World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.430
|
čitano: 9.167.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
MrXleader kaže...

da ali vas tim ima vise TIera VIII,you gotta stop be so negative son {#}

LOL i to opravdava sto su nas ubacili u taj tier.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

I  MM sa ovim patchom je otisao u pm.

To ti je zato kaj si sa ovim njemcem u platoonu, on je skaut i kolko znam većinom dobiva tier 9 partije...

17 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

jesi gadao malo okomito na oklop ili tocno pod 90? u vecini slucajeva mora biti tocno pod 90 :S

Bio je malo ukosen ali u guzicu sa bl10 on dinga.Pa koje su kalkulacije jebote?? Da meni to naprave zapalio se lol....

Josip666 Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ako je ukose i 10mm oklop bi ti dingao taj top

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne serite vise sa tim BL10 toopom da dinguje :S sa 300metara mene busi na e75 u kupolu POSRED KUPOLE metak prodje -.- i to max. dmg

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 1 hvala 0
15 godina
U-MAD kaže...
Victory!
Battle: Himmelsdorf 8. siječanj 2012 12:35:59
Vehicle: Type 59
Experience received: 2.574 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 68.842
Battle Achievements: Master Gunner

eto, potaknut ovom cijelom diskusijom odlučio sam kupiti jedan od najomraženiji meni tenkova - 59-ku :)

baš je bilo zabavno, platoon od nas tri - svi isti tag, svi isto obojani - ma ko prave keš njubare :D, prva partija win... 

jbg, nismo se svidili protivnicima, ali šta reći, koju posluku porati... jbg haters gonna hate, kao što sam ih i ja mrzio :)

živili
 Pay to win !!  FTW{#}
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...

ne serite vise sa tim BL10 toopom da dinguje :S sa 300metara mene busi na e75 u kupolu POSRED KUPOLE metak prodje -.- i to max. dmg

Nitko nekaze da nebusi, ali se zna desit glupih trenutaka pogotovo sad sa ovim 7.1, sinoc igram sa objectom i netko pogodi leoparda i ostane mu 1% posto i ja da ga dokrajcim samo cujes ding sa 5 metara pa ti reci jel to normalno.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 20:12 (Y2K2).
15 godina

Neznam jeli Obj 704 koji je mene gadjao ima BL10,ali dingao sam mu u IS-3 2 puta,jedan od naprijed drugi u "guzicu".

13 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Neznam jeli Obj 704 koji je mene gadjao ima BL10,ali dingao sam mu u IS-3 2 puta,jedan od naprijed drugi u "guzicu".

Vjerojatno nema tu cijev{#}

15 godina
krayz1e kaže...
ivanoile kaže...

Al guzu probija i KV :D

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
krayz1e kaže...
ivanoile kaže...

Al guzu probija i KV :D

Al guzu svašta probija...ako se radi o amx-50b,onda ju probija i ms-1.Ako se radi o ženi onda ju probija i...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
World of Tanks

Može li mi netko ovo objasniti ili pojasniti ? Pa ovima gore nemogu topom ni auspuh začepiti , a kamoli šta drugo napraviti .

Genijalni MM Genijalni MM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti si scout?

~
17 godina
neaktivan
iNFY kaže...

Vjerovatno te gadao u tjelo a metak odletio u kupolu lol.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
Mirda 1 kaže...

Može li mi netko ovo objasniti ili pojasniti ? Pa ovima gore nemogu topom ni auspuh začepiti , a kamoli šta drugo napraviti .

A zašto bi ih i gađao?? Dobar scout ne ispuca u takvim partijama ni jedan metak (osim ako se ne zaleti na artija), jer ga inaće detektiraju.... A takva partija ko tvoja je raj za scoutove; u takvima se prikupi najviše credits i XP-a. {#} Tak da je po meni to savršen MM za scouta.

A ti sa M7 turretom imaš 420m view range, a M5 ima solidnu također brzinu i pokretljivost, te je 75mm Howitzer čist ok za štancat slabo oklopljene artije.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 0:38 (Berko).
14 godina
World of Tanks

Da nije bilo nekih van bitke , možda bi pobjedili {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 1:06 (Mirda 1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Da nije bilo nekih van bitke , možda bi pobjedili {#}.

Fuuuuuuuuuuuu

Taman mi se smrzla igra i morao sam restartat komp. Stalno mi nešta nakon jedno 10-ak bitaka odjednom zamrzne na pola učitavanja mape i najednom disk stalno radi (ona HDD dioda stalno radi) i jednostavno zablokira....

Jbg, ja bi napravio dosta štete jer imam 122 na njemu :/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
Da se taj gunner nezove slucajno grof :)
WoT: BlackRainCRO
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ispucao skoro sve granate. Gadam jagdtigra i 4 puta zaredom mu skinem gusjenice i u ocaju gadam kv do njega i njemu skinem gusjenice.....

Josip666 Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 3:46 (Zaja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:17 (Y2K2).
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Imao vecers odlicnu partiju ali zaboravio opalit drugi screnshot.

Kad T34 dobije čelični zid onda je jasno kolike su  te njubare gađale {#}

Josip666 Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam sa Tigrer (P) 3 puta za redom probio T30 i to od napred! Jao šta su napravili od tog tenka....

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...
iNFY kaže...

Vjerovatno te gadao u tjelo a metak odletio u kupolu lol.

ne

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
@krayzie, bilo bi zalosno da ga nisi probio xD
14 godina
neaktivan
World of Tanks

AND THE WINNER IS:

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Wot lp-ovi i još će toga biti :D Unaprijed se ispričavam na donekle pištavom glasu ^^

https://www.youtube.com/user/SilentlyWizard

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 13:40 (wizard599).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Jučer sam sa Tigrer (P) 3 puta za redom probio T30 i to od napred! Jao šta su napravili od tog tenka....

Oduvijek T30 puši pogodak u body,kupola je malo zahebanija za probiti,ali zato kad te opiz** svojim topom pa se ti pitaš kako me arty maznuo a artya nema u igri:D.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi,šta mislite o tigeru II?Koliko je pogodan za borbu prsa o prsa?Jeli je u tome barem bolji od tigera I?Kako dobre topove ima i koliko bounca?Dali ću biti zadovoljan sa prvim 10.5cm topom?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam taj top na svojem VK. Katastrofa od topa, tako da sam vratio dugu 88icu. Ima slabiju penetraciju, dulji reload, i 4x skuplje granate. Jedini plus je veći dmg.

13 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Ljudi,šta mislite o tigeru II?Koliko je pogodan za borbu prsa o prsa?Jeli je u tome barem bolji od tigera I?Kako dobre topove ima i koliko bounca?Dali ću biti zadovoljan sa prvim 10.5cm topom?

Moglo bi se ovako reći-dosta prima,ali i puno daje. U početku je kao gusjenica,no nakon nadogradnje se pretvara u pravog leptira (ako se leptirom može nazvati 70 tona teška smrtonosna švapska mašinerija koja sije smrt).

Uglavno,full upgrade-an uništa sve u svom tieru (doduše francuze nisam sreo). Uz malo taktiziranja,riješi i tier 9 tenkove(izbjegavaj is-4).

Nadogradnje u vidu rammera su izrazito poželjnje.

A i dosta je pokretan i brz za svoj tier.

I pripremi si keš za kupovinu premiuma jer je zarada katastrofa.

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 15:13 (Pranja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice