Je*i se...mrzim to govno od TD-a...
Skine mi 50%, a ja tier 8 tenk...
hehe i tko je sad blesav, da mi se da tražiti baš bih povukao linkove gdje nas par sa pz4 koji su rekli da nešto neštima ispljuvali!
Pa to je top od Objecta 704,ako se ne varam.Znam da se svi zale na stock top.Nadam se da ce sad doc do izrazaja nakrivljenje oklopa jer ovo sa IS-3 je lose,previse.Kazu da bounca kao lud,mene pogodi tier 5 i probije me iako sam tocno ravno okrenut prema njemu.
Pa to je top od Objecta 704,ako se ne varam.
Tako je..:)
Pa to je top od Objecta 704,ako se ne varam.Znam da se svi zale na stock top.Nadam se da ce sad doc do izrazaja nakrivljenje oklopa jer ovo sa IS-3 je lose,previse.Kazu da bounca kao lud,mene pogodi tier 5 i probije me iako sam tocno ravno okrenut prema njemu.
Pa probaj se malo nakosit, veća je šansa da bounca. Nisam vozio IS-3, osim malo na burazovom accu, al kad sam ga sretao u igri, dosta često je bouncao...
Pa ne baš. To vrijedi kod njemačkih tenkova. Rusi imaju špičasti oblik prednjeg armora - /\.
Kada se nakosiš, samo izravnaš jednu stranu (osim ako je lik dovoljni debil pa te ide gađat u onu stranu koja je još više nakošena).
jel se u RH moze sms-om kupovati goldi? i jel dobar type 59 u CW-u?
jel se u RH moze sms-om kupovati goldi? i jel dobar type 59 u CW-u?
Da, može pozivom. Za poruku nisam siguran.
U CW-u se igraju samo top tier tenkovi, dakle - ne.
Btw., ajmo ordenje na sunce, da vidimo tko ima većeg..:P
a jel se moze sta sa type 59,Lowe ili KV-5 istrazivat?
Novi moduli i tenkovi se ne mogu.
jel moze netko objasnit ovo kupovanje golda mobitelom?
Ne , samo sluze za pare .. :)
Btw da pitam zas se DOW uvalio dolje u afriku ? Tamo zemlje daju od 76-120 golda .. Dok mi se utaborili u grckoj i makedoniji .. Balkanac : Samo nek pare upadaju u kesu .. :)
jel moze netko objasnit ovo kupovanje golda mobitelom?
hitno je ,tak da mogu sto prije do t-34 heavy :)
Btw da pitam zas se DOW uvalio dolje u afriku ? Tamo zemlje daju od 76-120 golda .. Dok mi se utaborili u grckoj i makedoniji .. Balkanac : Samo nek pare upadaju u kesu .. :)
mislim da se budemo maknuli sad iz Afrike i idemo u ljepše krajeve
na RH odmah
jois si klan nades dodes do E-50 i milina
sta ti to pise dolje lijevo?
Courier_WG pao, 250 golda tu. :P
Jel ti vec stigao Gold na racun?
Ja ga ubio u petak navecer i jos nema nista na racunu... :-S
@kreso LOL, a cuj to ti je blagoslov IS-a
Bok ljudi!
Jel ima netko tu zaintersiran za grind T30? Imam stock T34 i plan je do 15.1. izgrindati T30 :) Bitno da ste tier 9, meni svejedno igrate li s E75 ili IS-4. Nick u igri mi je isti ko tu.
pa prijavis se u neki clan npr. DOW i tamo imas puno igraca
Čovječe koje je smeće ovaj VK 3001 (P)! Valjda će biti bolji kada ga skroz unaprijedim.
Čovječe koje je smeće ovaj VK 3001 (P)! Valjda će biti bolji kada ga skroz unaprijedim.
To je moj Ex tenk..kad je max dograđen s 105mm topom i HE granatama..to razvaljuje ko od šale. inače stock je smeće
Ja ga namjeravam koristiti sa 88 mm topom. Samo što do toga ima ohoho igre, pa onda još dok otključam Tigra (P)...
Courier_WG pao, 250 golda tu. :P
Jel ti vec stigao Gold na racun?
Ja ga ubio u petak navecer i jos nema nista na racunu... :-S
Pa jesi postao SS-e u za to predviđenu temu na forumu?