World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Dala kaže...
h51ph kaže...

Želio bih sve BOLTovce podsjetiti na The Drill timske borbe. BOLT ekipa je puna, ali BOLT2 ima samo 6 članova a za sudjelovanje treba 7+3 zamjene. Pa bih molio sve koji bi željeli sudjelovati i 25. 7. će biti dostupni za početak eventa da se prijave. Max tier je VIII, V za arty tako da su svi pozvani.

Hvale vrijedno, ali kao što ti piše na tom linku-tim status ti je declined. Roster je popunjen i očito da Bolt 2 nije upao...

Nije upao iz razloga što je trebalo na vrijeme prijaviti najmanje 7 igrača.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan

Recite koji je najbolji američki medium moneymaker?Nemojte mi sad ruski KV ovo ono kad sam počeo sa američkom granom.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
h51ph kaže...

Imaš još nešto osim SU-8? Hummeli će nam vjerojatno bit arty.

Nazalost tek SU5 s posadom na 96% sto je zapravo Tier IV

da Hummel je bolji od SU8

15 godina
h51ph kaže...

Ovo nisu klanske borbe, samo timovi za turnir tako da to što si u klanu nema veze, a koliko vidim nisi u BOLTU (ako sam ti mašio nik sorry) tako da možeš.

T8 medium bi nam jako dobro došao {#}

Aaaa, mislia san na BOLT klan, tu jesan još. Kako da pristupin BOLT2 teamu?

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
sirka666 kaže...
h51ph kaže...

Ovo nisu klanske borbe, samo timovi za turnir tako da to što si u klanu nema veze, a koliko vidim nisi u BOLTU (ako sam ti mašio nik sorry) tako da možeš.

T8 medium bi nam jako dobro došao {#}

Aaaa, mislia san na BOLT klan, tu jesan još. Kako da pristupin BOLT2 teamu?

Klikneš na Join Team, ali, kao što smo već rekli, ništa od toga jer se nije skupilo dovoljno igrača (prijave su završile jučer).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer jako ljep dan za skupit love.Nakupio milju i nesto igrajuci stuga i arty sa strane dok je stug razbijen.Samo sam popoizdio radi ferdija nisam ima expa da ga kupim,glupi jagdpanter joj da mi ga se rjesit.Super cjena za ferdija.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
DrNasty kaže...

Jel bolji od hummela za pare? Ja sam nabasao negdje na koeficijente moneymakinga. Hummel je, čini mi se, imao 1.06 dok gw panther 0.98, ali veći damage uz istu cijenu zrna u konačnici može donijeti (i vjerovatno donosi) veću zaradu. Tvoja iskustva?

Odigra sam tek par tekmi i nemam jaci top ali je jako precizan,cak i brzi od hummela.jako mi svida.i ovakav stock mi vise lezi od hummela.Popravak je 3,500 ali brate sa jacim topom mozes nagurat brutalan dmg i pare.

Evo nasty par SS kako ide lova na gw pantheru,nikad u minusu {#}

17 godina
Zaja kaže...

Evo nasty par SS kako ide lova na gw pantheru,nikad u minusu {#}

Kako mozes imati posadu na 99% a vjestine na 76% i jednu na 69% ???

15 godina
World of Tanks

Prebacivao je posadu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

di su tank destroyeri najbolji?

koje su njihovi prednosti/mane

postoji neki posebni tip igre vezan za njih?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja igram skoro iskljucivo sa TD-ima. Po mojoj procjeni su najbolji kao i uvijek ruski TD-i. S njima bi trebalo ponajprije igrati camperski, strpljivo i skoro uvijek djelovati kao podrska napadu iz pozadine. Imaju dosta precizne topove (barem njemacki s kojima ja igram) i imaj na umu da nemaju kupolu i ako mislis top okrenuti u jednom smjeru najcesce ces morati rotirati cijeli tenk.

Mozda cak bi se usudio reci da je igra s njima najjednostavnija po malo dosadna i ponajprije defanzivna.

Jos nesto. Rekao bi da njihova ucinkovitost dosta ovisi o mapi koju igras i najcesce i na kojoj strani koje mape igras jer znaju biti dosta velike razlike po stranama koja te dopadne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:44 (Sint1).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

This is respect :D

11 0 hvala 0
16 godina

A kaj, dignuti topovi su "We come in peace?" =)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Da, slabiji su bili pa su pristali da im capamo bazu bez borbe, da nemaju gubitke. Ja sam tu partiju bio u minusu iako nismo pucali i pobijedili, jer se naš artiljerac pravio pametan pa pogodio mene.

Umjesto 16k kredita u plusu, bio sam 6k u minusu, zbog popravke :(

17 godina
neaktivan
World of Tanks

O bože što sam ti napravio da mi podariš debile cjelu noć u mome timu.hebena sramota.sve dobro išamarat i oduzet im compove.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...
DamageHigh kaže...

Da, slabiji su bili pa su pristali da im capamo bazu bez borbe, da nemaju gubitke. Ja sam tu partiju bio u minusu iako nismo pucali i pobijedili, jer se naš artiljerac pravio pametan pa pogodio mene.

Umjesto 16k kredita u plusu, bio sam 6k u minusu, zbog popravke :(

CW?

Ako nije onda možemo i organizirat modnu reviju tenkova-bez  borbe... ćemu se ubijat bzvze... :-)

17 godina
moderator

Da, CW. Vidjeli su da ne mogu dobiti pa nisu htjeli biti u minusu. Tu partiju sam samo ja bio u minusu {#}{#}

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da, CW. Vidjeli su da ne mogu dobiti pa nisu htjeli biti u minusu. Tu partiju sam samo ja bio u minusu {#}{#}

Još uvijek nisi prežalio što te naš arty pogodio ?{#}

17 godina
moderator
dasoo988 kaže...

Nisam, sinoć sam slabo spavao zbog nervoze, tražiću klansko zlato za kompenzaciju nanesene duševne boli. {#}

Hehe, ma nema veze, samo se nadam da će tako gađati i crvene.

Još 45k do T-44, probaću bez WAR-a igrati, pa ako mi bude išlo staviću VS, vent i rammer, prvenstveno jer je WAR težak, a ja hoću brzinu.

14 godina
DrNasty kaže...
dasoo988 kaže...

Nisam, sinoć sam slabo spavao zbog nervoze, tražiću klansko zlato za kompenzaciju nanesene duševne boli. {#}

Hehe, ma nema veze, samo se nadam da će tako gađati i crvene.

Još 45k do T-44, probaću bez WAR-a igrati, pa ako mi bude išlo staviću VS, vent i rammer, prvenstveno jer je WAR težak, a ja hoću brzinu.

Nemoguća misija :(

Bez WAR-a, smrt.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja zadnjih para dana igram sa jagdpantherom,koji tenk,uopce nema armora.ako te nesto pogodi odvali mi sve module ili me one shotaju.Muka isusova doc do ferdija.Ali docepat cu se ja njega pa onda jagdtiger.Bio sam u platunu sa 3 td,dva objecta i ja iza podrska.Doslovno su razvalili cjelu stranu i pobjedili smo{#}.Kad te object nanisani ode 50% svemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Povećan je broj ekipa za The Drill, popunjavajte BOLT2 sad {#}

potpisujem se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenuo sam polagano igrati s americkim tdovima. Nisu losi, uskoro idem na tier 4...te sam napokon researchao i kupio t34 ....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 13:37 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rebelsy kaže...

Krenuo sam polagano igrati s americkim tdovima. Nisu losi, uskoro idem na tier 4...te sam napokon researchao i kupio t34 ....

T-34 ruski? (T34 je američki heavy)

Nabij mu 57mm zis, remove speed governor i dance around. :D Mislim da je 57mm jedan od najpreciznijih, ako ne i najprecizniji ruski top (0.3@100m).

EDIT: 20mm sa MS-1 i BT-2 je precizniji, 0.25, al to je više pištolj nego top :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 13:53 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

u zadnje vrijeme cesto sa T57 moram 1v1 rjesavat medium i light tenkove -.-''

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
rebelsy kaže...

T-34 ruski? (T34 je američki heavy)

Nabij mu 57mm zis, remove speed governor i dance around. :D Mislim da je 57mm jedan od najpreciznijih, ako ne i najprecizniji ruski top (0.3@100m).

Da, ruski t34 medium.. imam taj top gore.

Novo stanje u garazi je IS (ne mogu nikako do IS3, muka mi je kad vidim kolko xpa treba), Lowe, Grille, T34 Medium, KV i uskoro T40 TD.

Igram polagano, ja zadovoljan.

EDIT: Danas igram mapu ENSK po ne znam koji put...ide mi na k?rac

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 13:58 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Amo JozoMunja,kupuj Hummela i dolazi u tim! :)

Fale nam još četvorica,Jozo ima rezervirano pa fale 3 ! :)

http://uc.worldoftanks.eu/uc/teams/775/

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:07 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam u timmu ali neznam hoću li biti tu, pa nađite 2-3 za zamjenu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

Di da kliknem?

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
sirka666 kaže...
pandza94 kaže...

Di da kliknem?

Na forum sam stavio; od 18.07. u 14:00 opet počinju prijave. Još ne možeš ući.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice