World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.484
|
čitano: 9.262.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan info.US M5 laki tenk kakav je za sakupljanje novca odnosno dali se isplati istraživat i kupovat ovaj novi američki mali tenk,ja ga zovem "kavu"vidim da košta 500000 i nesto sitno srebra...naravno nemam premium a nekako treba zaradit novac za preshing i t 28,hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni su randomi dosadili za poludit, došao sam do elitnog IS-4 i E-75 na HT strani, elitni E-50 na MT strani, elitni Ferdi + dovoljno exp za Stug E-100 kad izađe, GW Tiger još nije elitni ali ga slabo igram i to je to, krenuo sam na amere na HT i TD ali mi je stvarno muka od randoma, kad misle više ubacit novi mod igre, hebao ih camo i trube

clock2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ne kužim kako mi td-ovi uvijek tazvale gusjenice prvi udarcem...Dali oni na to ciljaju?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Ja ne kužim kako mi td-ovi uvijek tazvale gusjenice prvi udarcem...Dali oni na to ciljaju?

Pa što prvo gađati? gusjenice, pa kad se tenk zaustavi onda drugi rokaju po tebi.

ili popraviš repair kitom, i onda taman kreneš, hop drugi pogodak u gusjenice....

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

TD koji ne tracka nailazeći tenk je mrtav TD.

Najveće poniženje u igri sam doživio kad nisam s Objectom uspio T-54 trackat. Parkira se uz mene i puca dok me ne ubije a ja se mogu samo koprcat u očaju {#}

potpisujem se
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kad smo već kod TD-a

silovanje objecta sa shermanom

5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

2113 - VK4502A s premiumom tako piše u statistic.

Neznam koliko je bez premiuma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS3 1696 exp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
g12356 kaže...

Najveće poniženje u igri sam doživio kad nisam s Objectom uspio T-54 trackat. Parkira se uz mene i puca dok me ne ubije a ja se mogu samo koprcat u očaju  {#}

Ni inače nisam neki obožavatelj td-ova..a za repair kit mi se neda trošit jer trenutno ionako iovako sam u procesu grindanja svega mogućega i nemogućega...

Imam :

-32000 creditsa

-panzera iv(rammer,gun laying drive i ventilation)

-panzera 35,kv-a (rammer + zis6)

-vk3601(grindam za vk3002)

-tiger(rammer,napola sam izgrindao do tigera II).

Kada sa posljednja 2 njemca do kraja izgrindam prodajem ih da mogu kupit novi tenk,a kv-a držim u garaži zbog budućeg patcha,nemam neke velike ambicije da izgrindam do kv-3,zato jer   nebudem imao slobodnih mjesta u garaži),naravno govorim o patchu kada će rusi dobit drugu heavy liniju kao i njemci...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:43 (g12356).
17 godina
neaktivan

Ni inače nisam neki obožavatelj td-ova..a za repair kit mi se neda trošit jer trenutno ionako iovako sam u procesu grindanja i novca i exp-a.

Imam 32000 creditsa,panzera iv8rammer,gun laying drive i ventilation),panzera 35,kv-a (rammer + zis6),vk3601(grindam za vk3002),tiger(,rammer,napola sam izgrindao do tigera II).

Kada sa posljednja 2 njemca do kraja izgrindam ih prodajem da mogu kupit novi tenk,a kv-a držim u garaži zbog budućeg patcha,nemam neke velike ambicije da izgrindam do kv-3,zato jer   nebudem imao slobodnih mjesta u garaži),naravno govorim o patchu kada će rusi dobit drugu heavy liniju kao i njemci...

ne kužim!?kaj je pjesnik htel reči sa ovim postom?

i daj malo posloži tu rečenicu da nečemu sliči i da je kolko-tolko razumljiva.

EDIT:ok samo malo posloži rečenicu jer nisam skužil o čemu pričaš.hehe.sry

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:38 (jura).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali je sada bolje?

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:42 (JozicA).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa i ovdje je bio objavljivan taj SKIN nazivan je klaunovski prolistaj si malo {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

skin je sa WoT foruma dio sa skinovima...

ima koliko sam vidio 3 ili 4 tipa jako slična, možda i kopirana ideja.

istina da označava osjetljive dijelove tenka, ali za neke modele nije dobar i ko se toga dosljedno drži naje.... jer misli da uvijek treba samo te dijelove pogađati.

bez prakse i super posade, te tima koji te štiti niti jedan taj skin ne vrijedi ništa.

uostalom može se koristiti samo na visoko podešenim teksturama u igrici ili nije vidljiv već na nekih 300m.

jako vitalna caka koju ja pratim kod ulaska u igru je proučiti ko u timu ima bolji kompjuter i vezu.

isto tako je korištenje serverskog nišana jer ovaj prikazan u igrici nije što se misli tj. dosta kasni i zavarava.

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:42 (JozicA).

0 0 hvala 0
16 godina
Pa dobro, jel vama stvarno treba skin da vam pokaze di je TOP? LOL
Ti skinovi su Cpt. Obvious skinovi, i nemaju veze s vezom. Stovise, samo odmazu u igri, jer pokusavas pogodit ta mjesto, a pogodis qurac.
Btw. kao jedina korisna stvar kod tih skinova se cini to sto pokazuju di je ammo rack. Skinovi su testirani, i to tako da sam ja napucavao u podrucje ammo racka (bar su tako skinovi oznacavali), dok ga nisam ubio. Guess what - nikakav ammo rack damage se nije desio.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
g12356 kaže...
h51ph kaže...
g12356 kaže...

Najveće poniženje u igri sam doživio kad nisam s Objectom uspio T-54 trackat. Parkira se uz mene i puca dok me ne ubije a ja se mogu samo koprcat u očaju {#}

Ni inače nisam neki obožavatelj td-ova..a za repair kit mi se neda trošit jer trenutno ionako iovako sam u procesu grindanja svega mogućega i nemogućega...

Imam :

-32000 creditsa

Kada sa posljednja 2 njemca do kraja izgrindam prodajem ih da mogu kupit novi tenk,a kv-a držim u garaži zbog budućeg patcha,nemam neke velike ambicije da izgrindam do kv-3,zato jer   nebudem imao slobodnih mjesta u garaži),naravno govorim o patchu kada će rusi dobit drugu heavy liniju kao i njemci...

Sve to na t5 tenku?Pa mogao si imat 300000 min. vise creditsa i potrosit na nesto bolje ili skupljat za t7-t8 tenkove.Ja to jos uvijek bas ne osjetim na IS-3,mada na 25 bitki jedanput pomogne tako da mi jos uvijek nije previse bitno imao ja to na sebi il ne.

This post is signed by Ivanoile
15 godina
DamageHigh kaže...
Ti skinovi su Cpt. Obvious skinovi, i nemaju veze s vezom. Stovise, samo odmazu u igri, jer pokusavas pogodit ta mjesto, a pogodis qurac.
Btw. kao jedina korisna stvar kod tih skinova se cini to sto pokazuju di je ammo rack. Skinovi su testirani, i to tako da sam ja napucavao u podrucje ammo racka (bar su tako skinovi oznacavali), dok ga nisam ubio. Guess what - nikakav ammo rack damage se nije desio.

Pa meni je lakse bez njih.Ciljas uvijek sastrane tenk ili od naprijed otprilike znam gdje su slabije tocke,a ostale stvari(zapaljenje,kvar modula...) dodje uz to.

This post is signed by Ivanoile
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Te skinove sam i ja koristio jer sam i ja bio pocetnik i nisam imao pojma di gadat i tomu oni sluze.Netko ih zove cheat hahaha i poludi se jer su mu skinuli tracnice dva puta zaredom. Za pogodit tracnice ne treba ti skin,jaooo koja njsera ljudi ode pisu.Idite igrat WoW...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...
h51ph kaže...
g12356 kaže...

Najveće poniženje u igri sam doživio kad nisam s Objectom uspio T-54 trackat. Parkira se uz mene i puca dok me ne ubije a ja se mogu samo koprcat u očaju  {#}

Imam :

-32000 creditsa

Sve to na t5 tenku?Pa mogao si imat 300000 min. vise creditsa i potrosit na nesto bolje ili skupljat za t7-t8 tenkove.Ja to jos uvijek bas ne osjetim na IS-3,mada na 25 bitki jedanput pomogne tako da mi jos uvijek nije previse bitno imao ja to na sebi il ne.

S obzirom da mi je to tenk sa kojim imam najviše bitaka(preko 500 bitaka,i jedini sa kojim imam više od 300 bitaka) i da mi je uz panzera 35 najomiljeniji tenk nije mi to ništa čudno.Dapače,znao sam sa njime cappati tier 8 tenkove.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav,

Kupio bih premium acc za WOT ali me interesira koliko traje (vremenski) acc od 10 Eura, ne interesira me gold, pošto već imam bez premiuma: Ferdinada,  Aus A i Hummela, htio bih uzeti premium kako bi dobivao 50 % više srebrenjaka i EXP i kako bi mogao pozvati više od 1 prijatelja u borbu?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Uh što volim ekipu s premium tankovima, takve prve volim ubiti na mapi, čisto da im pojedem

živce jer su ulupali hrpu golda umjesto da grindaju kao sav pošten vojni narod :)

Lowe protiv VK4502P Ausf A nema nikakvih šansi

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...

Pa meni je lakse bez njih.Ciljas uvijek sastrane tenk ili od naprijed otprilike znam gdje su slabije tocke,a ostale stvari(zapaljenje,kvar modula...) dodje uz to.

Slazem se sa strane ali koliko znam uvijek je naprijed najdeblji oklop kod tenka i tako ga je najteze razbiti...ja licno volim mu razbiti gusjenice pa ga naguziti s ledja po motoru...tu mu je najtanji oklop...

17 godina
neaktivan
arnoaut kaže...

Pozdrav,

Kupio bih premium acc za WOT ali me interesira koliko traje (vremenski) acc od 10 Eura, ne interesira me gold, pošto već imam bez premiuma: Ferdinada,  Aus A i Hummela, htio bih uzeti premium kako bi dobivao 50 % više srebrenjaka i EXP i kako bi mogao pozvati više od 1 prijatelja u borbu?

Unaprijed hvala!

10€ = 2500 golda

30 dana preminum= 2500 Golda

7 dana preminum= 1250 Golda

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se pohvalim IS4 u garazi.Sad se samo ceka patch sa zamjennom.Imam jedno pitanje da li se vise para zarađuje sa gw pantherom ili hummelom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:08 (bla-bla111).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GW Panther ti je odlican arty i dobro zareduje bez premiuma.cak i ako te odma ubiju nisi u minusu :)

17 godina
Zaja kaže...

GW Panther ti je odlican arty i dobro zareduje bez premiuma.cak i ako te odma ubiju nisi u minusu :)

A što ako u bitci promašuje pogotke pa tako 10 komada promaši, 1 ubije, i njega ubiju?

u minusu je kako god okreneš.

ista priča s SU-14, nedaj Bože da te ubiju a da nisi ništa ubio ili da si često fulao..

13 godina
Zaja kaže...

pai bolje je da te odmah ubiju, jer nekad tako zaradiš više nego kad ubiješ dvojicu a promašiš 10-ak granata. Humel mi je bio dobar, ali GW je 3x bolji. Ima dosta široki kut okretanja kupole, što mu omogučuje brže nišanjanje, a i često se pokazalo ključnim u bliskoj borbi, kad ti protivnik raznese gusjenice, a ti još stigneš okrenuti top prema njemu. Granate su oko 1200 kredita/kom, ali ni humelove nisu jeftinije.

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

A što ako u bitci promašuje pogotke pa tako 10 komada promaši, 1 ubije, i njega ubiju?

u minusu je kako god okreneš.

ista priča s SU-14, nedaj Bože da te ubiju a da nisi ništa ubio ili da si često fulao..

Lave ako toliko faljivas okani se artya i uzmi tenk...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel valjaju ovi novi camo skinovi,pomazu li u borbi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice