- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo danas napokon sjeo 122mm na moj KV-IS, nego koliko mi se isplati staviti Gun Rammer radi smanjenja punjenja topa? stavio bih ga umjesto mreže za kamufliranje.
Koji vam je to tenk KV-IS? I tebi GeneralPagu...tenk se zove KV-1S, ako na njega misliš..
imam jedno pitanje VK3002DB ili Panther1 ,nenamjeravam ic iznad tier 7 pa koji je bolji od njih dvoje
imam jedno pitanje VK3002DB ili Panther1 ,nenamjeravam ic iznad tier 7 pa koji je bolji od njih dvoje
Panther ako namjeravaš ići na mediume iznad tier 7.
evo danas napokon sjeo 122mm na moj KV-IS, nego koliko mi se isplati staviti Gun Rammer radi smanjenja punjenja topa? stavio bih ga umjesto mreže za kamufliranje.
Koji vam je to tenk KV-IS? I tebi GeneralPagu...tenk se zove KV-1S, ako na njega misliš..
akoćemo cjepidlačiti recimo da sam napisao rimski 1
Nema smisla pisati slova nekih tenkova rimski ako ne piše u igri tako, samo zbuniš ljude.
Idi na Panthera i zašto nebi išao na Panteher II pa možeš ga održavati, ako se ne varam on ima 88mm top s jeftinim granatama.
rammer je barem po mom iskustvu najkorisniji dodatni modul.Ja imam pzIV sa loaderom na 100% i rammerom i on reloada tako brzo skoro kao da je flak gun.
rammer je barem po mom iskustvu najkorisniji dodatni modul.Ja imam pzIV sa loaderom na 100% i rammerom i on reloada tako brzo skoro kao da je flak gun.
Ma rammer nije baš dobar za PzIV za 75mm top pa razliku skoro ne osjetiš, rammer je dobar jedino za topove velikog kalibra koji imaju spor reload tako da je za 122mm top skoro pa obavezan. Skidaj kamuflažu šta će ti dovraga na Heavy-u nije valjda da se skrivaš po grmlju i glumiš TD
Ma rammer nije baš dobar za PzIV za 75mm top pa razliku skoro ne osjetiš, rammer je dobar jedino za topove velikog kalibra koji imaju spor reload tako da je za 122mm top skoro pa obavezan. Skidaj kamuflažu šta će ti dovraga na Heavy-u nije valjda da se skrivaš po grmlju i glumiš TD
Meni je rammer super,čak sam zbog njega bio optužen da sam cheater,a ako je tako onda znaš da je dobro(inače mislio sam na l70 top).
uvijek u grmlju

kao bre ova artiljerija na tieru 4 nemacka od 200 xp nemogu da uzmem vise a nekad imam po 3-4 kila?
Panzer IV mi je stvarno sjeo i dobar je moneymaker nadograđen pa sam se odlučio malo se istrošiti na njega. Koju opremu da mu kupim?
rammer,gun drive
Panzer IV mi je stvarno sjeo i dobar je moneymaker nadograđen pa sam se odlučio malo se istrošiti na njega. Koju opremu da mu kupim?
rammer,vent, periscope i deri miško.
Lako je nekima govoriti,ali igrati bez premiuma cijelo vrijeme je muka!
Iako mogu reći da me to učinilo boljim igračem-pazim kad pucam i gdje pucam.
No bilo bi mi drago da ga imam jer,imam istrazenog T-43,KV-13,JGPanthera i Hummela a nemam novaca za kupnju.
Medutim za sve je kriv moj dragi T34,s kojim sam i u plusu,doduse ovisi od partije do partije,medutim da imam premium,ne vidim razloga zasto se
ne bih mogao sam odrzavati.
Najgori dio igre: T34 sa 105-icom,il ti ga T29 s malo vise snage s T9 matchmakingom,110k expa za gusjenice,kupolu i top.
Stvarno suosjecam s tim igracima.
Netko je prošli put govorio da će T34 američki heavy biti premium. Izgleda da je to istina samo je problem što će ga baciti u tier 8 smanjiti mu malo healtha i maknu ti mu onaj zadnji najjači top.
Ništa, osim onoga što se može seliti s tenka na tenk. Dati za opremu toliko love koliko cijeli tenk ne vrijedi je bezveze, pogotovo za tier V tenk koji proletiš u par dana... Osim ako baš nemaš love na bacanje..onda kupuj.
Lako je nekima govoriti,ali igrati bez premiuma cijelo vrijeme je muka!
Ma nije..zabavno je bez obzira na to...
Meni je bilo muka zadnjih 40k exp - da sam imao premium već bi to davno izgrindao..:P
Netko je prošli put govorio da će T34 američki heavy biti premium. Izgleda da je to istina samo je problem što će ga baciti u tier 8 smanjiti mu malo healtha i maknu ti mu onaj zadnji najjači top.
Da ali nema veze ipak će se moći skupljat nešto love, znam da neće biti kao Lowe ali da barem bude približan KV-5 i ja zadovoljan, zato moram što prije na Amere. Što se tiče dodatne opreme nemojte kupovati za niže tiere ne isplati vam se tek tamo za tier 8. Bez premiuma je zamorno ali ako igraš opušteno i ne ciljaš na visoke tiere (koji ti iskreno nisu ni potrebni pošto ih je teško održavati osim ako ne misliš igrati CW) onda je zabavno, jer možeš igrati riskantnije i opuštenije, a ne samo kampirat u zaklonu. Ja sam najviše uživao s PzIV i čak sam imao 3 top guna i dosta drugih medalja, upravo zbog toga što možeš raditi riskantne poteze.
Ništa, osim onoga što se može seliti s tenka na tenk. Dati za opremu toliko love koliko cijeli tenk ne vrijedi je bezveze, pogotovo za tier V tenk koji proletiš u par dana... Osim ako baš nemaš love na bacanje..onda kupuj.
Istrošit ću se na njega jer je keeper :D

Bolji od Tigera, lošiji od T-29.

Names, Avatars, Images/Video, Signatures & Clan logos ....
3.11 that contain Logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.
3.12 that are connected with negative historical or political personalities, first of all those who are judged by international courts for crimes against humanity, those that generally arouse feelings of suffering or disgust in the majority of people, as well as members of currently existing terrorist organizations
nebi li prema ovome trebalo zabranit i JNA i slične gluposti?
bi,al to su rusi i srbi,skoro pa braca.ne diraju oni u svoje.
nije namjera vrijedanje srba,nego mi idu na zivce takve fore.nebi bilo u redu prema srbima ni da neki hrvat stavi klan "Operacija Oluja",pod pretpostavkom da se to odnosi na oslobodenje hrvatske prije 15-20 godina,jer se sad sudi nasim generalima zbog toga,isto kak se i srbima sudi.samo sto ja mislim da bi rusi prije ugasili nas klan,nego srbski.
ma ja se žalio na taj klan koji nije primjeren za igru jer moje ime nikog ne vrijeđa i ne prisječa na rat koji smo imali s njima , nakon dva mjeseca razmatranja vidite kaj su mi odgovorili glupi rusi
Dear Sir,
The Administration got your position towards this tag, but more deep investigation did not detect any violation of the Game Rules or EULA. For more info see http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_People%27s_Army
I understand your personal attitude ti this abbreviation and its meaning and ask the leader to change the name of the clan and its symbolic. But if they refuse I won't be able to take any actions against this clan.
'Gustav Fuchs
Wargaming.net
http://support.worldoftanks.eu'
to su vam njihovi predebilni odgovori da ne velim kaj su mi odgovorili kad su mi uzeli primium dane i resrče ..ma poslal sam ih lijepo sve u ono mjesto i reko ima da podržavaju ratne zločince da s takvim ponašanjem mogu samo izgubit igrače .. ma ko ih j........
Names, Avatars, Images/Video, Signatures & Clan logos ....
3.11 that contain Logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.
3.12 that are connected with negative historical or political personalities, first of all those who are judged by international courts for crimes against humanity, those that generally arouse feelings of suffering or disgust in the majority of people, as well as members of currently existing terrorist organizations
nebi li prema ovome trebalo zabranit i JNA i slične gluposti?
bi,al to su rusi i srbi,skoro pa braca.ne diraju oni u svoje.
nije namjera vrijedanje srba,nego mi idu na zivce takve fore.nebi bilo u redu prema srbima ni da neki hrvat stavi klan "Operacija Oluja",pod pretpostavkom da se to odnosi na oslobodenje hrvatske prije 15-20 godina,jer se sad sudi nasim generalima zbog toga,isto kak se i srbima sudi.samo sto ja mislim da bi rusi prije ugasili nas klan,nego srbski.
Kad vidim kako velicaju neke gluposti ti srbi doce mi da napravim klan Operacija Oluja ili Bljesak.Tek bi poludili na ime Ustaše lol.
da to napraviš klan ti bi nesato u roku keks , bilo je takvih klanova i njihovi lideri su čak dobili bann s igre , a jebga kad se vole srbi i rusi tu nemožemo utjecat , bolje da gledaju ko ih hrani jer dosta ekipe odlazi iz te igre radi takvih sranja...
Doće maca na vratanca, misle ako sad imaju igrača da će to vječno trajat i da će uvijek biti budala koji će iškeširat 50€ za jedan tenk, brzo će se oni opeć o svoju bahatost.
Ova slika uistinu i karakterizira i cijeli balans igre a i odnos prema kupcima, Rusi uvijek prvi a ostale ko šljivi.
Ova igra je postala smijeh,ja sa KV 3 i uz malo srece mogu razvalit Tigera.VK je jako dobar za svoj tier i dosta glavobolje mi zadaje,pogotovo ako ga pucam od naprijed.
T-34(USSR) mi je posta predobar,samo jurcam,ubijam i skautam,briga me hoce li me odma ubit il za 30 sekundi.
Ova igra je postala smijeh,ja sa KV 3 i uz malo srece mogu razvalit Tigera.VK je jako dobar za svoj tier i dosta glavobolje mi zadaje,pogotovo ako ga pucam od naprijed.
T-34(USSR) mi je posta predobar,samo jurcam,ubijam i skautam,briga me hoce li me odma ubit il za 30 sekundi.
a sta sam ja prije 3 mjeseca pricao
a dobio odgovor ma ko tu fergla ovog glupog ccfly-a
ovo je bugovita ruska arkada
da promovira ruse i njihovo smece
Ipak, nemojte zaboravit da je igra besplatna!
A oni koji imaju premium te su platili njima je igra vjerojatno dobra.