World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.071.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
mystik kaže...
legend kaže...

imam jedno pitanje, do sada nisam uspio pronaci nijednog arty-a, jel se uopce vidi trag njegovog projektila kad puca?

Na njihovu sreću ne. Makli to zbog navodnih client-side programčića koji su računali odakle je ispaljena granata. 

Zato ih sad ima pun k po matchevima, kad opet uključe(jer rade na novom sistemu za njih) onda ih neće bit ni 1/5.

da.... rade već skoro tri miseca....... boli ih k.....

glavno da kapa gold...... zato i izbacuju nove tenkove - da ljudi konvertiraju exp jer su već istražili drugo.....

meni ih je dosta..... umisto da rješavaju bagove i balans - oni muzu sisu ko da je zadnji dan.....

ja sam gotov sa wotom............

ide uninstall.........

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo sam tigera II sa panzerom IV opelješio za 99%,onda mi ga netko cppao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zrimo kaže...

Najmoćniji su mi vozači KV-a kad se zalete na Malinovki u prvoj minuti preko polja kao da su neuništivi i da znaš s PzIV možeš ko od šale razbiti KV ako znaš ikako voziti a ne stajati ko kip i napucavat se. Pročitaj malo pa ćeš vidjeti da su ruski teški tenkovi najlakši za igrati pa ne treba ti nikakvo taktičko razmišljanje samo se gegaš po mapi i čekaš kad će ti neko naletit na top, možda takva igra nekome odgovara meni osobno ne i nije čudo što uvijek moraju nerfati ostale nacije zbog ovakih razmaženih tipova koji se počnu cendrati čim ih tenk neke druge nacije može ogrebati.

meni se nekad neda igrat ta mutava mapa,pa se zaletim da crknem sto prije..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv-3 i panzer IV?Hoće li im dijete biti kv-13 ili vk3601?

pr*anje pr*anje
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...

Već? Odakle tim ljudima novaca i toliko free exp...

neki su se pripremali za te tenkove unaprijed..pa jedino kaj su morali napravit je samo istrazit i kupit 

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
World of Tanks

100mm D10T ili 122mm D-2-5T na IS/KV3?

7 100mm D10T
13 122mm D-2-5T
★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Uglavnom, kao što sam i mislio, T30 bez vert. stabilizera je koma. GJ WG.

Iako je bugan na HE, može i on uzet koji steel wall.

T28- steel wall(18 primljenih od IS-7/T-54/Tiger II) T28- steel wall(18 primljenih od IS-7/T-54/Tiger II)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

100mm D10T ili 122mm D-2-5T na IS/KV3?

D10T je precizniji, daje veću štetu po minuti, municija je jeftinija i lakši je.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
17 godina
World of Tanks

Evo, nova mapa uspješno testirana ;)

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo vam ikone za tenkove v6.6 probajte ovu ClearColor modifikaciju čista perfekcija

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__st__100

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 10:17 (zrimo).
Moj PC  
4 1 hvala 4
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li sljedeće funkcionira???

Navućeš frenda na WoT kao što su i tebe, kroz relativno kratko vrijeme dođe do tierIII.

Tada igrate zajedno platoon ti s tier 5 ili 6...

Da li je to garancija da si svaki put prvi vrhu liste po snazi?

Cilj je recimo igrat s KV-om (107mm top) i zarađivat srebro.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
BIPS kaže...

Navućeš frenda na WoT kao što su i tebe, kroz relativno kratko vrijeme dođe do tierIII.

Baš i ne, obično ćeš s KV biti čak i u tier8-9, dok će on biti zadnji na listi i obično će mu se smijati :D

15 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Ne gleda se samo najjači tenk u platoonu, čak da uzme ms-1 igrao bi protiv Lowe-a.

15 godina
zrimo kaže...

Ne, gleda se samo najjači tenk u platoonu, čak da uzme ms-1 igrao bi protiv Lowe-a.

sad je točno.{#}

15 godina
mystik kaže...
zrimo kaže...

Ne, gleda se samo najjači tenk u platoonu, čak da uzme ms-1 igrao bi protiv Lowe-a.

sad je točno.{#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
Dali ista posada moze voziti dva tenka naizmjence?
17 godina
BIPS kaže...
Dali ista posada moze voziti dva tenka naizmjence?

Ne

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok,primam ponude tko hoće samnom u platoon...Imam Panzer IV nadogrđen do kraja,Panzer 35(elite),Wespu koju ću uskoro nadam se zamijenit sa Grilleom,Su-76 i a-20.
Kada bismo se borili u platoonu ja bih redovito išao s panzerom IV.Bar dok ne zgrindam(ko mi se bude dalo) do vk3601.Nisam neki od super igrača kaj svaki dan daju neke uber screeenshote gdje su poubijali pola neprijatelja ali se trudim.

Sada moji uvjeti:
Poželjno bi bilo da se čim ćešće boriš u KV-u ili t1 heavy tanku.Strpljenje samnom.Ako već nisi u Kv-u ili t1 heavy tanku onda može biti bilo koji tier 6 heavy tank.Oko zadnje rečenice nema kompromisa.

Ako se dogovorimo onda izmijenimo xfire pa ćemo glasovno komunicirati tijekom borbi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

Ok,primam ponude tko hoće samnom u platoon...Imam Panzer IV nadogrđen do kraja,Panzer 35(elite),Wespu koju ću uskoro nadam se zamijenit sa Grilleom,Su-76 i a-20.
Kada bismo se borili u platoonu ja bih redovito išao s panzerom IV.Bar dok ne zgrindam(ko mi se bude dalo) do vk3601.Nisam neki od super igrača kaj svaki dan daju neke uber screeenshote gdje su poubijali pola neprijatelja ali se trudim.

Sada moji uvjeti:
Poželjno bi bilo da se čim ćešće boriš u KV-u ili t1 heavy tanku.Strpljenje samnom.Ako već nisi u Kv-u ili t1 heavy tanku onda može biti bilo koji tier 6 heavy tank.Oko zadnje rečenice nema kompromisa.

Ako se dogovorimo onda izmijenimo xfire pa ćemo glasovno komunicirati tijekom borbi.

Ja sam tu.  Xfire generalpag1997

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
World of Tanks

I mene isto zanima ako ima nekoga za platoon da zaigramo imam E-75 pa da odigramo koju...?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam isto za platoon, u garazi pzIV KV sa full opremom i kv3 i vk3001h na pola...
Ingame nick variola

Ima tko link za objasnjenje kako ospospbit glasovnu komunikaciju
16 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
g12356 kaže...

Sada moji uvjeti:

Cek ti si u 2000 partija razvalio jedva 489 tenkova? 

Ajme

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 14:29 (dedaa).
14 godina
neaktivan

Takodjer raspolozen za platoone.

Nick: JozoMunja

Tenkovi: Gw Panther, KV, KV3

Pa me dodajte ingame...

Thx.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

koji top za vk3601 preporucate?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deva kaže...

koji top za vk3601 preporucate?

88 naravno.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva vam je nova mapa? Ja odigra jednu sa arty i silovali me. Nesto kao Ensk mapa.Ne znam di da se postavim sa arty.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je super ali ja doduse ne igram sa arty.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam očekivao da će biti veća. I da će ona protutenkovska linija ići između baza, a ne uzduž.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
GeneralPag1997 kaže...
g12356 kaže...

Sada moji uvjeti:

Cek ti si u 2000 partija razvalio jedva 489 tenkova? 

Ajme

I sta sad volim rushat a ne kampat i klat. Oprosti ako imas problema zvog toga. Nisam ti ja kriv.{#}{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
World of Tanks

Je zna ko gdje mogu nac na internet ciljnike a da nisu na ruskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice