije više od Lowea i high alpha nisu neki razlozi za ovo ostalo.

I da, oni nerfove/buffove temelje na WRu sa test servera što je još jedna u nizu gluposti iz WGa.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

plačeš bez veze.. znači ima top u rangu lowea i ziher žilaviji turret..

dobit ćeš ga besplatno i bit će bolji od lowea.. kaj bi ti još? da izbija tier 9 tenkove 1 na 1..

inače od kad pratim ovaj thread nisi niš osim čistog QQ-a napisao.

pošto se mogu pohvaliti povećim iskustvom sa raznim MMO igara, zaključujem da si ti vjerojatno jedan od onih sveprisutnih koji uvijek nađu razlog za plakanje zbog svoje klase/rase/opredjeljenja. svaka mmo igra ih ima, pa evo i naš mali forum sa malim threadom o tenkovima {#}

Moj PC  
2 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nobovsko pitanje

kod accuracy oni brojevi (0,32-0,34....itd) što konkretno označavaju? Koji su topovi precizniji, sa nižim ili višim brojem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

niži

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
hoss kaže...

nobovsko pitanje

kod accuracy oni brojevi (0,32-0,34....itd) što konkretno označavaju? Koji su topovi precizniji, sa nižim ili višim brojem?

Sa nizim, 0.32 ti znaci 32cm odstupanje na 100 metara.

15 godina
nine kaže...

dobit ćeš ga besplatno i bit će bolji od lowea.. kaj bi ti još? da izbija tier 9 tenkove 1 na 1..

pošto se mogu pohvaliti povećim iskustvom sa raznim MMO igara, zaključujem da si ti vjerojatno jedan od onih sveprisutnih koji uvijek nađu razlog za plakanje zbog svoje klase/rase/opredjeljenja. svaka mmo igra ih ima, pa evo i naš mali forum sa malim threadom o tenkovima {#}

Neće biti bolji od Lowea nikako. 

Inače da, rado bih ja da izbija on tier9 tenkove, al to nije mogao kad je bio tier9 HT. 

Ali da, ja sam samo jedan mali njubić koji nema pojma o igranju i plače po forumu. Pa onda neću više, kako ti kažeš, QQati ovdje da sveznajući i svemogući igrači poput tebe dobiju priliku iskazati svoje nadnaravne sposobnosti u ovoj super-duper kvalitetnoj, odlično balansiranoj i nadasve prožetoj logikom igri u kojoj je developerima stalo do napretka igre, pa tako uvažavaju svaku smislenu kritiku i odlične prijedloge svojih igrača, izbacuju update u roku od 24h nakon prijave buga, mjesečno dodaju novi sadržaj u igru da bi igračima ostala zanimljiva.

No s obzirom da su me ovim patchom uspjeli gotovo potpuno spriječiti da igram dalje, barem su mi olakšali odluku. Možda ponekad i zaigram koju partiju sa dobrom starom ekipom(Mirda, Peace, Black i ostali) pa onda napišem koji QQ post o odličnom razvojnom timu i njihovom trudu koji su uložili u ovu nadasve kvalitetnu igru.

14 godina
nine kaže...

Ako se ne varam ova tema je otvorena za razmjenu iskustava , mišljenja igrača o igri , načinu igranja , isticanju dobrog i lošeg . Svako malo se netko pojavi ko misli da je on najpametniji i sve zna , a svi ostali su neznalice i "stalno kukaju i plaču" iako iznose činjenice - bilo one na papiru bilo one koje zaključuju iz bitaka . Stoga te molim ako ti se neki autor ne sviđa stavi ga na ignor listu i nas ostale poštedi svojih frustracija . Više mi je dosadilo u ovoj temi sve manje čitati stvari vezane za igru , a sve više pljuvanja po ostalim igračima i autorima . Da nebudem skroz ot , vozio sam T34 na testu i uspoređujuči ga sa M6A2E1 djeluje mi dosta lošiji . To je moje osobno mišljenje i dojam , ako ga smijem imati .

14 godina
World of Tanks

Bas mi je drago sto ima i razumni ljudi,koji na temlju svojega iskustva donose ocjene o tenkovima.
I da,igram sa e 75 i super je tenk za svoj tir,a tiger II mi je ostao u losem sjecanju i g.... je od tenka(lowe mi je dosta bolji od njega,samo eto nemam novaca da ga kupim)
Sad sam u banani jer sam vidio da i onako usranog t32 planiraju sj....(top mu je koma,slabo zaradjuje,oklop da ne spominjem)
Kako bi jedan t 32 mogao 1:1 na is3 BL-9 topom
Moje misljenje je da su ruski tenkovi superiorniji.

Sjetite se t54 protiv panthera II i pershing-a,T54 je mogao i jednog i drugog od jednom sredit(a bili su u istom tiru)
Wot igram dok je jos bio u beta verziji,i nemam premium acc.

Igra sama po sebi nema neku logiku,i umjesto da mi sluzi za opustanje,relaksaciju i smirivanje zivaca u zadnje vrijeme sve vise me nervira.

Valjda zbog svih tih ne logicnosti kojih je svakim pach-om sve vise i vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 21:00 (tadic).
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
tadic kaže...

tiger II mi je ostao u losem sjecanju i g.... je od tenka(lowe mi je dosta bolji od njega,samo eto nemam novaca da ga kupim)

ovo mi bas nije jasno, ako moze objasnjenje, osobno sa KT-om nisam gubio 1 na 1 sa drugim tier 8 tenkom, a Lowe mi je bio poslastica

ako usporedim sve tierove iz njemacke linije, jedino sam se sa KT-om osjecao ugodno protiv ostalih nacija

14 godina
World of Tanks

Jednostavno taj tenk mi nije legao i to je to( radije bi ponovo igrao sa M3Lee nego sa njim).

Francuzi su mi sada bolje legli i vise odgovaraju mom nacinu igre.
To je samo moje misljenje i drago mi je sto je tiger II sada vec davna proslost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 21:15 (tadic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@mystik

tipični QQ.. kao što rekoh uvijek ih ima šaka sa prijedlozima, kritikama, frustracijama itd itd.. sve već viđeno milju puta

igrao-ne igrao njih boli ona stvar.. nećeš ništa promjeniti, radije si uštedi čir na želucu

njihova je slobodna volja da rade sa igrom šta hoće, a tvoja da igraš. to što ti misliš da će igru napustiti 99% ljudi jer su nešto "uhebali" su isto fantazije QQ-era. ljudi dolaze i odlaze, mmo biznis je sofisticiraniji nego što ti misliš.

i ptičice na granama pjevaju kako je amerima mekan hull.. definitivno jedna stvar koju bi trebalo popraviti. ali guess what.. ljudi i dalje igraju sa njima, a igrat će i dalje.

nekima će biti super činjenica da će dobiti premium tenk a i još jedan t9 heavy u zamjenu.. ti čak i od toga praviš dramu, umjesto da to gledaš kao priliku da ubrzaš income creditsa i možda razviješ švabe ili ruse ako su ti ameri već TOOOLIKO jadni?

a što se tiče t34 i premiuma, ja i dalje mislim da teško može biti puno lošiji od lowea kojeg svaki tier 8 buši di hoće, no ipak je poželjan tenk..

što se mene tiče meni samo treba pošten top, i uvijek ću napraviti killove, a barem u topovima ameri ne kaskaju. za što bi ti trebao služiti taj premium? da nabereš creditsa ili da aktivno igraš sa njim? moj vote ide na creditse

i jedan brzi summary..

tvoj QQ oko premium tenka = neopravdan

tvoj QQ oko amera donekle opravdan, no pretjeran

@tadic

tiger 2 vs lowe.. no contest

blesavo je uopće uspoređivati ova 2 tenka.

što se tiče t32 vs bl9.. da imao sam takvih 1 na 1 okršaja i kada sam igrao protiv njuba nije imao apsolutno nikakve šanse.

druga stvar je bila ako sam naletio na lika koji je ekšli znao di bušiti IS3, na otvorenom 1 na 1 je bilo napeto.. zašto? zato što ima bolji fire rate a samo trunčicu manji dmg i penetration

i da se razumijemo t32 vuče top još od t29 koji je pak imba na svom tieru. ruski 122mm topovi do BL9 se ne mogu mjeriti sa tim firepowerom, što je u jednu ruku i logično jer je t9 top u pitanju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo prva slika: ostao ja sam protiv 6 njih(3 arty full hp i ostale oneshoot)

druga slika: potrosio 1200 golda jer sam poludio kakvo je smece s 122 mm topom, Bl-10 rastura, u rundi minimum 2 kila

i nubovsko pitanje: sta je QQ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

QQ

ja na westfieldu nekidan nakon 4 killa ostao solo protiv 5 {#}

ovim redom sam ih ubio:

type59 koji je capao bazu

t34

sherman

gw-panther

hummel

i na kraju pobjedio sa 9 killova {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jesi posalo replay za natjecanje ? wg je davao 2.500 golda ako dobijes kolobanov il kako vec medalju
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sto niej to bilo vikend prije?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma nisam ni snimao {#} trebao bi to početi prakticirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Yup, my bad

The contest begins on Friday 9th, 00:00 CET (11:00pm GMT, on March 8th) and ends on Wednesday 14th, 23:59 CET (10:59 pm GMT).

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljepo su sjebali igru sa promjenom ekonomije.TD nece nista zaradaivat,digli zaradu amx 75-90 koji su gora go*na nego t50-2 i ima ih vise nego type prije nekog vremena.Arty su isto naguzili,sad nemam sta igrat kad izade 7.2 jer cu pusti pare ko budala bez premiuma.Igrat ce samo HT i MT. LOL WG!{#} Bit cu prisiljen igrat HT u 3 pm i igra i sve vise.

Zbogom JT i 704.

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 23:38 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koliko bi vrijedio account WOT-a

VK4502P = posada na 100%, prvi skill 100% drugi skill 98%, Maus unlockan (equipment ventilacija, rammer i optika)

STUG 3 = elitni status

SU8 = elitni status

KV = 107 i 152mm topovi

KV-3 = 107 i 122mm topovi

Wolverine =samo treba skupiti expa do Sluggera

Igra nema premium, ima oko 35-40.000 expa koji se mogu unlockati, nešto sića kredita u banci i to je to.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tadic kaže...

Bas mi je drago sto ima i razumni ljudi,koji na temlju svojega iskustva donose ocjene o tenkovima.
I da,igram sa e 75 i super je tenk za svoj tir,a tiger II mi je ostao u losem sjecanju i g.... je od tenka(lowe mi je dosta bolji od njega,samo eto nemam novaca da ga kupim)
Sad sam u banani jer sam vidio da i onako usranog t32 planiraju sj....(top mu je koma,slabo zaradjuje,oklop da ne spominjem)
Kako bi jedan t 32 mogao 1:1 na is3 BL-9 topom
Moje misljenje je da su ruski tenkovi superiorniji.

Sjetite se t54 protiv panthera II i pershing-a,T54 je mogao i jednog i drugog od jednom sredit(a bili su u istom tiru)
Wot igram dok je jos bio u beta verziji,i nemam premium acc.

Igra sama po sebi nema neku logiku,i umjesto da mi sluzi za opustanje,relaksaciju i smirivanje zivaca u zadnje vrijeme sve vise me nervira.

Valjda zbog svih tih ne logicnosti kojih je svakim pach-om sve vise i vise.

evo npr , meni je Tiger II odličan tenk (kad je skroz otključan) , i baš sam se gušto kad sam se naša 1vs1 sa Lowe-om , 99.9% ga dobijem

a što se tiće e75 malo mi je trebalo vremena da se naviknem na njega , sad skupljam iskustvo za najjači top , tek bi onda prave partije trebale počet jer ovaj od 10.5 cm slabo probija IS4

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš kad sam ponovno počeo malo igrati, moram ponovno odustati jer ovo s novim patchom stvarno nema smisla i ovako je patnja s kreditima a sad će biti prava mora.

Na sve tenkove u garaži mi se smanjuju prihodi:

Jagdtiger (kojeg sam i onako rijetko vozio) +15% skuplji popravak

E-75 +8% popravak

Tiger P -3% prihodi i +10% popravak

Panther +5% popravak

VK3001 (P) -8% prihodi

i još smanjen MM PzIV -2% prihodi

S ovim će se samo povećati broj artiljerije jer ona dobija najviše povećanje prihoda, što je još jedan problem.

KV će se također manje igrati jer će mu smanjiti -5% prihode i isto toliko povećati popravak.

Dolje na slikama imate tablice za sve tenkove, pa ovo se sve crveni od minusa.

laki tenkovi laki tenkovi
srednji tenkovi srednji tenkovi
teški tenkovi teški tenkovi
lovci na tenkove lovci na tenkove
samohodni tenkovi samohodni tenkovi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail: