World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Sad recite da Stug nije pravi mali moneymaker...=)

Mislim da njega neću prodavat..

Samo da spomenem da su me shellovi izašli oko 700 kredita.

Sry na duplom..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 20:37 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Thank you Sherlock, znam i sam nać dokumentarce na YouTube-u...:P

Pitah za preporuku..;)

khm, kakvo pitanje takav i odgovor {#}

od kuda da znamo kaj si do sad pogledao a kaj nisi

kreni i krstari linkovima

17 godina
World of Tanks

Imam u garaži VK3601H, JagPzIV i Hummel i treba mi sve duže i duže da se pomaknem po tieru ali ne želim odustat od paralelnih tenkova, td-a i arty-a, koliko pomaže premium u tier 7 i kako se može kupiti gold? Gledam nema paypal?

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dns navecer tako lijepo krenem i sad evo vec tri runde igram sa T30 a moj tim ima hebeni lowe kojega t30 oneshota

0 0 hvala 0
14 godina
Cele303 kaže...

Imam u garaži VK3601H, JagPzIV i Hummel i treba mi sve duže i duže da se pomaknem po tieru ali ne želim odustat od paralelnih tenkova, td-a i arty-a, koliko pomaže premium u tier 7 i kako se može kupiti gold? Gledam nema paypal?

Premium uvijek pomaže, a što dalje u tierovima, to je potrebniji...

Ima PayPal, samo se na ovom linku ( https://game.worldoftanks.eu/payment/ ) trebaš gore prebacit na tab "playspan" umjesto "Billing Partner". Onda odabereš paket golda, Continue i check out with PayPal :)

16 godina
Cele303 kaže...

premium pomaze puno.dobijes 50% vise iskustva i novca po partiji.sad kak se kupuje neznam.ja sam svoj gold nabavio preko onih promotivnih akcija

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Cele303 kaže...

Ima paypal. Kad odabereš koliko golda želiš, prije nego stisneš continue, prebaci sa Billingpartner na playspan. I tamo ti je odmah prva opcija paypal.

Što se tiče ovog koliko pomaže, pa sve to ovisi. Recimo tier 7 sam bez problema mogao održavat heavyja bez premiuma, ali tier 8 više nije išlo.

Svakako da će tih 50% koje premium nosi ubrzati prelazak tiera. Iako i sam znaš da to ovisi o tome kakve si sreće i u kakav tim upadaš. Recimo u zadnje vrijeme dobivam puno manje XPa i credita, prvenstveno jer sve češće upadam u glupe timove.

Iako vjerujem da to opet ovisi i od tenka do tenka, trenutno sam na američkoj heavy liniji tako da za druge ne znam. Al znam jedno, sve kaj nije ruskie ne valja.

U to sam se uvjerio i uvjeravam se dalje svakodnevno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo,ja kupio panzer II,donekle upgradeao,i mičem se iz tog smeća čim sakupim dovoljno experiencea za prvi panzer III,a creditse ću sakupljati sa panzer 35...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa ovo danas je za popi*dit...

Ne znam čini li mi se to, ili sve više idiota igra ovu igru...dok se ja došlepam sa tigerom i ispalim prvi shell, već pola tima pogine, onako usput. I onda umjesto da se lijepo rasporede pa svim stranama, svi odu na jednu i onda ja jedini naj*bem na onoj drugoj...-.-

Više nema napetih partija...pitanje je samo tko ima više idiota u timu...

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

U igri sam naišao na nekog sa (BUG) oznakom. Netko tko koristi artiljeriju. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

U igri sam naišao na nekog sa (BUG) oznakom. Netko tko koristi artiljeriju. {#}

Inače, oznaka nam je [BOLT].

Ti si vidio ovog tipa i nema veze s nama (:P): http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500757097-Sartael/

16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Inače, oznaka nam je [BOLT].

Ti si vidio ovog tipa i nema veze s nama (:P): http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500757097-Sartael/

Aha. Dobro, barem me nije sram što me koknuo. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
World of Tanks

zašto kod onih karakteristika gun-a kod average damage i average penetration su 3 vrijednosti? npr 70/70/90

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

zašto kod onih karakteristika gun-a kod average damage i average penetration su 3 vrijednosti? npr 70/70/90

Ako se ne varan to ti je za naprid, sa strane i straga tenka, ovisi di ga pogodiš.

Peace means I'm reloading my gun.
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Pa ovo danas je za popi*dit...

Ne znam čini li mi se to, ili sve više idiota igra ovu igru...dok se ja došlepam sa tigerom i ispalim prvi shell, već pola tima pogine, onako usput. I onda umjesto da se lijepo rasporede pa svim stranama, svi odu na jednu i onda ja jedini naj*bem na onoj drugoj...-.-

Više nema napetih partija...pitanje je samo tko ima više idiota u timu...

to si vrlo dobro rekao, užasno me ljuti kad mi dođu takvi debili u ekipu koji ne znaju ni kako igrat sa tenkom koji imaju

14 godina
neaktivan

to ti je za ona tri tipa granata sta mozes stavit na tenk... HE, AP i APCR

16 godina
nani_cropes kaže...

To ti označava probojnos i štetu određenog metka, prvi redak označava AP (Armor Piercing)granate, drugi redak ti je Premium granate, a treći HE (High Explosive). Znači ovako AP/Premium/HE

A za oklo vrijedi drugačije prvi redak ti je debljina oklopa sprijeda,drugi je sastrane, a treči straga.

15 godina
World of Tanks

Napravia san fail.{#}

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

znal sam ovo za oklop... i jedno vrijeme sam mislil da je isto to za topove ali kad sam malo bolje razmislil nije imalo smisla jer zašto bi npr jedan te isti metak sprijeda mogao probiti 100mm dok sa strane 80mm

hvala ;)

★★★★★☆
17 godina

Mala reklama.
Trebam desetak ljudi za klan. Tier 8+.
Nas ima dosta i iskrcavamo se svako malo ali izgubimo teren jer se zna desti da bude premalo ljudi s višim tierom online.
Znači trebamo još ljudi za expanziju. Plan je zauzet dovoljno terena za financirat premium ljudima u klanu.

DoW

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 10:00 (NEW_MAN).
17 godina
moderator

Jel obaveza biti online kad su bitke? U koliko sati je fajt obično?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Poslao sam zahtijev za pristup BOLT klanu,pa ako bi me mogli primit bio bih zahvalan.trenutno sam na Tieru 6,ali uskoro ce to bit 7 :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TWade kaže...

Poslao sam zahtijev za pristup BOLT klanu,pa ako bi me mogli primit bio bih zahvalan.trenutno sam na Tieru 6,ali uskoro ce to bit 7 :)

Nutra si..;)

17 godina
g12356 kaže...

Evo,ja kupio panzer II,donekle upgradeao,i mičem se iz tog smeća čim sakupim dovoljno experiencea za prvi panzer III,a creditse ću sakupljati sa panzer 35...

Tako sam i ja s LOL traktora presao na prvi PzKpfw II i upgradeo da cijelog koliko tech tree dozvoljava (gore je radio Fug  7, inače researcho sam i FUG Spr 1 ali nisam ga kupio jer je preskup). Sad stedim da mogu otkljucati PzKpfw III Ausf. A mislim da je oko 79.700.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 13:36 (Ziga).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam prvi put skuzio lika da ima bot!!

Igramo mi na mapi wesfield ja sa kv3 gore kod mosta u grmu cekam kad ja vidim neki likic sa stugIII dole iz baze krese po grmovima jos ja gledam po kom on puca kad skuzim da svaki njegov shoot je i kill (imo je 9 killova)

Zanima me jel mogu negdje prijavit takve likove jer mi to ide na zivce kad ljudi seru s tim botovima??

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Jel obaveza biti online kad su bitke? U koliko sati je fajt obično?

Fajtevi su ovisno o dogovoru. Recimo pol sedam na dalje. Uvijek u sve tri vremenske zone, 18,19 i 20 sati. Sad ciljamo na izrael koju je prime time 19:00 znaci pol osam do pol devet zna stavljat bitke. Prisutnost je ovisna o ljudima. Ako oces u fajt onda moras biti online ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 13:41 (NEW_MAN).
17 godina
moderator

Znam, ali ima li nekih sankcija ako nisam online? Jel takve igrače izbacite iz klana? :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ej, jel ko dobio Oskinovu medalju?

0 0 hvala 0
16 godina
gamer_101 kaže...

ej, jel ko dobio Oskinovu medalju?

kakva je to medalja,za sta

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na primanju u BOLT klan..

Ma ja sam vec 2-3 puta susreo bota,samo sto su ovi koje sam ja vidio prilicno glupi.vozau se po mapi uz sam rub i pucaju van preko granice mape..pa se voze u krug i sl :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice