World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Još jedna prezabavna sa Stugom...=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

StuG FTW

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:08 (shady1024).
16 godina
Sint1 kaže...

Isto igram sa Jagdpantherom. Moram priznati da mi ide onako osrednje moglo bi biti i bolje, ali lako zato.

Danas sam konacno kupio 10,5cm top i moram prizati da je ovo cisti uzas!

Iako mu je po statistici taj top skoro iste probojnosti kao i 8,8cm top, meni u praksi ispada da mu je probojnost upola manja. Krajnji rezlutat mi je da sam totalna pusiona, a jos jednu granatu platim preko 1000 kredita i skoro da mi je isto dobia ili izgubia uvik sam u minusu sa lovom.

Najgore od svega mi je sto i Ferdinand koristi isti top, a sljedeci mu je tek na 63000 exp-a. Sve mi se cini da cu morati odustati od igre jer ovo mi je potpuno ne prihvatljivo.

pa odustani...

ili igraj sa CCCP or USA

16 godina
BEST MID Tenk =?

Evo pa dajte i komentar...

1 Pershing
2 Panther II
23 T-54
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 1:09 (paci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa lijepa logika ovih ljudi u WoT-u,zgrću pare na običnom neoptimiziranom zaraznom smeću.

Stvarno ih treba bojkotirati kad nemožeš ni sa hebenim premium održavati Tier 8+ tenkove.

Trenutno imam T29,grindam da ga ugradim do kraja jer većinu stvari tj veliku većinu samo prenesem na T32 osim ovjesa naravno.

Odličan tenk,plašim jadne IS-ove i Tiger-e sa 90mm topom!{#}

Nemam KV-a,nego StuG III,JagdPz IV,T-34 i M6.

JagdPzIV sa svom opremom je solidan tenk,ni blizu kao StuG ali se drži.

Kad skineš 20% KV-3 sa 88-icom,osjećaš se ponosno! xD

Mogu samo zamisliti kad kupim 105mm top za T29,bankrot totalni.

Ovako se vrlo dobro uzdržava,iako nije rijetkost da mi dadne 1k minusa.

Jedva čekam motor,radio i top,pa ćemo vidjeti pravu snagu IS-ovih motora!{#}

Moraju mijenjati sistem igre pod hitno,jer stvarno dalje od tier 8 ne vrijedi ići,barem meni kao NoArty playeru,

jer ipak došao do Wespe,ubij bože koji dosadan tenk,nemam volje ni grindat za Grille-a,iako ih redovno skidam s bilo

kojim tenkom kojeg posjedujem.

Nebi ih ubilo kad bih T29 zarađivao barem 20% više od M6-ice,jer ubijem 3-4 dobijem hebenih 20k dok bih to sa StuG III dobio i preko 20k.

Naglasak je na tome da je T29 tier VII tenk dok je StuG III tier V!{#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam premioum i u garaži mausa, KV, Hetzer i nekih milion kredita. Uopce nije sa premioumom problem skupit novce. Ali ono bez beda. Dok nagrindas XP imaš novaca za iduci tenk uz prodaju postojećeg. Tako da nešta krivo radiš, barem iz moje perspektive. Posto nikad nisam imao problem nedostatka novaca, a nikad nisam ni mijenjao golde za kredite.

15 godina
neaktivan

Da s premiumom možeš bez problema doći do tier X i zaraditi kredite za njega, ali je sa standardnim računom to nemoguća misija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 9:09 (zrimo).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jao koja ludnica jucer,navecer nisam imao sto radit pa rekoh da skupim za pz III aufst A.

I tako bitke kao bitke,no jedna mi je posebna...

Naime igrao sam sa Bisonom,neprijatelj je imao 4 KVa,a mi samo jedan!

I tako ja i jos dvojica,poceli,odo prvi,drugi,treci i cetvrti :D

I na kraju sredilo me jer sam se prekasno pokrenuo :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Što znači grindati XP, to neka posebna taktika za dobivanje većeg broja XPa?

I zna li netko kako se uopće dodjeljuje XP, nekako mi se čini da ih premalo dobivam (nemam premium)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FichoM kaže...

I zna li netko kako se uopće dodjeljuje XP, nekako mi se čini da ih premalo dobivam (nemam premium)

Prema zasluzi, npr ako upadnes u zasjedu od 2-3 tenka i izbjegavas da te pogode a ti njih uspijes ostetit, tu ti je brdo xp-a..isto tako ako odes u neprijateljsku bazu i zauzmes ju...itd..

15 godina
FichoM kaže...

Da, taktika je da se mučiš određeno vrijeme kako bi skupio dovoljan broj xpa

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
17 godina
protjeran
World of Tanks

Daj užas koji grind.

Imam T-28, Pzkpfw III, M5 Stuart i Sturmpanzer II, samo grindam lovu trenutno da s svima njima pređem na viši tier.

Muka mi je više, jučer 15 partija zaredom sam bio ZADNJI..."bottom feeder".

Šta ću ja s Pz III protiv IS-4?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

dal mogu prebacivat posadu iz tenka u tenk?tj mogu al zast su mi onda postotak istreniranosti crveni a u nekim ne?

0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Šta ću ja s Pz III protiv IS-4?

Budi mucki provokator i zaleti se im se u bazu :) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
15 godina
HotRod402 kaže...

dal mogu prebacivat posadu iz tenka u tenk?tj mogu al zast su mi onda postotak istreniranosti crveni a u nekim ne?

možeš kad dođeš s posadom na 100% basic traininga

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 13:14 (The Unforgiven).
14 godina
The Unforgiven kaže...
HotRod402 kaže...

možeš kad dođeš s posadom na 100% basic traininga

lol ne. krive informacije daješ čovjeku. posadu možeš prebacit bilo kad, bez obzira na postotak istreniranosti.

a kad prebaciš, postotak je crven jer trebaš pretrenirati posadu za taj novi tenk. ideš desni klik na člana posade, Training, odabereš Current tank i klikneš retrain na koji postotak želiš pretrenirat...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

imate koji klan za preporucit a da nije bolt, trenutno sam tier 6

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Što to ja točno radim krivo?

T29 imam 3 killa i nekoliko damaged i dobijem 19k credita

StuGIII 2 Killa i nekoliko damaged i dobijem 22k credita

T29 je tier VII, StuG je tier V.

Di je tu hebena logika???!

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Što to ja točno radim krivo?

T29 imam 3 killa i nekoliko damaged i dobijem 19k credita

StuGIII 2 Killa i nekoliko damaged i dobijem 22k credita

T29 je tier VII, StuG je tier V.

Di je tu hebena logika???!

i ja dobijem sa tier 5 vise nego tier 6 sa istim kilom,no opet nesto si drukcije napravio,mozda nisi izbjegao par hitaca ili vjesto izbjegavao paljbu sto jaaako doprinosi..

Ja sam jednom krenuo u protivnicku bazu kill-o samo 1 topnika a izbjegao 10-tak granata i dobio 13k novaca i 700 xpa a drugi put kilam 3 tenka i dobijem samo 200

15 godina
neaktivan
World of Tanks

exp se ne dobivaju za kill-ove, niti izbjegavanje granata i sl. nego isključivo koliko dmg napravite, ako oštetite veći tier tank više dobivate, pobjeda donosi također x1.5 exp kao i premium x1.5 exp

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 13:32 (zrimo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zrimo kaže...

exp se ne dobivaju za kill-ove, niti izbjegavanje granata i sl. nego isključivo koliko dmg napravite, ako oštetite veći tier tank više dobivate, pobjeda donosi također x2 exp i ako imate premium x1.5 exp

gluposti..

Kako onda dobijem za 1 kill 886 xp a ni jedan dmg,uz gore navedeno izbjegavanje?

Naravno da se sve ubraja,jer vjestim manevrom treniras posadu i dobijes i vise xp,a nego li da samo stojis

15 godina
HotRod402 kaže...
zrimo kaže...

exp se ne dobivaju za kill-ove, niti izbjegavanje granata i sl. nego isključivo koliko dmg napravite, ako oštetite veći tier tank više dobivate, pobjeda donosi također x2 exp i ako imate premium x1.5 exp

gluposti..

Kako onda dobijem za 1 kill 886 xp a ni jedan dmg,uz gore navedeno izbjegavanje?

Naravno da se sve ubraja,jer vjestim manevrom treniras posadu i dobijes i vise xp,a nego li da samo stojis

pa ako si napravio kill normalno da si napravio dmga toliko koliko taj tank im hp-a.. misliti malo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 13:14 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
HotRod402 kaže...
zrimo kaže...

gluposti..

pa ako si napravio kill normalno da si napravio dmga toliko koliko taj tank im hp-a.. misliti malo..

daj citaj malo moje postove,reko sam da sam ranije kilao 3 tenka a dobio samo 200xp

16 godina
The Unforgiven kaže...
HotRod402 kaže...
zrimo kaže...

gluposti..

A što ako ga je netko ranio već? Onda napravi manje štete, nego da je tenk bio 100% pun.

15 godina
neaktivan
HotRod402 kaže...
zrimo kaže...

gluposti..

Vjerovatno zato što si uništi tank koji je veći tier od tebe, sudjelovo u zauzimanju baze ili si otkrio nekoliko tenkova, a uz to tvoja je ekipa dobila. Po toj logici uzmeš leoparda i samo juriš i izbjegavaš granate i svaki put bi dobio preko 1000 exp.

14 godina
neaktivan
Izzy kaže...
The Unforgiven kaže...
HotRod402 kaže...
zrimo kaže...

gluposti..

A što ako ga je netko ranio već? Onda napravi manje štete, nego da je tenk bio 100% pun.

upravo to

15 godina
Moguće. Ali uglavnom nemoguće je napraviti kill bez da napraviš dmg.

A ova 3 il su bila oštećena il ste izgubili.
Kakvo izbjegavanje metaka, možeš mi objasniti po kojoj formuli bi se to računalo? Broji se ako bouncaš, il ako te puno puta pogode a ne unište (Steel Wall medalja) potencijalni dmg koji si mogao primit, pa se vjerojatno i to računa pod XP koji dobiš na kraju.
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Moguće. Ali uglavnom nemoguće je napraviti kill bez da napraviš dmg.

A ova 3 il su bila oštećena il ste izgubili.
Kakvo izbjegavanje metaka, možeš mi objasniti po kojoj formuli bi se to računalo? Broji se ako bouncaš, il ako te puno puta pogode a ne unište (Steel Wall medalja) potencijalni dmg koji si mogao primit, pa se vjerojatno i to računa pod XP koji dobiš na kraju.

pa kad te gadaju a ne uspiju pogodit, izmaknes se , pa i ovo sto si ti rekao sve se to uracunava u xp,uvjerio sam se bar 50-tak puta

15 godina
Spotanje se broji, al' izmicanje od metaka (WTF), za to još nisam čuo...

Uostalom nema baš kod tenkova nekog posebnog izmicanja, imaš sreće ak te fula :D
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Spotanje se broji, al' izmicanje od metaka (WTF), za to još nisam čuo...

Uostalom nema baš kod tenkova nekog posebnog izmicanja, imaš sreće ak te fula :D

kak nema ak stojis na mjestu vidis da ce te gadat pa krenes napred/nazad pa te fula ja sam jednog tak 6-7 puta muvao i nije me uspio pogodit dok nismo capali bazu :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice