World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedno pitanje; da li mi se isplati davati skoro 80.000 za 85mm top za T-28 (koji nanosi solidnu štetu ali je spor) ili da štedim srebro za KV? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Riker kaže...

Imam jedno pitanje; da li mi se isplati davati skoro 80.000 za 85mm top za T-28 (koji nanosi solidnu štetu ali je spor) ili da štedim srebro za KV? {#}

Moje mišljenje je da se ne isplati. Vjerojatno imaš ZIS-a od 57 mm montiranog koji je meni puno bolje lega nego F30. Sa zisom možeš snajpat jer je dosta precizan, a i puca ko strojnica.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na stranu statistika, evo sad malo činjenica..

dakle ovako..imam e75 između ostalog i dobar je tenk samo....

dok izgrindaš e75 uvijek imaš precizan top..što je odlika njemaca jel..i njihova najveća prednost..

i onda montiraš najjači top i odjednom..bum..neprecizan..

e sad, rekli bi neki ima nešto drugo..e pa nema..

is4 ima bolju penetraciju(puno bolju)

is4 ima bolji ROF

is4 ima podjednak dmg

is4 ima top otprilike iste preciznosti..

pa dobro koju ja imam prednost??

a u odnosu na rusa- nikakvu..

američki t34 ima bar veliki ROF(sa najjačim topom)..ak ništa drugo

francuski 50-120 ima...eh svi znamo šta ima..rafalni top..

a što je najgore, izgrindao sam e100 i gle čuda...penetracija mu pada sa najjačim topom{#}

tenk je dobar samo sa gold ammo..iako se tenk skoro više i ne koristi u CW..prevelika kanta za nabijanje a i spor je..

IS7 je bolji u svakom pogledu..

Eto samo par činjenica(zadržao sam se na cijevima samo) koje pokazuju "izbalansiranost" pojedinih tenkova..pogotovo u heavy liniji.

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesu li barem supertest pokrenuli za slijedeći patch?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

I meni to ide na zivce,ali eto ruska igrica i "normalno" da su stavili da su njihovi tenkovi superiorniji(idioti).
Sjeti se prije jos kad je igra tek startala u rangu T54 mediuma bio je njemacki Phanter II i SAD Pershiing(koji T54 nisu bili ni do koljena)
Ruku na srce vidjeli su i sami da su totalno pretjerali pa su dodali E50 i Pattona da bi malo izbalansirali razliku.
To isto je i sa kupovnim tenkovima Type 59 je dosta bolji tier VIII tenk nego ostali tenkovi koje grindas,a da ne govorimo lowe i kv5(kad sam sa tiger II naletio na lowe-a to je bio kraj)
Isti tier isti top ali eto ovoga placas eurima pa je zbog toga bolji.
Znam sta te muci,i mene to smeta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 21:20 (tadic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
nev75 kaže...

Na stranu statistika, evo sad malo činjenica..

dakle ovako..imam e75 između ostalog i dobar je tenk samo....

dok izgrindaš e75 uvijek imaš precizan top..što je odlika njemaca jel..i njihova najveća prednost..

i onda montiraš najjači top i odjednom..bum..neprecizan..

e sad, rekli bi neki ima nešto drugo..e pa nema..

is4 ima bolju penetraciju(puno bolju)

is4 ima bolji ROF

is4 ima podjednak dmg

is4 ima top otprilike iste preciznosti..

pa dobro koju ja imam prednost??

a u odnosu na rusa- nikakvu..

američki t34 ima bar veliki ROF(sa najjačim topom)..ak ništa drugo

francuski 50-120 ima...eh svi znamo šta ima..rafalni top..

a što je najgore, izgrindao sam e100 i gle čuda...penetracija mu pada sa najjačim topom{#}

tenk je dobar samo sa gold ammo..iako se tenk skoro više i ne koristi u CW..prevelika kanta za nabijanje a i spor je..

IS7 je bolji u svakom pogledu..

Eto samo par činjenica(zadržao sam se na  cijevima samo)  koje pokazuju "izbalansiranost" pojedinih tenkova..pogotovo u heavy liniji.

onda ili neznas igrat s e 75 il dafuq?

pa od 10 bitaka 8 si top tier, nema nikakvu prednost? Da se malo ukosis nitko te nemoze probit(top tier ako si) pa sta os vise? ima prebrutalan gun, prijatelj mi ima sve full posadu i 200k exp(elitni je), jednostavno rastura, neprecizan? ma da precizniji od mog topa na T-54 sigurno je + ako imas malo mozga, shvatio bi da je to op tenk al eto, ocito po vama rusi su ovo rusi su ono.....

17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
Riker kaže...

Moje mišljenje je da se ne isplati. Vjerojatno imaš ZIS-a od 57 mm montiranog koji je meni puno bolje lega nego F30. Sa zisom možeš snajpat jer je dosta precizan, a i puca ko strojnica.

Baš sam se i ja to pitao danas. Nakraju je pala odluka da idem na ZIS-a i uštedim za KV.

15 godina
Riker kaže...

rajkeru stedi creditse i drzi se zis-a

zadbjii top dobis kad otkljucas i kupis kv3

taj 57 zis je prava stvar za mediuma,ja ga koristim na t-28 i t-34,a kad izgrajndam i na t-50-2

top probija sve,jednom sam 30 puta zaredom pogodil t29 u zadnji dio boka dok ga nisam zapalil i eto grunuo je{#}

t-28 je medium kakvog vise neces imat priliku vozit-jako je startni,brz i mocno naoruzan

top 85mm je pomali "funky" znaci jako dugo nisani (crew 100%) i jako trza i malo cudno nosi,ne bas tam di ciljas(ko i svaki top,nakon x partija vec dobis osjecaj za to)

u borbi je razlika da si sa 57 vec nekog 3 puta pogodil ak si sa 85 jednom fulal

evo sad imam t29 i skinul sam 105mm top (1000cred ap granata) i igram sa 90mm (oko 250 cred ap) i ide mi zacudo bolje jer vise pucam sa manje straha i manjom disperzijom,a i oprema je vise za to (vertical stabiliser + ramer i vent) a i na is-u koristim 100mm top umjesto 122-ista prica oko cijene i brzine pucanja,s tim da na is-u koristim prvu kupolu koja se brze vrti i tenk je polu medium

ukratko vise igram i uzivam i zabavljam se a manje grajndam, toplo preporucam i tebi

oklop je od papira i svi te bushe ko pijanu kurv* na tulumu, al ak se skrivas i snajpas i NIKAD NEJDES PRVI nek pustas svoje napred,brzo ces vidit kakav je to dobar stroj i moneymaker

i naucices se ne bojat vecih tenkova ak si brzi i mozes kruzit oko njih

meni je t-28 najdrazi medium i sad je posada vec neko vrijeme na 100% al skil nisam izabral kad ih prebacim u t-34-85 da budu sto blize 100% (ak je u onom plusu oko 50k expa opet ce bit na 100% bez obzira na prebacivanje jer se ti expi koriste za nadopunit razliku od 90 do 100% koja je oko 50k)

od opreme imam ramer,al stavljam i camo net i binoculars ili toolbox

prati sluzbeni wot forum i kupuj na snizenjima i tak mozes dosta ustedit..na specijalima su tenkovi u pola cijene kao i oprema zna bit,3x i 5x exp itd

jednom su bili svi tenkovi do tiera 5 u pola cijene,ja sam si kupil jedno 9 tenkova{#}{#}{#}

uzmi si i su-26 to je arti sa KUPOLOM i kao takav ima hebeno manju disperziju granata i lakse pogadjas i lova samo curi...sa njim imam i max killed in a battle 9, i 60% pobjeda(prosjek mi je 50%)

i da ekipa djte pomognite vi iskusniji da uzmemo nekaj golda ko zna tocan odgovor...{#}

http://worldoftanks.eu/news/1490-new-contest-guess-what/

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 22:36 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ta sliak se ne broji trebali su novu naci ali nemrem ju naci :S

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MrXleader kaže...

ta sliak se ne broji trebali su novu naci ali nemrem ju naci :S

Ja mislim da je ova

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nenmrem pogoditi sta je to da me hebes ja bi rekao cunningham cak po svjuetlu

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo napokon sam ni nasao clan sa ovih podrucja na NA serveru. Ekipa je super.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Igra me počinje lagano nervirati...{#}  Uz velika odricanja u srebru, kupio sam T-28. U početku sam bio razočaran do boli s njime dok nisam shvatio par sitnica i pohvatao konce. Na kraju, tenk se pokazao vrlo solidnim i sada se privikavam na njegove (ne)sposobnosti {#} Kako god, ono što me smeta je to da mi se sada vrlo često događa da upadnem u skupinu u kojoj su pojedinci na VII levelu. Takva čudovišta od tenkova nisam vidio niti u knjigama..I na koju foru da im se onda suprostavim?

Gle ja sam ga imao i mogu ti reći samo da je tenk super, ali opet isto ti je kod svakog tenka kad naletiš na jači tier ispred sebe, miči se, kod tebe je prednost da imaš brzinu. Evo ti moj primjer, jučer s KV-3 (tier 6) u nekoliko borbi za redom uz podršku tim kolega sam skinuo po 2 tier 8 i nekoliko tier 7 tenkova, ali to ti je bilo na način da iskočiš iza zgrade pukneš i natrag. Naravno i kolege iz tima tako pucaju i naravno ukrao sam jačim tenkovima kilove ali šta je tu je i što sam skužio, kad gađaš jači tenk, nikad ali baš nikad ne pucaj u kupolu jer teško da mu budeš nešto puno skinuo. Ja gađam između gusjenica ili malo iznad njih. Tamo ih je većina dosta tanko. 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
A neznam, Rusi su napravili igru, stoga mislim da su ipak njihovi tenkovi najbolji, zato sam izabrao Ruse i za sad još nisam požalio, a došao sam do IS.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
Zuja007 kaže...

Evo napokon sam ni nasao clan sa ovih podrucja na NA serveru. Ekipa je super.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Idem ja sa kv-om(derp gun) i naiđu na mene dva amx 13-90...jednog ja spiz*im za 70%,drugog također ali sam ga još i zapalio pa je umro nakon mene...neznam na koju foru mi je KV toliko bouncao da su oni obadva stigli ispraznit revolvere...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ej ljudi, pošto sam novi (poceo prije par dana) imate kakve savjete kako zaraditi više, koji tenki su najbolji? {#}

Bio bih zahvalan {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...

ej ljudi, pošto sam novi (poceo prije par dana) imate kakve savjete kako zaraditi više, koji tenki su najbolji? {#}

Bio bih zahvalan {#}

Uglavnom Tier 5 tenkovi su ti najbolji za kredite ako računamo dobiveno/izgubljeno. Tipa KV, Stug, pz4, hummel. Ali naravano najviše se zarađuje sa typeom, kv5, loweom i takvim premium tenkovima na većim tierima(Za premium tenka treba puuno golda). Ali nema boljeg savjeta nego pamet u glavu i sreću na rame(da ne dobiješ/vaš idiotski tim {#}).

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 15:35 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Intel&ATI kaže...

Bio bih zahvalan {#}

Kupuj consumabalse kad su na popustu zalihu cijelu, bili nedavno 50%, prati akcije, ne puni uvijek shellove do kraja, jer kad te unište ode i sva municija. Na manjim tierovima to i nije bitno al na višim se već pozna.

Pričam i serem bezveze
13 godina
...

Najjače mi je ono iz WoT takopedie vezano uz IS-2:

The Tiger II and the IS-2 only met on a few occasions. Generally this encounters resulted in high losses on both sides. The first and most successful battle happened between a single IS-2 and 7 King Tigers. The IS-2 ambushed the Tiger IIs and destroyed three of them. The other four retreated.

http://wiki.worldoftanks.com/IS

(pri dnu u sekciji combat deployment)

A ovo je sa Wikipedie. "U najslavnijoj bitci ovog tenka jedan Kraljevski tigar je 1945. godine napao 11 sovjetskih teških tenkova IS-2 i 135 drugih tenkova. Uništio ih je sveukupno 39 kada se napokon zbog nedostatka municije morao vratit neoštećen u bazu." i "Prednji oklop ovog tenka tijekom borbi s protivničkim tenkovima ili protuoklopnim vozilima nije nikad bio probijen!" Klik

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:19 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
The Unforgiven kaže...
Intel&ATI kaže...

Bio bih zahvalan {#}

Kupuj consumabalse kad su na popustu zalihu cijelu, bili nedavno 50%, prati akcije, ne puni uvijek shellove do kraja, jer kad te unište ode i sva municija. Na manjim tierovima to i nije bitno al na višim se već pozna.

HA? Pio nešto frende?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:35 (mystik).
15 godina
World of Tanks

S kojim tenkima da pocnem, poceo sam s njemcima i sad imam tier 3 tenk i stalno me stavlja s tier 5,6 tenkovima koji me jednim udarcem unište, a kod amera imam T2, dal mi se isplati sa njim dalje, dal bu došlo kaj bolje ubrzo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
...

HA? Pio nešto frende?

Tek sad primjetio, to nije istina. Platit ćeš municiju onoliko koliko ih ispališ. To znači svaki put kad bi me uništili dok imam Ferdinanda platio bi popravak oko 11000 kredita + 30 AP granata(svaka granata oko 1000 kredita) Sve skupa bi trebao plaćati cca. 40000 kredita. -_-

Intel&ATI: Ameri će ti biti pakao za igrati. U igri su ti najbolji Rusi gledajući mobilnost, armor, top. Za amere tu naveliko otpada armor pogotovo na kasnijim tierima. Njem. između

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:52 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
World of Tanks

e i još jedno pitanje, sad imam na pzkpfw 35 tenku 10900 research points i do kraja sam ga istražil (dosta sam s njim igral) i sad tih 10900 research ode kvragu ako ga prodam i nemogi ih koristiti kad je istražen dokraja ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

S kojim tenkima da pocnem, poceo sam s njemcima i sad imam tier 3 tenk i stalno me stavlja s tier 5,6 tenkovima koji me jednim udarcem unište, a kod amera imam T2, dal mi se isplati sa njim dalje, dal bu došlo kaj bolje ubrzo??

Ostani na Nijemcima dosta su bolji od Amera, imaju bolji oklop, za početak moj ti je savjet da ideš na teške tenkove ili lovce.

Nastavi s tierom 3 tako ti je to, i kad budeš tier 6 bacat ćete s tierom 9, nekad si u vrhu a nekad na dnu takav ti je matchmaking.

Kad dođeš do Panzera IV nadogradi ga i ostavi u garaži kao moneymakera, dalje od tiera 7 bez njega nećeš moći.

Ubaci ove modove dosta će ti pomoći da naučiš tenkove i da znaš s kojima možeš u okršaj a na koje moraš paziti.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/, ove clear color su ti odlične

13 godina
Intel&ATI kaže...

e i još jedno pitanje, sad imam na pzkpfw 35 tenku 10900 research points i do kraja sam ga istražil (dosta sam s njim igral) i sad tih 10900 research ode kvragu ako ga prodam i nemogi ih koristiti kad je istražen dokraja ili?

Nisam baš razumio, ti imaš na tenku 10900 experienca? Ako prodaš tenka to ti neće nestati. Npr. ako ga prodaš a imaš dovoljno experienca ti taj Xp možeš potrošiti i kasnije, samo odeš u "tehnološko stablo" ili ako ti je igra na eng. "tech tree" pa odaberes svoga tenka i u tom stablu  istrazis npr. sljedećeg tenka, topa, gusjenice. Netribaš imati tenka prisutnog dok kupuješ i istražuješ, ali naravno da ga trebaš imati kada ćeš te djelove montirati :)

Ispravite me ako igdje griješim.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ti je ostao toliki xp na njemu nakon što si sve istražio, jedini način da ga iskoristiš je da ga pretvoriš u free xp, za Gold (kojeg kupuješ stvarnom lovom) u omjeru 1g=25xp, ako se ne varam. I to možeš napraviti samo dok ti je taj tenk u garaži. Ako ga prodaš, nema razmjene prije nego što kupiš istog takvog ;)

1 1 hvala 0
13 godina
WHO2fckru kaže...

Ako ti je ostao toliki xp na njemu nakon što si sve istražio, jedini način da ga iskoristiš je da ga pretvoriš u free xp, za Gold (kojeg kupuješ stvarnom lovom) u omjeru 1g=25xp, ako se ne varam. I to možeš napraviti samo dok ti je taj tenk u garaži. Ako ga prodaš, nema razmjene prije nego što kupiš istog takvog ;)

Netriba tenk biti u garaži, ja sam već konvertao. Ako ima golda i ima nešto XP-a na elitnim tenkovima(mora sve biti istraženo) onda ode samo u Convert experiance i mijenja. Sada mogu konvertati oko 30 000 free experienca sa tenkova koje sam prodao, ali nema se golda :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 17:25 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Netriba tenk biti u garaži, ja sam već konvertao. Ako ima golda i ima nešto XP-a na elitnim tenkovima(mora sve biti istraženo) onda ode samo u Convert experiance i mijenja.

Ajde probaj ponovno... Prodaj tenk pa onda pokušaj konvertirati NJEGOV xp

13 godina
WHO2fckru kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Netriba tenk biti u garaži, ja sam već konvertao. Ako ima golda i ima nešto XP-a na elitnim tenkovima(mora sve biti istraženo) onda ode samo u Convert experiance i mijenja.

Ajde probaj ponovno... Prodaj tenk pa onda pokušaj konvertirati NJEGOV xp

Pošalji nešto golda pa ću napraviti {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice