da ali vas tim ima vise TIera VIII,you gotta stop be so negative son
LOL i to opravdava sto su nas ubacili u taj tier.
da ali vas tim ima vise TIera VIII,you gotta stop be so negative son
LOL i to opravdava sto su nas ubacili u taj tier.
I MM sa ovim patchom je otisao u pm.
To ti je zato kaj si sa ovim njemcem u platoonu, on je skaut i kolko znam većinom dobiva tier 9 partije...
jesi gadao malo okomito na oklop ili tocno pod 90? u vecini slucajeva mora biti tocno pod 90 :S
Bio je malo ukosen ali u guzicu sa bl10 on dinga.Pa koje su kalkulacije jebote?? Da meni to naprave zapalio se lol....
ako je ukose i 10mm oklop bi ti dingao taj top
ne serite vise sa tim BL10 toopom da dinguje :S sa 300metara mene busi na e75 u kupolu POSRED KUPOLE metak prodje -.- i to max. dmg
ne serite vise sa tim BL10 toopom da dinguje :S sa 300metara mene busi na e75 u kupolu POSRED KUPOLE metak prodje -.- i to max. dmg
Nitko nekaze da nebusi, ali se zna desit glupih trenutaka pogotovo sad sa ovim 7.1, sinoc igram sa objectom i netko pogodi leoparda i ostane mu 1% posto i ja da ga dokrajcim samo cujes ding sa 5 metara pa ti reci jel to normalno.
Neznam jeli Obj 704 koji je mene gadjao ima BL10,ali dingao sam mu u IS-3 2 puta,jedan od naprijed drugi u "guzicu".
Neznam jeli Obj 704 koji je mene gadjao ima BL10,ali dingao sam mu u IS-3 2 puta,jedan od naprijed drugi u "guzicu".
Vjerojatno nema tu cijev
Vjerojatno nema tu cijev
Al guzu probija i KV :D
Vjerojatno nema tu cijev
Al guzu probija i KV :D
Al guzu svašta probija...ako se radi o amx-50b,onda ju probija i ms-1.Ako se radi o ženi onda ju probija i...
Ti si scout?
Vjerovatno te gadao u tjelo a metak odletio u kupolu lol.
Može li mi netko ovo objasniti ili pojasniti ? Pa ovima gore nemogu topom ni auspuh začepiti , a kamoli šta drugo napraviti .
A zašto bi ih i gađao?? Dobar scout ne ispuca u takvim partijama ni jedan metak (osim ako se ne zaleti na artija), jer ga inaće detektiraju.... A takva partija ko tvoja je raj za scoutove; u takvima se prikupi najviše credits i XP-a. Tak da je po meni to savršen MM za scouta.
A ti sa M7 turretom imaš 420m view range, a M5 ima solidnu također brzinu i pokretljivost, te je 75mm Howitzer čist ok za štancat slabo oklopljene artije.
Da nije bilo nekih van bitke , možda bi pobjedili .
Fuuuuuuuuuuuu
Taman mi se smrzla igra i morao sam restartat komp. Stalno mi nešta nakon jedno 10-ak bitaka odjednom zamrzne na pola učitavanja mape i najednom disk stalno radi (ona HDD dioda stalno radi) i jednostavno zablokira....
Jbg, ja bi napravio dosta štete jer imam 122 na njemu :/
...
Imao vecers odlicnu partiju ali zaboravio opalit drugi screnshot.
Kad T34 dobije čelični zid onda je jasno kolike su te njubare gađale
Jučer sam sa Tigrer (P) 3 puta za redom probio T30 i to od napred! Jao šta su napravili od tog tenka....
Vjerovatno te gadao u tjelo a metak odletio u kupolu lol.
ne
Wot lp-ovi i još će toga biti :D Unaprijed se ispričavam na donekle pištavom glasu ^^
Jučer sam sa Tigrer (P) 3 puta za redom probio T30 i to od napred! Jao šta su napravili od tog tenka....
Oduvijek T30 puši pogodak u body,kupola je malo zahebanija za probiti,ali zato kad te opiz** svojim topom pa se ti pitaš kako me arty maznuo a artya nema u igri:D.
Ljudi,šta mislite o tigeru II?Koliko je pogodan za borbu prsa o prsa?Jeli je u tome barem bolji od tigera I?Kako dobre topove ima i koliko bounca?Dali ću biti zadovoljan sa prvim 10.5cm topom?
Ja imam taj top na svojem VK. Katastrofa od topa, tako da sam vratio dugu 88icu. Ima slabiju penetraciju, dulji reload, i 4x skuplje granate. Jedini plus je veći dmg.
Ljudi,šta mislite o tigeru II?Koliko je pogodan za borbu prsa o prsa?Jeli je u tome barem bolji od tigera I?Kako dobre topove ima i koliko bounca?Dali ću biti zadovoljan sa prvim 10.5cm topom?
Moglo bi se ovako reći-dosta prima,ali i puno daje. U početku je kao gusjenica,no nakon nadogradnje se pretvara u pravog leptira (ako se leptirom može nazvati 70 tona teška smrtonosna švapska mašinerija koja sije smrt).
Uglavno,full upgrade-an uništa sve u svom tieru (doduše francuze nisam sreo). Uz malo taktiziranja,riješi i tier 9 tenkove(izbjegavaj is-4).
Nadogradnje u vidu rammera su izrazito poželjnje.
A i dosta je pokretan i brz za svoj tier.
I pripremi si keš za kupovinu premiuma jer je zarada katastrofa.