World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja jednostavno bolje igram protiv lowea nego protiv t-29,čak sam par puta lowea cappao sa vk3601(h).

Protiv kojeg od ova 2 tenka radije igrate?

9 Lowe
11 T29
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Ja jednostavno bolje igram protiv lowea nego protiv t-29,čak sam par puta lowea cappao sa vk3601(h).

Protiv kojeg od ova 2 tenka radije igrate?

Loweu oduzmem 10-20% praktički bilo gdje da ga pogodim ako ne bounca, dok T29 kad pogodim u kupolu ništa mu ne mogu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
protjeran
World of Tanks

T seriju se ne gađa u kupolu, osim sa HE granatama.

Ali T-29 ima one 'uši' na kupoli i tamo ga gađaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Po meni se Lowe i T29 uopce ne mogu usporedivati.

T29 sam razvaljiva i razvaljujem sa JagdPanzerom, JagdPantherom, Ferdinanda da ni ne spominjem, sa VK3601, Vk3001, nes ti tenka. Po meni T29 uopce ne predstavlja neku opasnost pogotovo ako je los igrac u njemu.

Za Lowe-a cu samo reci da njega jedva sa Ferdinandom sredim, a sa svim ovim ostalim tenkovima koje sam naveo ne trebam niti pokusavati pucati na njega.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
memulica kaže...

T seriju se ne gađa u kupolu, osim sa HE granatama.

Ali T-29 ima one 'uši' na kupoli i tamo ga gađaj.

Miki Maus?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je Lowe bio težak za progutati dok sam imao 88m top na Ferdinandu,morao bi imati veliku sreću da se izvučem,ali sada nema ništa bolje 1v1 sa lowe, KT ili IS-3(u nekim slučajevima i IS-4 pada,kada ja imam terensku prednost ;)  kada sam stavio 128 mm top.Uvijek ali uvijek Lowe-a gađati na donji dio ako je okrenut prema tebi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 14:25 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma to se samo tebi čini da je Lowe lakši jer ponekad naletiš na tipove koji nemaju dovoljni borbi pa ga ne znaju koristiti, ja sam i s Tigerom uspijevao razvaljivat takve tenkiste u Loweu tako što sam jednostavno kružio oko njih i razvaljivao im stražnjicu. Lowe je otporan sprijeda i treba imat velik kalibar da ga probiješ dok T-29 možeš probit s bilo čim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

T29 sam razvaljiva i razvaljujem sa JagdPanzerom, JagdPantherom, Ferdinanda da ni ne spominjem, sa VK3601, Vk3001, nes ti tenka. Po meni T29 uopce ne predstavlja neku opasnost pogotovo ako je los igrac u njemu.

Za Lowe-a cu samo reci da njega jedva sa Ferdinandom sredim, a sa svim ovim ostalim tenkovima koje sam naveo ne trebam niti pokusavati pucati na njega.

Ili si ti vrlo dobar igrač,ili si susretao stvarno loše T29 igrače.

Da razvaljivao si ga ti + još 5 igrača.

Nema teoretske šanse da VK3601H,VK3001,JgPanther,JgPanzerIV uopće dodirnu T29,dok je Ferdinand druga priča

jer je tier iznad i ima pristup T10 topu.

Lowe je u T10 bitkama vreća za napucavanje,kao što je KV u T8.Probija ga svatko,odakle hoće s čim hoće.

Zato preferiram njega nego T29,iako nije potrebno više od 3 metka da ubijem punu T29,makar dobar igrač bio u njoj,

već sam se navikao i upoznao T29,32,34,30 da znam kakvi su tenkovi i što mogu.

LP

WoT: BlackRainCRO
15 godina
neaktivan
World of Tanks

WTF jadgpanther nemože ni dodirnuti t29?

ajde pričaš gluposti,nisu mi baš neki problem predstavljali i on i Tiger dok sam to vozao{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:03 (shady1024).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Osobno imam t29. Njemu lagano mozete sredit gusjenicu, gadjajte ga u one usice na kupoli, prednji doljnji oklop. I dosta se odbija kad je ukosen kojih 30°.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Drugi put sam poplavio {#}

Spawnam se na Siegfried Line, krenem naprijed i nisam par metara prešo dobijem granatu u guzicu mog Objecta. Nisam vidio ko je pa sam stao i pito u chatu, kažu Jagdtiger. On stoji i gleda u mene, čovjek još u klanu nekom. Pitam ja zašto, on mi sam smajlić stavi. Poludio sam, zabio mu se u guzicu, sprašio 3 granate i reko da sljedeći put ne puca po svojima na što mi je on počeo prigovarat nešt na poljskom (valjda). Uvjerljivo smo dobili bitku i bez njega.

A sad zanimljiv dio, igra mi nije skinila credite kao inače kad pogodiš svog, niti sam platio ikakvu kaznu, nego mi jednostavno nije ubrojila zaradu od partije {#}

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:51 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...
Sint1 kaže...

Ili si ti vrlo dobar igrač,ili si susretao stvarno loše T29 igrače.

Da razvaljivao si ga ti + još 5 igrača.

Nema teoretske šanse da VK3601H,VK3001,JgPanther,JgPanzerIV uopće dodirnu T29,dok je Ferdinand druga priča

jer je tier iznad i ima pristup T10 topu.

Mi ocito ne igramo istu igru jer ja u ovoj sa VK3001 i VK3601 sa 88mm topom sam 1 na 1 protiv T29 cu skoro sigurno izgubiti, ali T29 nakon bitke nece imati vise od 30-40% health-a. JagdPantherov 105mm top protiv T29 opet gubim 1 na 1, ali T29 ostaje maksimalno 15-25% health-a, ako me u JagdPantheru dinga 1 ili 2 puta T29 je gotov. Sa JagdPanzerom isto gubim, a T29 ostaje na 60-70%.

Sto se tice Lowe-a u ovoj igri koju ja igram sa VK3001, VK3601, JagdPantherom i JagdPanzerom di god da ga pogodim, bez obzira na broj hitaca i vrstu municije 1 na 1 mozda mu skinem 30% i to uz jako puno srice.

Opet kazem Lowe i T29 se po nicemu ne mogu usporedivati. Lowe je nabrijani premium kojeg je jako tesko zaustaviti i u vecini slucajeva 1 mozda 2 hitca i bjezi, ali kad vidim da ide T29 nema bjezanja jer znam da nece dobro proci u okrsaju samnom jer znam ako poginem 90% je sanse da sljedeci hitac koje T29 primi je gotov.

17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

T29 sam razvaljiva i razvaljujem sa JagdPanzerom, JagdPantherom, Ferdinanda da ni ne spominjem, sa VK3601, Vk3001, nes ti tenka.

Sint1 kaže...

Mi ocito ne igramo istu igru jer ja u ovoj sa VK3001 i VK3601 sa 88mm topom sam 1 na 1 protiv T29 cu skoro sigurno izgubiti, ali T29 nakon bitke nece imati vise od 30-40% health-a. JagdPantherov 105mm top protiv T29 opet gubim 1 na 1, ali T29 ostaje maksimalno 15-25% health-a, ako me u JagdPantheru dinga 1 ili 2 puta T29 je gotov. Sa JagdPanzerom isto gubim, a T29 ostaje na 60-70%.

Pa u ovom je problem. Kako možeš reć da razvališ nekog kad 1:1 gubiš al on ostaje sa malo HPa? To nije razvaljivanje, to je T29 malo bolji od tebe. Razvaljivat može Object kad nađe KVa ili KV-3 pa ga oneshota bez da ga ovaj ogrebe.

potpisujem se
17 godina
World of Tanks

Da ja to zovem razvaljivanje jer je T29 heavy tenk tier VII, a VK3001, VK3601 su mediumi tier VI, JagdPanther TD tier VII i ako s njima oduzmem heavy tenku tier VII preko pola health-a ja to zovem razvaljivanje.

Ja recimo imam Tiger-a sada i recimo naletim na T-34-85 i on mi skine 60-70% i ja ga unistim, ne znam, ali ja cu tu zakljuciti da me je T-34-85 poprilicno razvalio pogotovo ako mi je napravia 1 ili 2 kritikala.

Ali nisam ja ovu raspravu zapoceo radi toga nego radi tvrdnje s kojom se nikako ne slazem, a ta je da se T29 i Lowe mogu usporedivati na bilo kojoj razini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 16:35 (Sint1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa to je sasvim normalno, jer je razlika samo jedan tier. Kad ne bi tako bilo onda bi onaj tko je top tenk mogo samo držat gas i vozit, bez briga i razmišljanja, bar dok ne sretne protivnički top tenk. Ne bi imalo smisla da npr. jagdtiger ne može oštetit IS7. Igra bi se svela na duele istih tiera i "bullying" većih tierova na manjim. Već se i ovako svi žale na balans. Osim toga, većinom je najjači top jednog tiera osnovni top sljedećeg, tako da razlika nije velika, pogotovo kad pričamo o TD-ostali odnosu budući da TDi imaju najjače topove svog tiera (ponekad i sljedećeg) kako bi nadoknadili manjak oklopa.

Što se tiče usporedbe T29-Löwe, tu se slažemo, Löwe je puno bolji. T29 ima neprobojnu kupolu, ali i Löwe ima dobro oklopljenu i zaobljenu kupolu koja bounca 99% pogodaka. Ako se znaš postavit iza ugla pod kut prema protivniku bouncat ćeš i dosta toga sprijeda ako te ne gađa u donji dio, dok je na T29 donji dio od papira. Damage topa je isti, Löwe ima bolju penetraciju i puno bolju preciznost. Jedina prednost T29 je što je ipak brži od Löwe koji drži titulu najsporijeg tenka u igri ako se ne varam.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 16:59 (h51ph).
17 godina
World of Tanks

Slazem se sa vecinom toga sto si rekao i samo cu opet ponoviti da sam ovu raspravu i zapoceo radi tvrdnje da je T29 sa svojim papirnatim donjim dijelom bolji od Lowe-a koji je jednostavno za mene i dalje cisto cheatersko premium smece koje je iznimno tesko zaustaviti dok T29 se relativno lako i ostecuje i zaustavlja.

0 0 hvala 0
16 godina
h51ph kaže...

Löwe koji drži titulu najsporijeg tenka u igri ako se ne varam.

Ni blizu. Maks. brzina mu je 35 km/h. Mišu 19 km/h, VK4502 29 km/h...

Titula najsporijeg tenka odlazi kornjači (13 km/h maks.). Ako TD ne brojiš pod tenka, onda je to Maus - 20 km/h.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
World of Tanks

Da li postoji neki mod u igri koji mi moze prikazat stvarne healthe od protivnickog tenka i kad ga pogodim koliko sam mu healtha skinuo. Ovi postoci mi zivciraju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma lako se i Löwe sredi sa tenkom istog ili višeg tiera, rupu na donjem dijelu ne možeš promašit, a i spor je pa ak nema potporu ili se ne nabije na zid samo kružiš oko njega. Jedino što je Löwe jedini premium tenk koji nije underpowered za svoj tier.

@DamageHigh

Kad razmislim malo, u pravu si svakako. Al nekako mi to stoji negdje u glavi da sam pročito negdje. Možda onda ima najmanju akceleraciju (ako ne računamo T95), znam da mene i miš i KV prestižu na startu.

@krayzie

Izvoli

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 17:38 (h51ph).

0 0 hvala 1
16 godina
krayzie kaže...

Da li postoji neki mod u igri koji mi moze prikazat stvarne healthe od protivnickog tenka i kad ga pogodim koliko sam mu healtha skinuo. Ovi postoci mi zivciraju.

Jbt, kak ti igraš bez toga?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48492-overtargetmarkers/

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
krayzie kaže...

Kako ti možeš igrati s tim igra izgleda šareno koda idu cirkuska kola a ne tenkovi isto ko oni klaun skinovi čista glupost, meni toliko šarenilo samo smeta, ja jedino koristim ikone za tenkove.

15 godina

a ti si to koristio pa ti bilo prešareno?

★★★★★☆
16 godina
zrimo kaže...
DamageHigh kaže...
krayzie kaže...

Kako ti možeš igrati s tim igra izgleda šareno koda idu cirkuska kola a ne tenkovi isto ko oni klaun skinovi čista glupost, meni toliko šarenilo samo smeta, ja jedino koristim ikone za tenkove.

Ne kužim baš kako je tu šareno, ali OK...za klaun skinove se slažem.

Eto vidiš, meni su upravo ikone ta tenkove prešarene i užasno upadaju u oči...pa ih ne koristim..;)

14 godina
World of Tanks

Opet mi o ukusima. Ukusi su ko kurc* svako ima svog.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeneralPag1997 kaže...

Opet mi o ukusima. Ukusi su ko kurc* svako ima svog.

To se kaže ko šu*ak, ovako ispada da žene nemaju ukus..{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Cim uzem premium grindam objecta i prodajem ovo njesra od jagdtigera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Bolje ti je idi na IS-7 od ovih TD-ova i onako nema neke koristi, nema smisla IS-4 Jagdtigera uvijek probija sprijeda a isti tier koje je onda prednost možda ta što si spor ko puž i nemaš kupolu.

15 godina
zrimo kaže...
Zaja kaže...

Bolje ti je idi na IS-7 od ovih TD-ova i onako nema neke koristi, nema smisla IS-4 Jagdtigera uvijek probija sprijeda a isti tier koje je onda prednost možda ta što si spor ko puž i nemaš kupolu.

Pa rijetko kojeg TD-a ne probijaju ostali iz svog tiera. Ovaj KV3 je najbolji tenk koji sam vozikal,malo se na krivim i samo mi skidaju boju,al onda D-10T nastupi i bude tisina.Samo jbg neki put mi malo se uzga zadnji kraj.(dosta puta,danas 3 puta u 5 partija) T 34 85 sam uzeo,ali nisam ga igrao .
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...
Zaja kaže...

object je brzi i ima bolji camo i udara kao arty.volim ja svog JT ali ne mogu vise.danas sam odigrao par partija sa prijateljevim racunom i object okida.prepolovio sam e50 za 873 hp lol.jos jedan i gotov je{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 22:04 (Zaja).
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
zrimo kaže...
Zaja kaže...

object je brzi i ima bolji camo i udara kao arty.volim ja svog JT ali ne mogu vise.danas sam odigrao par partija sa prijateljevim racunom i object okida.prepolovio sam e50 za 873 hp lol.jos jedan i gotov je{#}

Ma znam imam i ja JT, ali što jest Object je dosta bolji ko i svi Rusi: niži, brži, bolji top, bolji oklop sprijeda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice