World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
zrimo kaže...
Tanks Go Stealth! (koda već dosad nisu bili)

The approaching update 7.0 will introduce a wide range of new gameplay features: along with unveiling two new maps, Fjords and Swamp, update 7.0 will feature the long-anticipated camouflage system that will fit tank skins to the battlefields they fight on. Available in different options, camouflage will provide enhanced invisibility and add more to the strategic element of tank combat.

Clan members will be able to represent their membership by using clan emblems on their vehicles. In addition, battles within the Clan Wars will feature the fog of war, where the teams will not see each other’s rosters.

The new Update will also include a special model SU-85 (I) available within special World of Tanks events.

“We are truly proud to present the new features to our players,” said Victor Kislyi, CEO of Wargaming.net. “We will keep upgrading the game, developing new content and introducing new modes. We promise there are a lot of new exciting features to come.”

Jel itko zna kako ce ovo cudo izgledat?

This post is signed by Ivanoile
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 9:47 (ivanoile).
16 godina
Ziga kaže...

Tiger P u garaži {#} eh da je barem na plaži {#}

Najbolji top za njega?

Što od Equipmenta staviti gore?

moram kupit golde da prebacim posadu s VK3001P....

Top 88, L 71 ako se ne varam (ili L70). Najjači top - s njim možeš bušit sve pa i mišonju ako znaš kuda gađat (low plate većinom prolazi).

Tenk sa odličnim prednjim oklopom, bounca dosta i čak je brži u top speedu od običnog tigra (al nemoj očekivat munju).

Najbolji t7 tenk po meni.

Equip ventilation što će ti ostalo? Prekupo brate, a ne radi baš toliku razliku, čuvaj pare za t8 radije... :-)

17 godina
Ziga kaže...

Tiger P u garaži {#} eh da je barem na plaži {#}

Najbolji top za njega?

Što od Equipmenta staviti gore?

moram kupit golde da prebacim posadu s VK3001P....

dobar tenk, sa njega sam otišao na tigera zato jer mi za sada više paše put do E-100 ali se mislim vratiti pa prema mausu, ima jako pristojan prednji oklop tj. isti kao tiger 2 i top sa odličnom penetraciom onaj zadnji naravno.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
zrimo kaže...
Tanks Go Stealth! (koda već dosad nisu bili)

The approaching update 7.0 will introduce a wide range of new gameplay features: along with unveiling two new maps, Fjords and Swamp, update 7.0 will feature the long-anticipated camouflage system that will fit tank skins to the battlefields they fight on. Available in different options, camouflage will provide enhanced invisibility and add more to the strategic element of tank combat.

Clan members will be able to represent their membership by using clan emblems on their vehicles. In addition, battles within the Clan Wars will feature the fog of war, where the teams will not see each other’s rosters.

The new Update will also include a special model SU-85 (I) available within special World of Tanks events.

“We are truly proud to present the new features to our players,” said Victor Kislyi, CEO of Wargaming.net. “We will keep upgrading the game, developing new content and introducing new modes. We promise there are a lot of new exciting features to come.”

Jel itko zna kako ce ovo cudo izgledat?

Valjda će se samo moći kupiti kad bude taj event, vjerovatno za zlato poznavajući WG.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 11:31 (zrimo).
17 godina
World of Tanks

pitanjce, malo se zaletih pa kupio KV-13, uglavnom sad mogu ići tj. uskoro ću moći kupiti  SU-152 i  IS-3. koje vozilo od ova 2 mi je isplativije što se tiče keša?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
is-3
Ne mogu se nis sjetit!!!
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
is-3

Ako mislis na zaradu,onda ce mu mozda SU bit bolji jer je t7 i manje ce se mucit sa exp ,dok na IS-3 mora potrosit 50000exp do BL-9 i isto toliko km zivaca :P
17 godina
neaktivan
mystik kaže...
uzeo Pz IV danas i stock me jako razocarao. nadam se da ce mi se posreciti pa da brzo upgrejdam gun i motor. da barem nisam potrosio free xp pred par dana.

vjeruj mi to je bar meni jedan od najzabavnijih tenkova za igrat. Naravno kad je full nabrijan i posada na 100%.

16 godina
zrimo kaže...
In addition, battles within the Clan Wars will feature the fog of war, where the teams will not see each other’s rosters.

Ajde konačno...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Samo kad ne bi bilo ruskog balansa. Ovako mogu samo sanjati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

uzeo is-152  i za sada oduševljen čak i sa stock konfiguraciom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja kupio panthera,zali boze potrosenih para.Niti je brz,nit ima top,niti ima armor.Sve sto sam radio sa VK3001 sa njim ne mogu.Danas sam ginuo sa njime kao najveci njub. Nema vise scoutinga ni penjanja na brdo.Samo cu kempat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Ja kupio panthera,zali boze potrosenih para.Niti je brz,nit ima top,niti ima armor.Sve sto sam radio sa VK3001 sa njim ne mogu.Danas sam ginuo sa njime kao najveci njub. Nema vise scoutinga ni penjanja na brdo.Samo cu kempat....

neznam ja imam uvijek problema sa pantherom, posebice da mi ne bounca granatu, nikad ga nevolim sresti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
sokre kaže...
Zaja kaže...

neznam ja imam uvijek problema sa pantherom, posebice da mi ne bounca granatu, nikad ga nevolim sresti.

Pa u IS-u sa Pantherom nemam nekih problema,naime uvijek su neki noobovi u njemu.Umjesto da me okruze i pucaju u guz ,oni se samnom igraju peek a bo.A tu 122mm pokazuje svoju snagu(skinem 50% min.)
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni prokleta igra nece ni ici vise posteno ko prije fpsi su ispod 10 znaci totalno neigrivo a htio sam do kv-3 doci,ima koje dobre duse da pomogne bar do kv-3 doci dok ja ne rijesim ovo sranje ili novi pc nabavim? {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@Zaja - na Panthera dugu 75-icu i igras se snajpera. Iskoristavat to sto pucas duplo brze od ostatka ekipe, preciznost i bolesnu penetraciju topa za taj tier. Ugl. support medium. Nikako vise prva linija i scout.
Bar dok ne dodes do Panthera II. Tu opet pocinje zabava (iako je meni i Panther bio zabavan...guba je vidjeti bahate IS-4 koji misle da im ne mozes nista).
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
@Zaja - na Panthera dugu 75-icu i igras se snajpera. Iskoristavat to sto pucas duplo brze od ostatka ekipe, preciznost i bolesnu penetraciju topa za taj tier. Ugl. support medium. Nikako vise prva linija i scout.
Bar dok ne dodes do Panthera II. Tu opet pocinje zabava (iako je meni i Panther bio zabavan...guba je vidjeti bahate IS-4 koji misle da im ne mozes nista).

Ma nemam kupolu jos a kamoli zadnji top.Morao sam odigrat par partija sa GW E i one shotat nekog jadnika da se oporavim{#}

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

njemački mediumi su tricky, DB je za ganjanje, pa onda Panther snipe, pa open P2 snipe dok ne dobijeješ dugi 88, a na kraju sa E50 snipe dok ne dobiješ 105. E sad - sva krv i znoj se brišu na E50 - reći ću samo na IS4 bušiš od naprijed onako bez ciljanja :-)

-- HaHa na sve
16 godina

1. Tigar II končano u garaži! :-)

I stock je neloš, još kad sam mu stavio najjači motor-postaje jako zabavan! Grind za kupolu i top slijedi...

Koje module preporučujete osim crew ventilationa?

2. Jel igrao ko jučer KV funcup na esl-u? Bilo je zabavno, ali sam prekasno skužio da se samo finale igra bo3... Šteta.

17 godina
ivanoile kaže...
Pa u IS-u sa Pantherom nemam nekih problema,naime uvijek su neki noobovi u njemu.Umjesto da me okruze i pucaju u guz ,oni se samnom igraju peek a bo.A tu 122mm pokazuje svoju snagu(skinem 50% min.)

Nisu noobovi u njemu nego je stvar u tome sto si ti u IS-u brzi od Panthera ako nisi znao. Tako da nema sanse da te se okruzi, a necu niti spominjati koliko jaci oklop i top imas u IS-u u odnosu na Panthera. Po mom iskustvu i ja kad sretnem IS obicno je neki noob u njemu, a ako kojim slucajem igra za mene onda je sigurno totalni noob u IS-u.

16 godina
neaktivan
Dala kaže...

I stock je neloš, još kad sam mu stavio najjači motor-postaje jako zabavan! Grind za kupolu i top slijedi...

kakva ventilacija, nabijač, alat i vertikalni stabilizator. zabava sa KT-om počinje kad istražiš posljednji top.

17 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
Dala kaže...

kakva ventilacija, nabijač, alat i vertikalni stabilizator. zabava sa KT-om počinje kad istražiš posljednji top.

Samo provjeri ovu opremu (osim alata) da li ide ista za 88mm i 105mm, da ti se nebi desilo da ju kupis za 88 i onda ti ne stima za 105 ;-)

16 godina

will do, no svejedno mislim ventilation umjesto toolboxa. Imam 1 repair kit, pa ne kvari se KT toliko valjda! :-)

14 godina
neaktivan
Dal je tu itko vlasnik negog premium tenka da mi kaze prosjecnu zaradu sa istim kako bi mogli iskomentirati svi skupa isplativost kupnje...

Samo napomenuti dali je standardan ili premium racun.
17 godina
Dala kaže...

will do, no svejedno mislim ventilation umjesto toolboxa. Imam 1 repair kit, pa ne kvari se KT toliko valjda! :-)

Puno vise znaci toolbox i brzi popravak nego ventilacija koja tako reci nicemu ne sluzi. Npr. izbiju ti gusjenicu, ostanes na vatrometini ti je popravis i onda ti opet izbiju gusjenicu i dalje si na vatrometini. Sa toolboxom imas sansu da ti poprave gusjenicu relativno brzo i pobjegnes u zaklon dok sa ventilacijom tu sansu nemas.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Toolbox je smece najzesce. Zasto trositi 500k na stvar koja takoreci nema nikakvu korist, a ne potrositi 3k na repair kit.

Nema racunice nikakve.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Repair kit je jednokratan....

16 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Repair kit je jednokratan....

Pa da, ali racunaj da ga sigurno neces koristiti u bas svakoj partiji. Daleko isplativije od kakvog smecarskog toolboxa, a binoculars necu ni spominjati.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
dedaa kaže...

Pa da, ali racunaj da ga sigurno neces koristiti u bas svakoj partiji. Daleko isplativije od kakvog smecarskog toolboxa, a binoculars necu ni spominjati.

Ovo je jedna od vecih gluposti koju sam procitao u ovoj temi. Dragi moj ako nisi znao toolbox ti donosi 25% brzi popravak svih ostecenja, a kad ga jednom kupis mozes ga prebacivati sa tenka na tenk bez trosenja golda. Ti ocito volis stajati na vatroderini sa izbijenim gusjenicama sto je duze moguce. Pogotovo kad potrosis svoj cijenjeni repair kit na popravak bilo kojeg kritikala pa ti izbiju gusjenicu ili jos bolje top.

Imati tank destroyer bez binocularsa je jednostavno ludost u detalje necu ulaziti.

17 godina
World of Tanks

recimo da je TD skempan u grmlju s kamuflažom.. vidljivost je 430metara.... binoculars donosi dodatnih 25% vidljivosti,

dakle 537 metara! tih 107metara znači užasno puno, prije spotate neprijatelja, prvi zapucate!

Naravno uvjet je da ste bar 6 sekundi nepomični.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice