World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Krešo91 kaže...
polivalo kaže...

pa i ne vrijedi uspio sam naci i pise da nema vise kodova... ali mi nije jasno za ovo drugo dan premium i tenk t127 ljudi pisu da se moze aktivirati do 10 puta taj kod ja sam ga jednom aktiviro prije nekih 10-tak dana i nisam znao da ima to jos, sad kad sam probao nemoze :/

Kad je tek izašla ta akcija, wargaming je nakon otprilike 24 sata izbacio hotfix za te kodove i samo se mogao aktivirati jednom po accountu. Znači moglo se na prvi dan akcije unijet 10 komada. A sada samo jednom....

Ja sam uhvatio to kad je tek došlo pa sada imam 10 slotova ekstra u garaži {#}

hehe dobro jbg ja nisam te srece :D

15 godina
neaktivan
klishoo kaže...

jel neko mozda zna kad otprilike izlazi pach u kojem T-34 postaje premium??

T34 je.oga ja AMERICKI TIER 10...

a doc ce kad ce doc veljaca-ozujak

16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
klishoo kaže...

jel neko mozda zna kad otprilike izlazi pach u kojem T-34 postaje premium??

T34 je.oga ja AMERICKI TIER IX...

a doc ce kad ce doc veljaca-ozujak

there I fixed it for you...

AMD---ATI
14 godina
neaktivan
dejvis kaže...

jeli se više isplati sada uzet type59 ili čekati nove premiume?

Ja sebi tjeo uzet type al sad nemog ako mos ga uzet uzmi ga odlican je

14 godina
neaktivan
denisbrkic kaže...

Gdje da skinem onu datoteku za wot ono kad pogodis nekoga i odma pokazuje kolko si mu dmg napravija?Ako moze link.Unaprjed fala:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68599-071-overtargetmarkers/

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se to mozda sad wot server srusio ili?

nemogu nikako gore il to je onaj update za T59?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bio je maintenance

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

10 komada :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav drugovi tenkisti. Dakle ovako, imam tier 1 heavy, i ne znam koje module da uzmem. Ja sam mislio rammer, vent i camo net. Kaj vi predlazete / mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nista tek negdje na tier 8-9 se to isplati

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jack_r kaže...

Pozdrav drugovi tenkisti. Dakle ovako, imam tier 1 heavy, i ne znam koje module da uzmem. Ja sam mislio rammer, vent i camo net. Kaj vi predlazete / mislite?

???

tier 1???

misliš 5 (ili 4)?

U svakom slučaju ti se ne isplati ništa do 9 tiera (eventualno 8, ako imaš viška creditsa)

AMD---ATI
15 godina
neaktivan
jack_r kaže...

Vjerojatno si htio reći da imaš T1 Heavy-a. Ako je riječ o tom tenku onda nemoj ništa stavljati.

Ako je riječ možda o KV-u onda bi čak i mogao staviti rammer, vent i onaj pimpek za brže nišanjenje SAMO ako ti creditsi nisu jako bitni, odnosno možeš ih tako utrošiti...

KV je koristan i zabavan tenk, a i dobro se s njim zarađuje. Moja preporuka je da možda pričekaš kad bude sljedeća akcija da su moduli u pola cijene pa se dosta uštedi na njima. Nažalost ne znam kad je sljedeća akcija.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad god te arty one shota,kad te grind ubije u pojam,kad dobijes lose timove,kad dingas sa E100 na KV-

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RendaBrenda kaže...

Moja preporuka je da možda pričekaš kad bude sljedeća akcija da su moduli u pola cijene pa se dosta uštedi na njima. Nažalost ne znam kad je sljedeća akcija.

Trebalo bi u drugom dijelu Monte Cassino speciala bit 50% popusta na opremu.

potpisujem se
16 godina
World of Tanks

Jucer sam na onoj mapi Malinovka sa pnz IV sa 673 metara 4 puta zaredom pogodio KV-a i unistio ga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
h51ph kaže...
RendaBrenda kaže...

Moja preporuka je da možda pričekaš kad bude sljedeća akcija da su moduli u pola cijene pa se dosta uštedi na njima. Nažalost ne znam kad je sljedeća akcija.

Trebalo bi u drugom dijelu Monte Cassino speciala bit 50% popusta na opremu.

Od kud ti to?

Može link?

16 godina
World of Tanks

Ovo je s ruskog site-a ali tamo kod njih je Winter storm special pa ne znam, ali kod njih je to več kao četvrti special a kod nas treba iči drugi. Kod njih treči bonus je bio mislim kao naš prvi.

http://translate.google.com/translate?hl=hr&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2F

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 14:20 (Gajotres).

0 0 hvala 0
16 godina
Gajotres kaže...

Ovo je s ruskog site-a ali tamo kod njih je Winter stor special pa ne znam. Ali kod njih je to več kao četvrti special a kod nas treba iči drugi. Ali kod njih treči bonus je bio mislim kao naš prvi.

http://translate.google.com/translate?hl=hr&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2F

Raznih gluposti ima, ali ovo tvoje za popust nisam našao-nabrzinu.

Ako i ima na RU serveru nemora značiti da će biti i ne EU.

I ja mislim da će biti 50%popusta na module, samo pitanje kada... Isto čekam sa dosta oklopnjaka s time pa me zanima dali kupiti nešto kao E75, GW Tigra, JagdTigra ili dalje skupljati za module...

16 godina
World of Tanks

A vjerojatno idući mjesec jel tamo piše da je prvi napad trajao od 12.1 do 9.2 a druga je od 15.2 do 18.2

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 14:30 (Gajotres).

0 0 hvala 0
16 godina

Imam pitanje u vezi plačenika iliti mercenariesima. Vidio sam u CW da postoje, ali mi nije jasno na koji način to funkcionira? Unajmiš neki t10 za CW meč i platiš mu? Kako?

Zna netko što o tome?

13 godina
neaktivan

pa znam da je američki...i nije tier 10 nego 9!! a jel neko zna jel treba biti na njemu sve istraženo il je bitno samo da ga imas u garazi??

14 godina
klishoo kaže...

pa znam da je američki...i nije tier 10 nego 9!! a jel neko zna jel treba biti na njemu sve istraženo il je bitno samo da ga imas u garazi??

Hm, ne znam točno na šta se odnosi pitanje pošto nisi nikoga citirao, a očito nema veze sa postom iznad, pa ću pretpostaviti da pričaš o T34, tj. kada će isti postati premium.

Dakle, sigurno je (ovo "sigurno" shvati s dozom opreza, ne bi bilo prvi put da odgode) da će postati premium u idućem patchu, 0.7.2. Kada će patch biti, još se ne zna. Ja se nadam kroz mjesec dana...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima!

Nov sam u igri počeo jučer i jednostavno ne kužim, u garaži imam sama spora smeća osim onog ruskog koji se vuće malo brže, a pogodit mogu jedino p.... tenk ne, onaj nišan mi nije jasan kud u k.... da pucam po tenku, gađam ga ali ono kita, on mene uništi. Novaca sam uspio nesto skupiti. Ako mi netko može pomoći nick mi je u igri Kapetan_Kuka.  

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Obožavam igrat scouta kad barem par ljudi iz tima prate mapu da ne spotaš bzvz {#}

EDIT:
Crazy_dog prouči malo guide i manual da ti sad ne pišemo sve. Pogledaj malo grane i odaberi što želiš primarno igrati (TD, arty, heavy, medium) i s kojom nacijom. Onda fokusiraj igru na te tenkove, ako ideš od svega pomalo jako dugo će ti trebat da stigneš do visokih tiera jer nećeš imat dovoljno para ni XPa.

http://worldoftanks.eu/game/guide/en/game-manual

http://worldoftanks.eu/game/guide/en/newcomers-guide/newcomers-guide

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 11:24 (h51ph).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

AMX 50 100 u garaži. Prvo ću istražit gusjenice i motore.Defalut motor mu je 575hp a zadnji koji ima za stavit je 850hp {#}.Tenk ni sa ovim stock ne ide loše :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znači moram se orijentirati na njemačke tenkove! Čine mi se kao najjači.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

Čini ti se ipak.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Crazy_dog kaže...

Čini ti se ipak.

ruska igra pa mozes logikom zakljucit da su rusi najjaci -.-

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

Ja sam doao do tigera i shvatio da to nije nacija za mene (bar što se heavyja tiče) i prešao na ruske heavy-je i preorodio sam se.

Što se tiče TD-a i dalje igram njemce i ok mi je, ista stvar i za artiljeriju.

Probaj vidjet kakav tenk bi htio voziti, odnosno koju bi ulogu htio imati i onda izaberi naciju.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali se mogu prodati oni default tenkovi koje dobiješ kad kreneš igrati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice