World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

Ovo je katafakinstrofa.

Bez premiuma ne da se neda igrati, nego se jednostavno ne može igrati. Ubiješ trojicu, još petoricu dobrano skrešeš, i kaj na kraju dobiješ? 30k credita. A na granate potrošim 20k i popravci 10k, i badava kaj imam odličnu bitku.

A o tome da je matchmaker poboljšan neću ni pričat. Stavi 3 tier 7 artija u jedan tim, i 5 tier 6 artija u drugi(4 S-51 i M12). Ili jednom timu stavi tier10/9/nekoliko 8, drugi tim tier10/tier8. Toliko o poboljšanjima.

Ja isto igram bez premiuma sa jagdtigrom i GW E.pusim pare kad me ubiju inace znam i zaradit.zavisi od partije.Kad sam imao premium skupio sam zalihu love i samo igrao sa GW E jos dugo,dugo bez premiuma. Najdrazi tenk ikad,gw e razarac hehehe

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoć odlučio konačno se prestat zezat okolo i nastavit grindat rusku heavy liniju. KV3 mi je osto u lošem sjećanju od zadnjeg puta, pogotovo jer se stalno zapaljivo, al ovaj put nisam još imao nijedan požar, štoviše uživam u igri s njim.

Kao što se i vidi na prve 4 slike {#}

I jel tko primjetio da imamo stvarne cloacking uređaje u igri? Samo što ne mogu sakriti pokretne gusjenice i top, ali i ovo zbuni protivnika. Ne znaš gdje ciljati kad pol tenka ne vidiš a ostatak se stopi s pozadinom {#}

Spawn Spawn
Kako se ja mičem... Kako se ja mičem...
...oko mene nestaje zid... ...oko mene nestaje zid...
...pa i veliki spremnici :/ ...pa i veliki spremnici :/
Kupio sam si cloacking i za Objecta. Kupio sam si cloacking i za Objecta.
potpisujem se

5 0 hvala 1
14 godina
h51ph kaže...

Sinoć odlučio konačno se prestat zezat okolo i nastavit grindat rusku heavy liniju. KV3 mi je osto u lošem sjećanju od zadnjeg puta, pogotovo jer se stalno zapaljivo, al ovaj put nisam još imao nijedan požar, štoviše uživam u igri s njim.

Kao što se i vidi na prve 4 slike {#}

I jel tko primjetio da imamo stvarne cloacking uređaje u igri? Samo što ne mogu sakriti pokretne gusjenice i top, ali i ovo zbuni protivnika. Ne znaš gdje ciljati kad pol tenka ne vidiš a ostatak se stopi s pozadinom {#}

Kako si to napravio???????????

13 godina
neaktivan
World of Tanks

valjda je tek skinuo igru pa prvi put kad udes se to dogodi? {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ili mu nešto nije uredu pa fale neke teksture.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

valjda je tek skinuo igru pa prvi put kad udes se to dogodi? {#}

I kad uđeš prvi put imaš Objecta na trial? {#}

Ma nisam zadnjih mjesec dana nikakve nove nišane, modove ni skinove stavljo, a i dns mi se to dogodilo tek nakon nekih 10ak partija.
Bio je neki problem u mojem tenku, jer je sve izgledalo normalno iz daljine. Ono što je u krugu od tih nekoliko metara jednostavno nestane, kao što se vidi na onim slikama sa zidom. Malo je bilo nezgodno jurit okolo u light tanku i odjednom ne mogu mrdnit, a ono se zabio u nevidljivi kamen {#}

Reinstaliro grafičke drivere, sad je sve u redu, tak da znate šta trebate ako se nekom tak šta dogodi.

potpisujem se
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mislio sam da si bio uninstaliro igru pa dns opet instaliro

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi sta treba kv-u nabacit da dobiješ slot u garaži  

sad kad ovaj pec dođe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Gađam mrcinu od 60 tona nasred livade i tenk mi nestane!!!1! Kako takva gromada moze bit nevidljiva? Sta ima nevidljivost ko predator? Koja fuckin' glupost. Još bolje je kad lika skuzim tek kad je 10m od mene...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad ti se to desi uključiš si infracrvenu kameru sa onom windows tipkom između ctrl i alta {#}

15 godina

Sto da istrazim prije?Nemogu se sam odlucit,pa pomognite{#}

1 T25 AT
25 IS-3
This post is signed by Ivanoile
17 godina
mesko99 kaže...

sad kad ovaj pec dođe

ako budeš imao onu drugu kuoplu istraženu mislim kv-2 dobit ćeš kv2 i slot u garaži.

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

tu ti je sve objašnjeno.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
sokre kaže...
mesko99 kaže...

sad kad ovaj pec dođe

ako budeš imao onu drugu kuoplu istraženu mislim kv-2 dobit ćeš kv2 i slot u garaži.

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

tu ti je sve objašnjeno.

ej brate hvala ti  sad idem kupolu uzet :D tj. istražit je :DD

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam prije imao 20 fps-a malo vise a sada mi ne ide preko 12 fps-a nemrem ni posteno igrat {#} jel zna nbetko uzrok?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mesko99 kaže...

ako stigneš pokušaj doći do kv-3 i kupiti ga tako da dobiješ t-150 i isto još jedno mjesto u garaži kad izađe patch.naravno sačuvaj kv u garaži.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:35 (sokre).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

to sam ja htio ali sad ovi fps-i seru govna pa mozda necu ni stici {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...
Gađam mrcinu od 60 tona nasred livade i tenk mi nestane!!!1! Kako takva gromada moze bit nevidljiva? Sta ima nevidljivost ko predator? Koja fuckin' glupost. Još bolje je kad lika skuzim tek kad je 10m od mene...

jesi li ti vidio taj tenk ili ga je netko iz tvog tima vidio, jer ako ga je netko drugi vidio a njega skinuli ti ga nećeš više vidjeti. isti slučaj kada te scout spota a gađa te  netko tko zna od kuda.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:42 (sokre).
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja sam prije imao 20 fps-a malo vise a sada mi ne ide preko 12 fps-a nemrem ni posteno igrat {#} jel zna nbetko uzrok?

jeli imao itko iste probleme?

Xc
15 godina

I sad se ti usudi zapucat u ovakvoj igri.

13 godina
neaktivan
sokre kaže...
mesko99 kaže...

ako stigneš pokušaj doći do kv-3 i kupiti ga tako da dobiješ t-150 i isto još jedno mjesto u garaži kad izađe patch.naravno sačuvaj kv u garaži.

E hvala i za ovo a znaš li ti kad taj pec stiže   pa da vidim ocu li uspit i kw 3 uzet  

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
MrXleader kaže...

jeli imao itko iste probleme?

itko? {#}

Xc
15 godina
ivanoile kaže...

Sto da istrazim prije?Nemogu se sam odlucit,pa pomognite{#}

Kao sto ste izjasnili,istrazen IS-3.

17 godina
MrXleader kaže...

Kod mene isti problem jučer i prekjučer, drastični pad performansi....

danas je ok

15 godina
uzeo Pz IV danas i stock me jako razocarao. nadam se da ce mi se posreciti pa da brzo upgrejdam gun i motor. da barem nisam potrosio free xp pred par dana.
17 godina
mystik kaže...
uzeo Pz IV danas i stock me jako razocarao. nadam se da ce mi se posreciti pa da brzo upgrejdam gun i motor. da barem nisam potrosio free xp pred par dana.

sve stock je sranje obično. prema tome :) upgradeaj :) i naravno posada na 100% :)

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

danas je ok

to je mozda zbog patcha ili hallowena ali mutavo je sta me prije ubacivali na waiting for players a sad me ubaci na 4 sec onoi WTF??

Xc
14 godina
MrXleader kaže...
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

danas je ok

to je mozda zbog patcha ili hallowena ali mutavo je sta me prije ubacivali na waiting for players a sad me ubaci na 4 sec onoi WTF??

Ja sam dozivio +-30 sec da me ubaci.

Ne mogu se nis sjetit!!!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma meni jucer nije uopce islo iznad 11 fps-a tak da sam na kraju odustao i sa igranjem jucer a dns skola {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Tanks Go Stealth! (koda već dosad nisu bili)

The approaching update 7.0 will introduce a wide range of new gameplay features: along with unveiling two new maps, Fjords and Swamp, update 7.0 will feature the long-anticipated camouflage system that will fit tank skins to the battlefields they fight on. Available in different options, camouflage will provide enhanced invisibility and add more to the strategic element of tank combat.

Clan members will be able to represent their membership by using clan emblems on their vehicles. In addition, battles within the Clan Wars will feature the fog of war, where the teams will not see each other’s rosters.

The new Update will also include a special model SU-85 (I) available within special World of Tanks events.

“We are truly proud to present the new features to our players,” said Victor Kislyi, CEO of Wargaming.net. “We will keep upgrading the game, developing new content and introducing new modes. We promise there are a lot of new exciting features to come.”

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Tiger P u garaži {#} eh da je barem na plaži {#}

Najbolji top za njega?

Što od Equipmenta staviti gore?

moram kupit golde da prebacim posadu s VK3001P....

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice